Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

28/6/2898/Ω:16.30 Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΗΝ ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣ ΕΚΕΙ!

stadteil

 
Σάββατο, 28 Ιουνίου 2014 16:30 είσοδος Και 18:00 ομιλίες  ελεύθερη είσοδος!!  
TSVgg Stgt. Münster 1875/99 e.V. Neckartalstr. 261 D-70376 Stuttgart
 
 
Ο Συλλογος «ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΦΟΙΝΙΞ» προσκαλει τον απανταχου αποδημο Ελληνισμο στην πρωτη ανοιχτη συγκεντρωση Ελληνων προς ενημερωση , ανταλλαγη αποψεων και ευρεση λυσεων στο οικονομικο προβλημα που αντιμετωπιζει η πατριδα μας.
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 
Όποιος μπορεί και θέλει να βοηθήσει στην διοργάνωση της εκδήλωσης που θα γίνει στην Γερμανία με τον 
Αρτέμη Σώρρα και την Ει END 
να μου στείλει Τηλέφωνο η EMail!!!
Ari Silk

10443648_688531037880154_5522149985848476943_n

http://alfeiospotamos.gr/?p=7384

ΔΟΚΤΩΡ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ: ΑΝΑΣΚΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΤΗΝ ΟΑΣΗ ΤΗΣ ΣΙΟΥΑ -ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ


 ΟΜΙΛΙΑ ΔΟΚΤΩΡΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΣΤΟ ART FM RADIO ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΑΜΑΡΑΝΤΟ13 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014
Screenshot 2014-06-16 at 14.40.33
ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΤΣΙΚΟΥ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ: ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ
ΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ EI-END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ


Ο ΦΟΝΟΣ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ
Δόκτωρ Ε. Λαμπράκης: Θα ήθελα να σας πω κάτι που συνδυάζει την αγάπη που μας έχουνε οι εβραίοι με τον Μέγα Αλέξανδρο. Ξέρετε όταν ο Μέγας Αλέξανδρος μετά την μάχη του Γρανικού ποταμού και στην είσοδό του στην Προύσα – αν θυμάμαι καλά – με την κοπή του γόρδιου δεσμού πήραν τα μυαλά του αέρα και φόνευσε τον υιό του Αριστοτέλη ο οποίος του είχε παρασχεθεί σαν ειδικός σύμβουλος της εκστρατείας. Εκεί λοιπόν δεν ήξερε πλέον τι να κάνει διότι ο υιός του Αριστοτέλη κάθε πρωί – όπως παλαιότερα είχε βάλει ο Δαρείος κάποιον να του θυμίζει τι ακριβώς συνέβη στον Μαραθώνα για να εκδικηθεί τους Έλληνες – το ποια είναι η τελική του αποστολή.
Με τον φόνο λοιπόν του υιού του Αριστοτέλους ο Αλέξανδρος δεν είχε ιδέα τι να κάνει, έτσι γύρισε στον χώρο που μπορούσε να έχει άμεση επικοινωνία – οι λέξεις που σας λέω είναι πολύ προσεγμένες και πολύ επιλεγμένες – με τις άνω δυνάμεις και χώρος αυτός δεν ήταν άλλος από την Σίουα της Αιγύπτου. Στην Σιούα λοιπόν, νοτίως του Καϊρου, υπήρχε ο ναός του Άμμωνος Διός.
ammdias
templeoforacle

Το άγαλμα του Άμμωνος Διός είχε την δυνατότητα να ομιλεί εάν οι ερωτήσεις που γίνονταν, γίνονταν με αγαθή πρόθεση. Γύρισε λοιπόν ο Αλέξανδρος στο άγαλμα του Άμμωνος Διός, μετανοημένος για το αμάρτημα στο οποίο είχε υποπέσει για να ζητήσει την βοήθεια των δυνάμεων και να μπορέσει να συνεχίσει την αποστολή του. Ήταν φυσιολογικό λοιπόν μετά τον θάνατό του αυτοί που αποφάσισαν τον τόπο ταφής του να σκεφτούν και την Σίουα σαν μία από τις τοποθεσίες όπου θα θαβόταν ο Αλέξανδρος.

ΟΙ ΑΝΑΣΚΑΦΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΑΝΑ ΣΟΥΒΑΛΤΖΗ ΣΤΗΝ ΟΑΣΗ ΤΗΣ ΣΙΟΥΑ
Με αυτήν λοιπόν την λογική οι αληθινοί Έλληνες και Ελληνίδες εκφραζόμενοι από την αρχαιολογική υπηρεσία της Ελλάδος έκαναν μία αίτηση στο υπουργείο πολιτισμού της Αιγύπτου να κάνουν ανασκαφές στην Σιούα και πιο συγκεκριμένα η καθηγήτρια του πανεπιστημίου η κυρία Λιάνα Σουβαλτζή να κάνει τις ανασκαφές στην Σιούα για την ανακάλυψη του τάφου του Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Αυτός ο οποίος την σταμάτησε δεν ήταν άλλος από τον κύριο Ευάγγελο Βενιζέλο. Ο κύριος Βενιζέλος ήταν τότε υπουργός πολιτισμού και αντιπρόεδρος της κυβερνήσεως Παπανδρέου. Ο Θεόδωρος Πάγκαλος, ο οποίος και να του πεις ένα μυστικό δεν μπορεί να το κρατήσει, κάλεσε την κυρία Σουβαλτζή και της είπε τα ακόλουθα. Η κυβέρνηση Σημίτη επηρεάστηκε από το εβραϊκό λόμπυ της Αιγύπτου. Ξεκάθαρα αναφέρει ότι ο κύριος Πάγκαλος της είπε να καθίσει φρόνιμα – έτσι είπε στην καθηγήτρια πανεπιστημίου – και να μην ανασκαλεύει το θέμα του τάφου του Μεγάλου Αλεξάνδρου γιατί, ακούστε, ανεβάζει το πατριωτικό φρόνημα των Ελλήνων και δημιουργεί προβλήματα με τους Σκοπιανούς.
tafos
Οι ανασκαφές άρχισαν το 1989 και τις διέκοψε εντελώς ο Σημίτης το 1996. Ακούστε όμως την δικαιολογία των δύο υπέρβαρων ιπποπόταμων της Ελληνικής πολιτικής ζωής, του κυρίου Πάγκαλου που επειδή τρώει συνεχώς νομίζει ότι έχει και παρέα δίπλα και εξακολουθεί να νομίζει ότι τα τρώει όλα με όλους, εκείνο το οποίο δεν μπορεί να ελέγξει δεν είναι τι βάζει μέσα στο στομάχι του αλλά το τι βγάζει από το στόμα του δεν μπορεί να ελέγξει, αυτό είναι το άσχημο, ο δε άλλος κύριος υπέρβαρος, δεν θέλουμε να τους παρομοιάζουμε με συγκεκριμένα ζώα γιατί θα προσβάλλουμε τα ζώα, γι αυτό το λόγο ο κύριος Βενιζέλος και ο κύριος Πάγκαλος ενώ γνωρίζουμε καλώς ότι αυτό που η κυρία Σουβαλτζή ανακάλυψε είναι πολύ κοντά στην αλήθεια και δεν έχει κανέναν απολύτως λόγο η κυρία Σουβαλτζή να μασάει τα λόγια της.
Τι ακριβώς συνέβη στην Αίγυπτο, δεν θέλω να σας πω διότι μετά τον θάνατο του Μανώλη του Ανδρόνικου τις έρευνες όσον αφορά στο Δίον και στην Σιούα τις ανέθεσαν οι δύο χοντροί κύριοι στον κύριο Παντερμαλή. Ο κύρος Παντερμαλής ήταν θα έλεγα μία πόρνη της επιστήμης η οποία επειδή έτυχε να είναι βουλευτής επικρατείας του ΠΑΣΟΚ ήταν ο καλύτερος για να σταματήσει τις προσπάθειες του Ελληνισμού. Ο κύριος Παντερμαλής λοιπόν, και το λέω να το θυμάται σήμερα, σύντομα όταν ελευθερωθεί η Ελλάς θα επισύρει την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας μαζί με τους άλλους δύο χοντρούς κυρίους.
aaron
Ααρών Μαρδοχέο Αβουρί
Ακούστε λοιπόν ο υπουργός πολιτισμού της Αιγύπτου είπε στην κυρία Σουβαλτζή, «ουδέποτε άλλοτε καμία άλλη χώρα που ήθελε να κάνει ανασκαφές στην Αίγυπτο, τις σταμάτησε η ίδια. Εμείς δώσαμε άδεια σε όλους».  Η ίδια η κυβέρνησή μας η οποία φοβούμενη του τι ακριβώς θα ανακαλύψει η κυρία Σουβαλτζή σταμάτησε την ανασκαφή διότι το εβραϊκό λόμπυ της Αιγύπτου επηρέασε κατευθείαν τον εβραίοι πρωθυπουργό της Ελλάδος τον Ααρών Μαρδοχέο Αβουρί.
Είναι σημαντικό να σας διαβάσω τι ακριβώς συνέβη όταν επισκέφτηκε η κυρία Σουβαλτζή το υπουργείο πολιτισμού της Αιγύπτου και κατόπιν όταν επισκέφτηκε το εβραϊκό λόμπυ του Καϊρου. Παραδέχτηκε λέει ο πρέσβης του Ισραήλ στην κυρία Σουβαλτζή ότι, εάν της επιτρέπανε να συνεχίσει και να τελειώσει την ανασκαφή της αυτό θα άλλαζε την μοίρα της Αιγύπτου και όλου του υπολοίπου κόσμου. Επαναλαμβάνω ο Ισραηλινός πρέσβης στην Αίγυπτο παραδέχτηκε ότι αυτό θα άλλαζε την μοίρα της Αιγύπτου και την μοίρα όλου του πολιτισμένου κόσμου. Ακούστε όμως τι είπε επιπλέον ο κύριος αυτός, «ο Αλέξανδρος ήταν ένας κίναιδος και ένας μέθυσος και για αυτό τον λόγο η εβραϊκή κουλτούρα δεν θα επέτρεπε ποτέ να συνεχίσουν οι ανασκαφές και να τελειώσει αυτό το μεγάλο έργο που θα άλλαζε την τύχη της Αιγύπτου και του κόσμου ολόκληρου. Ανέφερε δε ότι, ο Αλέξανδρος πήγε στην Ιερουσαλήμ και προσκύνησε τον μεγάλο αρχιερέα».
Αυτό είναι μία αναφορά του εβραίου Ιώσηπου Φλάβιου, το σωστό είναι όμως ότι ο Αλέξανδρος δεν πέρασε ποτέ από την Ιερουσαλήμ, ποτέ. Και η κυρία Σουβαλτζή απήντησε στον Ισραηλινό πρέσβη με τα ακόλουθα, «αν μου λέγατε ότι ο αρχιερέας προσκύνησε τον Αλέξανδρο θα σας πίστευα, αλλά ο Αλέξανδρος να προσκυνήσει τον αρχιερέα αυτό δεν θα μπορούσε να γίνει ποτέ». Η απάντηση του Ισραηλινού πρέσβη, εδώ είναι η κατακλείδα, «έχετε θάρρος που μιλάτε έτσι, λέτε την αλήθεια και όποιος λέει την αλήθεια το πληρώνει. Εύχομαι να πάνε όλα καλά εάν σας αφήσουν να συνεχίσετε».
Αυτοί είναι οι φίλοι μας οι εβραίοι οι οποίοι συνεχώς παραπονιούνται για ρατσισμό εναντίον τους. Εγώ έρχομαι σήμερα να τους επισυνάψω την μεγαλύτερη κατηγορία για ρατσισμό εναντίον των Ελλήνων. Όχι μόνον για αυτά που σας διάβασα πριν από λίγο αλλά θα σας διαβάσω μερικά αποσπάσματα από το Ταλμούδ για να δείτε πόσο παγκοσμιοποιητές είναι, πόσο αγαπούν την συνύπαρξη με τους άλλους λαούς, ιδιαίτερα δε με εμάς τους Έλληνες. (Τα αποσπάσματα από το Ταλμούδ έχουν δημοσιευτεί σε προηγούμενη εργασία)

ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ
Ακούσατε λοιπόν σήμερα αγαπητοί μου συνέλληνες ότι ο μοναδικός λόγος για τον οποίον σήμερα ο Ελληνισμός δεν έχει τα πνευματικά όπλα και όχι μόνον ή δεν είχε τα πνευματικά όπλα και τα υλικά όπλα επισημαίνω εγώ, είναι διότι οι εβραίοι Παπανδρέου, Πάγκαλος, Σημίτης και Βενιζέλος σταμάτησαν την πρόοδο των ανασκαφών για την ανεύρεση του θησαυρού των Ελλήνων.
Δεν ομιλώ για τον τάφο του Αλεξάνδρου, ο τάφος του Αλεξάνδρου είναι συνυφασμένος με την πνευματική παρακαταθήκη όλου του πλανήτη. Αυτοί οι τέσσερις λοιπόν εβραίοι με την συμβολή του εβραϊκού λόμπυ της Αιγύπτου, με τις αισχρές δηλώσεις του εβραίου πρέσβη στην Αίγυπτο, αυτοί λοιπόν κατέστρεψαν την Ελλάδα.
Να θυμούνται ότι αυτό που τους επισυνάπτεται σήμερα είναι κατηγορία εσχάτης προδοσίας και θα αποδοθεί δικαιοσύνη σύμφωνα με τον σύνταγμα το οποίο εκείνοι ψήφισαν διότι ουδέποτε πίστευαν ότι θα αποκαλυφθούν οι αισχρές τους προδοτικές πράξεις.
Θα σας διαβάσω μερικά μαργαριτάρια από τον πλέον ρατσιστικό λαό που υπάρχει στον πλανήτη. Με έναν πρόλογο, ειλικρινά ομιλώ δεν θα ήθελα ποτέ να δω κακό ούτε σε έναν εβραίο, θα ήθελα πάντα να είναι ευτυχισμένοι, να είναι σε ότι κάνουν προσοδοφόροι, ένα μόνον ζητάω από αυτούς, να μας αφήσουν ήσυχους στον Ελληνικό μας χώρο και να μην μπαίνουν στο σπίτι μας και να φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης. Αυτά, τελείωσα.
Ο νοικοκύρης επιτέλους ξύπνησε και να είναι σίγουροι ότι γνωρίζουμε ποιοι είναι οι κλέφτες έστω και αν έχουν αλλάξει τα ονόματά τους από Γκόλντστάιν σε Χρυσοχοϊδη, έτσι; Ή από Τούρκογλου σε Βενιζέλο, ή από Μπενάκη σε Σαμαρά, ή από Μπενί Σελόμ σε Βενιζέλο, τα ξέρουμε, ξέρουμε τον καθένα ξεχωριστά, έναν-έναν. Είμαι πάρα πολύ κατηγορηματικός, αυτό που έγινε με το θέμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου είναι το μεγαλύτερο έγκλημα καθοσιώσεως εναντίον του Ελληνισμού.
Εάν νομίζουν ότι έχουν πετύχει κάτι, το μόνο που πέτυχαν είναι να επιβιώσουν άλλα δέκα χρόνια. Γιατί; Γιατί τους προειδοποιώ σήμερα και τους λέω ευθέως, εκείνες οι πράξεις σου αγαπητέ κύριε Μαρδοχέε Αβουρί το 1996 που σταμάτησες την έφοδο του Ελληνισμού αυτό επέφερε την τιμωρία των προστατών σου. Τότε ελήφθη η απόφαση ότι δεν επιτρέπεται πλέον να υπάρχουν αυτές οι αρνητικές σκοτεινές δυνάμεις οι οποίες θα προστατεύουν όλο αυτό το συνονθύλευμα των καζάρων σιωνιστών. Και το λέω με μεγάλη πίστη ότι, ένα από τα κύρια σημεία για τα οποία αποφασίστηκε από τις φωτεινές δυνάμεις η κατευθείαν αντιπαράθεση με το σκότος ήταν ο τρόπος που χειρίστηκαν οι τέσσερις αυτοί εβραίοι, Ελληνικής καταγωγής υποτίθεται, κάτοικοι της Ελλάδος, ο λόγος που έγινε αυτό, όλη αυτή η φασαρία που βλέπεται στον πλανήτη, το ανακάτεμα του οικονομικού συστήματος, η μεγάλη φτώχεια, όλα αυτά που βλέπεται σήμερα ήταν αποτέλεσμα αυτών των πράξεων των τεσσάρων αυτών κυρίων. Η ανθρωπότητα δεν μπορεί να αντιληφθεί την σημασία που έχει η αποκάλυψη της πραγματικής αλήθειας. Θα αποκαλυφθεί η αλήθεια και δεν θα αργήσει.
ΟΜΙΛΙΑ ΔΟΚΤΩΡΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗ 
ΣΤΟ ART FM RADIO ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΑΜΑΡΑΝΤΟ 
13 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014
ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΤΣΙΚΟΥ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ: ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ
ΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ EI-END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ
mnymosini

ΔΟΚΤΩΡ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ: ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ


mnym16

http://alfeiospotamos.gr/?p=7338

ΓΙΑΤΙ ΤΟ Τ.Χ.Σ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ 100δις ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΠΕΥΔΕΙ ΝΑ…ΑΥΤΟΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ;

stournaras_maximou_897924533-300x169 
Basilis Drosos Θα υποβάλλω μία ερώτηση στους παπαγάλους του καθεστώτος, οι οποίοι εξακολουθούν να κατηγορούν τον Αρτέμη Σώρρα ότι δεν έχει χρήματα και είναι απαταιώνας:
Κύριοι ψιττακίζοντες, γνωρίζετε ότι ο Αρτέμης κατέθεσε μία προσφορά 100 δις στο υπό κατάργηση εξ αυτής Τ.Χ.Σ., διά την αγοράν των μετοχών των τραπεζών, τις οποίες προόριζε το συγκεκριμένο ταμείο να ξεπουλήσει στους πάτρωνές του. Επίσης γνωρίζετε ότι κάθε προσφορά που κατατίθεται πρέπει να συνοδεύεται από εγγύηση και εκ του νόμου να ελεγχθή από τον ενεργούντα την πώληση, αν πράγματι είναι αληθής και έχει αντίκρισμα και μάλιστα με την υποχρέωση να σταλεί στον Εισαγγελέα ο φάκελλος της προσφοράς, εάν η εγγύησή του δεν έχει αντίκρισμα.
Το Τ.Χ.Σ. όμως δεν ανέφερε τίποτε περί πλαστότητος ή μη ισχύος της εγγυήσεως της προσφοράς του Αρτέμη, παρά μόνον έσπευσε να…..αυτοκαταργηθή!!
Πως λοιπόν παπαγάλοι μου ο Αρτέμης δεν έχει τα οικονομικά μέσα τα οποία ισχυρίζεται, όταν καταθέτει 100 δις διά την συγκεκριμένη εξαγορά και όχι μόνον δεν τον κατηγορεί κανείς ότι δεν έχουν αντίκρισμα οι εγγυήσεις του, ή ότι ψεύδεται, αλλά οι τύραννοι σπεύδουν θορυβημένοι να καταργήσουν το Τ.Χ.Σ.;;;;
Απαντήστε μας λοιπόν, διότι το παραμύθι σας έχει από πολύ καιρό γίνει τόσον άνοστο, ώστε να απευθύνεται μόνον σε νήπια και σε ανόητους!!!….
Και οι Έλληνες μόνον νήπια και ανόητοι δεν είναι!!!!….
………………………………………………………….
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ 100 ΔΙΣ ΣΤΟ ΤΧΣ ΣΤΙΣ 15 ΜΑΪΟΥ 2014. ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ.
Η ΚΑΖΑΡΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΟ Τ.Χ.Σ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΣΕΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ!!!

http://alfeiospotamos.gr/?p=7361

Υπουργείο Υγείας προς νοσοκομεία: «Κλείστε τα φώτα, κόψτε τα τηλέφωνα...»

Η εντολή είναι σαφής: «Κλείνετε τα φώτα». Έχει δοθεί στις διοικήσεις όλων των νοσοκομείων και των νοσηλευτικών μονάδων της χώρας, εν γένει, στο πλαίσιο των οικονομιών που επιχειρούν να κάνουν και στο υπουργείο Υγείας, και υπό τη νέα ηγεσία του.

Μάλιστα, σε ορισμένες περιπτώσεις, είναι ...εξειδικευμένες: "Εκτός από τους χώρους, όπου δεν απαιτείται φωτισμός, κλείνετε τα φώτα και στις τουαλέτες, όταν δεν είναι κανείς μέσα" και γενικά... κάν'τε ό,τι είναι δυνατόν για να μειωθεί ο λογαριασμός του ηλεκτρικού.

Κι επειδή οι σπατάλες προφανώς δεν περιορίζονται μόνο στο χώρο του ρεύματος, η εντολή επεκτείνεται και στο κομμάτι των τηλεφωνικών κλήσεων.

«Μόνο όπου υπάρχει η Σύζευξις», δηλαδή το ειδικό σύστημα για τις κλήσεις στο δημόσιο, που επιτρέπει τα τηλέφωνα να γίνονται δωρεάν. Κι όπου δεν υπάρχει η «Σύζευξις» θα πρέπει άμεσα να εγκατασταθεί, συμπληρώνεται η εντολή. Υπολογίζεται ότι μόνο από αυτή την κίνηση θα επιτευχθεί μια εξοικονόμηση της τάξης του 30% με 40% στα πάγια έξοδα, η οποία σε καιρούς κρίσης εκτιμάται ότι θα λειτουργήσει πολλαπλασιαστικά.

Και για να μην γίνουν κι άλλα ...έξοδα, προτείνεται οι όποιες κινήσεις εξοικονόμησης γίνουν, να χρηματοδοτηθούν από το ΕΣΠΑ, δηλαδή να μην επιβαρυνθεί ο κρατικός προϋπολογισμός, τουλάχιστον εξ ολοκλήρου.
 
http://ksipnistere.blogspot.gr/2014/06/blog-post_7302.html

Τα... μυστικά διάσημων λογοτύπων αποκαλύπτονται

Τι κρύβουν διάσημα λογότυπα και τι συμβολίζουν μερικές λεπτομέρειες σ' αυτά που μπορεί να μην είχατε προσέξει έως τώρα; Ας δούμε 7 logos από δημοφιλείς εταιρείες και τα "μυστικά" τους, όπως τα διαβάσαμε στο Business Insider.
Το λογότυπο των VAIO, του brand της Sony για τα laptops που πλέον δεν... ανήκουν σε εκείνη, έχει την ιδιαίτερη σημασία του. Το logo, λοιπόν, φαίνεται πως συμβολίζει το συνδυασμό αναλογικής και ψηφιακής τεχνολογίας, με τα δύο πρώτα γράμματα (VA) να αντιπροσωπεύουν μία αναλογική κυματομορφή και τα δύο ακόλουθα (IO) τον ψηφιακό δυαδικό κώδικα.

Το λογότυπο της Cisco αποτελεί ένα ψηφιακό σήμα, που, επιπλέον, έχει τη μορφή της Golden Gate, της εμβληματικής γέφυρας του San Francisco, της πόλης δηλαδή από την οποία πήρε το όνομά της η εταιρεία.
Το κίτρινο βέλος, κάτω από το λογότυπο της Amazon, μπορεί να μοιάζει με χαμόγελο, προσέξτε, όμως, ότι δείχνει... από το Α έως το Ζ. Έξυπνο!
Το λογότυπο του Nintendo Gamecube δε δείχνει απλά έναν κύβο μέσα σε έναν... άλλο κύβο, αλλά και το γράμμα G να περικλείει το γράμμα C (στο αρνητικό του).
Το λογότυπο του λειτουργικού συστήματος Ubuntu αναπαριστά, ουσιαστικά, τρεις ανθρώπους που ενώνουν τα χέρια τους και κοιτούν ψηλά.
Όσο για το Picasa της Google, το λογότυπό του "παίζει" με το γεγονός ότι είναι ένα σπίτι για τις φωτογραφίες σας. "Casa" είναι η ισπανική λέξη για το σπίτι, ενώ το logo δείχνει ένα χρωματιστό κλείστρο κάμερας και μέσα σε αυτό να σχηματίζεται ένα... σπίτι.
Τέλος, το παλιό λογότυπο των Facebook Places, της εφαρμογής check-in που είχε το Facebook, δείχνει με το βέλος του το νούμερο 4 (Four), με το κρυμμένο μήνυμα να αποτελεί το ότι στόχος του ήταν τότε να τα βάλει με το... Foursquare.
digitallife

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Εργασιακός Μεσαίωνας στην Ελλάδα – Πληρώνουν τους υπαλλήλους σε είδος – Απίστευτα παραδείγματα από τη ΓΣΕΕ



- Εργαζόμενοι πληρώνονται με ένα πιάτο φαγητό ή ένα κρεβάτι σε ξενοδοχείο
- “Νόμος” η πληρωμή μέρους του μισθού με κουπόνια για super market
- Προσλήψεις νέων κάτω των 25 ακόμη και με 180 ευρώ το μήνα!

Η εκμετάλλευση των ανέργων δεν έχει όρια. Τα στοιχεία της ΓΣΕΕ σοκάρουν. Στην Ελλάδα του 2014 για εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενους το ημερολόγιο έχει γυρίσει εκατοντάδες χρόνια πίσω. Οι συνθήκες είναι αδιανόητες.

Ακόμη και μεγάλες (κατά τα άλλα) επιχειρήσεις έχουν κάνει “νόμο” την πληρωμή μέρους του μισθού, το ένα τρίτο στις περισσότερες περιπτώσεις, σε είδος. Με κουπόνια super market δηλαδή αντί χρημάτων



Μάλιστα έχουν καταγραφεί περιπτώσεις όπου οι εργαζόμενοι αντί μισθού λαμβάνουν φαγητό μια ή δύο φορές την ημέρα ή δωρεάν διαμονή σε ξενοδοχείο και μάλιστα ως αμοιβή για 8ωρη εργασία 25 ή και 30 ημέρες τον μήνα

Εκατοντάδες είναι οι επιχειρήσεις που καταβάλουν τους μισθούς ανά τρίμηνο ενώ χιλιάδες είναι οι επιχειρήσεις που καταβάλουν έναντι μισθού ένα μικρό ποσό.

Ακόμη περισσότερες είναι αυτή τη στιγμή οι επιχειρήσεις που καθυστερούν μισθούς από 3 ως και 9 ή 12 μήνες ενώ οι εργαζόμενοι εργάζονται κανονικά επί 8ωρο την ημέρα.

Ταυτόχρονα χιλιάδες είναι οι εργαζόμενοι που παρανόμως δεν λαμβάνουν τα δώρα ή το επίδομα άδειας. Μάλιστα σύμφωνα με τη ΓΣΕΕ υπολογίζεται ότι οι εργαζόμενοι αυτοί φτάνουν το 1.000.000

Ακόμη χειρότερη είναι η κατάσταση για τους νέους ως 25 ετών καθώς εμφανίζονται φαινόμενα όπου υπογράφονται ως και μηνιαίες συμβάσεις με αμοιβή 180 ευρώ το μήνα για 4ωρη απασχόληση, αμοιβή που μεταφράζεται σε μόλις 2,25 ευρώ την ημέρα.

Ενδεικτικό μάλιστα της κατάστασης που επικρατεί αυτή τη στιγμή στη χώρα μας είναι και το γεγονός ότι από τις 423.000 χιλιάδες αναγγελίες προσλήψεων οι 140.000 αφορούν σε συμβάσεις μερικής απασχόλησης και οι 50.000 σε απασχόληση εκ περιτροπής.

newsit


tokoutsavaki

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Φόρος... ανεργίας! Φόρος € 4.191,00 για άνεργη που έκανε το λάθος να δουλέψει ένα μήνα




Είμαι άνεργη εδώ και 16 μήνες όπως όλοι. Είναι τραγικό ότι πήγα να κάνω φορολογική δήλωση και μου βγήκε ένας φόρος 4.191,00€!

Αυτό γιατί έκανα το λάθος να δουλέψω για το έτος 2013 ένα μήνα με σύμβαση εξωτερικού συνεργάτη και μου έκοψαν απόδειξη δαπανών με παρακράτηση 20% .Το έσοδο μου ήταν 430,00€. Δεν είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και ποτέ δεν έχω κάνει έναρξη .

Και όχι, δεν έχει γίνει λάθος αυτός είναι ο φόρος για έναν άνεργο φέτος...
Δήλωσα ένα σπίτι 85 τ.μ. ένα αυτοκίνητο 998 κυβικά και εισόδημα 430,00€. Πάει λοιπόν και με φορολογεί πάνω στα τεκμήρια με 26%, συν 55% προκαταβολή φόρου και χωρίς το δικαίωμα να προσθέσω τις αποδείξεις για να μειωθεί ο φόρος μου. Με φορολογούν όπως έναν ελεύθερο επαγγελματία...
Και το τραγικό είναι ότι έναν ελεύθερο επαγγελματία τον αφήνει το σύστημα αν έχει μία σύμβαση με ένα εργοδότη ή αν έχει απόδειξη δαπανών μέχρι τρεις εργοδότες να πάει ως μισθωτός, δηλαδή με 22% και τις αποδείξεις του .
Εμένα όχι, γιατί δεν είμαι ελεύθερος επαγγελματίας...
Αν δεν είχα κάνει αυτή τη σύμβαση ο φόρος μου θα ήταν 530,00€.
Αυτά.
26% , 42 χρ. , Αττική
imerologioanergou.gr
freepen.gr
http://lithosfotos.blogspot.gr/2014/06/419100.html

Η ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ NIBIRU ενώ ΟΙ ΑΝΟΥΝΑΚΙ ΔΕΝ ΕΦΥΓΑΝ ΠΟΤΕ



Η συγκλονιστική συνέντευξη που έδωσε ο Bob Dean, τον Σεπτέμβριο του 2008, στην Αριζόνα και στην οποία αναφέρεται σε όλα τα μυστικά projects και τα ανεξήγητα μυστήρια των καιρών μας. Πράγματι, οι Anunnaki υπάρχουν, η κιβωτός της διαθήκης έχει βρεθεί, η λίμνη Vostok κρύβει μεγάλα μυστικά, ο Nibiru έρχεται.... Απολαύστε τον!!
Ήμουν ένα φυσιολογικό άτομο για ένα μεγάλο μέρος της ζωής μου. Όταν έμαθα ότι έμαθα το 1963,64,65 η ζωή μου άλλαξε.Και ότι είχα μάθει μου έγινε εμμονή.Και όλα αυτά τα χρόνια έχω μάθει πολύ περισσότερα. Το παλιό μοντέλο κατέρρευσε γύρω μου.Ο κόσμος που νόμιζα ότι ζούσα δεν ήταν ο πραγματικός κόσμος στον οποίο ζούσα και η πραγματικότητα δεν ήταν αυτή που πραγματικά αντιλαμβανόμουν. Ανακάλυψα ότι πολλά από αυτά που βλέπουμε αποτελούνε μία ψευδαίσθηση!

Εμείς... Εμείς οι άνθρωποι μερικές φορές , αντί να αντιμετωπίσουμε την πραγματικότητα δημιουργούμε έναν μικρό δικό μας κόσμο. Ξέρετε,σηκωνόμαστε και πηγαίνουμε στη δουλειά. Μεγαλώνουμε τα παιδιά.Αγοράζουμε ένα σπίτι, ένα αυτοκίνητο. Πηγαίνουμε διακοπές.

Συνεχίζουμε τις ζωές μας. Προσπαθούμε να εξοικονομήσουμε χρήματα, τα οποία τοποθετούμε στην τράπεζα για το κολέγιο των παιδιών.

Και ζούμε μία κανονική ζωή. 

Και τότε έμαθα ότι δεν υπάρχει "κανονική ζωή", ότι ο κόσμος που υπάρχει δεν είναι αυτός που όλοι νομίζουμε ότι είναι.Το παλιό μοντέλο συνετρίβη κάτω από τα πόδια μου.Κάθομαι εδώ μπροστά σας, σαν ένα ανθρώπινο ναυάγιο, θα μπορούσαμε να πούμε, ως προς ότι συνήθιζα να είμαι.

Επειδή έχω ζήσει σε έναν κόσμο κομμένο και ραμμένο σε συγκεκριμένα μέτρα.

Έχω διατελέσει μέλος ενός δικτύου, το επονομαζόμενο Old Boys Network, για πάνω από 40 χρόνια.

Όταν δημιουργήθηκε αυτό το δίκτυο, αποτελούταν από στρατιωτικούς όλων των βαθμίδων, όλων των υπηρεσιών.Είχαμε ακόμη και δύο κοσμοναύτες, που συνδέθηκαν μαζί μας, και παρείχαν πληροφορίες.

Λοιπόν, όλα αυτά τα χρόνια, οι Old Boys, ανταλλάσσαμε πληροφορίες μεταξύ μας, επειδή κατείχαμε υψηλές θέσεις στο στρατό.Στις τάξεις μας είχαμε ένα ζευγάρι ναυάρχων, δύο κοσμοναύτες, αμέτρητους συνταγματάρχες και ταγματάρχες, λοχίες, ανθρώπους από όλα τα κοινωνικά στρώματα και βαθμίδες, σε όλο τον κόσμο,οι οποίοι παρείχαν πληροφορίες τις οποίες μοιραζόμασταν μεταξύ μας.Και κάποιοι από εμάς κατείχαν πολύ ευαίσθητες θέσεις και είχαν πρόσβαση σε πολύ υψηλής διαβάθμισης υλικό.


Αρχικά, υπήρχαν πάνω από 150 άτομα, αλλά στις μέρες μας δεν υπάρχουν πάνω από 10.



ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΑΡΑΡΑΤ

Υπάρχει μία υπερ-μυστική ομάδα, μεταξύ των μυστικών ομάδων, που ονομάζεται Εθνικό Γραφείο Αναγνώρισης. Στο Ε.Γ.Α είχαν για πολλά χρόνια μια σειρά δορυφόρων με την ονομασία σύστημα Keyhole. Ήταν σούπερ-μυστικό και ίσως το καλύτερο δορυφορικό σύστημα στον κόσμο. Μπορούσε να διαβάσει γραμματόσημο από το διάστημα.

Οι υπεύθυνοι του Ε.Γ.Α επικεντρώθηκαν σε αυτό που ονομαζόταν ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΑΡΑΡΑΤ, το οποίο είναι ένα puzzle. Όταν οι εικόνες κατέβηκαν στον υπολογιστή και αφού επεξεργάστηκαν, αναλύθηκαν και καθαρίστηκαν όλοι έμειναν με ανοικτό το στόμα.Φωτογραφιες ΕΔΩΕΔΩΕΔΩΕΔΩΕΔΩ

Αναφώνησαν , Χριστέ μου, είναι μια βάρκα.Χριστέ μου είναι μια μεγάλη βάρκα. Έτσι έστειλαν μια ομάδα επίλεκτων πεζοναυτών, οι οποίοι έπεσαν με αλεξίπτωτο και πέρασαν αρκετές ημέρες σε αυτή τη μεγάλη βάρκα.

Όταν αυτοί επέστρεψαν έφεραν μαζί τους μερικά "ανώμαλα αντικείμενα", τα οποία δεν έχουν ποτέ περιγραφεί η ονοματιστεί. Αυτά τα ανώμαλα αντικείμενα ταξινομήθηκαν ως κάτι παραπάνω από Top Secret.

Αρχικά ήταν η Ανωμαλία του Αραράτ, στη συνέχεια ανακάλυψαν ένα γιγαντιαίο πλοίο, που ίσως είναι η Κιβωτός Του Νώε, αλλά κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει με σιγουριά.

Μάλλον είναι ένα πλοίο που μπορεί να κατασκευαστεί από άνθρωπο και από τα ευρήματα καταλαβαίνουμε ότι ήταν φτιαγμένο από ξύλο. Πραγματικά αποτελεί έργο ΜΕΓΑΛΟΦΥΙΑΣ!!

Αυτό το πλοίο πότε επιβίωσε κανείς δεν ξέρει. Πότε ήταν η τελευταία πλημμύρα...Η τελευταία φήμη έλεγε για 12000 χρόνια πριν: το 10.500 π.χ.

Τι θα μπορούσε ενδεχομένως να βρεθεί σε αυτό το μεγάλο ναυάγιο που είναι τόσο ευαίσθητο; Κανείς δεν ξέρει. Υπάρχουν επίσης αναφορές για ακόμη ένα αντικείμενο που είναι πολύ πιο ψηλά, πολύ κοντά στην κορυφή.



ΛΙΜΝΗ VOSTOK

Η λίμνη Vostok είναι μια ευαίσθητη ιστορία από μόνη της. Κάτω από τον πάγο στην Ανταρκτική υπάρχει λίμνη γλυκού νερού, βαθιά κάτω από τον πάγο που είναι 100 μίλια σε μήκος και 50 μίλια σε πλάτος. Φρέσκο νερό!!

Η θερμοκρασία της λίμνης είναι περίπου 65 βαθμοί. Αλλά στο τέλος της λίμνης υπάρχει αυτό που είναι γνωστό ως Masscon, μια μαζική συγκέντρωση μετάλλου, πολύ παρόμοια με τα Masscons που ανακάλυψαν στο φεγγάρι - ένα γιγαντιαίο κυκλικού σχήματος,μεταλλικό αντικείμενο, βαθιά κάτω από τον πάγο στο τέλος της λίμνης Vostok.

Είναι ένα από τα πιο ευαίσθητα πράγματα σήμερα.

Άλλο ένα Top Secret!!

Η κοινή γνώμη δεν πρέπει να ξέρει γιατί δεν μπορεί να το χειριστεί. Οι επιπτώσεις είναι τεράστιες!!
Οι Κινέζοι όμως το γνωρίζουν.Έχουν περάσει σε άλλο επίπεδο και το τελευταίο που άκουσα είναι ότι έχουν δορυφόρο σε τροχιά γύρω από τη Σελήνη και έχουν πολλές φωτογραφίες στην κατοχή τους!
Ελπίζω η Κίνα να δημοσιεύσει φωτογραφίες, κάτι που δεν έχει κάνει η Nasa, η οποία πήρε χιλιάδες φωτογραφίες με το Project Clementine.



Το Project Clementine δεν ήταν πρόγραμμα της Nasa άλλα του στρατού, του Υπουργείου Άμυνας!
Πήραν χιλιάδες εικόνες.Έχουν κυκλοφορήσει μόνο μια δωδεκάδα περίπου. Πήραν όλες τις εικόνες γύρω από την Σελήνη, πίσω πλευρά, κάτω, πάνω, παντού.

Το πρωτότυπο διαστημικό μας πρόγραμμα ήταν προϊόν του ναζιστικού κόμματος. Χωρίς τον Von Braun, τους συνεργάτες του και το Project Paperclip, δεν νομίζω ότι θα είχαμε φτάσει στο φεγγάρι και σίγουρα θα είχαμε ηττηθεί από τους Ρώσους. επειδή κι αυτοί άρπαξαν επιστήμονες.

Και οι Ρώσοι έχουν ένα τεράστιο δικό τους επιστημονικό πρόγραμμα. Αυτοί, δεν χρειάστηκαν τελικά Ναζί! Το έκαναν με τον δικό τους τρόπο.

Ένα από τα μεγαλύτερα μυστικά είναι το μυστικό διαστημικό πρόγραμμα.
Γιατί κρατάμε ως απόρρητες τις τεράστιες εγκαταστάσεις στο Φεγγάρι;
Εγκαταστάσεις, οι οποίες δεν είναι δικές μας!!


ΑΝΟΥΝΝΑΚΙ

Υπάρχουν 4 ομάδες που έχω συναντήσει και είναι όλα ανθρωποειδή.Μία ομάδα μάλιστα είναι ανθρώπινη.Και δεν είναι όλοι οι ανουννάκι 9 πόδια ψηλοί.

Η όμορφη ιστορία στο κεφάλαιο 6 της Γέννεσης είναι αληθινή.Έφτιαξαν εργαστηριακά τα γονίδια και τα χρωμοσώματα όλων των υπάρχοντων ειδών στον πλανήτη.Ο Σίτσιν λέει 20000 χρόνια πριν.

Οι πληροφορίες που έχω δείχνουν ότι 60000 χρόνια πριν έγινε μία από τις σημαντικότερες αναβαθμίσεις, τότε που τροποποιήθηκε γεννετικά ακόμη περισσότερο ο homo sapiens.

Οι 4 ομάδες είναι: οι άνθρωποι,τους οποίους αποκαλούν και Nordics (Σκανδιναβούς).Κατόπιν υπάρχουν οι Μεγάλοι Λευκοί (Big Whites), που είναι πολύ ψηλοί και πολύ χλωμοί, οι Gray και οι Anunnaki.

Οι Gray είναι μία τεχνική μορφή ζωής.Κατασκευασμένα ανθρωποειδή ανδρoειδή.Μία τεχνητή μορφή ζωής, προιόντα εργαστηρίου.Χωρίζονται σε δύο τύπους: τα μικρά παιδιά που φαίνονται ότι είναι προιόντα εργαστηρίου και οι six-foot γκρίζοι των οποίων τα μάτια είναι στρογγυλά και δεν είναι πραγματικά γκρίζοι.Είναι απλώς ένα είδος με υπόλευκο χρώμα, σαν αλεύρι.



ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ

Υπάρχουν, διαφάνειες, φωτογραφίες από γιγαντιαία αντικείμενα που μας παρακολουθούν και πολλά από αυτά βρίσκονται σε τροχιά γύρω από την Σελήνη και τον Άρη.

Οι Ρώσοι ... Ξέρετε,πριν μερικά χρόνια έστειλαν στον Άρη το διάσημο σύστημα πυραύλων τους Phobos το οποίο χτυπήθηκε από ένα «ανώμαλο αντικείμενο" που προέκυψε από την επιφάνεια. Είχε λάβει όμως μια σειρά από καταπληκτικές φωτογραφίες πριν καταστραφεί και συντριβεί.

Το πρόγραμμα Phobos στάλθηκε επειδή έλπιζαν να προσγειώσουν ένα όχημα προσεδάφισης στον δορυφόρο του, τον Φόβο.

Υπάρχουν δύο δορυφόροι που κινούνται γύρω από τον Άρη.Οι Φόβος και ο Δείμος.

Οι δύο αυτοί δορυφόροι παρουσιάζουν κάποιες ανωμαλίες.Είναι πολύ μικροί για να είναι φυσικοί δορυφόροι, βρίσκονται πολύ κοντά στην επιφάνεια του Άρη και αν πραγματικά ήταν φυσικοί θα έπρεπε να είχαν, λόγω της βαρύτητας, συντριβεί.

Ο Φόβος είναι περίπου δώδεκα μίλια σε διάμετρο και ο Δείμος έξι με επτά.

Υπάρχει μια νοημοσύνη στον Άρη που θέλει να περιορίσει την πρόσβαση μας στην πραγματικότητα τους και η οποία δεν άφησε τον δορυφόρο των Ρώσων να προσγειωθεί με αποτέλεσμα, να βγει εκτός τροχιάς και να συντριβεί.

Και από τη γνώση που έχω και την περιορισμένη ποσότητα των πληροφοριών που έχω , το κύριο βάρος, η κύρια νοημοσύνη πίσω από όλα αυτά, είναι οι Anunnaki, η ίδια ομάδα που γενετικά μας δημιούργησαν εδώ και τόσες χιλιάδες χρόνια πριν.

Οι Anunnaki δεν έφυγαν ποτέ!



ΔΥΟ ΦΑΤΡΙΕΣ

Προφανώς υπάρχουν δύο φατρίες πάνω στον πλανήτη και οι οποίες είναι διαιρεμένες.Η μία πλευρά θέλει να μας χρησιμοποιήσει όπως έκαναν πάντα. Η άλλη πλευρά θέλει να μας δώσει την ευκαιρία να αναπτυχθούμε σαν είδος και να χαράξουμε το μέλλον μας ... να καθορίσουμε τη δική μας ζωή. Και προφανώς υπάρχει διαφορά απόψεων.



ΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ

Δεν πιστεύω ποτέ ότι θα πάμε σε πυρηνικό πόλεμο επειδή οι θεματοφύλακες δεν θα το επιτρέψουν.Η Γη είναι πολύτιμη. Είναι μια πολύ πλούσια δεξαμενή ζωής.Δεν είναι μόνο οι άνθρωποι που είναι εδώ σε αυτόν τον πλανήτη, αλλά και όλα τα άλλα πλάσματα. Αυτός ο πλανήτης είναι μια απόλυτη αφθονία ομορφιάς , όμορφων μορφών ζωής. Και όχι μόνο αυτό, αλλά και η χλωρίδα και η πανίδα της.Έχουν επενδύσει πάρα πολλά πάνω στον πλανήτη για να τα αφήσουν να χαθούν.

PRIME DETECTIVE

Η πιο σημαντική κατευθυντήρια αρχή είναι η απαγόρευση οποιασδήποτε παρέμβασης στην εσωτερική ανάπτυξη των εξωγήινων πολιτισμών. Την οποία όμως έχουν σπάσει εδώ και και αιώνες και μάλιστα χιλιάδες φορές. Έχουν παρέμβει, σύμφωνα με τα ιστορικά μας αρχεία, πίσω στην Αρχαία Ελλάδα.Έβαλαν επίσης χέρι και στον αιματοβαμμένο πόλεμο της Τροίας. Υπήρχαν φήμες ακόμη και στις αναφορές ου Ομήρου ότι οι ίδιοι οι θεοί κατέβηκαν , μοιράστηκαν και στις δύο πλευρές και έπαιξαν σε αυτό το παιχνίδι. Γι'αυτούς, είναι ένα παιχνίδι και τίποτα άλλο.



X PLANET

Σύμφωνα με τον Σίτσιν και σύμφωνα με τους Σουμέριους, είναι μια πραγματικότητα. Λοιπόν, οι αστρονόμοι μας προφανώς έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι είναι όντως μια πραγματικότητα.

Για σχεδόν έναν αιώνα, οι αστρονόμοι ασχολήθηκαν και ενδιαφέρθηκαν για αυτούς που ονομάζονται "εισβολείς" και που φαίνεται να έρχονται και να φεύγουν από καιρό σε καιρό. Και, μπορούν να τους καταλάβουν από τις διαταραχές και τις επιπτώσεις σε άλλους πλανήτες.

Έχει γίνει γνωστή η ύπαρξή του εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά ποτέ δεν έχει ειπωθεί κάτι δημόσια γι 'αυτόν. Λοιπόν, στις αρχές της δεκαετίας του '80, από το JPL ... Jet Propulsion Lab έστειλαν ένα ζευγάρι από πρωτοπόρους δορυφόρους για να προσδιορίσουν αν υπήρχε κάποια αλήθεια σε αυτό.Οι δορυφόροι προφανώς ήρθαν πίσω με στοιχεία τα οποία όχι μόνο ήταν καταφατικά αλλά φανέρωναν την επερχόμενη κόλαση!


Οι αστρονόμοι προβληματίστηκαν και έστειλαν έναν υπέρυθρο αστρονομικό δορυφόρο,τον IRAS.Αυτό έγινε το 1983 και αποστολή του IRAS ήταν να λαμβάνει υπέρυθρες ακτίνες σε όλη την εκλειπτική, πάνω και κάτω.

Και προφανώς ο IRAS έφερε δύο γιγαντιαίες, θετικές απαντήσεις ότι ναι, ο δωδέκατος πλανήτης, ή δέκατος πλανήτης, όπως θέλετε ονομάστε τον ... ναι, είναι πραγματικός. Και αυτό πια έκρουσε για τα καλά των κώδωνα του κινδύνου.

Σύμφωνα με τους Σουμέριους και τον Σίτσιν, το τελευταίο πέρασμα του ήταν το 1600 π.Χ.. και η τροχιά του διαρκεί 3600 χρόνια.Αν μετρήσετε θα δείτε ότι το επόμενο πέρασμα του είναι στις μέρες μας.

Κάθε φορά που ο Nibiru κάνει ένα πέρασμα, δεν είναι πάντα καταστροφικό. Θα εξαρτηθεί από το αν ο πλανήτης Γη και ο Nibiru είναι στην ίδια πλευρά του ήλιου την ίδια στιγμή. Και αν ήμαστε στην ίδια πλευρά του Ήλιου, την ίδια στιγμή, όλη η κόλαση θα ξεσπάσει στον πλανήτη Γη.



Λοιπόν, προφανώς το τελευταίο πέρασμα προκάλεσε την έκρηξη της Σαντορίνης. Το ηφαίστειο της Θήρας στη Μεσόγειο, στο Αιγαίο, ξέρασε φωτιά και έφερε στο τέλος του τον μεγάλο, μινωικό πολιτισμό, μεταξύ άλλων.

Επηρέασε επίσης και την Αίγυπτο.Υπάρχουν σε όλα τα αρχεία. Υπάρχουν ακόμη και ιστορικοί και θεολόγοι που λένε ότι η έκρηξη της Σαντορίνης προκάλεσε τις πληγές της Αιγύπτου και επέτρεψε στον Μωυσή να αποδράσει με τους Ισραηλίτες.

Ο Nibiru , σύμφωνα με φωτογραφίες που υπάρχουν πρόκειται για έναν ωραίο πλανήτη , δυόμιση φορές το μέγεθος της Γης.Κατευθύνεται προς το κέντρο του σύμπαντος και γνωρίζουμε πάρα πολλά γι'αυτόν εκτός από το όνομα του.

Ο Σίτσιν είπε ότι μπορούμε απλά να τον αποκαλούμε Nibiru.

Πολλοί υποστηρίζουν ότι ο Nibiru από η στιγμή που προέρχεται από τα εξωτερικά όρια του ηλιακού συστήματος, πρόκειται να είναι ένας παγωμένος βράχος, ο οποίος δεν πρόκειται να είναι το είδος του τόπου που οποιαδήποτε όντα θα μπορούσαν να ζήσουν, ή θα ήθελαν να ζήσουν.

Και ο ερευνητής Andy Lloyd, θεωρεί ότι αυτό που βλέπουμε στις φωτογραφίες που δείχνουν ένα πορτοκαλί αντικείμενο είναι στην πραγματικότητα ένας καφέ νάνος και ο Nibiru είναι ένα από τα φεγγάρια του.

Δεν είναι όμως ένας παγωμένος βράχος.Πραγματικά, από την στιγμή που κάνει ένα τόσο μακρινό ταξείδι και ο ήλιος φαντάζει σαν ένα μικρό τσίμπημα του φωτός, θα έλεγε κανείς ότι είναι φυσικό να είναι παγωμένος.

Προφανώς, ο πλανήτης οπως και άλλοι πλανήτες στο σύμπαν, έχει τη δική του θερμότητα.Έχει στον πυρήνα του ένα σύστημα παραγωγής θερμότητας που μοιάζει πολύ με το δικό μας.

Έχουμε ένα σύστημα μέσα στον πυρήνα του πλανήτη μας, που η χρησιμότητα του έχει περιγραφεί ως μια θερμοπυρηνική αντίδραση, πολύ παρόμοια με τον ήλιο. Τώρα, το μεγαλύτερο μέρος της ζωής και όλη η γενναιοδωρία και το σύνολο της ομορφιάς της ζωής σε αυτόν τον πλανήτη προέρχεται από την κίνηση μας γύρω από αυτόν τον ζεστό ήλιο.


Δεν νομίζω ότι ο Nibiru είναι ένας παγωμένος βράχος.Νομίζω ότι παράγει αρκετή θερμότητα μέσω προηγμένης τεχνολογίας,ένα είδος σφαίρας Dyson.

Ο λαμπρός Βρετανός αστρονόμος, ο Freeman Dyson, είπε πριν από μερικά χρόνια ότι με μια απίστευτα προηγμένη τεχνολογία έχουν τη δυνατότητα να περιβάλλουν τον πλανήτη και να διατηρήσουν όχι μόνο τη θερμότητα του, αλλά και την ατμόσφαιρα του. Και υποψιάζομαι ότι οι Anunnaki το έχουν κάνει αυτό για τον Nibiru. Και το έκαναν μάλλον ... Θεέ μου ... εκατοντάδες ή χιλιάδες ή ίσως και ένα εκατομμύριο χρόνια πριν.

Νομίζω ότι το χρώμα του πλανήτη, αυτό το θαμπό κόκκινο-χρυσό χρώμα, είναι το αποτέλεσμα του χρυσού κελύφους που έχουν δημιουργήσει, μέσω της σφαίρας Dyson.

Το ερώτημα είναι γιατί από τη στιγμή που έχουν τόσες γνώσεις μηχανικής δεν παρέμειναν στον Άρη και συνέχισαν το ταξείδι τους μέσα από το ηλιακό σύστημα.

Οι Ανουννάκι δεν ήταν οι αρχικοί κάτοικοι του Άρη.Χρησιμοποίησαν τον Άρη ως σταθμό και τώρα τον έχουν επανενεργοποιήσει. Συνήθιζαν να συγκρούονται με τον Άρη κατά το πέρασμα τους από αυτό εδώ το σημείο του διαστήματος.

Υπάρχουν ακόμη λίγα υπολείμματα των αρχικών κατοίκων του Άρη.Υπάρχουν ακόμη κάποιες ενδείξεις που έχω ψάξει και έχω πάρει κάποια στοιχεία ότι φιλοξενούμε αρκετούς Αρειανούς στον πλανήτη μας και μιλάμε για τα πρωτότυπα είδη.

Η εκτίμηση του Σίτσιν είναι ότι η προσέγγιση του Nibiru θα γίνει το 2060.

Δεν είμαι τόσο σίγουρος για το συμπέρασμα του.Το υπουργείο άμυνας ανησυχεί πολύ και ολόκληρα τμήματα του υπουργείου εργάζονται σχετικά με αυτό.

Το μεγάλο ερώτημα είναι αν θα είμαστε στην ίδια πλευρά του ήλιου, την ίδια στιγμή, κατά το πέρασμα του.

Απόδοση Κειμένου dorieas
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters