Τρίτη 12 Μαΐου 2020

Τουρκικά μεταγωγικά αεροσκάφη με παράνομο φορτίο για την Λιβύη πέρασαν ανενόχλητα μέσα από το ελληνικό FΙR (φώτο)

Νέες πτήσεις με όπλα και πυρομαχικά από τη Τουρκία στην Λιβύη, μέσα από το ελληνικό FIR, χωρίς η Αθήνα να κάνει το παραμικρό για να εμποδίσει την παραβίαση των αποφάσεων του ΟΗΕ, μια παραβίαση που πλήττει καίρια τα εθνικά συμφέροντα, καθώς ενισχύει το φιλότουρκο καθεστώς της Τρίπολης και πάνω απ’όλα κρατά εν ισχύ την τουρκολιβυκή συμφωνία για την ΑΟΖ.

Ξεκίνησε η καταστροφή του “Αμαζόνιου της Ελλάδας”

Όλο το καλοκαίρι τα ΜΜΕ έπαιζαν σαν πρώτη είδηση τον Αμαζόνιο, τα δάση που καίγονταν, τις τεράστιες εκτάσεις που εκχερσώνονται, απειλώντας το οικοσύστημα και κατ’ επέκταση τον πολύτιμο  πνεύμονα του πλανήτη. Από το ENALLAKTIKOS.GR
Αλήθεια εμείς έχουμε  ποτέ σκεφτεί ποιος είναι ο “Αμαζόνιος” της Ελλάδας; 
Εκείνο το μέρος δηλαδή όπου δημιουργείται το σύνολο σχεδόν του νερού που χρησιμοποιούμε για ύδρευση και άρδευση και από τα δάση του παράγεται ο καθαρός αέρας που αναπνέουμε; 

Απολύσεις 45 μέρες μετά τη λήξη της αναστολής της σύμβασης εργασίας και με τη βούλα της κυβέρνησης.

Απολύσεις 45 μέρες μετά τη λήξη της αναστολής της σύμβασης εργασίας και με τη βούλα της κυβέρνησης
ΝΑ ΜΟΥ ΖΗΣΕΙΣ ΚΟΥΛΗ !!!! ΚΟΥΛΑΝΕΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΣΟΥ !!!!!
Υπεγράφη η Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) του υπουργείου Οικονομικών και του υπουργείου Εργασίας, για τα «περαιτέρω μέτρα στήριξης εργαζομένων και επιχειρήσεων-εργοδοτών του ιδιωτικού τομέα», όπου, ανάμεσα σε άλλα ανοίγει τον δρόμο για μαζικές απολύσεις.. Επιτρέπει τις απολύσεις εργαζομένων 45 μέρες μετά την λήξη της αναστολής των συμβάσεων εργασίας, ενώ αφήνει ανοιχτό παράθυρο για κρυφές απολύσεις που θα γίνονται και πριν τις 45 μέρες αν πρόκειται για «αποχωρούντες οικειοθελώς» και για εργαζόμενους ορισμένου χρόνου. Δείτε αναλυτικά τα όσα προβλέπει η ΚΥΑ.

O Τραμπ στο πλευρό του Έλον Μασκ που άνοιξε το εργοστάσιό του Tesla

Ο Έλον Μασκ, αψήφησε τις τοπικές υγειονομικές αρχές ανακοινώνοντας την επαναλειτουργία του εργοστασίου του Tesla στην Καλιφόρνια, παρά τις εντολές κλεισίματος στο πλαίσιο της καραντίνας για τον νέο κορονοϊό, έλαβε σήμερα τη στήριξη του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.

Τζ.Σόρος για κορωνοϊό: «Θα χρειάζεται να εμβολιαζόμαστε κάθε χρόνο – Δεν θα επιστρέψουμε ποτέ εκεί που ήμασταν»

Δυσοίωνες προβλέψεις για το μέλλον της ανθρωπότητας έκανε ο Τζορτζ μιλώντας στη βρετανική εφημερίδα Independent, υποστήριξε πως θα χρειάζεται συνεχόμενος εμβολιασμός του πληθυσμού, κάθε χρόνο, ενώ δήλωσε πως η πραγματικότητα που θα ζούμε θα είναι διαφορετική με την πανδημία.

ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΕ η ΣΤΥΓΑ στην ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ και οι ΟΜΟΙΕΣ της στον ΠΛΑΝΗΤΗ;


Δέσμες Φωτός. Ύδατα Στυγός. Μηνύματα προς τα άστρα. Ένα μέσω τηλε-φωτεινής επικοινωνίας με τους θεούς. Το παρελθόν συνατά το μέλλον, στο παρόν…
Η Στύγα ήταν μία από τις κόρες του Ωκεανού. Είχε στήσει το παλάτι της στον Άδη.  Από εκεί έφευγαν “μηνύματα” με την Ίριδα προς τον Ουρανό. Η Στύγα πρόφερε αμέριστη βοήθεια προς τον Δία, μαζί με τους Κύκλωπες. Η Θέτιδα βούταγε τον Αχιλλέα στα νερά της Στύγας για να τον κάνει αθάνατο-άτρωτο. Οι θεοί ορκίζονταν στην Στύγα, ακόμα και ο Ήλιος.
Σύμφωνα με τον Θεόδωρο Αξιώτη υπάρχουν πολλές Στύγες στον πλανήτη. Κάποιες από αυτές είναι γνωστές ακόμα και σήμερα, αλλά με διαφορετικές ονομασίες.

Πούτιν: Οι μέρες των Ανουνάκι είναι μετρημένες. Θα τους κλείσουμε τις πύλες κατάμουτρα


Πούτιν: Οι μέρες των Ανουνάκι είναι μετρημένες. Θα τους κλείσουμε τις πύλες κατάμουτρα

Άρθρο που χαρακτηρίστηκε ως επιστημονικής φαντασίας, όμως, κάποιοι πιστεύουν ότι θα μπορούσε να είναι πραγματικότητα!
Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Μετά την τελετή ορκωμοσίας στον προεδρικό θώκο του Βλαντιμίρ Πούτιν, που έγινε στις 7 Μαΐου 2018, για μία ακόμα συνεχή φορά, ο Ρώσος πρόεδρος φρόντισε για μια ιδιωτική συνάντηση με αξιωματούχους ανώτερων στελεχών και με λίγους πιστούς στρατιωτικούς διοικητές.

Έρχονται καταστάσεις εμφυλίου στην Τουρκία – Λείπουν πάνω από 250 χιλιάδες όπλα

Σύμφωνα με τον τουρκικό τύπο 250 χιλιάδες όπλα ευρίσκονται στα χέρια των μελών του ΑΚΡ, έτοιμα να ρίξουν κατά των “εχθρών” του καθεστώτος Ερντογάν, ενώ κυοφορούνται φήμες ακόμα και για πιθανή αναταραχή λόγω οικονομικού κραχ το καλοκαίρι.

Τα μέλη του AKP δηλώνουν ανοιχτά ότι είναι «προετοιμασμένα» εκμεταλλευόμενοι το πραξικόπημα υλοποιώντας απειλές θανάτου κατά των αντιπάλων τους”, αναφέρει τουρκικό δημοσίευμα.

Γονείς: Προστατέψτε Τα Παιδιά Σας Από Την «Ηλεκτρονική Ηρωίνη»

«Ουδέν καινόν όλα κενά»

Μ. Χάκκας
Ως γνωστόν κάθε νέος υπουργός Παιδείας μας απειλεί, έχει δυστυχώς και ένα «νέο όραμα» για την Παιδεία. Και υποστυλώνει το «όραμα» του με μια εμβληματική λέξη, μια λέξη – σύνθημα, που σαν αφηρημένο αναφορικό υποκατάστατο σημαίνει δυνητικά τα πάντα, χωρίς στην πραγματικότητα να περιέχει τίποτε. Ας δούμε κάποιες λέξεις – καραμέλες, που αναθρώσκουν ανάλαφρες σαν φυσαλίδες αέρος, «κελύφη έρημα εννοίας» όπως θα έλεγε κι ο Ροΐδης.

Προσοχή, Ακατάλληλο Λόγω Αιφνίδιας Επαφής Με Απαγορευμένη Γνώση.

O ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΑΝ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟΙ ΚΑΙ ΤΡΑΝΟΙ…

ΓΡΑΦΕΙ Ο GEWKWN
ΩΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΜΑΘΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ !!!

Νοσοκομεία γκιλοτίνες και στην Ελλάδα, για χάρη του Covid 19


Καρκινοπαθείς σε θάλαμο covid.

Μέσα από ένα σοκαριστικό βίντεο βγαίνουν πολλές αλήθειες.

Εδώ και μερικές ημέρες, κυκλοφόρησε ένα βίντεο από κάποιο Ελληνικό νοσοκομείο, στο οποίο δείχνει μία ηλικιωμένη κυρία, η οποία είναι καρκινοπαθής και την έχουν βάλει σε θάλαμο με ασθενείς του κορωναϊού.

Βέβαια κανείς δεν μπορεί να πει ότι όλα αυτά γίνονται κατά λάθος.

Νίκολα Τέσλα: Η Δύναμη Αποκαλύπτεται


«Το παρόν είναι δικό τους, το μέλλον είναι δικό μου»
«Οι ανακαλύψεις μου ευαγγελίζονται έναν κόσμο όπου η ανθρωπότητα θα είναι ενωμένη, οι πόλεμοι θα είναι αδύνατοι κι όπου θα βασιλεύει η ειρήνη … Λέτε ότι αγαπάτε τους ανθρώπους. Εγώ δεν τους αγαπώ. Εκείνο που εγώ αγαπώ είναι η ανθρωπότητα» Νίκολα Τέσλα

Δίνουν Ελληνική Υπηκοότητα Σε Χιλιάδες Αλλοδαπούς & Την Αρνούνται Στους Βορειοηπειρώτες Μετά Από Απαίτηση Της Αλβανίας!

Η κυβέρνηση προσανατολίζεται στην «ελληνοποίηση» χιλιάδων αλλοδαπών με συνοπτικές διαδικασίες αλλά ταυτόχρονα απορρίπτει το δικαίωμα σε Έλληνες το γένος να αποκτήσουν τα δικαιώματα του Έλληνα πολίτη, όπως καταγγέλλουν εκατοντάδες Έλληνες Βορειοηπειρώτες που συνεχίζουν να φυλάσσουν Θερμοπύλες στην αρχαία αυτή εστία του Ελληνισμού.

Γυναίκα Με Καρκίνο Στο Γ.Ν Ελευσίνας Την “Άρπαξαν” Και Την Έχωσαν Στο Θάλαμο Κορωνοιού!!! (Video)

Απαγωγή ασθενούς με Καρκίνο από Γιατρούς που θέλουν να αυξήσουν τα κρούσματα για Κορωνοιό….Δείτε το αποκαλυπτικό video στο Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας…στο Θριάσιο …Γυναίκα πήρε την μητέρα της με Καρκίνο και οι Γιατροί την έβαλαν μετά την εισαγωγή στο θάλαμο με ασθενείς με Κορωνοιό!!!! Για covid19!!!

ELON MUSK: Με Το Τσιπάκι Θα Γίνετε Θεοί. Δεν Θα Χρειάζεται Καν Να Μιλάτε

του Λιακόπουλου Δημοσθένη

Από συνέντευξη τμήμα της οποίας είχα δώσει, σας δίνω ακόμη ένα κομμάτι στο οποίο λέγεται ότι “αν γίνεις θεός με το τσιπ, μετά δεν θα θέλεις να ξαναγίνεις χαζός όπως ήσουν”.

Εκείνο που επίσης τονίζεται είναι το ότι θα είναι δυνατόν να προωθηθεί περισσότερο κάθε διδασκαλία και επιστήμη, αφού θα είναι δυνατόν να μεταφερθούν έννοιες, από άνθρωπο σε άνθρωπο, που δεν είναι δυνατόν να ειπωθούν με λόγια,

Παρέμβαση «Βόμβα» Από Τον Τζ. Σόρος: Τώρα Είναι Η Ευκαιρία !!!

Συνέντευξη στο «Παγκόσμιο Συνδικάτο»…
Ο παγκοσμιοποιητής δισεκατομμυριούχος, Τζορτζ Σόρος, αποφάσισε πως θα είναι ο τρίτος, μετά τους Bill Gates και Elon Musk, ο οποίος θα παρουσιάζεται στο ευρύ κοινό συχνότερα από ότι στο παρελθόν, εκθειάζοντας την «ευκαιρία» που… δίνει ο κορωνοϊός στον πλανήτη.

Διακομματική «ομερτά» για το περιβαλλοντικό έγκλημα μπαζώματος της Πειραϊκής από την COSCO! Μεγάλη ζημιά στις αρχαιότητες, “στραγγαλισμός” της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων και εγκλωβισμός των κατοίκων του Πειραιά!

Ένα βαρύ και ασυγχώρητο περιβαλλοντικό έγκλημα έχει ξεκινήσει, αυτή τη σκοτεινή περίοδο του κορωνοϊού, μπροστά στα χιλιοτραγουδισμένα βράχια της Πειραϊκής και δίπλα ακριβώς στους χώρους όπου στεγάζεται η ιστορική Σχολή Ναυτικών Δοκίμων!

ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ : ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΒΟΛΕΥΤΑΔΕΣ ΤΑ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ

Πραγματικά σκανδαλώδεις είναι οι όποιες συγκρίσεις των αποδοχών των «βολευτάδων» της… καλοπέρασης του ξευτελισμένου ελληνικού κοινοβουλίου, με την πραγματική οικονομική κατάσταση του ελληνικού λαού, που από τώρα και στο εξής θα υποφέρει αφάνταστα.

Όπως αναφέρεται συγκεκριμένα : Ποσοστό της τάξης του 45% των συνολικών βουλευτικών αποδοχών παραμένει εκτός εφοριακής τσιμπίδας.

Τι είναι η αντήχηση 'Schumann' της Γης και γιατί αυξάνεται αναπάντεχα.....


Της Dr. Kathy Forti 
Στα αρχαία Ινδικά κείμενα βρίσκουμε την συχνότητα του ΟΜ να είναι 7,83 Hz. 7.83 Hz τυχαίνει επίσης να είναι το ‘καρδιοχτύπι’ της Γης, ή αλλιώς αντήχηση Schumann. 7,83 Hz είναι και η συχνότητα που πάλλεται ο ανθρώπινος εγκέφαλος στην καλύτερη του κατάσταση (τα λεγόμενα κύματα Alpha). 

Χούντα και στην Ευρώπη! Με σκυλιά και χειροπέδες κατά πολιτών οι αστυνομικοί (ΒΙΝΤΕΟ)


Πρωτοφανείς εικόνες στην Γερμανία, όπου πολίτες ξεσηκώθηκαν μέσα σε πόλεις...

Με συνθήματα όπως, «Όχι στη λογοκρισία», «Ελευθερία» και «Αντισταθείτε», χιλιάδες πολίτες κατέβηκαν τις προηγούμενες μέρες στους δρόμους γερμανικών πόλεων κατά των περιοριστικών μέτρων.

Σε Στουτγάρδη, Μόναχο, Φρανκφούρτη, Ντόρτμουντ και Βερολίνο πολίτες ξεσηκώθηκαν!

Τίποτα τυχαίο. Και η Γ.Σ.Ε.Ε. υπέρ των θανατηφόρων εμβολίων


Διαβάστε το παρακάτω δελτίο τύπου που μας ήρθε σήμερα και φρίξτε.
Δείτε πόσο ύπουλα προσπαθεί η Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδας, να περάσει τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, αλλά και παράλληλα να εφαρμόσει μεθόδους για να κλείσουν οι επιχειρήσεις.

Βέβαια όλα αυτά για το καλό μας.

Για το καλό της υγείας μας, έτσι ώστε να προφυλαχτούμε από τον ανύπαρκτο ιό covid-19.

Δρ Μάικοβιτς: Όλη η αλήθεια για τον κορωνοιό ! Υποκλινόμαστε στη γενναιότητα αυτής της γυναίκας


Η μοριακή βιολόγος και ερευνήτρια ιατρικής Τζούντι Μάικοβιτς
λέει πολλά που πολλοί δε γνωρίζαμε… Υποκλινόμαστε
στη γενναιότητα αυτής της γυναίκας
Δρ Μάικοβιτς για τα ψεύδη της προπαγάνδας και τα εγκλήματα

BOMBA – OMOΛΟΓΙΑ ΜΗΤΑΡΑΚΗ: Το 82% των χρημάτων το δώσαμε σε ΜΚΟ και διεθνείς οργανισμούς -Ο εισαγγελέας στη Μυτιλήνη ερευνά 25.000 πιστοποιητικά ευαλωτότητας ….


BOMBA - OMOΛΟΓΙΑ ΜΗΤΑΡΑΚΗ: Το 82% των χρημάτων το δώσαμε σε ΜΚΟ και διεθνείς οργανισμούς -Ο εισαγγελέας στη Μυτιλήνη ερευνά 25.000 πιστοποιητικά ευαλωτότητας ....
Ευρωπαϊκά κονδύλια €1,3 δισ. για το προσφυγικό σε ΜΚΟ την περίοδο 2015-19… αυτή ήταν η μεγάλη αποκάλυψη – παραδοχή του κου Μηταράκη .
Τις σημαντικές αλλαγές που φέρνει ο νέος νόμος για το μεταναστευτικό που ψηφίστηκε την Παρασκευή στην Βουλή, ανέλυσε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου κ Νότης Μηταράκης, στο ραδιόφωνο του “Πρώτου Προγράμματος”.

Tα ερωτήματα που ως Ελληνίδα πολίτης απαιτώ να μου απαντήσει η κυβέρνηση είναι τρια:

1) Γιατί η ΜΚΟ White Helmets Δούρειος Ίππος του Ερντογάν, γνωστή για τον ρόλο της στο Εμφύλιο της Συρίας βρίσκεται στη Μόρια; Έχει καταγραφεί στο Μητρώο των ΜΚΟ που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα; Αν ναι, ουδείς αναρωτήθηκε ποια συμφέροντα θα εξυπηρετήσει μια οργάνωση όπως αυτή εντός της ελληνικής επικράτειας;

2) Τι εννοεί ο διαχειριστής της σελίδας όταν γράφει για τη δική τους νέα γη; Από πότε η Ελληνική Γη πέρασε στα χέρια των μεταναστών;
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters