Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021

ΨΕΜΑ Η ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΕΝΕΣΗΣ, ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ Η ΕΝΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID ΑΠΟ ΤΟΝ FDA

ΠΩΣ ΣΤΗΘΗΚΕ Η ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID ΑΠΟ ΤΟΝ FDA

Ο FDA εξαπατεί τους Αμερικάνους κάνοντάς τους να πιστεύουν ότι οι ενέσεις που προσφέρονται σήμερα έχουν λάβει πλήρη έγκριση, ενώ δεν έχουν.

Η ανακοίνωση της Αμερικανικής Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων τη Δευτέρα ότι έχει χορηγήσει “πλήρη έγκριση” στα εμβόλια Covid που προσφέρει η Pfizer

ΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

Οι αλήθειες και τα γεγονότα που θα πρέπει να γνωρίζετε !!!

Δεν υπάρχει καιρός για χάσιμο !
Υπάρχουν αρκετοί στο διαδίκτιο που μιλάνε για τις εξελίξεις και ξεστομίζουν διάφορα. Πολλοί από αυτούς δεν έχουν σωστές πληροφορίες, τα βγάζουν από το μυαλό τους ή ακόμα τα λένε με κάποια σκοπιμότητα.

Δυστυχώς όλοι αυτοί αυτοαποκαλούνται Πατριώτες και θέλουν να τους ακολουθείς.

Οι “αιφνίδιοι” θάνατοι σε Ελλάδα και Ισραήλ σπάνε ρεκόρ ετών. Οι “αιφνίδιοι” θάνατοι σε Ελλάδα και Ισραήλ σπάνε ρεκόρ ετών.

Πάνω από 20.000 νεκροί Έλληνες το 2021. Ρεκόρ 5ετίας. Γιατί ραγίζουν οι καρδιές;

Γιατί αυξάνονται παγκοσμίως οι αιφνίδιοι θάνατοι;
Ο αναπληρωτής καθηγητής βιοχημείας του τμήματος φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών Κωνσταντίνος Πουλάς, προχώρησε σε μια σοκαριστική καταγγελία, καθώς σύμφωνα με όσα είπε καταγράφεται ραγδαία αύξηση αιφνίδιων θανάτων στην Κάλυμνο το δεύτερο εξάμηνο του 2021, μια αύξηση που την συνδέει χρονολογικά με το πρόγραμμα εμβολιασμού-όπως διαβάζουμε στον ιστότοπο iskra.gr

Τερατογέννεση στη Λάρισα & Καρδίτσα ??? Εμβολιασμένοι οι γονείς


Σύμφωνα με πληροφορίες δυο γυναίκες με υπέρηχο διεπίστωσαν οτι δεν μπορεί να προχωρήσει η κύηση διοτι τα έμβρυα δεν είναι φυσιολογικά και εχουν μορφή τερατογέννεσης…Τα δυο συμβάντα δεν επιβεβαιώνονται επίσημα αλλα βοά η Λάρισα και η Καρδίτσα απο αυτές τις περιπτώσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ από τον Giannis Spyrou 29/08/21

 ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΥΝΕΧΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΒΥΕ-ΝΤΕΝ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΥ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters