Τρίτη 12 Μαΐου 2020

Γυναίκα Με Καρκίνο Στο Γ.Ν Ελευσίνας Την “Άρπαξαν” Και Την Έχωσαν Στο Θάλαμο Κορωνοιού!!! (Video)

Απαγωγή ασθενούς με Καρκίνο από Γιατρούς που θέλουν να αυξήσουν τα κρούσματα για Κορωνοιό….Δείτε το αποκαλυπτικό video στο Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας…στο Θριάσιο …Γυναίκα πήρε την μητέρα της με Καρκίνο και οι Γιατροί την έβαλαν μετά την εισαγωγή στο θάλαμο με ασθενείς με Κορωνοιό!!!! Για covid19!!!


Δείτε την μάχη που έδωσε για να βρει τους υπεύθυνους Γιατρούς αλλά και να την πάρει από το Νοσοκομείο μόλις κατάλαβε πως είδαν την μάνα της ως το επόμενο θύμα που θα βαφτίσουν ότι την κτύπησε Κορωνοιός!!!

Αυτό γίνεται σε όλη την Ελλάδα από Γιατρούς που τα αρπάξανε….η απο όσους εκτελούν εντολές και υπακούν τυφλά στους Νεοταξίτες της Κυβέρνησης..Η Ιατρική μετετράπη σε ΣΦΑΓΗ αρρώστων. …Ποιος Όρκος του Ιπποκράτη!!!

Όποια ασθένεια και να έχεις τους βάζουν στο θάλαμο επειγόντων για Κορωνοιό!!!!! ΦΟΒΕΡΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ!!! Χωρίς δεύτερη σκέψη τους ανακατεύουν όλους για να φουσκώσουν τους αριθμούς και οι υπεύθυνοι ΚΡΥΦΤΗΚΑΝ στη γυναίκα που εναγωνίως τους αναζητούσε….Σκοπός τους μάλλον είναι να κολλήσουν κι άλλοι..Δεν εξηγείτε η μεταφορά ασθενούς στα επείγοντα με Κορωνοιό!!! Έτσι λειτουργούν οι Γιατροί ????

Η Γυναίκα που τα καταγγέλλει ονομάζεται Κατερίνα Πολυχρονιάδου και το ανάρτησε στο διαδίκτυο.





ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΗ ΧΩΡΑ..

Ο Παναγιώτης Ψωμαδέλλης ανέφερε ότι χθες μίλαγα με έναν οδηγό ασθενοφόρου και μου είπε αυτολεξεί…Είχαμε ένα περιστατικό ανακοπής καρδιάς και πήγε στο Νοσοκομείο Εύβοιας..Πέθανε η γυναίκα και ο γιατρός είπε στα παιδιά της ότι για το καλό της ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ…καλό θα ήτανε να το δηλώσουν ότι πέθανε από cobit 19!!!



Σε άλλη περίπτωση μας αναφέρθηκε ότι υπάλληλοι Νοσοκομείου προτείνουν στους συγγενείς ανθρώπων που κατέληξαν ΔΩΡΕΑΝ κηδείες αρκεί να δεχθούν να γράψουν ότι πέθαναν από Κορωνοιό!!!!

ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ!!! ΤΙ ΠΕΡΜΕΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΥΨΩΣΕΤΕ ΦΩΝΗ????



*** ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ κάθε Δημοσίευση μας….Αυτό τους ενοχλεί πιο πολύ από τα like!!!Είναι το ελάχιστο που μπορείς να κάνεις και δεν κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ…Όσο θα είναι όρθιο και το Ιντερνετ…ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ -Διάδωσε την αλήθεια…μόνο έτσι θα σωθεί ο κόσμος & η Χώρα μας από τα Παρανοϊκά σχέδια της Νέας τάξης και του Πολιτικού μας συστήματος που εκτελεί τους Ελληνες..



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters