Τρίτη 15 Ιουνίου 2021

ΝΙΚΟΣ ΛΑΓΑΡΙΑΣ: “ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ!”

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Γιώργου Παπακωνσταντίνου που αναρτήθηκε στις 2/6/2021 «όπως προκύπτει από πρόσφατη σχετική απόφαση (27/05/2021), η ΕΕΣΥΠ (σ.σ.: Ελληνική Εταιρεία Συμμετοχών και Περιουσίας, γνωστή ως «υπερταμείο») σε συνεργασία με τον μέτοχό της, το Υπουργείο Οικονομικών, έχει αναλάβει την πρωτοβουλία σχεδιασμού μίας Ολιστικής Στρατηγικής για τη Δημόσια Ακίνητη Περιουσία, η οποία θα έχει ως βασικούς άξονες τους εξής:

Η Χίλαρι Κλίντον σκοτώνει από τον τάφο

Μάικλ Μπάξτερ

Η Χίλαρι Κλίντον είναι νεκρή. Ο William Jefferson Clinton βρίσκεται σε στρατιωτική κράτηση και επί του παρόντος απαντά στο Γραφείο Στρατιωτικών Επιτροπών. Ωστόσο, το πλήθος του Κλίντον συνεχίζει να αυξάνεται.

Στις 12 Ιουνίου, ο πρώην δημοσιογράφος που κέρδισε την Emmy, Christopher Sign, συνάντησε έναν πρόωρο θάνατο, νεκρός από μια προφανή αυτοκτονία. 

Μας "χαιρετησε" και ο John Brennan. Ο ψυχοπαθής John Brennan δεν είναι πια σε αυτο τον κοσμο... (πρωην Διευθυντης της CIA)

Τη Δευτέρα 7 Ιουνίου, ο Μπρένναν(πρωην Διευθυντης της CIA) μοιράστηκε τη μακάβρια μοίρα της Χίλαρι Κλίντον  όταν ένα στρατιωτικό δικαστήριο τον καταδίκασε για φόνο και προδοσία. Σε αντίθεση με την Κλίντον, η οποία παρέμεινε σταθερά σιωπηλή μέχρι την ίδια στιγμή που η θηλιά γλίστρησε στο λαιμό της, ο Μπρενάν με φωνες κατηγόρησε τους φρουρούς που του πρόσφεραν μια τελευταία επιθυμια, την οποία αρνήθηκε.

Την ωρα που εμπαινε το κεφαλι του στην αγχόνη  ουρλιαζε κι εβριζε τη μικρή συνέλευση,στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό, που είχαν συγκεντρωθεί κοντά στο φάρο Windward Point για να παρακολουθήσουν το θάνατό του. 

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters