Τρίτη 12 Μαΐου 2020

Παρέμβαση «Βόμβα» Από Τον Τζ. Σόρος: Τώρα Είναι Η Ευκαιρία !!!

Συνέντευξη στο «Παγκόσμιο Συνδικάτο»…
Ο παγκοσμιοποιητής δισεκατομμυριούχος, Τζορτζ Σόρος, αποφάσισε πως θα είναι ο τρίτος, μετά τους Bill Gates και Elon Musk, ο οποίος θα παρουσιάζεται στο ευρύ κοινό συχνότερα από ότι στο παρελθόν, εκθειάζοντας την «ευκαιρία» που… δίνει ο κορωνοϊός στον πλανήτη.


Μιλώντας στην ιστοσελίδα με το χαρακτηριστικό όνομα «παγκόσμιο συνδικάτο», ο Σόρος παρουσιάζεται ως επαναστάτης που θέλει να έρθει η αλλαγή στον πλανήτη, ξαναφτιάχνοντας την παγκόσμια κοινωνία και αξιοποιώντας την «επαναστατική στιγμή», όπως ονομάζει την ιστορία με τον κορωνοϊό.

Ας παραθέσουμε τι δήλωσε μεταξύ άλλων, μιλώντας στον δημοσιογράφο, Gregor Peter Schmitz:
«Ακόμα και πριν το χτύπημα του κορωνοϊού, είχα αντιληφθεί πως βρισκόμαστε σε μία επαναστατική-ιστορική στιγμή, στην οποία ό,τι ήταν απίθανο ή ακόμα και αδιανόητο υπό φυσιολογικές συνθήκες, πλέον όχι μόνο έχει γίνει πιθανό, αλλά, ενδεχομένως, απολύτως αναγκαίο. Και τότε ήρθε ο Covid-19, ο οποίος αναστάτωσε πλήρως τις ζωές των ανθρώπων, απαιτώντας από αυτούς μια εντελώς διαφορετική συμπεριφορά», υπογραμμίζει ο Σόρος, κάνοντας λόγο για… απροσδόκητο γεγονός, για ανάγκη εμβολίου, συγκρίνοντας τον κορωνοϊό με φονικές ασθένειες του παρελθόντος, την ώρα που, βάσει στοιχείων, είναι μεν υπαρκτός αλλά δεν μπορεί να χαρακτηριστεί φονική πανδημία.




«Δεν θα επιστρέψουμε στο σημείο που βρισκόμασταν πριν τον κορωνοϊό. Αυτό είναι σίγουρο! Αλλά είναι το μόνο πράγμα που είναι σίγουρο. Όλα τα άλλα παίζονται. Δεν νομίζω πως κάποιος ξέρει πως θα εξελιχθεί ο καπιταλισμός», τόνισε μεταξύ άλλων.

Όχι δεν μιλά ο Γενικός Γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος, αλλά ο Τζορτζ Σόρρος, ο οποίος, όπως οι έτεροι «σύντροφοι« της παγκοσμιοποίησης προωθούν την εγκαθίδρυση παγκόσμιας αριστερόστροφης κυβέρνησης, με μία ολιγαρχία να κυβερνά τις μάζες και στην κορυφή να έχει έναν ηγέτη.

Το σημαντικότερο στο παρόν άρθρο είναι πως και ο Σόρος παραδέχεται πως η κρίση με τον κορωνοϊό δίνει την ευκαιρία να αλλάξει η παγκόσμια κοινωνία, κάτι που πριν το ξέσπασμα της ασθένειας ήταν αδύνατο.

Σε άλλα σημεία ο παγκοσμιοποιητής κάνει αναφορά στον Τραμπ, τον οποίο χαρακτηρίζει «δικτάτορα», ανησυχεί για την διαμάχη ΗΠΑ-Κίνας, η οποία θα μπορούσε να οδηγηθεί στο πεδίο της μάχης, αλλά και για την πορεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.



https://www.ksipnistere.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters