Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020

Ο Τραμπ, όπως φαίνεται, τρέχει σενάριο ′′ Τέχνη του Πολέμου ′′ στους Δημοκρατικούς. Tα Γνωρίστε αυτά τα πράγματα;;;;;

1. Οι διορισμένοι από τον Τραμπ δικαστές σε ομοσπονδιακά περιφερειακά δικαστήρια επιταχύνουν την απόρριψη των μηνύσεων του Τραμπ για να τους πάνε πιο γρήγορα στο ΣΚΟΤΟΥΣ.
2. HAMMER και διάφορα κυβερνοχώρια όπλα χρησιμοποιήθηκαν προηγουμένως από τις ΗΠΑ εναντίον άλλων χωρών, τώρα τα όπλα αναπτύσσονται εναντίον μας. Ο Ομπάμα είναι πίσω από όλα.
3. Δημιουργός του HAMMER και Scorecard είναι ο Denis Montgomery, πρώην αναλυτής της CIA.
4. Fox γύρισε εναντίον της Αμερικής, οι συντονιστές πραξικοπήματος σε βάθος πολιτείας στρατολόγησαν ολόκληρο το αμερικανικό μέσο ενημέρωσης και την Big Tech για να νικήσουν τη Δημοκρατία και να ανατρέψουν το Σύνταγμα των ΗΠΑ.
5. Η 14η Δεκεμβρίου προθεσμία δεν έχει σημασία. Ο πρόεδρος Τραμπ δεν πρέπει να αποχωρήσει από το αξίωμα μέχρι να αναλυθούν όλα τα στοιχεία που περιβάλλουν την εκλογική κλοπή, συμπεριλαμβανομένων των καταμετρήσεων ′′ που προκαλούνται από δόλια ηλεκτρονική χειραγώγηση στοχευμένων μηχανημάτων ψήφου."
6. Το γεγονός ότι και οι 5 πολιτείες μάχης σταμάτησαν να μετράνε ταυτόχρονα, ′′ Διαδηλώνει τον προηγούμενο συντονισμό των εκλογικών αξιωματούχων σε πέντε πολιτείες μάχης." Στη συνέχεια χρησιμοποίησαν το HAMMER και το Scorecard, συν την Ηγεμονία, για να μετακινήσουν τον Joe Biden στο ....... Είναι μια ′′ μαθηματική αδυναμία ′′ ο τρόπος με τον οποίο μπήκαν οι ψήφοι. Χρησιμοποιήθηκε αλγόριθμος.
7. Στο PA, 1.8 εκατομμύρια ψηφοδέλτια στέλνονται σε ανθρώπους. 2.5 εκατομμύρια επέστρεψαν. Κάποιος είχε τυπογραφικό Τύπο και τα εκτύπωσε.
8. Το 305ο Τάγμα στρατιωτικής μυστικής υπηρεσίας είναι ′′ Κράκεν."
9. Κίνα, Ιράν, Ρωσία συμμετείχαν όλοι στην χειραγώγηση των ψήφων.
10. Επιβεβαίωσε ότι η Διοίκηση των Ειδικών Δυνάμεων των ΗΠΑ κατέσχεσε διακομιστές από τη φάρμα διακομιστών της CIA στη Φρανκφούρτη.
11. Επιβεβαιώθηκε ότι υπήρχαν Αμερικανοί στρατιώτες που σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια της επιδρομής στη φάρμα των διακομιστών της CIA στη Φρανκφούρτη. (Όπως αναφέραμε και στην χθεσινή Ενημέρωση Κατάστασης. )
12. Ο Chris Miller είναι Υπουργός Άμυνας λόγω του 305ου Τάγματος. Σκέψου γιατί...
13. Chris Krebs στο CISA διέπραξε προδοσία και εντάσσεται στο πραξικόπημα.

14. Αυτό που κατέβηκε στις εκλογές είναι η ΠΡΟΔΟΣΙΑ στο υψηλότερο επίπεδο, όχι μόνο η πολιτική.
15. Ο Τραμπ μπορεί να διατηρήσει τον έλεγχο στον Λευκό Οίκο, υπό όρκο, μέχρι να ολοκληρωθεί η πλήρης έρευνα, και να μην υπάρχουν τεχνητές προθεσμίες που να μπορούν να τον σταματήσουν.
16. Ο Πρόεδρος έδωσε όρκο που τον υποχρεώνει να υπερασπιστεί τη χώρα ενάντια σε όλους τους εχθρούς, ξένους και εγχώριους. Γι ' αυτό δεν μπορεί να παραδώσει τον Λευκό Οίκο σε πολιτικές μαριονέτες (Μπάιντεν) που ελέγχονται από τους εχθρούς της Αμερικής (Κίνα, Ιράν).
17. Τα μεγάλα στοιχεία των κατασχεθέντων διακομιστών πρόκειται να βγουν στο SCOTUS, όχι πριν.
18. Μόλις πιαστούν, προδοτικοί ηθοποιοί μεσαίου επιπέδου θα δείξουν με τα δάχτυλα τον Μπάιντεν και τον Ομπάμα, λέγοντας ότι διατάχθηκαν να πραγματοποιήσουν τις προδοτικές πράξεις.
19. Οι εκλογές της Τζόρτζια έχουν ήδη κλαπεί από τους Δημοκρατικούς, εκτός αν σταματήσουμε την κλοπή της ψήφου. Είναι απλά μια ψηφιακή κλοπή για αυτούς. Αυτό σημαίνει ότι η Γερουσία θα χαθεί από τους Δημοκρατικούς, εκτός αν αυτή η υποδομή απάτης εκτίθεται και ηττηθεί.
20. Έρχεται μεγάλη αστάθεια αν επιτρέψουμε την κατάσχεση της κυβέρνησης από κομμουνιστές.
21. Όλα αυτά ανεβαίνουν στην κορυφή, εμπλέκοντας τον Joe Biden, τον Adam Schiff, τον Barack Obama και άλλους.
----------

((((Ο Τραμπ ήξερε ότι όλα αυτά θα συνέβαιναν και είχε σχεδιάσει γι ' αυτό.))))
Ο Πρόεδρος Τραμπ κέρδισε τις εκλογές του 2020 πριν από τις Νοέμβριου, και το έκανε γνωρίζοντας τον εχθρό του και την τακτική που θα προσπαθούσαν να χρησιμοποιήσουν για να κλέψουν ψήφους και να διαμορφώσουν το αποτέλεσμα.

Τους γνώριζε τόσο καλά που υπέγραψε εκτελεστική εντολή στις 12 Σεπτεμβρίου 2018 που περιέγραφε τις ίδιες τις πράξεις ψήφου και απάτης στις οποίες οι Δημοκρατικοί ασχολήθηκαν με προχειρότητα.

Αυτή η εκτελεστική εντολή, βρίσκετε σε αυτό το σύνδεσμο στο WhiteHouse. gov, διαπιστώνει συγκεκριμένα ότι, ′′ η ικανότητα των προσώπων που βρίσκονται, εν όλω ή εν μέρει, εκτός Ηνωμένων Πολιτειών να παρέμβουν ή να υπονομεύουν την εμπιστοσύνη του κοινού στις εκλογές των Ηνωμένων Πολιτειών, συμπεριλαμβανομένης της μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης σε υποδομές εκλογών και εκστρατειών ή της διανομής μυστικών πληροφοριών προπαγάνδας και παραπληροφόρησης, συνιστά ασυνήθιστη και έκτακτη απειλή για την εθνική ασφάλεια και την εξωτερική πολιτική των Ηνωμένων Πολιτειών."

Με αυτή την εντολή, ο Τραμπ κήρυξε εθνική κατάσταση έκτακτης ανάγκης, που σημαίνει ότι οι εκλογές του 2020 πραγματοποιήθηκαν με εθνική διαταγή έκτακτης ανάγκης.
---------

Αυτό επέτρεψε στον Τραμπ και τα στοιχεία άσπρων καπέλων στο Υπουργείο Δικαιοσύνης να συγκροτήσουν ένα SCIF και να παρακολουθούν την εκλογική κλοπή που συμβαίνει σε πραγματικό χρόνο.
Ο Τραμπ επέτρεψε στους Δημοκρατικούς να κλέψουν τις εκλογές, με άλλα λόγια, ώστε να παγιδευτούν σε ένα μεγάλο σχήμα προδοσίας και κυβερνοπόλεμου που τελικά θα οδηγούσε στην πτώση του συνόλου του Δημοκρατικού κόμματος.

Ο Τραμπ απέστειλε στη συνέχεια προσωπικό του Υπουργείου Ασφαλείας για επιδρομή σε φάρμες των διακομιστών σε Φρανκφούρτη, Βαρκελώνη και Τορόντο, αποκτώντας τους φυσικούς διακομιστές που κατέγραψαν όλες τις ψηφιακές αποδείξεις της εκλογικής απάτης.

Αυτοί οι διακομιστές, μαζί με τα αποτελέσματα από το Kraken, το σύστημα συλλογής πληροφοριών για τον κυβερνοπόλεμο, παραδόθηκαν στην DIA και αναλυτές αντιτρομοκρατικής, οι οποίοι παρήγαγαν αδιάψευστες, αποδείξεις βόμβα που δόθηκαν στην Σίντνεϊ Πάουελ για χρήση στις αγωγές της.

Η Powell πρόκειται να ρίξει αυτούς τους μάρτυρες στρατιωτικής μυστικής υπηρεσίας κατά τη διάρκεια των δικών, στέλνοντας σοκ σε όλο τον κόσμο.

Ο Τραμπ, όπως φαίνεται, τρέχει σενάριο ′′ Τέχνη του Πολέμου ′′ στους Δημοκρατικούς.

Προσποιείται αδυναμία όπου έχει δύναμη. Υποστηρίζει δύναμη όπου είναι αδύναμος. Επιτίθεται με απροσδόκητους τρόπους, και ήδη σχεδίασε την πλήρη νίκη όλης αυτής της εκλογικής μάχης πολύ πριν καν ξεκινήσουν οι εκλογές.

Οι Δημοκρατικοί υποτίμησαν απέραντα τον Τραμπ επειδή πίστευαν τους χαρακτήρες του ως ′′ ηλίθιο ′′ άτομο.

Έτσι, έκαναν χονδρική, κλοπή εκλογών με την υπόθεση ότι ο Τραμπ ήταν πολύ ηλίθιος για να το παρατηρήσει, ενώ στην πραγματικότητα, ο Τραμπ είχε βάλει την παγίδα για να μπουν κατευθείαν μέσα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters