Σάββατο 3 Μαρτίου 2018

ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ-ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ: Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1 ΕΚΑΤ. ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ!


Η φωτογραφία που βλέπετε, απεικονίζει τον πρωθυπουργό της ελεεινής και τρισάθλιας μνημονιακής Μπανανίας Τσιπροκαμμενιστάν κατά την επίσκεψή του στις εγκαταστάσεις της εταιρείας Arcafroz... στη βιομηχανική ζώνη της Τρίπολης,

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΗΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ


Ο ΣΟΥΡΕΑΛΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ Η ΑΒΑΣΤΑΧΤΗ ΕΛΑΦΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΑΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ

 
ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ  ΑΚΟΜΗ  ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΔΟΤΕΣ  ΚΑΙ  ΚΑΝΟΥΝ  ΟΤΙ  ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ;;  ΓΙΑΤΙ ΟΙ   ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ  ΣΑΣ  ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΛ. ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ  ΚΑΙ  ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ;;   ΓΙΑΤΙ  ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ  ΣΤΗΝ ΑΚΙΝΗΤΗ  ΠΕΡIΟΥΣΙΑ ΣΑΣ;;
ΣΥΓΓΕΛΑΚΗΣ   ΜΑΝΩΛΗΣ.   H  ΠΛΕΟΝ   ΣΟΥΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ  ΣΚΗΝΗ ΠΟΥ   ΜΠΟΡΕΙ   ΝΑ   ΣΥΛΛΑΒΕΙ   Η   ΦΑΝΤΑΣΙΑ   ΕΝΟΣ   ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ:   ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΟΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ  ΤΟΥ ΠΑΜΕ  ΜΑΖΙ   ΜΕ   ΜΕΡΙΚΕΣ   ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ  ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΜΕΝΟΥΣ  ΑΠΟ   ΤΗΝ   ΑΡΙΣΤΕΡΗ  ΣΥΝΘΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ   ΚΑΙ   ΤΙΣ   ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΕΣ  ΑΤΑΚΕΣ,   ΝΑ   ΦΩΝΑΖΟΥΝ  ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ  ΕΝΑΝΤΙΑ   ΣΤΟ  ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ (ΠΟΤΕ  ΔΕΝ  ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ   ΓΙΑ   ΤΟ   ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ   ΣΥΣΤΗΜΑ)  ΚΑΙ  ΜΕΣΑ  ΣΤΟ  ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ   ΤΡΑΠΕΖΑΣ,  Η ΑΛΕΚΑ ΝΑ  ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ  ΜΙΑ   ΑΚΟΜΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗ  ΣΥΜΒΑΣΗ  ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΤΣΕΠΩΣΕΙ  ΤΟ  ΚΚΕ.. ΑΛΛΑ   7.000.000  ΕΥΡΟΥΛΑΚΙΑ . . .

Πολλοί φασίστες στην παγκόσμια κοινότητα. ΠΟΙΕΣ χώρες διδάσκουν στα παιδιά Αρχαία Ελληνικά. Στην Ελλάδα πάντως ΟΧΙ !!

Έπεσα πριν λίγο επάνω σε ένα άρθρο [Αυτές είναι οι 9 εννέα χώρες του κόσμου όπου οι μαθητές διδάσκονται τα Ελληνικά!] και έμεινα άφωνος. 
Οι δημοκρατικές τρίχες στο σώμα μου ορθώθηκαν από αγανάκτηση.

ΕΚΤΑΚΤΟ – Εδώ τους αιχμαλώτισαν! Χαμός μέσα στο ΝΑΤΟ με την τουρκική εισβολή στο ελληνικό έδαφος – Αθ. Δρούγος: «Εγινε ενέδρα και απαγωγή, που είναι το τζιπ;»

Δυστυχώς παρά τις προσπάθειες κάποιων να κουκουλώσουν το περιστατικό, επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες και τα δημοσιεύματα του ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ περί εισβολής τουρκικών ειδικών δυνάμεων και απαγωγής των δύο Ελλήνων Στρατιωτικών μας. Ακόμη και μέσα στο ΝΑΤΟ, στο γραφείο του αρχηγού των δυνάμεων στην Ευρώπη (SACEUR) στρατηγού Κέρτις Σκαπαρότι, επικρατεί οργή για την τουρκική ενέργεια.

Φλώρινα: Συνελήφθη Τούρκος στα σύνορα-Μετέφερε παράνομα μετανάστες

Συνελήφθη χθες το πρωί στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής, 41χρονος υπήκοος Τουρκίας, για μεταφορά πέντε (5) ατόμων, εκ των οποίων τέσσερις (4) υπήκοοι Ιράν και ένας (1) υπήκοος Αφγανιστάν.
Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την πρόληψη της παράνομης διακίνησης μη νόμιμων

Εφτιαξε κλίμα ο Ερντογαν και η τουρκική κοινωνία κοχλάζει: Ανταλλαγή των 2 Ελλήνων ή αίμα! – Ετοιμάζουν και άλλα οι Τούρκοι…

 
Οσο το ελληνικό Πεντάγωνο αλλά και το ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών βρίσκονται εν αναμονή της διεξαγωγής της δίκης των 2 Ελλήνων στρατιωτικών, μεθαύριο Δευτέρα, στο δικαστήριο της Αδριανούπολης, ο ελληνικός Στρατός θα πρέπει να αναδιοργανωθεί γρήγορα καθώς η εκτεταμένη ψυχολογική επιχείρηση των Τούρκων δείχνει ότι θα ακολουθήσει και νέο κύμα επιθέσεων.

Τι γνωρίζουν οι ΗΠΑ για τα ελληνοτουρκικά; Η ατάκα του αμερικανού πρέσβη που "πάγωσε" την αίθουσα. Θρίλερ με τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς

– Ένταση στα ελληνοτουρκικά σε αέρα (πάνω από το Αιγαίο), θάλασσα (Ίμια) και πλέον… ξηρά, με την σύλληψη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών από την Τουρκία
– Οι ΗΠΑ ανησυχούν… και το δείχνουν! Δεύτερο ηχηρό “καμπανάκι” του αμερικανού πρέσβη σε διάστημα ενός μήνα!

Συγκλονιστικές πληροφορίες: Επιδρομή των Τουρκικών ειδικών δυνάμεων εντός ελληνικού εδάφους – Μας πήραν και τζιπ, ασύρματο, οπλισμό

 
Απίστευτες είναι οι νέες πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Δυστυχώς όσο περνάει η ώρα, φαίνετι το βατερλό του ΥΠΕΘΑ/ΓΕΕΘΑ-ΥΠΕΞ με θύματα τους άτυχους Ελληνες στρατιωτικούς.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες στρατιωτικές πηγές που επικαλείται το meaculpa.gr αλλά και πληροφορίες που έχουν στη διάθεσή τους οικείοι του ενός Έλληνα στρατιωτικού, η απαγωγή των δύο στελεχών συνέβη ως εξής:

ΜΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΒΟΥΜΕ ΠΛΟΙΟ; ΕΚΤΑΚΤΟ – Ξυλοκοπούν οι Τούρκοι τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς αιχμαλώτους μέσα στην φυλακή!


 

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, οι Τούρκοι φρουροί φέρονται να έχουν ξυλοκοπήσει τους δύο Ελληνες στρατιωτικούς αιχμαλώτους!

Η πληροφορία αυτή φαίνεται ότι επιβεβαιώνεται από δύο διαφορετικές πηγές.
Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές της A.V. από τον στενό κύκλο του ταξίαρχου επικεφαλής της δύναμης, την οποίαν ανήκουν οι δύο συλληφθέντες Έλληνες στρατιωτικοί, ο ταξίαρχος πέρασε στην Τουρκία, προκειμένου να δει τους δύο άνδρες του, και διεπίστωσε ότι και οι δύο έχουν χτυπηθεί από τους Τούρκους φρουρούς τους.

Η φαρμακερή δήλωση του Χίτλερ για την Βόρειο Ελλάδα που τώρα φαίνεται ως προφητεία

Εάν γνωρίζαμε πόσο πολύ έχουμε δυσκολέψει εμείς οι Έλληνες αυτούς οι οποίοι δεκαετίες και δεκαετίες τώρα προσπαθούν να εγκαθιδρύσουν την Νέα Τάξη Πραγμάτων στον πλανήτη, τότε μόνο θα μπορούσαμε να κατανοήσουμε το ασίγαστο μίσος τους εναντίον μας. Τότε μόνο θα μπορούσαμε ν’ αντιληφθούμε το κακό που μας ετοιμάζουν. Το κακό που για τους περισσότερους φαντάζει τώρα αδιανόητο, όπως τότε στη Μικρά Ασία.

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΟΡΚΟΜΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΡΟΛΟΥ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΤΟ 2005 ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ 27-02-2018


Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters