Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019

ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗ παιδική ταινία προετοιμάζει τα παιδιά σας – Θα μείνετε άναυδοι – Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

Σε μία ταινία, η οποία έχει προοριστεί για τα παιδιά, βλέπουμε πράγματα, που ευχόμαστε να μην συμβούν στο μέλλον. Τουλάχιστον, όχι όπως τα παρουσιάζουν, αν και πολύ φοβόμαστε πως κάποια πράγματα έχουν πάρει λάθος κατεύθυνση....  

Η ταινία πραγματεύεται την παλιά γνωστή ιστορία του Dumbo, ένα ελεφαντάκι του τσίρκου, το οποίο γεννήθηκε με μεγάλα αυτιά, τα οποία τα χρησιμοποιούσε για να «πετάει».  

Εξελίσσεται λίγο μετά τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, το 1919.  Τελικά το ελεφαντάκι οδηγείται σε μία «παιχνιδούπολη», προκειμένου να διασκεδάζει τον κόσμο.  

Σε ένα κτίριο της παιχνιδούπολης, υπάρχουν κούκλες που αναπαριστάνουν σκηνές από την επιστήμη.  
Μία από αυτές απεικονίζει το μέλλον πέρα από το 1919, παραπέμποντας στις μέρες μας και λίγο αργότερα.  
Στην εν λόγω σκηνή τα ρομπότ… φροντίζουν τον άνθρωπο, ο οποίος μοιάζει αλλαγμένος.  

Μία γυναίκα κάθεται φορώντας κοστούμι και γραβάτα, μιλά στο τηλέφωνο, ενώ την ίδια ώρα ένας σπιτικός ρομπότ κομμωτής, της φτιάχνει τα μαλλιά.  
Ο άνδρας όρθιος, φορώντας φουστάνι, σερβίρει καφέ με ένα βιονικό χέρι, ακούγοντας την «προπαγάνδα» του ραδιοφώνου.  Το παιδί (ένα και πολύ τους είναι) παίζει με το κατοικίδιο σκυλάκι που είναι και αυτό ρομπότ.  

Μια φωνή λέει: «Άνθρωποι και μηχανές θα αναμειχθούν, για να βοηθήσουν συνηθισμένες οικογένειες, εργάτες και βετεράνους. 

Όλα τα είδη των τεχνολογικών θαυμάτων μας περιμένουν στον 20ο αιώνα».  
Υπενθυμίζουμε πως την ταινία αυτοί παρακολουθούν εκατομμύρια παιδιά ανά τον κόσμο.  
Τι θέλει άραγε να τους περάσει αυτή η εικόνα; Τα συμπεράσματα δικά σας…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters