Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ - ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΤΩΝ ΜΑΤΙΩΝ ΤΟΥ - ΡΕΠΤΙΛΙΑΝ???? (video)

Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με την θεωρία -ή κατ' άλλους πραγματικότητα- των ερπετοειδών θα πρέπει να γνωρίζουν ότι τα ερπετοειδή που παίρνουν ανθρώπινη μορφή, προδίδονται από κάποιες λεπτομέρειες. Μία από αυτές είναι οι κόρες των ματιών. Κάποιες φορές τους ξεφεύγει ο έλεγχος και αντί να τις διατηρούν στρογγυλές, αυτές παραμένουν κάθετες, όπως στα ερπετά.

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ - Η ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 6/4/2014
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters