Τρίτη 15 Ιουνίου 2021

Μας "χαιρετησε" και ο John Brennan. Ο ψυχοπαθής John Brennan δεν είναι πια σε αυτο τον κοσμο... (πρωην Διευθυντης της CIA)

Τη Δευτέρα 7 Ιουνίου, ο Μπρένναν(πρωην Διευθυντης της CIA) μοιράστηκε τη μακάβρια μοίρα της Χίλαρι Κλίντον  όταν ένα στρατιωτικό δικαστήριο τον καταδίκασε για φόνο και προδοσία. Σε αντίθεση με την Κλίντον, η οποία παρέμεινε σταθερά σιωπηλή μέχρι την ίδια στιγμή που η θηλιά γλίστρησε στο λαιμό της, ο Μπρενάν με φωνες κατηγόρησε τους φρουρούς που του πρόσφεραν μια τελευταία επιθυμια, την οποία αρνήθηκε.

Την ωρα που εμπαινε το κεφαλι του στην αγχόνη  ουρλιαζε κι εβριζε τη μικρή συνέλευση,στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό, που είχαν συγκεντρωθεί κοντά στο φάρο Windward Point για να παρακολουθήσουν το θάνατό του. 

Στην πραγματικότητα, ο Μπρέναν σχεδόν δεν είχε κλείσει το στόμα του τις εβδομάδες μεταξύ της καταδίκης και της εκτέλεσης, δήλωσε μια πηγή του GITMO, μιλώντας υπό τον όρο της ανωνυμίας. Είπε  ότι ο Μπρέναν εκμεταλλεύτηκε κάθε ευκαιρία να εκφράσει περιφρόνηση στον στρατό των ΗΠΑ και στον Αμερικανο πολίτη. Ο Μπρένναν πέρασε μεγάλο μέρος της φυλάκισής του χλευάζοντας τον Ντόναλντ Τραμπ, αποκαλώντας τον ως μεγάλο λάθος της κοινωνίας και απειλή για την εθνική ασφάλεια. Είπε ότι ο Τραμπ έπρεπε να είχε «διαγραφει».

Ωστόσο, αυτο δεν εμπόδισε το προσωπικό του GITMO να τον συνοδεύει στην αγχόνη νωρίς το πρωί. Ακριβώς στις 8:00 π.μ., ανέβηκε στην ίδια συσκευή που χρησιμοποιήθηκε για την εκτέλεση της Χίλαρι Κλίντον λιγότερο από δύο μήνες πριν. Δεσμευμένος στους καρπούς και δεσμευμένος στους αστραγάλους, στάθηκε στην πόρτα της παγίδας που θα αιωρούσε τα  ανοιχτά  πόδια του όταν ο Αντιπρόεδρος Τζον Γκ. Χάνκκ διέταξε τη λεπτομέρεια εκτέλεσης των 5 ατόμων να ωθήσει τα κυκλικά κόκκινα κουμπιά που είναι τοποθετημένα στο πλαίσιο του πλέγματος.

Ο επικεφαλης υπενθύμισε τη λεπτομέρεια να πατάνε τα κουμπιά συγχρονισμένα, μετά, και μόνο μετά, εξέδωσε την εντολή «εκτέλεση». Μόνο ένα κουμπί θα ενεργοποιούσε την συσκευή και κανένας στρατιώτης δεν θα ήξερε ποτέ αν το κουμπί του έβαλε τη ζωή του Μπρέναν.

«Όλες οι ψευδαισθήσεις και οι δειλοί σου, ειδικά εσύ, ο Adm. Hannink. Δεν βλέπω ούτε τους τρεις δειλούς αξιωματικούς που μου έδωσαν την ποινή εδώ. Πού είναι? Χωρίς κοτσια ολοι σας... 

Πού είναι το Trump...?

 Φαντάστηκα ότι δεν έχει τους ορχεις για να παρακολουθήσει το σχεδιο του σε δράση. Είναι ένα γαμημένο μουνί, και είστε όλοι δειλοί και ψεύτες που τον ακολουθείτε. Ας το τελειώσουμε. Δεν φοβάμαι σκατά », είπε ο Μπρέναν, καθώς ο επικεφαλης γλίστρησε τη θηλιά στο λαιμό του.

Ο Αντιπρόεδρος Ναύαρχος πλησίασε την αγχόνη και έστρεψε το κεφάλι του για να συναντήσει τον απειλητικό βλέμμα του Μπρέναν.

«Δεν πρόκειται για τον Donald J. Trump. Αυτό αφορά εσάς και τις ενέργειες που έχετε κάνει στο όνομα του κακού. Ο Τραμπ είχε τα κότσια να ηγηθει, αλλά με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, με ή χωρίς τον Τραμπ, η μοίρα σας σφραγίστηκε τη στιγμή που συμμετείχατε στις δολοφονίες αθώων πολιτών. Ο Τραμπ μπορεί να ήταν ο καταλύτης, αλλά είσαι εδώ γιατί, ειλικρινά, είσαι ένας κακός ανθρωπος, "είπε ο Αντιπρόεδρος Χανίνκ.

"Εκτελεστε την εντολη του πλοιάρχου σας. Θα σας δω εσας και τον Τραμπ στην κόλαση », απάντησε ο Μπρένναν.

Δόθηκε η εντολή «εκτελέστε» και η πόρτα κάτω από τα πόδια του Μπρέναν έπεσε προς τα κάτω. Ο λαιμός του έσπασε και το σχοινί κόπηκε Το άψυχο σώμα του Brennan βρίσκεται ακίνητο στο γρασίδι. Ένας στρατιωτικός ιατρός δεν αισθάνθηκε κανέναν παλμό και κήρυξε τον Μπρέναν νεκρό.

«Σήμερα έχει αποδωθει δικαιοσύνη», είπε ο Αντιπρόεδρος του Χανίνκ στη συνέλευση.

Ο θάνατος του Μπρέναν, το τελευταίο θύμα του Deep State, ανακοινώθηκε ως μια στιγμή θριάμβου μεταξύ των ανωτερων κλιμακιων που εμπλέκονται στην εκκαθάριση του Deep State.




ΠΗΓΗ

https://sinomosiologos.blogspot.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters