Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021

ΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

Οι αλήθειες και τα γεγονότα που θα πρέπει να γνωρίζετε !!!

Δεν υπάρχει καιρός για χάσιμο !
Υπάρχουν αρκετοί στο διαδίκτιο που μιλάνε για τις εξελίξεις και ξεστομίζουν διάφορα. Πολλοί από αυτούς δεν έχουν σωστές πληροφορίες, τα βγάζουν από το μυαλό τους ή ακόμα τα λένε με κάποια σκοπιμότητα.

Δυστυχώς όλοι αυτοί αυτοαποκαλούνται Πατριώτες και θέλουν να τους ακολουθείς.

Για παράδειγμα, αν ένας πατριώτης ή κάποιος που αυτοαποκαλείται αφυπνισμένος, σας λέει ότι ο Μπάιντεν κάνει άσχημα πράγματα και αναφέρεται σε αυτόν τον Μπάιντεν σαν να είναι ο πραγματικός, σας δουλεύει ή δεν γνωρίζει τι συμβαίνει.

Αν δεν γνωρίζει ότι ο πραγματικός Μπάιντεν έχει εκτελεστεί, κάτι που ο Τραμπ έχει επιβεβαιώσει πολλές φορές με κώδικα, τότε αυτός ο αληθινός δεν έχει καλές πληροφορίες. Αν δεν σας πει ότι ο Μπάιντεν είναι ηθοποιός ή διπλός, τότε δεν έχει καλές πληροφορίες.

Επίσης, αν σας λέει, ότι η Κλίντον έκανε μια ομιλία και δεν σας λέει ότι είναι νεκρή και ότι αυτό το άτομο ήταν ηθοποιός, ή ανδροειδές, ή διπλό, τότε πάλι δεν γνωρίζει. Αν κάποιος δεν πιστεύει ότι ο Τραμπ θα επιστρέψει, τότε αυτός ο άνθρωπος ακούει τους λάθος ανθρώπους. Δυστυχώς υπάρχουν αρκετοί από αυτούς, που δεν θέλουν την απελευθέρωση της ανθρωπότητας.

Επίσης είναι αρκετοί οι οποίοι μιλάνε για διάφορα διάσημα άτομα, όπως οι Κλίντον, ο Κόμεϊ κάποιες βασιλικές οικογένειες, οι οποίοι σας λένε ότι εκτελέστηκαν πρόσφατα.  Δεν γνωρίζουν καλά τα πράγματα. Αυτοί οι άνθρωποι συνελήφθησαν και εκτελέστηκαν πριν από πολύ καιρό. Ο Μπιλ Γκέιτς για παράδειγμα, έχει πεθάνει εδώ και πολύ καιρό.

Η μεγάλη φαρμακοβιομηχανία προσέλαβε σωσίες ή ηθοποιούς που φορούν μάσκες, τους χρησιμοποιεί μόνο ως φερέφωνο γι’ αυτούς. Ακόμα αυτοί οι σωσίες και οι ηθοποιοί συλλαμβάνονται.

Ο ηθοποιός Μπάντεν είπαν ότι πήγε διακοπές. Αυτός ο ηθοποιός έχει συλληφθεί, αλλά και οι άλλοι «πατριώτες» θα σας πουν ότι έχουν συλληφθεί σαν να ήταν οι πραγματικοί και έχουν δίκες σε δικαστήριο. Δεν γνωρίζουν τι τους γίνεται !

Ακόμα, υπάρχουν πολλοί που διαδίδουν την καταστροφή του κόσμου και την κατήφεια.

Από μένα ακούτε και διαβάζεται ότι γίνεται και δεν είμαι σαν και αυτούς. Αυτοί οι άνθρωποι θα σας πουν τι να περιμένετε στο μέλλον, κάτι που θα ήταν αλήθεια, αν ο Θεός δεν είχε τον έλεγχο και ο Τραμπ δεν επέστρεφε.

Ωστόσο, γνωρίζω ότι ο Θεός έχει τον έλεγχο όπως και γνωρίζω ότι ο Τραμπ θα επιστρέψει επίσημα.

Όσον αφορά τα στρατόπεδα συγκέντρωσης θα ήταν αληθινά, αν ο Τραμπ δεν επέστρεφε και η συμμορία είχε τον τρόπο της. Ναι, θα ήταν σαν τη ναζιστική Γερμανία πάλι από την αρχή. Η συμμορία θέλει να εξοντώσει το 80% του πλανήτη. Αυτό δεν θα συμβεί.

Υπάρχουν θεραπείες για αυτή τη δολοφονική ένεση. Υπάρχουν πράγματα διαθέσιμα αυτή τη στιγμή για να βοηθήσουν τους ανθρώπους που είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν τον εαυτό τους και που δεν ελέγχονται από την τηλεόραση. Υπάρχουν πράγματα όπως η γλουταθειόνη που διαλύει το οξείδιο του γραφενίου. Το MMS θα το κάνει επίσης.

Το MMS το οποίο ξεφορτώνεται τα βαρέα μέταλλα, τον διαβήτη, τον καρκίνο, τις περισσότερες ασθένειες, είναι διαθέσιμο τώρα. Το προγραμματισμένο τσιπ που βρίσκεται στην ένεση, μπορεί να απενεργοποιηθεί με ένα μικρό ηλεκτρομαγνητικό παλμό. Ηλεκτρομαγνητικός παλμός που καταστρέφει όλα τα ηλεκτρονικά κυκλώματα στο πέρασμά του. Υπάρχουν αποτελεσματικοί θάλαμοι ταχυονίων που θεραπεύουν το DNA.

Έχουμε πράγματα που μπορούν να απενεργοποιήσουν τη ένεση θανάτου. Αλλά τα «πρόβατα» εξακολουθούν να εμπιστεύονται την κυβέρνηση και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης για να τους πουν την αλήθεια. Πρέπει να κλονιστούν αρκετά ώστε να αρχίσουν να ακούνε τους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ αληθινούς που γνωρίζουν για όλα αυτά τα πράγματα.

Όταν ο Τραμπ επιστρέψει αυτό το μήνα (δεν μπορώ να δώσω ημερομηνία) και καταλάβει τα μέσα ενημέρωσης για να παίξουν τις μαγνητοφωνημένες ομολογίες, πολλοί, αλλά όχι όλοι, από αυτούς τους ανθρώπους θα ξυπνήσουν και θα δουν την αλήθεια. Υπάρχει τόσος πολύς φόβος εκεί έξω που γίνεται από τα μέσα ενημέρωσης και τους ανενημέρωτους γιατρούς που είναι εξωπραγματικός.

Έχω αρκετούς γνωστούς που παραπλανηθήκανε από τους γιατρούς και την τηλεόραση. Τους τρομάξανε τόσο πολύ ότι θα μπορούσαν να κολλήσουν τον ιό Κόβιντ και πιθανόν να μην μπορέσουν να αναρρώσουν από αυτόν.

Τους είπαν ότι χρειαζόταν το εμβόλιο. Από τον φόβο τους πήγανε και το κάνανε. Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν αυτό το ιατρικό προσωπικό και το κάνουν.

Οι περισσότεροι από αυτούς τους ιατρούς δεν γνωρίζουν την αλήθεια.

Μην είστε πολύ αυστηροί με τους ανθρώπους που κάνουν την ένεση, επειδή τους έχουν πει ψέματα και φοβούνται μέχρι θανάτου να κολλήσουν αυτή τη φοβερή ασθένεια, η οποία δεν είναι τίποτα περισσότερο από τη γρίπη. Αυτή η γρίπη μπορεί να μετατραπεί σε πνευμονία και να σκοτώσει ένα άτομο αν δεν αντιμετωπιστεί σωστά.

Ο FDA έχει απαγορεύσει στους γιατρούς να χορηγούν τα φάρμακα που απαλλάσσουν από την πνευμονία. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι πεθαίνουν από αυτό που αποκαλούν ιό Κόβιντ ή κορονοιό στο νοσοκομείο. Δεν πεθαίνουν από τον ιό κόβιντ, αλλά, πεθαίνουν από πνευμονία όταν οι γιατροί απαγορεύουν να δώσουν τη σωστή θεραπεία.

Ο FDA είναι ένα τέρας. Ντροπή για τους γιατρούς που γνωρίζουν.

Απλά δεν μπορώ να φανταστώ ένα γιατρό να συστήνει το μπόλι όταν γνωρίζει την αλήθεια. Σχεδόν όλοι έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου από την τηλεόραση και πιστεύουν τα ψέματα του CDC, του FDA, των νοσοκομείων και των ηλίθιων γιατρών. Μας λένε ψέματα δεξιά και αριστερά.

Τι θα πρέπει να περιμένουμε.

Θα πρέπει να περιμένουμε έναν πραγματικό συναγερμό EBS αρκετά σύντομα. Θα ανακοινωθεί ότι ο πρόεδρος Τραμπ επέστρεψε στο αξίωμα ή μπορεί και όχι. Μπορεί να αρχίσουμε να βλέπουμε πρώτα μαγνητοσκοπημένες ομολογίες για να σοκαριστεί ο κόσμος. Η ανακοίνωση ότι ο Τραμπ επέστρεψε στο αξίωμα θα γίνει, αλλά μπορεί να μην γίνει αμέσως. Τα εμβόλια θα σταματήσουν. Θα τεθούμε σε στρατιωτικό νόμο για μικρό χρονικό διάστημα. Αυτός ο στρατιωτικός νόμος είναι για να κρατήσει τους καλούς πολίτες μακριά από τους δρόμους όταν θα συμβούν οι ταραχές, ώστε να μην μπείτε στη μέση. Ο στρατός θα σταματήσει τις ταραχές γρήγορα. Η αριστερά θα το αποκαλέσει πραξικόπημα, οπότε να είστε προετοιμασμένοι γι’ αυτό.

Ο στρατός θα καταλάβει όλους τους οργανισμούς. Πολλοί, πολλοί άνθρωποι θα συλληφθούν και θα οδηγηθούν στη φυλακή. Ήδη έχουν γίνει μαζικές συλλήψεις. Το μεγαλύτερο μέρος του Κογκρέσου και της Γερουσίας έχει ήδη συλληφθεί πριν από λίγο καιρό. Αν ακούσετε κάποιον να σας λέει ότι συλλαμβάνουν το Κογκρέσο αυτή τη στιγμή ή αυτή την εβδομάδα, δεν γνωρίζουν. Οι συλλήψεις αυτές έγιναν πριν από αρκετό καιρό.

Εκμεταλλευτείτε τους θαλάμους ταχυονίων τώρα, μέχρι να βγουν τα ιατρικά κρεβάτια (Med Beds). Μπορεί να τους πάρει ένα χρόνο για να βγάλουν αρκετά κρεβάτια για να θεραπεύσουν τους αρρώστους.

Προσωπικά σας παρουσιάσα τέτοιου είδους θάλαμο ταχυονίων.

Θα πρέπε να έχουμε καλή συμπεριφορά και να αγαπάμε τους συνανθρώπους μας.

Πρέπει να έχουμε μια θεϊκή αγάπη για όλα τα πράγματα προκειμένου να βοηθήσουμε τη γη να ολοκληρώσει την ανάληψη. Δεν πρέπει να έχουμε κανένα φόβο. Αυτό σημαίνει ότι θα είστε άφοβοι.

Δεν πρέπει να φοβόμαστε τίποτα. Ο Θεός είναι μαζί μας.

Ζούμε την ανάληψη της γής. Ίσως είναι μια μακρά διαδικασία, αλλά συμβαίνει.

Ελάτε κοντά στον Θεό και συνεχίστε να προσφέρετε στους συνανθρώπους σας.

Για την “Σφαγή”, Δεμερτζής Ιωάννης.


https://www.sfagi.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters