Σάββατο 20 Μαρτίου 2021

Διεπιστημονική Ένωση Υπεράσπισης της Δημοκρατίας και της Βιοηθικής - ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ.

 ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

Με αναφορά και σεβασμό στην Ιστορία και τον Πολιτισμό μας που συγκροτούν κομμάτι του πολύτιμου μωσαϊκού της Ανθρωπότητας, και με το νου μας στη Δημοκρατία, τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και την Βιοηθική, που αποτελούν θεσμοθετημένες αξιακές αρχές της Πολιτείας μας, διαπιστώνουμε την βάναυση καταπάτησή τους από σύσσωμη την πολιτική ηγεσία του Τόπου, τουλάχιστον από το 2010 με την βίαιη παράδοση της λαϊκής κυριαρχίας, όταν παρά τις διαμαρτυρίες των πολιτών «Εκχωρήθηκε άνευ όρων και αμετάκλητα κάθε

ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ: ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΩ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ


Γιατί έπρεπε να εχουμε καλέσει και τον Πρόεδρο της Αϊτής στις εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου.

Η Αϊτη ηταν η πρώτη χώρα στον κόσμο που αναγνώρισε το δικαίωμα των Ελλήνων για αυτοδιάθεση. Διαβάστε την έξοχη επιστολή του τότε Προέδρου της Αίτής Ζαν Πιερ Μπουαγέ, προς τον Αδαμάμαντιο Κοραή, και θαυμάστε την κλασσική του παιδεία και την ευρυμάθεια του!
'' Ζαν Πιερ Μπουαγέ,
πρόεδρος του Χαϊτίου (Αϊτής), προς τους Πολίτας της Ελλάδος Α. Κοραήν, Κ. Πολυχρονιάδην, Α. Βογορίδην και Κ. Κλωνάρην.
Εις τα Παρίσια

Υπέρβαση του φόβου - Ένα βήμα προς τη Χρυσή Εποχή

Ό,τι κι αν φοβάστε, αφαιρέστε αυτό από το μυαλό σας και αφήστε το στο Θεό. Πίστεψε σε Αυτόν. Πολλά βάσανα οφείλονται απλά στην ανησυχία. Γιατί να υποφέρετε τώρα όταν η ασθένεια δεν έχει έρθει ακόμα; : Sri Paramahansa Yogananda 

Λίγες μέρες πίσω, μια φίλη μου μοιράστηκε τα προβλήματά της και αναφέρθηκε στον φόβο της για την εκτεταμένη περιοχή της ερήμου, κοντά στην οποία μένει. Εμπνεύστηκα να την εντυπωσιάσω ότι έπρεπε να αντιμετωπίσει αυτόν τον φόβο και άλλους φόβους που γνωρίζει ότι έχει, καθώς αυτό είναι απαραίτητο για την ανάπτυξή της, ειδικά σε αυτές τις εποχές. 

Αργότερα αναρωτήθηκα γιατί το είπα αυτό. Τις επόμενες μέρες έλαβα 3 διαφορετικά μηνύματα που επικυρώνουν αυτές τις πληροφορίες. 

Ένα μήνυμα του Αναρριχημένου Δασκάλου είπε ότι αν δεν αντιμετωπίσουμε και ξεπεράσουμε τους φόβους μας, δεν θα είμαστε σε θέση να δονήσουμε αρκετά ψηλά για να ανταποκριθούμε στα πρότυπα της επόμενης Χρυσής Εποχής. Από δύο άλλες πηγές έμαθα ότι αυτοί οι φόβοι που έχουν την 3η διάσταση στη φύση πρέπει να μείνουν πίσω ή να ξεπεραστούν για να υπάρξει εσωτερική πρόοδος. Δεν μπορούν να μεταφερθούν στη νέα εποχή. Επιπλέον, συμβούλεψαν ότι όλοι όσοι αναζητούν Ανάληψη κατά τη διάρκεια αυτής της αλλαγής πρέπει να καταφύγουν στην ενδοσκόπηση και στη συνέχεια να ξεριζώσουν τυχόν προβλήματα που βασίζονται στον φόβο μέσα μας. Αυτό δεν μπορεί να τονιστεί αρκετά! 


ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ:

Ο Σρι Σάτια Σάι Μπαμπά λέει ότι όλα τα αρνητικά μέσα προκύπτουν από τον φόβο και όλες οι ποικιλίες καλοσύνης και αρετών προκύπτουν από την Αγάπη. 
Όταν ένα άτομο βρίσκεται σε κατάσταση φόβου, το εσωτερικό του σύστημα βραχυκυκλώνει, αποσυνδέοντας τον από τη θεότητά του.  

Όταν κοίταξα μέσα για να δω αν είχα εκκρεμή ζητήματα που έπρεπε να φροντίσω, μου θύμισαν ορισμένα περιστατικά κατά τη διάρκεια της sadhana μου που ζήτησαν την προσοχή μου και έπρεπε να θεραπευτούν. 

Κάθε τόσο πηγαίνω σε καταφύγια όπου μερικοί από εμάς ασχολούμαστε με πνευματικές πρακτικές για μεγαλύτερες χρονικές περιόδους. Παρατήρησα ότι τις περισσότερες φορές όταν είμαι σε θέση να πάω βαθιά μέσα μου, είμαι αντιμέτωπος με ενοχλητικά ζητήματα του παρελθόντος που είχα βάλει εύκολα. Αναρωτήθηκα γιατί αυτά τα ζητήματα θα εμφανίζονταν τότε όταν ήμουν σε κατάσταση μεγάλης ειρήνης. 

Μια φορά ένα τέτοιο ζήτημα με πήρε και ένιωσα σαν να είχα μετατραπεί σε ηφαίστειο θυμού. Πιθανώς η ανικανότητά μου να αντιμετωπίσω αυτόν τον φόβο και να καταφύγω στον εσωτερικό θυμό έδωσε σε αυτόν τον φόβο την απαιτούμενη ενέργεια, διότι δυστυχώς για μένα, ένα χρόνο αργότερα, αυτός ο φόβος υλοποιήθηκε από το μπλε, εντελώς απροσδόκητα, με έκανε να αντιμετωπίσω το χαμηλότερο σημείο της ζωής μου. 

Λίγους μήνες πίσω κατά τη διάρκεια ενός άλλου μεγάλου διαλογισμού, περίπου 4 ώρες σε αυτό, προέκυψε κάποιο άλλο παρελθόν ζήτημα που βασίζεται στο φόβο και με προκαλεί μεγάλη αγωνία. Ευτυχώς αυτή τη φορά η θεϊκή κατανόηση ήρθε. 


ΔΙΑΓΝΩΣΗ: 

Με έκανε να συνειδητοποιήσω ότι επειδή είχα θάψει αυτά τα προβλήματα μέσα στο υποσυνείδητο, κάθε φορά που πήγαινα βαθιά στο διαλογισμό, θα αντιμετώπιζα αυτά τα προβλήματα που έψαχναν λύσεις χωρίς τις οποίες δεν θα μπορούσα / έχω τη δυνατότητα να προχωρήσω περαιτέρω. 

Με έκανε να συνειδητοποιήσω ότι αυτό δεν είναι κατάρα αλλά θα μπορούσε να είναι ευεργετικό. Σε αντίθεση με την τελευταία φορά που άφησα το εγώ μου να με τυλίγει με θυμό. αυτή τη φορά θα πρέπει να εξετάσω το πρόβλημα ως ευκαιρία να ανασηκωθώ και από αυτό το κράτος να αναζητήσω λύση στο πρόβλημα. 

Με έκανε να συνειδητοποιήσω ότι είναι ανόητο να σκέφτομαι ότι για να λύσω το ζήτημα θα πρέπει να αντιμετωπίσω το άτομο ή την κατάσταση που το προκαλεί. Δεν έχουν καμία σχέση με το ζήτημα. Στην πραγματικότητα, έπρεπε να αντιμετωπίσω τον εαυτό μου, καθώς το ζήτημα είναι μέρος της ζωής μου, επειδή το επέτρεψαν οι κάρμα μου. υπάρχει ένα ζωτικό μάθημα που κρύβεται μέσα του, το οποίο χρειάζεται η ψυχή μου για να μάθει και να εξελιχθεί. Ως εκ τούτου, πρέπει να αναλάβω την πλήρη ευθύνη και να μην νιώθω σαν θύμα, που είναι ο τρόπος διαφυγής του εγώ. Η αγαπημένη αποδοχή είναι το πρώτο βήμα προς τη θεραπεία. 

Με έκανε να συνειδητοποιήσω ότι το πρόβλημα δεν χρειάζεται να υλοποιηθεί σε φυσικό επίπεδο αν μπορούσα να το αντιμετωπίσω ψυχικά με μια αίσθηση ηρεμίας και αγάπης κατανόησης. 

Χθες διάβασα κάτι από ένα βιβλίο που ονομάζεται Inner Experiences, το οποίο περιγράφει τις υπέροχες καταστάσεις μιας εξελιγμένης ψυχής με το όνομα Dolly Baile. Φανταστείτε τον ενθουσιασμό μου όταν διάβασα τα εξής: "'Αναπτύξτε ισότιμη σκέψη'. Ο Μπάμπα (ο Γκουρού και ο εσωτερικός οδηγός της) την έκανε να φανταστεί κάθε είδους καλά και κακά πράγματα που θα μπορούσαν να της συμβούν, να συμβούν στην οικογένειά μας, το σπίτι, τα χρήματα κ.λπ. και να δούμε αν και πώς θα μπορούσε να το χειριστεί με ηρεμία. " 

Εδώ ο Γκουρού της τη βοηθάει να αντιμετωπίσει ζητήματα ζωής σε ψυχικό επίπεδο! Ακριβώς αυτό που ένιωσα μέσα μου. Τη στιγμή που το διάβασα άρχισα να συνδέω τις τελείες και ήμουν πεπεισμένος ότι έπρεπε να μάθω αυτό το μάθημα για να βοηθήσω τον εαυτό μου και ίσως άλλους στη διαδικασία. Άρχισα να γράφω αυτό το σημείωμα, έτσι ώστε οι λίγοι εκεί έξω (ξέρω ότι πολλοί μπορεί να μην ανταποκρίνονται σε τέτοιες πληροφορίες) θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν αυτήν τη γνώση προς όφελός τους. 


ΛΥΣΕΙΣ: 

«Κοιτάξτε φόβο στο πρόσωπο, και θα σταματήσει να σας ενοχλεί.» Σουάμι Σρι Γιουκτέσβαρ Γκίρι.

Τυχόν φόβοι που έρχονται για να τραβήξουν την προσοχή μας, θέλουν είτε να μας πάρουν στην πτυχή του, είτε να μας εμπλέξουν σε έναν αγώνα αντίστασης. Και στις δύο περιπτώσεις καταφέρνει να αφαιρέσει την ηρεμία μας. Εάν αρνηθούμε να παραδώσουμε ή να κάνουμε μάχη, αλλά σε μια κατάσταση ήρεμης απόσπασης, αποδεχτούμε και ευλογεί με αγάπη το πρόβλημα ... θα βρούμε την εσωτερική νίκη.

Οποιαδήποτε ζητήματα που μας προκαλούν φόβους, θυμό, πληγή, ενοχή, μίσος, ταπείνωση κ.λπ. δεν είναι τόσο μια μάχη μεταξύ εσάς και ενός ατόμου ή μιας κατάστασης. αλλά είναι μια μάχη μεταξύ του εγώ και της ψυχής σας. Τη στιγμή που θα μπορέσετε να το ερμηνεύσετε και να δείτε το πρόβλημα από την οπτική γωνία της Ενότητας και της Αγάπης, οι πόρτες των λύσεων ανοίγουν εύκολα 

Η συγχώρεση είναι ένα ισχυρό εργαλείο που οδηγεί στην εσωτερική θεραπεία. Αυτές οι πληροφορίες έλαβα από την Πηγή στο χαμηλότερο σημείο της ζωής μου που ανέφερα παραπάνω. Για να το θυμηθείτε εν συντομία: 

Σε μια εποχή που με συγκλόνισε μια εσωτερική χιονοστιβάδα από σκοτεινά αρνητικά συναισθήματα που απείλησαν να φάω όλη μου τη λογική, βρήκα αυτό το απαλό φως μέσα μου ζητώντας «να συγχωρήσω». Ήμουν αγανακτισμένος! Πώς θα μπορούσα να συγχωρήσω κάποιον που με έβαλε σε τέτοια κατάσταση; Η απαλή φωνή έπειτα είπε ότι «η συγχώρεση δεν ήταν για αυτό το άτομο, ήταν για δικό μου όφελος. Αυτό που έκανε αυτό το άτομο ήταν το δικό του κάρμα, αυτό που υποφέρω είναι δικό μου .. με τη συγχώρεση, λέω ότι είμαι πρόθυμος να αφήσω ειρηνικά αυτό το ζήτημα που προκάλεσα. Τότε και μόνο τότε μπορεί να ξεκινήσει η θεραπεία. 

" Υπάρχουν ορισμένοι φόβοι που είναι βαθιά ριζωμένοι και δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν εύκολα. Σε όσους είναι θύματα τέτοιων φόβων, προτείνω ανεπιφύλακτα το βιβλίο «Κόβοντας τους δεσμούς που συνδέονται» του Phyllis Krystal. Η κυρία Κρύσταλ, μια σεβάσμια κυρία των 96 μοιράστηκε ότι όλες οι πληροφορίες μέσα στο βιβλίο έλαβε από εσωτερική καθοδήγηση από μια πηγή την οποία αναφέρεται ως Υψηλότερη Συνείδηση ή Υψηλή Γ, η οποία της είπε επίσης ότι «αυτή είναι νέα γνώση για το νέο ηλικία'. Αυτό το βιβλίο περιέχει πολύ απλά αλλά ισχυρά σύμβολα με τα οποία μπορεί να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά μια ποικιλία ψυχικών / συναισθηματικών προβλημάτων. Εγώ ο ίδιος εξασκώ αυτά τα σύμβολα και τα βρίσκω εξαιρετικά αποτελεσματικά. 

Ένα άλλο απλό εργαλείο είναι η τεχνική Ho'ponopono της Hawai όπως παρουσιάζεται στο βιβλίο Zero Limits. Το βιβλίο μοιράζεται ότι επειδή ο κόσμος που βλέπουμε και βιώνουμε δημιουργείται από εμάς μέσω της προσωπικής μας προοπτικής, κάτι το οποίο οι Βέδες υποστηρίζουν «Yatha drishti, tatha Shristi» «όπως είναι η άποψή σας, έτσι και ο κόσμος που βλέπετε». Πρέπει επίσης να αποδεχτούμε και να αναλάβουμε την ευθύνη για όλους τους φόβους που βιώνουμε. Η λύση σε αυτά τα προβλήματα, εξηγεί, είναι σε 4 πολύ απλά βήματα.

Πες στον εαυτό σου: 
1. Λυπάμαι (αναλαμβάνω την ιδιοκτησία του προβλήματος που συνειδητοποιεί και, συνεπώς, ζητώ συγνώμη για αυτό.) 
2. Συγχωρέστε με 
3. Σας αγαπώ (αυτό είναι το υψηλότερο εργαλείο για να αναζητήσετε θεραπεία για το πρόβλημα. Η έλλειψη αγάπης είναι η βασική αιτία όλων των προβλημάτων) 
4. Σας ευχαριστώ.

Δοκιμάστε αυτό και θα εκπλαγείτε πόσο ισχυρά είναι αυτά τα απλά βήματα.  

Ελπίζω ότι όσοι αντηχούν με αυτό το μήνυμα θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια, πρώτα ενδοσκόπηση, στη συνέχεια θα εντοπίσουν κάθε φόβο που έχετε θαφτεί μέσα, και τελικά θα αντιμετωπίσουν αυτούς τους φόβους αντιμετωπίζοντας τους με την Αγάπη. 
Θυμηθείτε ότι αυτό το υποσυνείδητο «καθαρισμός» είναι μια σημαντική άσκηση που μπορεί να σας προετοιμάσει για τις επόμενες εποχές της Ανάληψης στη Χρυσή Εποχή



Με Αυτόματη μετάφραση από την Πηγή: https://adventureofgod.blogspot.com



Μετά Από 40 Χρόνια Η Λογοκριμένη Ταινία Της ΥΕΝΕΔ "Ο Αρχάνθρωπος Των Πετραλώνων"

 
Το 1977 η αείμνηστη Λίλα Κουρκουλάκου σκηνοθέτησε για λογαριασμό της ΥΕΝΕΔ ένα συγκλονιστικό οδοιπορικό αναφορικά με τα επιστημονικά επιτεύγματα του Dr Άρη Πουλιανού και των συνεργατών του στο σπήλαιο Πετραλώνων Χαλκιδικής.
Το έργο της διεθνούς φήμης σκηνοθέτιδας είχε προγραμματιστεί να προβαλλόταν πριν και κατά τη διάρκεια των εργασιών του 3ου Πανευρωπαϊκού Συνεδρίου Ανθρωπολογίας τον Σεπτέμβριο του 1982, αλλά η προβολή του απαγορεύτηκε ύστερα από παρέμβαση των γνωστών-άγνωστων αντιπάλων του έργου του διαπρεπούς Έλληνα ανθρωπολόγου. 

ΝΕΑ ΦΤΕΡΑ ΚΙ ΕΛΠΙΔΑ (1821)

Οι ΕΡΩΣ ΕΛΛΑΣ παρουσιάζουν τον Ύμνο "Νέα Φτερά κι Ελπίδα -1821", από το CD τους που θα είναι αφιερωμένο στα 200 χρόνια από την Εθνική Παλιγγενεσία. 

Οι ΕΡΩΣ ΕΛΛΑΣ μελοποιούν ποίηση του Γεωργίου Σαγιά και επενδύουν το βίντεο με σχέδια του Γκραφιτά ΕΥΡΥΤΟΥ και του ζωγράφου Σπύρου Ζαχαρόπουλου. 

Το τραγούδι  εξυμνεί τους Αθάνατους Ήρωες του 1821, αλλά επιπλέον  τονίζει την συνέχεια της Ελληνικής Φυλής που έχει την  δυνατότητα πάντα να γεννάει ‘νέα φτερά’ και νέους Αγωνιστές ανά τους Αιώνες . Μουσική: Άρτ Κυδωνάκης – Φώτης Μήλιος. 

Ο Μεγαλύτερος Αμφισβητίας προς το Εμβόλιο του Κορωνοϊού; Οι Επαγγελματίες Υγείας Πρώτης Γραμμής





Lawrence Solomon
Τι γνωρίζει το υγειονομικό προσωπικό πρώτης γραμμής και το προσωπικό άμεσης βοήθειας σχετικά με τα εμβόλια του COVID-19, το οποίο δεν γνωρίζουν οι πολιτικοί και οι σύμβουλοι δημόσιας υγείας;
Σύμφωνα με ένα γκάλοπ που έγινε τον Δεκέμβριο, το 51% του υγειονομικού προσωπικού και του προσωπικού άμεσης βοήθειας δεν είχαν πειστεί για τα οφέλη του εμβολιασμού, ακόμη και εάν το εμβόλιο ήταν «δωρεάν, διαθέσιμο, εγκεκριμένο από τον FDA και 90% αποτελεσματικό.»
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters