Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2021

Ο ΝΙΚΟΛΑ ΤΕΣΛΑ “ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ” !!!

Υπάρχουν πολλές και ποικίλες πληροφορίες που είναι διαθέσιμες για τον Νίκολα Τέσλα, στις οποίες πολλοί τον θεωρούν ως "ήρωα της ανθρωπότητας" με τις απίστευτες προσπάθειές του να βοηθήσει στην επιστροφή της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ στον πολιτισμό μας σχεδόν εκατό είκοσι χρόνια πριν...
…. εδώ όμως σ΄ αυτό το άρθρο θα επικεντρωθούμε σε… λίγο πιο “ιδιαίτερες” πληροφορίες…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ από τον Giannis Spyrou 10/09/21

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΒΥΕ-ΝΤΕΝ ΝΑ ΜΠ0Λ1@ΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ. ΜΕ ΑΥΤΟ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΑΣΚΟ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ…

ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΡΑΜΠ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥ il Donaldo ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΠΩΣ ΙΣΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΧΑΠΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ….
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters