Δευτέρα 27 Απριλίου 2020

H Bosch ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΑ ΓΚΑΡΣΟΝΙΑ.



Ο Ερντογάν μας στέλνει λαθρομετανάστες και  πουλάει  στον  Κούλη  οικίσκους για τους λαθρομετανάστες...
Από τον δημοσιογράφο της Σάμου, Γιάννη Νέγρη.
Στην περιοχή Ζερβού της Σάμου με πυρετώδεις ρυθμούς δημιουργείται νέος καταυλισμούς χωρητικότητα 7.000 ατόμων, και θα λειτουργούν 2 γήπεδα, μια παιδική χαρά, 2 χώροι λατρείας, σχολικές δομές, 1 κέντρο υγείας, και 10 καταστήματα για...

Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ. ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΠΡΟΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ;


Η κυβέρνηση έχει ιδέα να θέλει να δημιουργήσει «δομή φιλοξενίας» αλλοδαπών στο Καστελόριζο μια ενέργεια η οποία αποτράπηκε τελευταία στιγμή!

Σε ένα νησί το οποίο έχει 500 κατοίκους περίπου θέλει να δημιουργήσει μια δομή με αλλοδαπούς οι οποίοι κατά πάσα πιθανότητα θα είναι περισσότεροι από τους μόνιμους κάτοικους.

«Τελειώνουν» την Oικονομία: Επέβαλαν μάσκα υποχρεωτικά σε όλους τους κλειστούς χώρους – Την φοράνε στην… Γερμανία!

Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας, Σωτήρης Τσιόδρας ενημέρωσε για τις εξελίξεις του κορωνοϊού στην Ελλάδα, δίπλα του ήταν και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς. 
Οπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας, η επιτροπή των ειδικών μετά από συνεδρίαση αποφάσισε πως η μάσκα θα πρέπει να είναι υποχρεωτική για όσους βρίσκονται σε κλειστούς χώρους για όλους και όχι μόνο για εργαζόμενους.

Αμφισβητείται η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ της ΕΚΦΡΑΣΗΣ & τα Διεθνή ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ για τη ΒΙΟΗΘΙΚΗ !!!


ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΑ ΟΣΑ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ, ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ” ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ… ΟΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΟΤΙ “ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ” Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ, ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ “ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΙΑ” ΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΕΞΠΡΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΘΑ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ…

ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

Του Παναγιώτη Αποστόλου
Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου
egerssi@otenet.gr
www.egerssi.gr

Παρακολουθούμε καθημερινώς έναν δημοσιογραφικό οχετό, ειδικότερα από τα τηλεοπτικά κανάλια, εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ. Όταν τα ίδια αυτά κανάλια “ενημέρωσης” αποκρύπτουν καταγγελίες κατά της Χίλαρι Κλίντον, όπως πρώην φιλενάδας του Μπιλ Κλίντον (σε βρετανική εφημερίδα) που κατήγγειλε πως η κ. Κλίντον είναι Μπαϊσέξουαλ.

Εμβόλια: Κοινό μήνυμα των Robert F. Kennedy, Jr. και Robert De Niro προς τους δημοσιογράφους σχετικά με την ασφάλεια τους

Εμβόλια: Κοινό μήνυμα των Robert F. Kennedy, Jr. και Robert De Niro προς τους δημοσιογράφους σχετικά με την ασφάλεια τους
Ο Robert F. Kennedy, Jr. ανακοινώνει την πρόκληση των $ 100,000 του World Mercury Project με στόχο να σταματήσει η χρήση του εξαιρετικά τοξικού υδραργύρου στα εμβόλια
Το Thimerosal, ένα συντηρητικό που περιέχει υδράργυρο, βρίσκεται σε 48 εκατομμύρια εμβόλια της γρίπης των ΗΠΑ κάθε χρόνο, το τοξοειδές του τετάνου, σε εμβόλια του μηνιγγιτιδόκοκκου και, σε μεγάλες δόσεις, στα παιδιατρικά εμβόλια που χορηγούνται σε 100 εκατομμύρια παιδιά σε όλο τον αναπτυσσόμενο κόσμο.

Η Ινδία “σούταρε” το πρόγραμμα εμβολιασμού του Ιδρύματος Bill & Melinda Gates

Η Ινδία “σούταρε” το πρόγραμμα εμβολιασμού του Ιδρύματος Bill & Melinda Gatesnea.allnewz.gr

Η Ινδία απαγόρευσε το πρόγραμμα εμβολιασμού Bill & Melinda Gates
Η κυβέρνηση της Ινδίας απαγόρευσε το πρόγραμμα εμβολιασμού που χρηματοδοτείται από το Ίδρυμα Bill και Melinda Gates για τον φόβο ότι οι χορηγοί των φαρμακευτικών εταιρειών που συνδέονται με το Ίδρυμα επηρεάζουν τις πολιτικές του σχετικά με τον εμβολιασμό. Μια μελέτη του Παγκόσμιου Φόρουμ Πολιτικής δείχνει ότι το Ίδρυμα Gates δεν είναι “φιλανθρωπικό”, αλλά αντίθετα, προωθεί τη νεοφιλελεύθερη  οικονομική πολιτική της παγκοσμιοποίησης, η οποία ωφελεί τις μεγάλες επιχειρήσεις, ιδιαίτερα στους τομείς της υγείας και της γεωργίας.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters