Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018

ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΕΙ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ;

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη
Εδώ και χρόνια κάποιοι είχαν γράψει ότι η καγκελάριος Μέρκελ που έχει αλυσοδέσει όλη την Ευρώπη είναι εβραϊκής καταγωγής.

Πολλοί δεν το πίστεψαν αυτό αλλά οι νεότερες αποκαλύψεις καθώς και μια αποκαλυπτική ομιλία της στο Ισραηλινό Κοινοβούλιο, την Κνεσέτ, στην μητρική της, όπως ανέφεραν, γλώσσα, την εβραϊκή επιβεβαίωσε την καταγωγή της.

Όπως αποκαλύφτηκε τελικά, η μητέρα της Μέρκελ ήταν Πολωνοεβραία και ο πατέρας της ευαγγελιστής πάστορας.
Την ομολογία ότι τα εβραϊκά είναι η μητρική της γλώσσα την ομολόγησε στην ιστορική της ομιλία στην Κνεσέτ το 2008 όπου δήλωσε χαρακτηριστικά:
«ευχαριστώ που μου δώσατε την δυνατότητα να μιλήσω ενώπιων σας στην μητρική μου γλώσσα».

ΒΟΜΒΑ! Ρωσία και Κίνα Μπλοκάρουν τη Συμφωνία των Πρεσπών

Σύμφωνα με πληροφορίες του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, αναμένεται την προσεχή εβδομάδα μια πρωτοβουλία για την πραγματοποίηση έκτακτης συνεδρίασης του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών από τη Ρωσική Ομοσπονδία και την Κίνα, δύο από τα πέντε μόνιμα κράτη-μέλη με δικαίωμα βέτο.

Η Απόρρητη Συνομιλία των Φορντ Κίσινγκερ Ντεμιρέλ για Κύπρο



Τρεις επιλογές  για το Κυπριακό έθεσε ενώπιον των Αμερικανών, το 1975, ο Τούρκος Πρωθυπουργός, Σουλεϊμάν Ντεμιρέλ. Επιλογές που δεν έχουν διαφοροποιηθεί σημαντικά μέχρι και σήμερα. Ο Ντεμιρέλ είχε συνάντηση με τον τότε Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, Τζέραλντ Φορντ, στην παρουσία των υπουργών Εξωτερικών των δύο χωρών και υπηρεσιακών παραγόντων, στο Ελσίνκι της Φιλανδίας.

Μάθετε για την Ισχυρή Θεραπευτική Δύναμη του Καθρέφτη


Μια από τις άγνωστες πτυχές του κοινού καθρέφτη είναι ότι αποτελεί πολύτιμο εργαλείο στην υπηρεσία της υγείας. Η θεραπεία του καθρέφτη έχει αναγνωριστεί από χρόνια ως μια συμπληρωματική, πρωτοποριακή, μη επεμβατική μέθοδος που δίνει λύσεις σε ανίατους χρόνιους πόνους και ψευδο-πόνους νευρολογικής φύσεως, αποκαθιστώντας επίσης κινητικές βλάβες και παραλύσεις.

Ερευνητές Βρίσκουν Βάσεις Ερπετοειδών Κάτω από την Τουρκία (video)

Γράφει ο Σπύρος Μακρής 
Στη μυθολογία, τη λαογραφία αλλά, κυρίως, στην φαντασία των συνωμοσιογράφων, υπάρχουν πράγματα τριγύρω μας που τα βλέπουμε και τα καταλαβαίνουμε όπως μας τα έχουν διδάξει και προγραμματίσει στον εγκέφαλό μας, όλοι εκείνοι που δεν θέλουν να ξέρουμε πως η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική.
Απορρίπτουμε, για παράδειγμα την αλλαγή σχήματος της μορφής, η οποία φαίνεται να είναι η ικανότητα ενός όντος ή ενός πλάσματος να μεταμορφώσει ή να μεταμφιέσει τη φυσική του όψη σε κάτι άλλο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα στην Ελληνική Μυθολογία είναι ο Πρωτέας.

Παρέμβαση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου προκαλεί η μήνυση του πρ. ΥΠΕΞ για όσα έγιναν στο υπουργικό συμβούλιο

Η εισαγγελία κατά της Διαφθοράς θα διερευνήσει όσα απίστευτα ακούστηκαν στο Υπουργικό Συμβούλιο και οδήγησαν στην παραίτηση του ΥΠΕΞ Νικ. Κοτζιά. Η απόφαση ελήφθη από την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου με αφορμή μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου για όσα λέχθηκαν ή δημοσιεύθηκαν σχετικά με την παραίτησή του, ο ίδιος ο πρώην ΥΠΕΞ.

Ξεφτυλίζουν κάθε μέρα την Ελληνική Αστυνομία

Αναρχικοί και μπράβοι αλωνίζουν ελεύθερα στη χώρα

Σε καθημερινότητα εξελίσσονται οι επιθέσεις κατά αστυνομικών από κακοποιούς και αναρχικούς: Λίγες μέρες μετά τον ξυλοδαρμό δύο αστυνομικών από έξι ρομά στην οδό Πειραιώς, δύο άλλοι αστυνομικοί υποχρεώθηκαν να εγκαταλείψουν το περιπολικό στο οποίο επέβαιναν σήμερα το μεσημέρι, όταν δέχθηκαν επίθεση με πέτρες και ξύλα από ομάδα κουκουλοφόρων.
Σε ένα τρίτο περιστατικό, στην αλυσίδα των επεισοδίων με θύματα αστυνομικούς, που δεν έχουν στη διάθεσή τους έστω λειτουργικούς ασυρμάτους για να ζητούν βοήθεια από συναδέλφους τους, ένας μεθυσμένος αλλοδαπός επιτέθηκε εναντίον έξι αστυνομικών στο Βόλο.

Soros, μετανάστες, Βαρουφάκης και ΕΕ

Γράφει η Σερένα Νομικού
Οι σχέσεις του επενδυτή με Έλληνες πολιτικούς, σε μία χρονική περίοδο που η Ελλάδα είναι χρεοκοπημένη οπότε εντελώς ανοχύρωτη, ενώ καταληστεύεται, σχεδιάζεται ο διαμελισμός της και μεθοδεύεται η αλλοίωση του πληθυσμού της, με τη μετατροπή της σε μία πολυπολιτισμική αποικία, μου φαίνονται πολύ επικίνδυνες.

Κατ’ αρχήν όταν κάποιος αναφέρεται στον G. Soros, δεν εννοεί μόνο τον ίδιο, αλλά τις οργανώσεις των ελίτ που εκπροσωπεί, όπως η Bilderberg, η ομάδα των τριάντα κλπ. Όλοι αυτοί στηρίζουν τις ανοιχτές κοινωνίες με τα ανοιχτά σύνορα και την παγκοσμιοποίηση, επειδή εξυπηρετούν τα συμφέροντα τους. Η ΕΕ εδώ είναι ξεκάθαρα μία μικρογραφία της παγκοσμιοποίησης, ένα μεγάλο πείραμα που απειλείται να αποτύχει, λόγω του ευρώ και της αδυναμίας της καγκελαρίου να ηγηθεί πανευρωπαϊκά, όπως την έχει κατηγορήσει δημόσια ο δισεκατομμυριούχος.

Σεβασμός στην Ελληνική σημαία από έναν Βραζιλιάνο – ΒΙΝΤΕΟ για τους απανταχού μισέλληνες. Ειδικά για τους ροζουλί φασιστοσυριζαίους


Αίσθηση προκάλεσε η κίνηση του Βραζιλιάνου γυμναστή Αρτούρ Ναμπαρέτε Ζανέτι στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ενόργανης στην Ντόχα.

Την ώρα που ήταν στη δεύτερη θέση του βάθρου και άκουγε τον εθνικό ύμνο της Ελλάδας, καθώς ο Λευτέρης Πετρούνιας κατέκτησε και πάλι το χρυσό, χαιρετούσε στρατιωτικά!...

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ….

ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΥΧΗ ΑΥΤΟ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ, ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ  «ΟΣΑ ΠΑΝΩ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΚΑΤΩ»  ΚΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΩΣ, ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΥΧΗ, ΘΑ ΚΟΥΤΟΥΛΟΥΣΑΝ ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ…
ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΑΥΤΟΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗ  ΕΙΝΑΙ  ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΟΔΩΣΕΙ Ο,ΤΙ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΟΙ «ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΕΣ» ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥΣ.

Ποιές φορο-υποθέσεις από το 2002 μέχρι το 2012 παραγράφονται τον Δεκέμβριο


Μπαράζ φορολογικών ελέγχων από την ΑΑΔΕ σε επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες μέχρι την 31-12-2018, για να προλάβει την παραγραφή

Πέντε κατηγορίες φορολογικών υποθέσεων, από το 2002, μέχρι και το 2012 παραγράφονται στις 31 Δεκεμβρίου 2018 και οι ελεγκτικές υπηρεσίες της ΑΑΔΕ «τρέχουν» και δεν φτάνουν για να προλάβουν την καταληπτική προθεσμία.

Όσες επιχειρήσεις και ελεύθεροι επαγγελματίες δεν ελεγχθούν μέχρι την 31η Δεκεμβρίου 2018, από την 1-1-2019 διασφαλίζουν το ακαταδίωκτο από την Εφορία, για τις παλαιές υποθέσεις.

Αλεξ Τζόουνς: "Το 5G σχεδιάστηκε για την μείωση του πληθυσμού"


ΗΛΕΙΑ. ΚΟΥΤΣΟΧΕΡΑ ΚΑΙ ΧΕΙΜΑΔΙΟ ΟΙ ΚΑΛΟΓΡΙΕΣ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΡΗΜΑΔΙΟ !!! ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΧΑΝΟΥΝ; ΤΗ ΓΗ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ… ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΦΙΡΜΑΝΙΑ !!!

ΑΛΦΕΙΟΣ: ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΠΕΛΕΦΘΕΡΩΘΗΚΕ ;;; ΩΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ !!! 

ΠΟΣΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΑΤΑΠΙΗΤΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΝΩΘΗΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΕΘΝΟΥΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ, ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΑΡΙΟ ;;;




Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters