Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019

Κτηματολόγιο: Πώς θα χαθούν τεράστιες περιουσίες

Τα κλειδιά της περιουσίας τους θα πρέπει να παραδώσουν στο Δημόσιο έως το τέλος του 2020 οι κάτοικοι του Λάγιου Λακωνίας (!)

Από: in.gr - 'Ολγα Κλώντζα

Το Λάγιο (που σήμερα είναι τοπική κοινότητα της Δημοτικής Ενότητας Κροκεών του Δήμου Ευρώτα Λακωνίας) είναι ένα μικρό χωριό με μόλις 165 κατοίκους που ασχολούνται κατά κύριο λόγο με την καλλιέργεια της ελιάς.

Αιτία του… κακού; Ο συνδυασμός της δημιουργίας Κτηματολογίου και τεκμηρίου κυριότητας υπέρ του Δημοσίου (!).

ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗ παιδική ταινία προετοιμάζει τα παιδιά σας – Θα μείνετε άναυδοι – Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

Σε μία ταινία, η οποία έχει προοριστεί για τα παιδιά, βλέπουμε πράγματα, που ευχόμαστε να μην συμβούν στο μέλλον. Τουλάχιστον, όχι όπως τα παρουσιάζουν, αν και πολύ φοβόμαστε πως κάποια πράγματα έχουν πάρει λάθος κατεύθυνση....  

Η ταινία πραγματεύεται την παλιά γνωστή ιστορία του Dumbo, ένα ελεφαντάκι του τσίρκου, το οποίο γεννήθηκε με μεγάλα αυτιά, τα οποία τα χρησιμοποιούσε για να «πετάει».  

ΟΗΕ: Στα 272 εκατομμύρια ανέρχονται οι μετανάστες παγκοσμίως

Ο συνολικός αριθμός των μεταναστών σε όλον τον κόσμο ανήλθε φέτος στα 272 εκατομμύρια, δηλαδή 51 εκατομμύρια περισσότεροι σε σύγκριση με το 2010, σύμφωνα με μια έκθεση των Ηνωμένων Εθνών που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα, αντιπροσωπεύοντας το 3,5% του πληθυσμού παγκοσμίως, από 2,8% το 2000.

Οι περισσότεροι από τους ανθρώπους αυτούς βρίσκονται στην Ευρώπη (82 εκατομμύρια) και τη Βόρεια Αμερική (59 εκατομμύρια). Ακολουθούν η βόρεια Αφρική και η δυτική Ασία, με 49 εκατομμύρια μετανάστες η καθεμιά, σύμφωνα με τους συντάκτες αυτής της έκθεσης που πραγματοποιήθηκε από την υπηρεσία πληθυσμού στο τμήμα οικονομικών και κοινωνικών υποθέσεων του ΟΗΕ.

ΘΡΑΚΗ,ΠΑΝΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ (ΣΠΑΝΙΟ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ)

ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ 1969:
ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΣΠΑΝΙΑ ΠΑΛΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ,ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ.

Τραγική τοποθέτηση της Κυβέρνησης: «Επίδομα & στους μετανάστες που ζουν πολλά χρόνια στην Ελλάδα» – Προς δημογραφική αλλοίωση!

Δεν μας τα λέει καλά πλέον η Κυβέρνηση της ΝΔ σε ορισμένα καυτά θέματα. Δεν γνωρίζουμε εάν τελικά έχουν πέσει καμπάνες από την ΕΕ, ή τελικά αθετούν όπως όλες οι Κυβερνήσεις τις υποσχέσεις τους.

Μιλάμε βέβαια για τα επιδόματα τα οποία δεν θα δίνονται μόνο σε Έλληνες. Με αυτό τον τρόπο πλέον, η ΝΔ δίνει πάτημα σε όλους όσους θα θέλουν να έρθουν στην Ελλάδα από κάθε άκρη της γης.

Απίστευτο! Αυτή η μακρινή χώρα έχει ξετρελαθεί με τους… «Απαράδεκτους»


Τουλάχιστον 6.000 άνθρωποι στην μακρινή Ουρουγουάη μιλάνε Ελληνικά, ενώ πολλοί από αυτούς και αρχαία Ελληνικά…
Σε μια μικρή χώρα, 3.500.000 εκατομμυρίων κατοίκων, τουλάχιστον 6.000 άνθρωποι μιλούν άπταιστα τη μητρική τους γλώσσα, αλλά και την ελληνική. Μάλιστα, αρκετοί από αυτούς, γνωρίζουν και Αρχαία Ελληνικά. Δρόμοι και πλατείες έχουν ελληνικά ονόματα και αγάλματα αρχαίων φιλοσόφων κοσμούν τα δημόσια κτίρια της χώρας. «Ελβετία της Αμερικής».
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters