Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020

Ενημέρωση κατάστασης - 27 Νοεμβρίου - πυρκαγιά DoD εναντίον της CIA στη Φρανκφούρτη ως μυστικός πόλεμος ενάντια στο βαθύ κράτος RAGES σε όλο τον κόσμο

Σε αυτό το λεπτό, ένας κρυμμένος πόλεμος μαίνεται σε ολόκληρο τον κόσμο, προκαλώντας το DoD του Trump και το DIA (Υπηρεσία Πληροφοριών Άμυνας) ενάντια σε φατρίες μαύρων καπέλων που διαχειρίζονται τη CIA. Τα καλά νέα είναι: Ο Τραμπ κερδίζει . Όπως γνωρίζετε μέχρι τώρα, το DoD ξεκίνησε μια επιδρομή σε ένα

Γενικός Michael Flynn, στρατηγός Thomas McInerney με τον Brannon Howse - αποκαλύπτεται η ταυτότητα του KRAKEN

Πλήρες αντίγραφο της συνέντευξης των βομβαρδιστικών:

Ο Brannon Howse του World View Report δημοσίευσε μια συνέντευξη χθες το πρωί, με τον Στρατηγό Michael Flynn με τα πρώτα δημόσια σχόλιά του από τότε που χάθηκε από τον Πρόεδρο Τραμπ. 

Ο Τραμπ, όπως φαίνεται, τρέχει σενάριο ′′ Τέχνη του Πολέμου ′′ στους Δημοκρατικούς. Tα Γνωρίστε αυτά τα πράγματα;;;;;

1. Οι διορισμένοι από τον Τραμπ δικαστές σε ομοσπονδιακά περιφερειακά δικαστήρια επιταχύνουν την απόρριψη των μηνύσεων του Τραμπ για να τους πάνε πιο γρήγορα στο ΣΚΟΤΟΥΣ.
2. HAMMER και διάφορα κυβερνοχώρια όπλα χρησιμοποιήθηκαν προηγουμένως από τις ΗΠΑ εναντίον άλλων χωρών, τώρα τα όπλα αναπτύσσονται εναντίον μας. Ο Ομπάμα είναι πίσω από όλα.
3. Δημιουργός του HAMMER και Scorecard είναι ο Denis Montgomery, πρώην αναλυτής της CIA.

ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΚΕΤΟ! Από σήμερα θα κυκλοφορεί με ιατρικό μποτάκι...

Τραγικό!!!

Ο υποψήφιος πρόεδρος Joseph R.Biden υπέστη δύο κατάγματα στο πόδι του ενώ έπαιζε με τον σκύλο τού. Σύμφωνα με δηλώσεις του γιατρού του Kevin O'Connor,ο Biden πιθανόν θα χρειαστεί μπότες νάρθηκα για αρκετές εβδομάδες για να μπορεί να περπατήσει...

Έπεσε και στραμπούλιξε τον αστράγαλο του ο Μπαιντεν και ο ανύπαρκτος γιατρός Δρ. Κεβεν Οκοννορ το επιβεβαίωσε.

ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ (ΜΠΑΪΝΤΕΝ) ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΛΕΜΕ… ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΩ ΑΝ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΙ Ο ΤΡΑΜΠ.

Ο Κινέζος πληροφοριοδότης μας πληροφορεί:

«Ο Μπαιντεν πήγε να συναντήσει τον γερουσιαστή Μιτς Μακοννελλ, το 4ον άτομο με την μεγαλύτερη επιρροή στην Ουάσιγκτον.
Ο Μπαιντεν επειδή γνωρίζει πολύ καλά τον νόμο και από την στιγμή που ένας μόνο δικαστής δικάσει εναντίον του έχει χάσει το παιχνίδι.
Ζήτησε από τον Μακοννελλ να του υποσχεθεί πως

Κίνα και Ιράν, συμμετείχαν στην απόπειρα πραξικοπήματος εναντίον του Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ

Στην πρώτη συνέντευξη του Φλυν σε τηλεοπτικό δίκτυο, μίλησε κι ο αρχηγός των ειδικών δυνάμεων που εισέβαλαν στην έφοδο στη Γερμανία προκειμένου να πάρουν τους υπολογιστές.

Ο Αρχηγός McInerney εξηγεί πώς επιτέθηκαν στο CIA Server Farm στη Γερμανία κατά τη επιχείρηση κατάσχεσης διακομιστων, ενώ 5 στρατιώτες σκοτώθηκαν.

"ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ" ΣΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ

ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ……

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ ΔΗΛΩΣΕ ΕΧΘΕΣ ΟΤΙ “ΑΦΑΙΡΕΘΗΚΑΝ” ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΕΝΡΙ ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΝΤΛΙΝ ΟΛΜΠΡΑΙΤ……

ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟ ΦΟΞ ΝΙΟΥΣ…
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters