Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Αρχαίοι Γίγαντες [Βίντεο History channel]

Σε αρκετούς λαούς υπάρχει κοινή η παράδοση γιγάντων που ζήσανε κάποια στιγμή στο παρελθόν και άφησαν πίσω τους τα μεγαλιθικά κτίσματα.
Απ' ότι φαίνεται όμως αυτά δεν είναι μόνο μυθολογία...




 
http://www.apocalypsejohn.com/2013/10/arxaioi-gigantes-video-history-channel.html

Σαμαράς και Βενιζέλος στοχεύουν να εισάγουν τα μνημόνια στο Σύνταγμα;


samaras_venizelos.jpg 
Όπως είναι γνωστό, το Σύνταγμα της Ελλάδας είναι αποκλειστικής αρμοδιότητας του πολιτικού προσωπικού. Ο ελληνικός λαός δεν έχει καμία ανάμιξη με το Σύνταγμα αυτό. Δεν συμμετείχε ούτε στην αρχική του σύνταξη, ούτε στις μετέπειτα αναθεωρήσεις του και δεν ρωτήθηκε ποτέ. Δεν είναι Σύνταγμα του λαού, αλλά αποτελεί ξένο σώμα προς την ελληνική κοινωνία.
Χθες, στο “προγαμιαίο συμβόλαιο” ΠΑΣΟΚ και ΝΔ που υπέγραψαν οι κ.κ. Βενιζέλος και Σαμαράς, χωρίς να ρωτήσουν κανέναν, υπάρχει και ο όρος 34, τον οποίο κανένα ΜΜΕ  μέχρι τώρα δεν έχει προσέξει ιδιαίτερα ή δεν θέλει να  προσέξει. Στον όρο αυτό, που αφορά τη συμφωνία τους για τη μελλοντική αναθεώρηση του Συντάγματος, αναφέρεται κατά λέξη: «Στόχος είναι, αφενός μεν η περαιτέρω ενίσχυση της δημοκρατικής συμμετοχής, των εγγυήσεων του κράτους δικαίου και της διαφάνειας, αφετέρου δε η συνταγματική επιστέγαση των διαρθρωτικών αλλαγών που στοχεύουν στη διαμόρφωση ενός “κανονικού” ευρωπαϊκού κράτους στη χώρα μας».
Αυτό, απ’ ότι συμπεραίνουμε, είναι μια προαναγγελία για ενσωμάτωση στο ελληνικό Σύνταγμα των επιταγών των μνημονίων. Την ίδια ώρα χθες ο κ. Όλι Ρεν ανακοίνωσε ουσιαστικά ότι ο 21ος αιώνας που μόλις μπήκαμε είναι ήδη ένας αιώνας χαμένος για την Ελλάδα.
Αν θέλουμε λοιπόν όλα αυτά να ανατραπούν, θα πρέπει η εξουσία να περάσει στο λαό. Θα πρέπει το νέο κανονικό Σύνταγμα του ελληνικού λαού (για πρώτη φορά στη νεότερη ιστορία) να το συντάξει ο ίδιος ο λαός και όχι το πολιτικό προσωπικό. Το έκαναν οι Ισλανδοί, το μπορούμε κι εμείς.
Πέτρος Χασάπης

http://olympia.gr/2013/10/24/

ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟ HAARP ..... O ΦΕΙΔΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΠΑΡΘΕΝΟΥ



Μας ψεκαζουν ? Γιατι μας ψακαζουν ? και ποια η σχεση αυτων ,
με σεισμους σημερα ? Εν αρχη ολων η Αλληλεπιδραση του αιθερα απο το κατωτερο πυκνο εως το ΑΝΩΤΕΡΟ αιθερικο μεσω της μορφοποιητικης ενργειας ..
Ο Πλάτωνας περιγράφει στον Τιμαίο, την πνευματική ουσία του σύμπαντος, το κοσμικό σώμα ή σώμα του σύμπαντος το οποίο ο Θεός το δημιούργησε με βάση την γεωμετρία και τα μαθηματικά που εκφράζονται μέσω των μεγάλων κοσμικών νόμων δημιουργοντας μεσω των ενεργειων δομες και φορμες ( Στερεα) που εκφραζονται μεσω του μεσου και ακρου λογου και φυσικα του Φ .
Ο Πλάτωνας πίστευε ότι τα πολύεδρα είναι οι θεμέλιοι λίθοι, τα πλέον βασικά και σημαντικά δομικά στοιχεία στην δημιουργία του Σύμπαντος.
O Kepler, ο οποίος γνώριζε άπταιστα αρχαία ελληνικά, μελέτησε τα έργα αρχαίων Ελλήνων επιστημόνων και παρατήρησε με τις μετέπειτα έρευνες του ότι οι τροχιές των πλανητών – και της Γης εν προκειμένω – «γράφουν» κατά την περιστροφή τους την περιφέρεια συγκεκριμένων πολύεδρων.
Για παράδειγμα, η Τροχιά του Άρη γράφει την περιφέρεια ενός Τετραέδρου. Η τροχιά του Διός την περιφέρεια ενός κύβου. Η τροχιά της Αφροδίτης την περιφέρεια Οκταέδρου της Γης, εικοσαέδρου κλπ.

Στον Πυθαγόρα οσον αφορα τα «κοσμικά στερεά» , βασίζεται στην ιδέα του ότι ο άνθρωπος και η Γη είναι ένα ιδανικό μαθηματικό και μηχανικό μοντέλο, όπου ο ένας επηρεάζει την συμπεριφορά του άλλου και συνεπώς την εξέλιξή του σε επίπεδο δομής.
Ο άνθρωπος ζει πάνω στην Γη, άρα είναι σε σχέση με αυτή και αντίστροφα. Το σύστημα «Γη-Άνθρωπος» είναι ένα σύστημα αυτόματου ελέγχου με το οποίο ο ένας δεν μπορεί να δρα ανεξάρτητα από τον άλλο, χωρίς να επηρεάζεται το όλο σύστημα!
Αν λάβουμε υπόψιν τώρα ότι η Γη έχει συγκεκριμένα σημεία τα οποία σχετίζονται άμεσα με τα ενεργειακά πεδία της, δηλαδή περιοχές με αυξημένη ηλεκτρομαγνητική δραστηριότητα η χωρητικότητα, περιοχές που λόγω δυναμικού – δηλαδή λόγω απόστασης από συγκεκριμένες εστίες ενέργειας (ουράνια σώματα) επηρεάζουν τη Γη δημιουργώντας μαγνητικά πεδία που επηρεάζουν όλο το γύρω χώρο και την χλωρίδα και βεβαίως την συμπεριφορά των υδάτων των ανθρώπων και των ζώων (Σελήνη).
Η αμοιβαία σχέση Άνθρωπος – Γη – ουράνια σώματα ίσως είναι και το κλειδί των Πυλών τόσο προς τα άστρα, αλλά και από τα άστρα προς Γη (http://www.thelivingmoon.com/42stargate/03files/Amaru_Maru.html )
(ή κατευθείαν μέσα στον ανθρώπινο εγκέφαλο!).
Ή ακόμα πιθανότατα εκεί να βρίσκεται και η αιτία πολλών καταστροφών που συνέβησαν στην Γη.
Η γεωμετρία των σχημάτων που γνώριζαν και χρησιμοποιούσαν οι άνθρωποι από αρχαιοτάτων χρόνων στις κατασκευές τους, φυσικά και δεν ήταν τυχαία.
Η τέλεια γεωμετρική κατασκευή των πυραμίδων δεν είναι αποτέλεσμα τύχης. Αλλά εξίσου τυχαία δεν είναι η κατάργηση της αρμονίας και της Γεωμετρίας στα έργα που άφησαν πίσω τους οι Μεγάλοι Αρχαίοι, μεγαλιθικά μνημεία βαριά ογκώδη με άναρχη δόμηση εκφράζουν την προσωποποίηση της επιβολής της Δύναμης στην κοσμική ψυχή και την κατώτερη πνευματική ιδιότητα των κατασκευαστών.
Φυσικά, ο αστρολογικός προσανατολισμός είναι δεδομένος αλλά η επιστημονική γνώση και η μηχανική δεν είναι απαραίτητα στοιχεία πνευματικά εξελιγμένων Όντων….
Aς ερθουμε τωρα στους Ψεκασμους και στο παραπερα απο το οφθαλμοφανες ....
Ο Γερμανός επιστήμονας H. SCHMUTZ, ο οποίος έγραψε το βιβλίο «Η ΠΕΝΤΑΕΔΡΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΓΗΣ» κάνει λεπτομερή περιγραφή για το Πεντάγωνο και τις ιδιότητές του και φυσικά την σχέση του με την Γη μας. Από όλο το βιβλίο κράτησα μια πρόταση
«Η ενεργειακή κατάσταση ενός τόπου, δεν μεταβάλλεται εύκολα και για να το επιτύχει αυτό κανείς θα πρέπει συνεχώς να βομβαρδίζει το σημείο εκείνο με ηλεκτρομαγνητικά κύματα υπερυψηλής συχνότητας. Η αλλαγή όμως του ενεργειακού πεδίου σε ένα σημείο του πλανήτη, μπορεί να επιφέρει ανεπανόρθωτες βλάβες στην ισορροπία του Όλου οικοσυστήματος».
Αν αυτο το ρολο δεχτουμε οτι παιζουν οι ψεκασμοι με συγκεριμενα υλικα που ειναι γνωστα μεσα απο τις σχετικες σελιδες ,ετσι, θα μπορούσαμε να εξηγήσουμε κάποια περίεργα τσουνάμι και σεισμούς.
Πρόσφατα στην ΧΙΛΗ (όχι τυχαίο μέρος) μετακινήθηκε 3 χιλιόμετρα μια πόλη.
Πράγμα που σημαίνει ότι δοκιμάζουν ξανά να φέρουν τις μοιραίες αλλαγές στην Γη (που τίποτα καλό δεν προμηνύουν).
Για του λόγου το αληθές το σύστημα διατεταγμένων κεραιών Η.Α.Α.R.P. στην Αλάσκα, την Νορβηγία, και την Κύπρο, με τις συνέπειες της εστιασμένης ενέργειας στην Ιονόσφαιρα.
Ένα όπλο μαζικής καταστροφής, και επηρεασμού των συχνοτήτων του ανθρώπινου νου με ό,τι τραγικές συνέπειες μπορεί αυτό να επιφέρει, με συνδυασμένη παρενέργεια από τις μολύνσεις ψυχοδραστικών – νευροτοξικών ουσιών βαρίου, και αλουμινίου που κατά τακτά χρονικά διαστήματα αεροπλάνα ψεκάζουν στην ατμόσφαιρα Ελλάδας, Αμερικής, και σε κάποιες άλλες Ευρωπαϊκές χώρες, προκειμένου να μπορέσουν κάποιοι επιστήμονες – ερευνητές να χαρτογραφήσουν την ενεργειακή ροή της γης. Τα ρεύματα και τις αλληλεπιδράσεις με ουράνια σώματα.
Είναι αισχρό να χρησιμοποιούνται ως όπλα μαζικής καταστροφής αυτές ακριβώς οι ακτινοβολίες που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν από την Ιατρική για την θεραπεία της τρέλας, της σχιζοφρένειας, των επιλυπτικών καταστάσεων και άλλων σχετικών νόσων.
Η αστρολογία διασώζει στα σύμβολά της την ροή ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων, στο σύμβολο του υδροχόου.
Για κατακλειδα μπορουμε να δουμε ακριβως αυτην την γνωση αλληλεπιδρασης της ενεργειας με το οικοσυνολο στον ΝΑΟ ΤΗΣ ΠΑΡΘΕΝΟΥ ΑΘΗΝΑΣ .
Κατ αρχην οσον αφορα το Κοσμικο Στερεο της δομης ειναι φανερο και συναμα κρυμενο στην αρχιτεκτονικη του ναου ο οποιος φερει κατ αρχην το Φ , αν εξετάσουμε λεπτομερώς τις διαστάσεις του,θα διαπιστώσουμε πως μέσα σ'αυτά τα νούμερα εκφράζονται συμπαντικές μονάδες μέτρησης,όπως οι αριθμοί φ=1,61803 (χρυσή τομή),π=3,1416, e=2,61802..(νεπέριος αριθμός που είναι ίσος περίπου με φ2).
Εκτος αυτου μην ξεχνάμε επίσης τις δύο πυραμίδες που σχηματίζουν,οι προεκτάσεις του ιερού βραχου στα 835,50μ και οι προεκτάσεις των κίονων του Παρθενώνα στα 1852μ.
Είναι γνωστόν ότι η Πυραμίδα,είναι το πλέον ενεργειακό στερεό σχήμα.
Αρα ο παρθενωνας ειναι η απτη αποδειξη του αληθους λογου μου ..
Τι μενει ? Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ .......οποιος θελει μπορει να βρει στοιχεια εδωhttp://perseasorion.blogspot.gr/2012/03/blog-post.html .
Διαβαζουμε ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο βιβλίο του στρατηγού-συγγραφέα Γερ.Καλογεράκη "Η Διαθήκη του Προμηθέα",αναφέρονται τα παρακάτω για την Ακρόπολη":

Ο Παρθενώνας της Ακρόπολης των Αθηνών, είναι κατασκευασμένος από Πεντελικό μάρμαρο, η θεμελίωση είναι από πωρόλιθο, ο βράχος είναι από ασβεστόλιθο, το σχήμα του, η δόμηση το ύψος και το σχήμα των κιόνων συνιστούν μια πολύμορφη ηλεκτρική μηχανή με ασύλληπτα ενεργειακά αποτελέσματα, άγνωστα ακόμη σ' εμάς.

Ίσως φαίνεται περίεργος ο τρόπος ελέγχου του ηλεκτρισμού από τους προγόνους μας, γιατί η σύγχρονη τεχνολογία με την πλήρη άγνοια της έκανε το πρόβλημα πολυσύνθετο.

Η παραγόμενη πολύμορφη ενέργεια στο βράχο της Ακρόπολης, θα μπορούσε να καλύψει ένα τεράστιο μέρος από το ενεργειακό πρόβλημα της πόλης των Αθηνών.Πριν από αρκετά χρόνια η ενέργεια αυτή συντελούσε στην εξουδετέρωση της πολλαπλής μόλυνσης της ατμόσφαιρας της πόλης.Σήμερα όμως έχει΄εξουδετερωθεί αφ'ενός λόγω της απομάκρυνσης των μαρμάρων για να προφυλαχθούν από τους ρύπους της πολεως και αφ'ετέρου λόγω του όγκου τσιμέντου και σιδήρου στα κτήρια των Αθηνών.

Το σημείο του ναού που ήταν τοποθετημένο το χρυσελεφάντινο άγαλμα της Αθηνάς ήταν το σημείο της μεγίστης συσσώρευσης ενέργειας. Με τα σημερινά δεδομένα το άγαλμα ήταν ο ένας πόλος του συσσωρευτή βράχος και ο άλλος πόλος ήταν το πηγάδι, στο πίσω μέρος του ναού που είναι σήμερα σφραγισμένο. Έτσι ο στατικός ηλεκτρισμός του βράχου συσσωρευόταν στον ναό, δημιουργούσε μαγνητικό πεδίο, ηλεκτρεγερτική δύναμη και ιονισμό της ατμόσφαιρας και τα φαινόμενα αυτά ενισχυόταν στο μέγιστο από κρύσταλλο που βρισκόταν στο σπήλαιο κάτω από το ναό. Η ενέργεια διασκορπιζόταν για τους επιθυμητούς σκοπούς με τους κίονες του ναού, που χρησιμοποιούνταν σαν αγωγοί μεταφοράς της ενέργειας.

Τα υπόγεια τελλουρικά ρεύματα και το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο της γης συσσώρευαν στο βράχο ποσότητες στατικού ηλεκτρισμού που ενισχυόταν από το σχήμα του Παρθενώνα και το υλικό κατασκευής του, το πεντελικό,μάρμαρο και την κοσμική ενέργεια.

Όλη η σημερινή δομή του ναού δείχνει ότι υπήρχε γείωση για την αποφόρτιση και κενό κάτω από το ναό για εκτόνωση της πλεονάζουσας ενέργειας.

Οι γύρω από το βράχο της Ακρόπολης των Αθηνών πέτρινοι λόφοι, είναι μέρος του όλου ενεργειακού πλέγματος παραγωγής πιεζοηλεκτρικών φαινομένων, αφού μετατρεπόταν σε συλλέκτες, κοσμικής ενεργείας και του γήινου ηλεκτρισμού, συγχρόνως και σε πυκνωτές ηλεκτρομαγνητικής ενεργείας.

Αργότερα τα οικήματα της βάσης του βράχου της Ακρόπολης συσσώρευαν και αυτά μεγάλο ποσό ενέργειας(ωδείο Περικλή με πυραμιδοειδή σκεπή και θέατρα).

Η στατικότητα των κατασκευών σε μεγάλο μέρος οφειλόταν στα δυναμικά πεδία που δημιουργούντο στους αρμούς συνδέσμου των κιόνων, και εξουδετέρωναν τάσεις μετατόπισης των σπονδύλων.

"Όλος ο βράχος είναι ισχυρότατος ενεργειακός χώρος, χώρος επικοινωνίας με το διάστημα και πύλη εξόδου σε άλλη διάσταση με επίκεντρο το σημείο τομής των διαγωνίων του Παρθενώνα",σύμφωνα με μηνύματα των Ολυμπίων.

Ο βράχος της Ακρόπολης ήταν ισχυρός συσσωρευτής παντοειδούς ενέργειας, θετικών ηλεκτρομαγνητικών πεδίων και ο ναός μεταβαλλόταν σε πυκνωτή, που τη δέσμευε με το σχήμα, το υλικό κατασκευής και θεμελίωσης.

Ο συνδυασμός του Πεντελικού μαρμάρου, του πωρόλιθου θεμελίωσης και του ασβεστολιθικού βράχου, δημιουργούσαν πιεζοηλεκτρικά και ηλεκτροστατικά φορτία και αυτά παρήγαγαν μαγνητικό πεδίο, με αποτέλεσμα να έχουμε αδιάκοπη παραγωγή ηλεκτρισμού που συσσωρευόταν στο ναό. Η ενέργεια αυτή χρησιμοποιείτο και για την ενεργοποίηση του Γοργόνειου όταν απατείτο.

Η συσσωρευμένη ενέργεια εκτονώνονταν μέσα στα σπήλαια του βράχου της Ακρόπολης ή διαχέονταν στους γύρω λόφους και ενίσχυε τη φόρτιση των ομφαλών-συλλεκτών από μάρμαρο ή των ειδικών κρυστάλλων και έτσι δημιουργούσε ένα εκτεταμένο ενεργειακό πλέγμα.

Λόγω μορφολογίας της υπόγειας περιοχής του βράχου, των τελλουρικών ρευμάτων, και της κοσμικής ενέργειας λειτουργούσε και σαν οργονοσυλλέκτης(συλλέκτης αιθέρος).

Συνοψίζοντας θα μπορούσαμε να πούμε για το βράχο ότι είναι πηγή γεωμαγνητικής και κοσμικής ενέργειας που συσσωρευόταν στον Παρθενώνα πυκνωτή, πόλο έλξης και μετασχηματιστή ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας και συγκρατούσε μεγάλα φορτία.

Η μεγίστη τιμή του ενεργειακού πεδίου του βράχου βρισκόταν στο σημείο τομής των διαγωνίων του ναού και μεταφερόταν και σε βάθος όπου υπήρχε ειδικός κρύσταλλος που ενίσχυε όλες τις μορφές ενέργειας. Μπορεί σήμερα κάποιοι να πέτυχαν την νέκρωση του ναού του Παρθενώνα, με τη χρησιμοποίηση τεμαχίων μπετόν αντί μαρμάρων στους κίονες, δεν μπόρεσαν όμως να κάνουν το ίδιο και στον βράχο παρά το σφράγισμα των σπηλαίων, με το οποίο εξουδετέρωσαν μερικά θετικά ενεργειακά στοιχεία.

Οι ιδιότητες του βράχου σε συνδυασμό με διάφορους κοσμικούς παράγοντες, που θ' αναφέρουμε στη συνέχεια, δημιουργούσαν πίδακες φωτός, λάμψεις, φωταύγειες, ηχητικά φαινόμενα που έδιναν την αίσθηση ότι ο βράχος της Ακρόπολης δεν φιλοξενεί μόνο ιερά αλλά και τους ίδιους τους Ολύμπιους. Ο φωτισμός της Ακρόπολης τα βράδυα αποσκοπεί στην εξαφάνιση όλων αυτών των φαινομένων,επειδή ..κάποιοι το έχουν απαιτήσει.

Όπως προανεφέρθει,επεκτεινόμενες οι παρειές του βράχου σε ύψος 835,50 μ. καθώς και οι κολώνες σε ύψος 1852μ,σχηματίζουν πυραμιδοειδή στερεά που υποβοηθουν τη συλλογή ενέργειας.

Πιό ενδιαφέρον σημείο του Βράχου της Ακρόπολης είναι οι σπηλιές που υπήρχαν στη Βάση του, ο αριθμός των οποίων κατά τους αρχαιολόγους κυμαίνεται μεταξύ πέντε και δέκα. Το περίεργο είναι ότι δεν υπάρχει καμμιά περιγραφή για το βάθος τους και τι φιλοξενούσαν αυτές, ούτε ερευνήθηκαν ποτέ.

Γιατί σφραγίστηκαν οι σπηλιές και απαγορεύεται η προσέγγιση τους εδώ και χρόνια; Τι βάθος είχαν; Τι ήταν τα «Άρρητα» όπου και σήμερα κανένας δε μιλά γι' αυτά; Τι μπορεί να συμβαίνει κάτω από το Βράχο?Υπάρχει θεμελίωση του Παρθενώνα ή όχι?



 Angelos Orsini Adamakis 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Ιδού αυτοί που διέλυσαν την Ελλάδα...


ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔIΕΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΝΤΟΝΜΕΔΕΣ ΠΟΥ ΦΟΙΤΗΣΑΝ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ.

ΙΔΟΥ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ:

1.
Ανδρέας Μινέϊκο Παπανδρέου : Λιθουανοπολονοεβραιοαμερικανικής καταγωγής. -
Έκανε υπερχρέωση της Ελλάδος 37 τρισεκατομμύρια δραχμές.

2. Γιώργος Μινέϊκο Παπανδρέου : Λιθουανοπολονοεβραιοαμερικανικής καταγωγής ,
γιος του Ανδρέα Τσάντ Παπανδρέου, δήλωσε ό,τι δεν ανήκει σε κάποιο Έθνος και έμαθε Ελληνικά επειδή δεν μπορούσε να τα μιλήσει καλά. Υπερχρέωσε την Ελλάδα στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

3. Χαάνα (Αννα) Διαμαντοπούλου : Εβραία – υπουργός Παιδείας.

4. Καρατζαφέρης : Τουρκαλβανός  Καρά – Τζαφέρ.

5. Μαρία Δαμανάκη :Εβραία.

6. Μπουτάρης (δήμαρχος Θεσσαλονίκης) : Εβραίος εξ καταγωγής.

7. Αβραάμ Λεσπέρογλου – Ελληνοεβραίος : ηγέτης των Αναρχικών.

8. Αλέξης Τσίπρας η Άξελ : Χαζαροεβραίος.

9. Κώστας Σιμήτης – Ααρών Μαρδοχάϊ Άβουρις : Κινεζοεβραιος.  Έβαλε την Ελλάδα παράνομα με πλαστά έγγραφα στο ευρώ ( επερχομένη πτώχευση – καταχρέωσε την Ελλάδα και το 1999 την αποτελείωσε.

10. Πατριάρχης Βαρθολομαίος : Τούρκος υπήκοος – πρώην βαθμοφόρος του Τουρκικού στρατού -  μέγας Ανθέλλην. Πράκτορας Τουρκικής κοινότητας της Θράκης.

11. Οι με αυτοκρατορικά διατάγματα Θεοδοσίου (Εβραίος) διώξεις και καταστροφή Ελληνικού πολιτισμού.

12. Τέρενς Κουίκ : Φιλότουρκος – Εβραιογενής – βραβείο Ιπεχτζί Τουρκίας.

13. Αλαβάνος – Άλ Λεβί : Εβραίος.

14. Καραμανλής – Καραμάν – Αλής : Εβραικό γένος Ντονμέδων Σαββατιανών.

15. Ράλλης : Κρυπτοεβραϊκό γένος Ραούλ – Ραλ,  σιωνιστής και μασώνος.

16. Στεφανόπουλος : Αλβανικής καταγωγής.

17. Κάρολος Παπουλιας (Πρόεδρος Δημοκρατίας) : Εβραίος εξ’ Ιωαννίνων.

18.  Άννα Ψαρούδα-Μπενάκη : Εβραϊκό γένος Μπενάκι – Χωρέμι ή Μπέν Χιράμ.

19. Σαμαράς Αντώνης : Εβραίος – Χωρέμι ή Μπέν Χιράμ (πρωτοξάδελφα με την Άννα Ψαρούδα -Μπενάκη)

20. Βαρβιτσιώτης : Κρυπτοιταλοεβραϊκό γένος Μπάρμπι.

21. Μιλτιάδης Έβερτ : Εβραϊκό γένος  Έβερ.

22. Μητσοτάκης : Γκαντέμηδες Ελληνοεβραίοι  το γένος Μπέν Σαλόμ.

23. Κοραντής: (διευθυντής ΚΥΠ\ΕΥΠ) Κρυπτοιταλοεβραίος το γένος Κοράντο.

24. Ευάγγελος Βενιζέλος : Τουρκούτσογλου η Τουρκούτ – Εβραιότουρκος,
γνωστός ως "παχύδερμο".

25. Ελευθέριος Βενιζέλος : Ε
βραίος , το γένος Μπενιζέλ –Σαλόμ – λος  .


Εβραϊκές σέκτες Ελλάδος:

Εκκλησία, μασονία, εβραϊκές συναγωγές, αιρέσεις, πολιτικό σύστημα της Ελλάδος
και πολλά άλλα.

1. Τουρκική κοινότητα Ελλάδος.

2. Πακιστανική κοινότητα Ελλάδος.

3. Κοινωνικά στέκια μεταναστών.

4. Μουσουλμανικά τζαμιά 
κ.τ.λ.



Όταν ο Περικλής είδε ένα καράβι να έρχεται στο λιμάνι της αρχαίας Αθήνας από την Παλαιστίνη (Ισραήλ), γύρισε και είπε στους μαθητές του, ''τους βλέπετε αυτούς, αυτοί θα είναι η καταστροφή μας''..και φυσικά αναφερόταν στους εβραίους... Αληθινός και διαχρονικός ως τις μέρες μας...


Από: Θωμας λεικος
 
 
http://el-lania.blogspot.gr/2013/10/blog-post_24.html

Άδωνις: Η απληστία του νεόπλουτου και η φρενοβλάβεια του ΚΙΤΣ

Σε εποχές σήψης και παρακμής το γελοίο, το γλοιώδες, αλλά και η θηριώδης κακογουστιά παίρνουν απαίσιες μορφές, απαστράπτουσες στα πρόσωπα των νεόπλουτων της πολιτικής εξουσίας και των τηλεοπτικών κοπράνων.

Τηλεοπτικά κόπρανα (τα υποπροϊόντα της απληστίας του τηλεοπτικού νεοπλουτισμού) και οι νεόπλουτοι πολιτικοί γίνονται ένα κράμα, κράμα που καταγράφει με τα πιο γκρίζα χρώματα την τραγωδία της παρακμής: Τη μωρία του λογικού, την «αισθητική» βαρβαρότητα, τη χυδαιότητα και...
την καταθλιπτική ηθική μηδαμινότητα.
Ζούμε πραγματικά μια παράνοια ραχιτικών πολιτικών «αναστημάτων», τόσο ραχιτικών που εύκολα μεταμφιέζονται σε ασπόνδυλα όντα, σε σκουλήκια που σέρνονται, γλιστράνε, κολλάνε, πάντα με οδηγό τα ατομικά τους συμφέροντα. Γι αυτό προκαλούν και τι σιχασιά ενός σκουληκιού…
Δεν υπάρχει πιο αηδιαστικό να γλείφεις εκεί που έφτυνες…
Αυτή η σχιζοφρενική παθογένεια της σήψης, της κωλοτούμπας, της χυδαιότητας, της κενότητας πολιτικού λόγου, του γλειψίματος, της γελοιότητας, της ανηθικότητας και του λεκτικού κανιβαλισμού έχει γίνει ΚΑΘΕΣΤΩΣ: Διαπερνάει το σύνολο του πολιτικού κόσμου, ιδιαίτερα βοούσα στους σαλτιμπάγκους του κυβερνητικού δωσιλογισμού και στους γενίτσαρους των ΜΜΕ…
Περίοπτη θέση στην εξέδρα των γλοιωδέστατων νεόπλουτων και πολιτικών σαλτιμπάγκων κατέχει ο Άδωνις Γεωργιάδης: Από τις πιο αηδιαστικές, γραφικές και φρενοβλαβείς φιγούρες που αποτυπώνουν το ΟΝΕΙΔΟΣ, τη ΦΡΙΚΗ και το ΚΙΤΣ του κατοχικού καθεστώτος…
Γι αυτόν τον τύπο που τσιρίζει από τα κανάλια των «νταβάδων» σχεδόν καθημερινά, έχουμε γράψει πολλά…
Εδώ απλώς θα παραθέσουμε το παρακάτω βίντεο που έβαλε στο σημερινό του σημείωμα ο Νίκος Μπογιόπουλος.

http://www.enikos.gr/mpogiopoulos/184369,E_oxi_fysika__.html

Σ’ αυτό αποτυπώνονται όλα τα παραπάνω, τα πάντα…



http://www.youtube.com/watch?v=qyxpKmguxwE

http://greki-gr.blogspot.gr/2013/10/blog-post_7808.html

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ & ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ EI-E.N.D. Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ

END.jpg


ΠΡΩΤΟ ΟΠΛΟ: ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ

Ο Αρτέμης Σώρρας έγινε γνωστός από την υπόθεση της Τράπεζας της Ανατολής. Είναι ο νόμιμος κάτοχος Μετοχών της Τράπεζας της Ανατολής (καθαρός χρυσός) αξίας 670 δις έκαστη. Τα ποσά είναι πιστοποιημένα από το Ελληνικό κράτος και την εφορία και έχει κερδίσει όλες τις δίκες που αφορούν στην υπόθεση αυτή. Όλες οι απόδείξεις και τα στοιχεία βρίσκονται στόν σύνδεσμο :
Ο κ. Σώρρας εμφανίστηκε στην εκπομπή του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου Ζούγκλα με τίτλο :" Ο Πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο".Την επόμενη μέρα έκλεισε ο τηλεοπτικός σταθμός ALTER. Οι εκπομπές υπάρχουν στο διαδίκτυο.

ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΠΛΟ : 600 ΔΙΣ  

Ο Αρτέμης Σώρρας είναι αυτόχθων Έλληνας μόνιμος κάτοικος Ελλάδας. Έχει καταθέσει για λογαριασμό της Ελληνικής Δημοκρατίας ομόλογα του Αμερικανικού Δημοσίου αξίας 600 δις, U.S. $ τα οποία κατέχει και διαχειρίζεται απολύτως νόμιμα. Τα ομόλογα αυτά είναι αυθεντικά, έχουν την ισχυρότερη δυνατή σήμανση αξίας (3Α) και είναι άμεσα ρευστοποιήσιμα από το Ελληνικό Κράτος, απλά και μόνο με την αποδοχή τους από τους εκλεγμένους αρχηγούς, μετά από τις νόμιμες διαδικασίες ελέγχου τους, όπως γίνεται με όλα τα ομόλογα.
Ζητάμε από την Κυβέρνηση να αξιοποιήσει την προσφορά και να υπογράψει τη σύμβαση. Το ποσό αυτό δέν φυλάσετε ως καταθέσεις σε καμία τράπεζα του κόσμου έτσι ώστε το ποσό αυτό να είναι μέρους αποθεματικού κάποιας τράπεζας. Αναφερόμαστε σε ομόλογα τα οποία φυλάσσονται σε θυρίδα γνωστής Καναδικής τράπεζας και προσφέρονται από τον κ. Σώρρα για την αποπληρωμή του Ελληνικού χρέους και για την ανάπτυξη της χώρας μας.
Έχει ενημερωθεί με κάθε νόμιμη διαδικασία η Ελληνική Κυβέρνηση για την προσφορά (100 χρόνια αποπληρωμή με αρχικό επιτόκιο 0,5% λόγω μνημονίου και στη συνέχεια άτοκο). 

ΟΡΟΙ : Λογιστικός έλεγχος του χρέους και διαφάνεια - Έλεγχος όλων των συμβάσεων και των δημοσίων λειτουργών που διαχειρήστηκαν δημόσιο χρήμα από τη μεταπολίτευση ως σήμερα. Με επιτροπή δικαστηκών από τον Άρειο Πάγο και οικονομικών επιτελείων διεθνούς κύρους. 
ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ: Λίγες μέρες μετά την κατάθεση των 600 Δις ο κ. Σώρρας και ο οργανισμός EI-END βραβεύτηκαν από την κυβέρνηση για την προσφορά τους αλλά όταν άκουσαν τους όρους για να δωθούν τα χρήματα άρχισε η λάσπη και ένα απίστευτο εμπάργκο από τα κύρια Μ.Μ.Ε.

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ :  Ο κ. Σώρρας ενημέρωσε με εξώδικο όλους τους βουλευτές, καθώς και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και την Τράπεζα της Ελλάδος. Με το πέρας των προθεσμιών, κατέθεσε μήνυση κατά των παραπάνω για έσχατη προδοσία. 

Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΔΙΚΗ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013: Η απόφαση του δικαστηρίου που κατετέθει απο τον (Άδωνη) Σπυρίδων Γεωργιάδη αθωώνει τον κ. Σώρρα για διασπορά ψευδών ειδήσεων και κατάληση Συντάγματος. Το δικαστήριο απεφάνθει με ατράνταχτα αποδεικτικά στοιχεία πως τα ομόλογα του Αρτέμη Σώρρα είναι πραγματικά και νόμιμα. Αριθμός απόφασης 67650/13. 

ΤΡΙΤΟ ΟΠΛΟ : ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΔΑΝΕΙΩΝ & ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ

Από το παγκόσμιο καταπίστευμα των Ηνωμένων Εθνών στό οποίο καί η Ελλάδα έχει συμβάλει στη δημιουργία του χωρίς ποτέ να έχει χρησιμοποιήσει ούτε ένα ευρώ για ανάλογα έργα. Η Χρηματοδότηση έχει δύο σκέλη :
α) Χρηματοδότηση αναπτυξιακών έργων σε όλους τους δήμους ΑΤΟΚΑ και χωρίς καμία δέσμευση ή ρίσκο από τους δήμους. Πολλοί Δήμοι της χώρας βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις αυτή τη στιγμή αλλά και κάποιοι Δήμοι σε λίγες μέρες θα κατεβάσουν τα χρήματα για τους δημότες αλλά και για δημόσια έργα.
β) ΔΩΡΕΑ ως ανθρωπιστική βοήθεια στους Δημότες για την αποπληρωμή κόκκινων δανείων και οφειλών προς δημόσιο και τράπεζες. (Σε κάθε φυσική καταστροφή ή ανθρωπιστική κρίση που πλήτει την Γή  ο ΟΗΕ δίδει δωρεάν πρός αξιοποίηση ένα ποσό από το Παγκόσμιο Καταπίστευμα. Ο κ. Σώρρας έχει εξασφαλίσει το ποσό των 3,2 Τρίς ως εγγυοδότης για την Ελλάδα με στόχο να μην χαθεί ούτε ένα σπίτι από τα "κόκκινα δάνεια" και τις κατασχέσεις που απειλεί η κυβέρνηση  πως θα πραγματοποιήσει.)



ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

Έχει κυκλοφορήσει το ψήφισμα Ελευθέρων Ελλήνων πολιτών με το οποίο ζητάμε την αποδοχή των 600 δις. Η Κυβέρνηση φοβάτε επειδή άν το υπογράψουμε όλοι θα ανατρέψουμε την κατάσταση και θα ελευθερωθεί η χώρα απο τους Καζάρους Τραπεζίτες και Τροϊκανούς.
 Είναι επιτακτική η ανάγκη να ενημερωθείτε, να δείτε ποιά είναι η αλήθεια και να υπογράψετε το ψήφισμα. Κάντε το για τα παιδιά μας και την πατρίδα μας. Είναι η μόνη ελπίδα σωτηρίας που έχουμε. 

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ 

Ο κ. Σώρρας και ο οργανισμός ΕΙ-END (End National Debt= Τέλος εθνικού χρέους) βραβεύτηκαν πέρυσι από τα Ηνωμένα Έθνη για την προσφορά τους στην ανθρωπότητα και δή στα φτωχά κράτη. Η βράβευση αποσιωπήθηκε απο τα Μ.Μ.Ε. αλλά υπάρχει στο διαδίκτυο. Ο κ. Σώρρας και ο οργανισμός ΕΙ-END δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με κόμματα, χρώματα ή δόγματα. Η κίνηση είναι αμειγώς Ελληνική. Επίσης έχει υποβληθεί μήνυση για κακουργηματική πράξη στην εφημερίδα Εθνος του κ. Μπόμπολα και στόν κ. Προβόπουλο που ένα χρόνο τώρα προσπαθούν να θάψουν την κίνηση αυτή με σκοπό να υποδουλώσουν το Εθνος των Ελλήνων.
Αναζητήστε τη βράβευση στο διαδίκτυο  


Η ΠΕΡΥΣΙΝΗ 
ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΙ E.N.D. ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΗΕ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝ. ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΕ ΛΑΟΥΣ


ΟΜΑΔΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ EI-E.N.D. ΠΕΙΡΑΙΑ - ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΤΩΝ ΜΜΕ

Facebook groups: EI-E.N.D. ΠΕΙΡΑΙΑΣ, Ε5, ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ,  ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ
 
http://end-artemi-sorra-cyprus.blogspot.gr/2013/10/blog-post_261.html

Άδειες γάμου βγάλατε;

Αφού επισημάνουμε για άλλη μιά φορά ότι η ξεφτίλα και η κουτοπονηριά για τον έναν, και ο αμοραλισμός κι η χυδαιότητα για τον άλλον, και όλα μαζί και για τους δύο ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΑ...
Να ρωτήσουμε:
Άδειες γάμου βγάλατε;
Όχι απ' την αρχιεπισκοπή ή απ' τον δήμαρχο, αλλά... απ' τον λαό; Και ειδικά απ' τους ψηφοφόρους σας;

Και αν για τον έναν των νεονύμφων(!), οι ψηφοφόροι του είναι πιά άφαντοι (κάτω του 5%), αφού πιστοί στην ανηθικότητα και την λαμογιά του κόμματος που τους εξέθρεψε ψάχνουν τώρα αλλού για ρεμούλες και αρπαχτές, οι ψηφοφόροι του άλλου, που επί δεκαετίες βίωσαν στο πετσί τους τον αποκλεισμό, την ιταμότητα, και την δίωξη από τους πρασινοφρουρούς, ΘΑ ΣΥΝΑΙΝΕΣΟΥΝ;

Και για ποιό λόγο;
Για τα όμορφα μάτια του;
Για την σταθερότητά του;
Για το ότι επί μία δεκαετία έβριζε την παράταξη που τώρα ως αρχηγός ήρθε να διαλύσει;
Για το ότι είναι ήδη η τρίτη ή η τέταρτη φορά που διασώζει τον πράσινο βόθρο;
Για το ότι ΑΦΑΙΡΕΙ ΚΑΘΕ ΕΛΠΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΠΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΑΠΟΔΟΘΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΤΙΜΩΡΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ;

Βέβαια σε αυτούς, που σαν αμετανόητοι ψηφοφόροι εξακολουθούν να στηρίζουν αυτά τα πολιτικά ρεντίκολα, τέτοια τύχη αξίζει...
Τέτοια και χειρότερη!

Εμείς, οι υπόλοιποι...
Εκτός του ότι δεν ξεσηκωνόμαστε να τους πετάξουμε έξω από την χώρα...
Τί φταίμε;

Το πρώτο φωτομοντάζ είναι από το "Γρέκι"
 
http://kostasxan.blogspot.gr/2013/10/blog-post_6370.html

FT: Εξαφάνισαν έκθεση της ΕΕ που έγραφε ότι: "Η Γερμανία κατέστρεψε την Ελλάδα"!

Σύμφωνα με δημοσίευμα των Financial Times μια αποκαλυπτική έκθεση της καταστροφής και των τρομακτικών ιστορικών ευθυνών που φέρουν για την ισοπέδωση της ελληνικής οικονομίας και τους 4.000 ανθρώπους που έχουν αυτοκτονήσει και η οποία αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της Κομισιόν τη Δευτέρα, "κατέβηκε" έπειτα από 24 ώρες, με εντολή του Βερολίνου!


Του Peter Spiegel

Τελικά, μήπως η σφιχτή δημοσιονομική πολιτική στη Γερμανία έκανε ακόμη πιο βαθιά την κρίση στην ευρωζώνη και δυσκόλεψε περισσότερο χώρες που βρίσκονται σε πρόγραμμα στήριξης όπως η Ελλάδα και η Πορτογαλία;

Αυτό φαίνεται πως είναι το συμπέρασμα της έκθεσης από ανώτατο οικονομικό αναλυτή της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που δημοσιεύθηκε διαδικτυακά τη Δευτέρα, αλλά στη συνέχεια γρήγορα αποσύρθηκε για να επαναδημοσιευτεί αργότερα.

Για ορισμένους δεν αποτελεί έκπληξη. Πολλοί οικονομολόγοι έχουν υποστηρίξει ότι η ταυτόχρονη λιτότητα που υιοθετείται σχεδόν από όλες τις χώρες της ευρωζώνης κατά τη διάρκεια της κρίσης ωθεί την Ένωση σε πιο βαθιά ύφεση από ότι είχε προβλεφθεί, πλήττοντας ιδιαίτερα σκληρά την Ελλάδα και άλλες αδύναμες οικονομίες.

Όταν όμως, η άποψη αυτή διατυπώνεται από το διευθυντήριο οικονομικών και χρηματοοικονομικών υποθέσεων της Κομισιόν – που ήταν συνυπεύθυνο για τη διαχείριση των προγραμμάτων στήριξης Ελλάδας και Πορτογαλίας ενώ επίσης παρέχει συμβουλές σχεδόν υποχρεωτικού χαρακτήρα σε άλλα κράτη της ευρωζώνης – η κριτική στο Βερολίνο είναι τουλάχιστον αιφνιδιαστική.

Στην έκθεση, που υπογράφει ο βετεράνος οικονομολόγος Jan in ‘t Veld, καθίσταται σαφές πως η άποψη του συντάκτη είναι ότι η Γερμανία είχε ευρεία δυνατότητα να δαπανήσει περισσότερα σε υποδομές και άλλες επενδύσεις κατά τα τρία τελευταία χρόνια, σημειώνοντας ότι είχε «μεγαλύτερο δημοσιονομικό περιθώριο» από ότι πιο αδύναμες χώρες της ευρωζώνης κατά τη διάρκεια της κρίσης όπως επίσης και «ιστορικά χαμηλό κόστος δανεισμού λόγω της φυγής κεφαλαίων προς τις ασφαλείς τοποθετήσεις».

Αντί όμως, να δαπανήσει για να δώσει ώθηση σε ανάπτυξη που θα μπορούσε να μεταφερθεί και στις καταπονημένες χώρες, οι οποίες «είχαν ελάχιστες επιλογές από τη σημαντική προσαρμογή στην οποία προχώρησαν», η Γερμανία αποφάσισε να μειώσει τις δαπάνες της, καθιστώντας πιο δύσκολο για Ελλάδα, Πορτογαλία και Ισπανία να αντιστρέψουν το κλίμα στις δικές τους οικονομίες.

"Ένας τρόπος για τις χώρες που βρίσκονται σε προγράμματα προσαρμογής να οδηγηθούν σε ανάπτυξη θα ήταν μέσω της ανάπτυξης στο εξωτερικό. Η προσαρμογή στα ισοζύγια τρεχουσών συναλλαγών θα μπορούσε να στηριχθεί με ταυτόχρονες αλλαγές στις χώρες της ευρωζώνης που παρουσιάζουν μεγάλα πλεονάσματα στα ισοζύγια τρεχουσών συναλλαγών. Παρόλα αυτά, η συμμετρία των δημοσιονομικών προσαρμογών σε όλες τις χώρες της ευρωζώνης κατά τον ίδιο χρόνο εμπόδισε αυτή τη ρύθμιση, με τον αρνητικό αντίκτυπο από την προσαρμογή στη Γερμανία και άλλες χώρες του πυρήνα της ευρωζώνης να επιδεινώνει περαιτέρω τις προοπτικές ανάπτυξης στις ελλειμματικές χώρες. Αυτός ο αρνητικός αντίκτυπος κατέστησε την προσαρμογή στην περιφέρεια σκληρότερη με αποτέλεσμα να γίνει πιο σκληρή η επιδείνωση του λόγου χρέους προς ΑΕΠ στα προγράμματα".

Η έκθεση τονίζει ότι οι δαπάνες στη Γερμανία και άλλες υγιείς οικονομίες της ευρωζώνης δεν θα ήταν «η θαυματουργή λύση για τις ελλειμματικές χώρες» σημειώνοντας ότι τα βραχυπρόθεσμα κίνητρα δεν θα έφερναν το είδος της προσαρμογής που πολλές οικονομίες χρειάζονται. Παρόλα αυτά, η κριτική στο Βερολίνο είναι σαφής και στοχευμένη.

"Ο βαθμός της προσαρμογής στη Γερμανία και σε άλλες χώρες του πυρήνα βρισκόταν σε αντίθεση με το χρηματοοικονομικό χώρο που είχαν οι χώρες αυτές κατά την κρίση… Παρόλα αυτά, με την προσπάθεια δημοσιονομικής συγκέντρωσης, οι δημόσιες επενδύσεις μειώθηκαν με την κατάργηση βασικών επενδύσεων σε υποδομές και την καθυστέρηση άλλων έργων. Αντιθέτως, θα μπορούσαν να είχαν εκμεταλλευθεί τα χαμηλά επιτόκια για να χρηματοδοτήσουν αύξηση των δημοσίων επενδύσεων η οποία θα έπρεπε – ακόμη και εάν η χρηματοδότησή τους γινόταν μέσω δανεισμού – να αποφέρουν υψηλότερες αποδόσεις. Αυτό ισχύει για τη Γερμανία όπως και για άλλες χώρες του πυρήνα της ευρωζώνης όπως η Ολλανδία, η Φινλανδία και η Αυστρία που επλήγησαν από διπλή ύφεση και οι οποίες θα μπορούσαν να ευνοηθούν από αναπτυξιακά κίνητρα με παραγωγικές δαπάνες".

Μπορεί να μην είναι το απόλυτο mea culpa που παραδέχθηκε το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Δεν είναι καν κριτική για τη λιτότητα που επιβλήθηκε στις χώρες που βρίσκονται σε προγράμματα προσαρμογής. Είναι όμως μία καλά διατυπωμένη κριτική για την οικονομική πολιτική που ακολούθησε ο πιο σημαντικός παίκτης της ευρωζώνης στο αποκορύφωμα της κρίσης.

Το σήριαλ της δημοσίευσης

Η έκθεση δημοσιεύθηκε αρχικά τη Δευτέρα, αλλά γρήγορα στη συνέχεια αποσύρθηκε. Βγήκε στο φως χάρης το Νίκο Χρυσολωρά, τον ανταποκριτή της Καθημερινής στις Βρυξέλλες, ο οποίος πρόλαβε να την «κατεβάσει» και να καταγράψει τα συμπεράσματά της προτού εξαφανιστεί. Έδωσε ένα αντίγραφο και στο Brussels Blog των Financial Times.

Λίγο μετά και αφότου οι συντάκτες των Financial Times ήρθαν σε επαφή με τις Βρυξέλλες, Ευρωπαίοι αξιωματούχοι τους ανακοίνωσαν πως η έκθεση θα ξαναδημοσιευθεί στην ιστοσελίδα της Κομισιόν, όπως και έγινε.

Παρόλα αυτά, η εξαφάνιση της έκθεσης για μία ημέρα δείχνει ύποπτη δεδομένου του πόσο σκληρά είναι τα συμπεράσματά της.

Επιμέλεια: logiosermis.net
Πληροφορίες απο blogs.ft.com και euro2day

Zήσε απλά! Zήσε αυθεντικά! Ζήσε με πάθος!


“Έχεις ποτέ προσέξει τι συμβαίνει μέσα σου,όταν δίνεις κάτι σε έναν ζητιάνο; Είναι από καλοσύνη ή από εγωισμό; Η καλοσύνη δίνει γιατί αισθάνεται τη δυστυχία του άλλου, και όχι μόνο την αισθάνεται, αλλά αισθάνεται επίσης την ευθύνη ότι, αν ένας άνθρωπος είναι δυστυχισμένος, είσαι κατά κάποιο τρόπο υπεύθυνος. Το Όλο είναι υπεύθυνο για τα μέρη:” Συμμετέχω σε μια κοινωνία, μια δομή, που δημιουργεί ζητιάνους, δημιουργεί εκμετάλλευση. Είμαι μέρος της κι αυτός ο ζητιάνος είναι το θύμα της.” Κι αν δώσεις σε αυτόν τον ζητιάνο, δεν θα θέλεις να αισθάνεται ευγνωμοσύνη. Το αντίθετο μάλιστα! Θα του είσαι εσύ ευγνώμων, αν το κάνεις από καλοσύνη. Αν όμως αισθάνεσαι ότι έκανες κάτι σπουδαίο, επειδή έδωσες δύο δεκάρες σ’ ένα ζητιάνο, τότε βλάπτεις το πνεύμα σου, γιατί δεν ξέρεις τι κάνεις. Δώσε μέσα από την αγάπη και τη καλοσύνη σου. Τότε δεν δίνεις σε ένα ζητιάνο, δεν πρόκειται για ελεημοσύνη. Τότε απλώς μοιράζεσαι με ένα φίλο. Όταν ο ζητιάνος γίνεται φίλος, πρόκειται για κάτι τελείως διαφορετικό: Δεν στέκεσαι πιο ψηλά από το ζητιάνο, δεν ικανοποιείς το εγώ σου.”
OSHO

“Είχα όνειρο ν΄αλλάξω τον κόσμο. Κάπως έτσι άρχισα τις επαναστάσεις & τις ανατροπές & το μόνο που κατάφερα ήταν να σπάω συνεχώς τα μούτρα μου. Χαλάλι όμως. Είδα, έμαθα κι ένιωσα τόσα πολλά! Όταν κατάλαβα πως δεν μπορούσα ν’ αλλάξω τον κόσμο, είπα: Εντάξει θ’ αλλάξω τον εαυτό μου. Πολύ το διασκέδασα που την πάτησα κι εκεί! Τελικά σκέφτομαι, προς το παρόν δηλαδή γιατί πάντα το ψάχνω, πως επανάσταση είναι να ’χεις τα μάτια της Ψυχής σου ανοιχτά, ν’ αγαπάς τη Ζωή και να φροντίζεις να μην τη μολύνεις με το πέρασμά σου.”

ΑΛΚΥΌΝΗ ΠΑΠΑΔΆΚΗ

”Kινδυνεύοντας να φανώ γελοίος,επιτρέψτε μου να πω ότι ο αληθινός επαναστάτης οδηγείται από ένα μεγάλο αίσθημα Αγάπης. Είναι αδύνατο να σκεφτώ κάποιον πραγματικό επαναστάτη χωρίς αυτό το ιδανικό.”

ΤΣΕ

“Aν δεν αισθάνεσαι άνετα με τον εαυτό σου,τότε δύο είναι οι πιθανότητες: Είτε υποφέρεις αυτή τη δυσφορία,είτε την πετάς στους άλλους.Πώς πετάς στους άλλους την εσωτερική σου σύγκρουση και δυσφορία;Κάνοντάς τους υπεύθυνους,οπότε κάνεις κάθαρση.Όταν βρίσκεσαι σε ένταση,είσαι έτοιμος να πολεμήσεις & οποιαδήποτε πρόφαση αρκεί.Μετά θα μαζέψεις υλικό πάλι & θα πρέπει να τους το πετάξεις.Μαλώνεις με τους άλλους γιατί συνεχώς μαζεύεις άχρηστα πράγματα μέσα σου & πρέπει να τα βγάλεις έξω.”

OSHO

“Η επιστήμη έχει πετύχει τόσο πολύ.Έχει κάνει θαύματα! Άχρηστα θαύματα βέβαια, γιατί δεν πρόσθεσαν το παραμικρό στην ανθρώπινη ευτυχία, ούτε έφτιαξαν καλύτερους ανθρώπους. Η επιστήμη αναπτύσσεται μέσα από την αμφιβολία. Είναι βαθύς σκεπτικισμός. Aυτό κάνουν οι αναλυτές συνέχεια.Αν τους πεις ότι αυτό το λουλούδι είναι όμορφο,θα το πάρουν, θα το πάνε στο χημείο, θα το ανοίξουν για να βρουν πού είναι η ομορφιά. Θα βρουν τα χημικά συστατικά του,θα το κομματιάσουν, θα το αναλύσουν, θα το μοιράσουν σε διάφορα μπουκάλια με ετικέτες,καμία όμως δεν θα γράφει “ομορφιά”. Αυτό είναι το μυαλό ενός αναλυτή. Σκοτώνει την ποίηση αμέσως. Μπορεί να πει όλα είναι μια συρραφή λέξεων, δεν μπορεί να δει ανάμεσα στις λέξεις. Και η ποίηση βρίσκεται Ακριβώς εκεί. Η έκσταση, η ομορφιά και οτιδήποτε έχει σημασία στο σύμπαν, βρίσκονται πάντα Ανάμεσα στις λέξεις. Μερικά πράγματα μπορούν να γίνουν γνωστά μόνο μέσα από την ολότητά τους.Δεν μπορείς να τα αναλύσεις,γιατί είναι μεγαλύτερα από τα μέρη που τα αποτελούν.”

OSHO

“Πάψε να εκπληρώνεις τις προσδοκίες των άλλων, γιατί αυτός είναι ο μόνος τρόπος να αυτοκτονήσεις. Δεν βρίσκεσαι εδώ για να εκπληρώσεις τις προσδοκίες κανενός και κανείς άλλος δεν βρίσκεται εδώ για να εκπληρώσει τις δικές σου προσδοκίες. Οι πάντες έχουν παντού προσδοκίες. Έχεις τρελαθεί εκπληρώνοντας τις προσδοκίες όλων. Και δεν έχεις εκπληρώσει τις προσδοκίες κανενός. Κανείς δεν είναι ευχαριστημένος. Μα οι άνθρωποι που δεν είναι ευτυχισμένοι με τον εαυτό τους δεν γίνεται να είναι ευτυχισμένοι. Ό,τι κι αν κάνεις, θα βρουν τον τρόπο να είναι δυσαρεστημένοι μαζί σου, επειδή δε μπορούν να είναι ευτυχισμένοι. Η ευτυχία είναι μια τέχνη που πρέπει κανείς να την μάθει. Αντί να είσαι ευχάριστος στους άλλους,μάθε την τέχνη της ευτυχίας.”

OSHO

Γεώργιος Βασιλορεϊζης

Κοινωνιολόγος

Πηγή: enallaktikidrasi.com 

Μας ψεκάζουν οι Αμερικάνοι - Άρθρο της εφημερίδας "Ελέυθερη Ώρα"


Από την πληθώρα παρατηρήσεων και καταγγελιών πολιτών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης περί υπερεντατικών αεροψεκασμών τις τελευταίες εβδομάδες, αρκετές από αυτές συνεχίζουν να φτάνουν με τη μορφή τηλεφώνων και e-mail στο επιτελείο Αεροπορίας. Σύμφωνα με εκπρόσωπο της Ομάδας Αττικής κατά των Αεροψεκασμών, υπάρχουν πολίτες που επισυνάπτουν «ζωντανό» φωτογραφικό υλικό και βίντεο από τις περιοχές τους μαζί με τα ηλεκτρονικά μηνύματα τους προς το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας (ΓΕΑ) με την ελπίδα να πειστούν για τις καταγγελίες τους οι αρμόδιοι, οι οποίοι αρνούνται την ύπαρξη του φαινομένου. Αλλά και να αξιώσουν μια επίσημη, υπεύθυνη απάντηση ως πολίτες που έχουν έννομο συμφέρον να ανησυχουν για την ποιότητα του ατμοσφαιρικού αέρα και τις επιπτώσεις στη δημόσια υγεία από το φαινόμενο των μαζικών αεροψεκασμών αλλά και τα δημόσια κονδύλια που πιθανά διατίθενται.

Καταγγέλθηκε ακόμη από μπλόγκερ εξειδικευμένο στο θέμα, ότι σε τηλεφωνική επικοινωνία του με υπάλληλο υπηρεσίας, στα επίμονα ερωτήματά του, ο υπάλληλος αναγκάστηκε να παραδεχθεί ότι το θέμα εμπίπτει στο λεγόμενο «στρατιωτικό απόρρητο» - μια πληροφορία που διέρευσε στο διαδίκτυο αλλά δεν επιβεβαιώνεται. Μια τέτοια απάντηση ουδόλως θα μπορούσε να εκπλήξει όσους ερευνούν το θέμα. Κι αυτό επειδή είναι γνωστό από την ομάδα Μπέλφορντ στο Βέλγιο, σε ειδική της έκθεση που αποτελεί την πρώτη επιστημονική τεκμηρίωση του φαινομένου των αεροψεκασμών, ότι από το 2009 έχουν εντοπισθεί έγγραφα από κρατικές παραγγελίες ασυνήθιστα μεγάλων ποσοτήτων περίεργων χημικών ουσιών τύπου Βάριο, Αλουμίνιο και άλλων βαρέων μετάλλων (ουσίες που έχουν συνδεθεί με τους ψεκασμούς) από τα υπουργεία Αμύνης χωρών της Ε.Ε. και του ΝΑΤΟ.


Στο διαδίκτυο υπάρχουν εικασίες για το ρόλο του ΝΑΤΟ, πάνω στη λογική ότι για να μπορούν να γίνονται με σχετική ασφάλεια τέτοιας μεγάλης κλίμακας επιχειρήσεις απαιτούνται αεροσκάφη, προσωπικό, σχέδια πτήσης, άδειες διέλευσης, μονάδες ανεφοδιασμού, κλιμάκια συντήρησης, τμήματα οργάνωσης αποστολών, επιτελεία συντονισμού. Όσοι υποψιάζονται το ΝΑΤΟ είναι επειδή είναι ο μόνος διεθνής οργανισμός που έχει όλες τις τεχνικές προδιαγραφές που απαιτούνται συν μία: ένα ιδιαίτερα βεβαρημένο παρελθόν συνωμοσιών και δόλιων επεμβάσεων σε ξένα εδάφη. Επιπλέον, εικάζεται ότι η χρηματοδότηση των επιχειρήσεων των ψεκασμών, θα πρέπει να έχει επιμεριστεί ποσοστιαία ανά χώρα με κάποιο διεθνές μυστικό πρωτόκολλο και το πιθανότερο είναι ότι επιβαρύνει τους φορολογούμενους. Σε βίντεο στο διαδίκτυο έχουν καταγραφεί ψεκαστικά αεροπλάνα που φέρουν σήματα εμπορικών αερογραμμών την ώρα που ψεκάζουν, γεγονός που αν τελικά ισχύει, παραπέμπει σε ναυλώσεις αεροσκαφών πέραν των στρατιωτικών για την διενέργεια της όλης επιχείρησης.

Σιωπή από την πολιτεία, πρωτοβουλία από την Εκκλησία



Η τελευταία αντίδραση της επίσημης πολιτείας ήταν τον Μάιο του 2012 όταν χάρει στις διαδηλώσεις αλλά και σε δεκάδες τηλεφωνήματα και e-mail διαμαρτυρίας προς το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας, το ΓΕΑ εξέδωσε ανακοίνωση, ξεκαθαρίζοντας πως «καμία πτήση ψεκασμού με χημικές ουσίες δεν εκτελείται πάνω από ελληνικό έδαφος». Μια ανακοίνωση που όπως φαίνεται, δεν έπεισε κανέναν από τους οργανωμένους σε ομάδα δράσης, πολίτες οι οποίοι συνεχίζουν να εκφράζουν τις ανησυχίες τους. Έκτοτε δεν έχει υπάρξει κάποια άλλη επίσημη ανακοίνωση όμως το θέμα συνεχίζει να απασχολεί τη δημόσια συζήτηση. Η πιο σημαντική εξέλιξη είναι ότι πρόσφατα το θέμα έφτασε και στην ηγεσία της Εκκλησίας, με την ελπίδα να παρέμβει με τη σειρά της προς την επίσημη πολιτεία. Εκπρόσωποι της Ομάδας Δράσης Αττικής κατά των Αεροψεκασμών, μια ομάδα που ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 2012, μαζί με αντιπροσωπεία των Οικολόγων Ελλάδας, συναντήθηκαν με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών Ιερώνυμο προ ημερών και σε κλίμα συναίνεσης για τη σοβαρότητα των καταγγελιών, ο Αρχιεπίσκοπος υποσχέθηκε από πλευράς Εκκλησίας να αναλάβει πρωτοβουλία για την έναρξη επίσημου διαλόγου με τις αρχές για τα όσα καταγγέλονται. Στη συνάντηση αυτή, ο Ιερώνυμος συμφώνησε ως προς την σοβαρότητα του ζητήματος κι εξέφρασε το ενδιαφέρον του να θέσει η ηγεσία της εκκλησίας το θέμα σε διαβούλευση με τους αρμόδιους φορείς της πολιτείας. Για το σκοπό αυτό, ζήτησε να λάβει από τους ενεργούς πολίτες σχετική έκθεση η οποία θα μπορούσε να αποτελέσει τη βάση τεκμηρίωσης για να ξεκινήσει η διαβούλευση. Αντίστοιχη τέτοια έκθεση στην ελληνική γλώσσα δεν έχει μέχρι σήμερα δημοσιοποιηθεί από κανέναν φορέα, είναι όμως γνωστή η δημοσιευμένη και στο διαδίκτυο αντίστοιχη επιστημονική έκθεση της “ομάδας Μπέλφορντ” στο Βέλγιο στην οποία γίνεται μια πρώτη απόπειρα τεκμηρίωσης του θέματος σε επιστημονική βάση και των κινδύνων που προκύπτουν για τη δημόσια υγεία και το περιβάλλον από τους αεροψεκασμούς.

Σε πολιτικό επίπεδο, να σημειώσουμε ό,τι στις σχετικές ερωτήσεις για τους σκοπούς των αεροψεκασμών, που έχουν κατατεθεί στην ελληνική Βουλή κατά την τελευταία δεκαετία (από βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, του ΣΥΡΙΖΑ, του ΛΑΟΣ, του ΚΚΕ και της ΝΔ) τα υπουργεία Εθνικής Άμυνας, Γεωργίας, Περιβάλλοντος και Μεταφορών, από τα οποία ζητήθηκε να απαντήσουν, όλοι δήλωναν κάθε φορά άγνοια για τις μυστηριώδεις ουράνιες «δραστηριότητες» ή αναρμοδιότητα. Όμως κι από Ολλανδό ευρωβουλευτή έχει γίνει ερώτηση στην Ευρωβουλή, στον τότε Έλληνα Επίτροπο Περιβάλλοντος Σταύρο Δήμα, ο οποίος απάντησε ότι είναι γνωστά τα περί αεροψεκασμών αλλά δεν μπορεί να δοθεί κάποια επίσημη απάντηση.

Το 2007 ο τότε βουλευτής του Συνασπισμού Φώτης Κουβέλης είχε υποβάλλει σχετική ερώτηση προς τους Υπουργούς Μεταφορών και Επικοινωνιών, ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε., Εθνικής Άμυνας, και Υγείας, η οποία όμως δεν απαντήθηκε ποτέ. Παρομοίως και ο Μάκης Βορίδης, το 2010 σαν βουλευτής του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού. Έκτοτε ούτε ο Κουβέλης ούτε ο Βορίδης ξανασχολήθηκαν με το θέμα. Ειδικά, τα χρόνια του μνημονίου, ενώ έχει υπάρξει μία κατακόρυφη αύξηση στο όγκο πληροφορίας και παρουσίας ομάδων πολιτών στο ίντερνετ κι ολοένα κι αυξάνονται οι μαρτυρίες υπό μορφή φωτογραφιών, βίντεο και άρθρων, παραδόξως δεν αντανακλάται αυτή η έκρηξη κοινωνικού ενδιαφέροντος στο πολιτικό επίπεδο της δημόσιας συζήτησης.

Σε επίπεδο επίσημων ερωτήσεων προς τους αρμόδιους υπουργούς, επικρατεί μια γενικευμένη, από όλους τους πολιτικούς χώρους, σιωπή. Το θέμα μπορεί να συζητείται παραπολιτικά ως “γραφικό” αλλά για κάποιο περίεργο λόγο, δεν έχει φτάσει τα τελευταία δύο χρόνια ούτε μία φορά στη γνωστή διαδικασία επερωτήσεων μεταξύ βουλευτών και υπουργείων. Η τελευταία αναφορά για το θέμα ήταν αυτή του βουλευτή Κορινθίας της ΝΔ Κώστα Κόλλια τον Οκτώβριο του 2011, προς τον τότε υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Γ. Παπακωνσταντίνου.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι τότε το ΥΠΕΚΑ δήλωνε τότε αναρμόδιο και παρέπεμπε την αναφορά στο …αρμόδιο υπουργείο, αυτό το Μεταφορών. Ο υφυπουργός Μεταφορών Γιάννης Μαγκριώτης είχε αρνηθεί τα περί αεροψεκασμών με χημικά, λέγοντας ότι πρόκειται για τις συνήθεις, ακίνδυνες «λευκές ουρές» που αφήνουν τα επιβατηγά αεροπλάνα, αλλά και για γεωργικούς ή πυροσβεστικούς ψεκασμούς!

H πιο πρόσφατη πολιτική, τρόπον τινά, χροιά της δημόσιας συζήτησης για το θέμα ήταν όταν πριν μερικές εβδομάδες με αφορμή τηλεοπτική συνέντευξη του Πάνου Καμμένου. Το αντιμνημονιακό μπλογκ epanastasi-gr κατηγόρησε τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο, με αφορμή δηλώσεις του ίδιου, για πολιτική κωλοτούμπα στο θέμα των αεροψεκασμών. Η αναφορά ήταν ότι ο Καμμένος εγκατέλειψε τη θέση του σκεπτικισμού την οποία τηρούσε στο παρελθόν κι αντίθετα, από τις τηλεοπτικές δηλώσεις του φαίνεται πώς υιοθέτησε τη γενικότερη γραμμή απαξίωσης του θέματος.

Μέσα Ενημέρωσης εναντίον πολιτών


Τις αντιδράσεις των πολιτών που ανησυχούν προκάλεσε στη δημόσια συζήτηση για τους ψεκασμούς ο τρόπος που παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματα δημοσκόπησης (Metron Analysis) στις αρχές του μήνα. Στο γκάλοπ, το οποίο ήταν κατεξοχήν πολιτικό αλλά υπήρχε και προσθήκη της σχετικής ερώτησης για τους ψεκασμούς, στη σχετική ερώτηση για το αν μας ψεκάζουν, το 33,3% των ερωτώμενων συμφωνεί με το ότι γίνονται ρίψεις χημικών, το 58,4% διαφωνεί και το 9% δεν ξέρει/δεν απαντά.

Αξιοσημείωτο είναι το στοιχείο εκείνο που σχολίασαν οι πολίτες που ασχολούνται με το θέμα στο διαδίκυτο: δεν ήταν τόσο τα ποσοστά, όσο ο μη δεοντολογικός τρόπος με τον οποίο αυτά ερμηνεύτηκαν από τους δημοσιογράφους. Όσα από τα παραδοσιακά ΜΜΕ παρουσίασαν το συγκεκριμένο αποτέλεσμα, το σχολίασαν σε σχέση με το εκλογικό προφίλ των όσων απάντησαν ότι μας ψεκάζουν, προσπαθώντας να προσδώσουν ποιοτικά χαρακτηριστικά “των άκρων” ότι δηλαδή όσοι πιστεύουν στους ψεκασμούς, είναι άτομα χαμηλού μορφωτικού επιπέδου κι επι το πλείστον ανήκουν στους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής. Ακριβώς στο σημείο αυτό είναι που οι ακτιβιστές εντοπίζουν τη μεθοδευμένη προπαγάνδα να απαξιωθεί το θέμα κι όσοι ενδιαφέρονται για αυτό. Επίσης και η γλώσσα ορισμένων δημιούργησε δυσαρέσκεια στα μέλη της ομάδας πολιτών που αγωνίζονται για μια υπεύθυνη απάντηση από πλευράς πολιτείας. Με απαξιωτικό τόνο και ύφος καταδικαστικό αλλά και χωρίς καθόλου στοιχεία που θα μπορούσαν να αντιπαρατεθούν με αυτά των πολιτών, ορισμένα παραδοσιακά ΜΜΕ αποκαλούν τους πολίτες που ανησυχούν για τη δημόσια υγεία «ψεκασμένους» “γραφικούς” και οπαδούς θεωριών συνομωσίας. Το ύφος αυτό, ολοφάνερα αντίθετο με τη δημοσιογραφική δεοντολογία που επιτάσσει το σεβασμό προς πολίτες-αναγνώστες είναι το στοιχείο εκείνο που προδίδει τον τόνο μιας γενικευμένης προσπάθειας των ΜΜΕ για υπονόμευση του θέματος. Αναφερόμενος σε άρθρο της κυριακάτικης εφημερίδας Real News του N. Χατζηνικολάου, μέλος της Ομάδας Αττικής κατά των Αεροψεκασμών, μιλάει για το εμφανώς κατασκευασμένο κλίμα αυτό: «με την δημοσκόπηση της Metron Analysis, προσπαθεί να «ταυτίσει» το θέμα των ψεκασμών με την Χρυσή Αυγή, δηλαδή με μια εγκληματική οργάνωση, παρόλο που οι περισσότεροι που δηλωνουν οτι πιστευουν οτι γινονται ψεκασμοι, είναι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ. Δηλαδή “η απόλυτη δαιμονοποιηση” του θέματος.

Ενδεικτικό είναι ότι τα μέλη των διαδικτυακών ομάδων κατά των ψεκασμών, στην πλειονότητα των ανακοινώσεων τους, περισσότερο ασχολούνται με καταγγελίες για προπαγάνδα απαξίωσης τους από τα παραδοσιακά ΜΜΕ παρά με την οποιαδήποτε άλλη πτυχή, επιστημονική, νομιική ή οικονομική, του θέματος. Αποκορύφωση της πληθώρας τέτοιων καταγγελιών στο διαδίκτυο, υπήρξε προ μηνών, με την εκπομπή Πρωταγωνιστές του Σ. Θεοδωράκη στο τηλεοπτικό κανάλι Μέγκα, μια εκπομπή που θεωρήθηκε από τους ακτιβιστές ως δημοσιογραφικά κατασκευασμένη με στόχο τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης.


Η Ομάδα Δράσης Αττικής, μαζί με την παλαιότερη πανελλαδική ομάδα Κίνημα Κατά των Χημικών Αεροψεκασμών ξεπερνούν από κοινού τα 2800 μέλη. Αξίζει να σημειωθεί το ότι η ομάδα Αττικής είναι η πρώτη ομάδα παγκοσμίως που έχει πραγματοποιήσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από υπουργείο Αμύνης ενώ συστηματικά συλλέγει οπτικοακουστικό υλικό (βίντεο και άρθρα) που να αποτελούν ισχυρά χαρτιά στην επιχειρηματολογία κατά των χημικών αεροψεκασμών. Αυτό το υλικό είναι διαθέσιμο σε όποιον ερευνητή δημοιογράφο θα ήθελε να το παρουσιάσει. Ενδιαφέρον έχει υπάρξει από το επιτελείο της εκπομπής του δημοσιογράφου Γιώργου Τράγκα στο τηλεοπτικό κανάλι Έξτρα. Μέσα στο γενικότερο κλίμα απαξίωσης του θέματος από τα ΜΜΕ, ο Τράγκας αποτελεί ξεχωριστή περίπτωση δημοσιογράφου καθώς δεσμεύτηκε στους ακτιβιστές να βγάλει στον αέρα εκπομπή όπου θα παρουσιαστούν οι αποδείξεις που υπάρχουν για το φαινόμενο των χημικών αεροψεκασμών. Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι η Ελεύθερη Ώρα από τον Απρίλιο του 2012 είχε παρουσιάσει έρευνα στην οποία προέκυπτε ότι «μυστικές πτήσεις αεροπλάνων που ψεκάζουν χημικά, φαινόμενο γνωστό σαν chemtrails, («χημικές ουρές») διενεργούνται στην Ελλάδα και το εξωτερικό για πολιτικούς σκοπούς».

14 χρόνια αδράνειας: o ένοχος ρόλος της Ευρωπαικής Ένωσης



Τον περασμένο Απρίλιο έλαβε χώρα μια πολύ σοβαρά οργανωμένη πρώτη διάσκεψη για τους αερψεκασμούς στο Ευρωκοινοβούλιο. Ένα γεγονός που δεν έτυχε καθόλου προβολής στα Ελληνικά μέσα ενημέρωσης, με εξαίρεση στα ελάχιστα site στο διαδίκτυο. Η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου παρέμεινε στο σκοτάδι.

Οι Έλληνες ευρωβουλευτές ήταν ενήμεροι; Θα αναρωτηθούν κάποιοι. Ναι, οι Έλληνες ακτιβιστές έστειλαν έγκαιρα μηνύματα-πρόσκληση σε όλους τους ευρωβουλευτές μας για να τους ενημερώσουν για την διάσκεψη κανείς τους όμως δεν απάντησε και αντίθετα με άλλων χωρών τους ευρωβουλευτές, κανείς τους δεν παρευρέθηκε.

Στη διάσκεψη παρουσιάστηκαν αποδεικτικά στοιχεία ότι η ατμόσφαιρα της Γης έχει γίνει πεδίο πειραμάτων που απειλούν τη δημόσια υγεία: λαθραίοι ψεκασμοί με ουσίες αγνώστου σύνθεσης και για κρυφούς σκοπούς. Επισημάνθηκε η αύξηση της παρουσίας αλουμινίου και άλλων μετάλλων στο περιβάλλον και οι συνέπειές τους. Καταγγέλθηκαν εξελιγμένες στρατιωτικές έρευνες που λαμβάνουν χώρα αγνοώντας και τις πιο στοιχειώδεις αρχές προφύλαξης. Μίλησαν για τα νέα οπλικά συστήματα που εστιάζουν στη στρατιωτική χρήση της ιονόσφαιρας και των ανωτέρων στρωμάτων της ατμόσφαιρας (όπως η περίπτωση του σχεδίου HAARP).

Η διάσκεψη ήταν αποτέλεσμα της συνεργασίας οργανώσεων της κοινωνίας των πολιτών, οι οποίες συσπειρώθηκαν υπό τη διεθνή πλατφόρμα «Skyguards», σε συνεργασία με το Εναλλακτικό-Πολιτικό Εργαστήριο. Στόχος είναι να συνεχιστεί το έργο το οποίο άρχισε το 1998 από την Επιτροπή Εξωτερικών, Ασφάλειας και Αμυντικής Πολιτικής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, που κατέληξε στην υιοθέτηση μιας πρότασης ψηφίσματος «Για το Περιβάλλον, την Ασφάλεια και την Εξωτερική Πολιτική», την 14η Ιανουαρίου 1999, με εισηγητή την ευρωβουλευτή Maj Britt Theorin (Σουηδία) (Σοσιαλιστικό Κόμμα).

Το ψήφισμα αυτό έχει αγνοηθεί μέχρι σήμερα, παρόλο που απαιτούσε ενδελεχή έρευνα των συμπερασμάτων του για τα στρατιωτικά πειράματα που πραγματοποιούνται στην ατμόσφαιρα, παρά το ότι προωθούσε την ανάγκη προστασίας του πληθυσμού, της δημόσιας υγείας και του περιβάλλοντος και παρά το γεγονός ότι υπογράμμιζε την ανάγκη να δοθούν στους πολίτες τα μέσα, ώστε να ανακαλύψουν τον σκοπό, την έκταση και τη σημασία αυτών των πειραμάτων. Από τότε κανένα μέτρο διαφάνειας δεν υιοθετήθηκε.

Έπειτα από 14 χρόνια αδράνειας από πλευράς Ευρωπαικής Ένωσης, οι διοργανωτές ζήτησαν να τεθεί σε ισχύ και να ενημερωθεί το ψήφισμα της 14ης Ιανουαρίου 1999, δεδομένης της πληθώρας των υπαρχόντων σήμερα αποδεικτικών εγγράφων που υπογραμμίζουν τη σοβαρότητα του θέματος. Επεσήμαναν ότι το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο έχει στη διάθεσή του το νομικό εργαλείο της Έκτακτης Κοινοβουλευτικής Εξεταστικής Επιτροπής. Ζήτησαν να χρησιμοποιηθεί αυτό άμεσα, χωρίς καμιά άλλη καθυστέρηση. Ορισμένοι ομιλητές είπαν ότι προσπαθούν να τραβήξουν τη προσοχή της ευρωπαϊκής κοινής γνώμης σε αυτήν την παραβίαση των ευρωπαϊκών Αρχών, σε αυτήν την επίθεση στο περιβάλλον και την υγεία των πολιτών όσο και στη συνενοχή που αποτελεί η σιωπή και η απόκρυψη εξαιρετικά σοβαρών παρανομιών, που συνεπάγονται νομικές και ποινικές ευθύνες.


Φωτογραφία από την επίσκεψη αντιπροσωπείας ευαισθητοποιημένων πολιτών στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο, για παρουσίαση των θεμάτων Διατροφικού Κώδικα (Codex Alimentarius). Ατζέντας 21 και Χημικών Αεροψεκασμών.

Σημείωση chemtrails.gr:

Η Ομάδα Δράσης Αττικής έχει πάρει υπόσχεση από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο, ότι θα προωθήσει την έκθεση που θα του κατατεθεί από την αντιπροσωπεία πολιτών, στην Ιερά Σύνοδο.


Πηγή: chemtrails.gr

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013 ΩΡΑ 7.00 Μ.Μ ΣΤΗΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΝΤΟΥΦΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ EI-END ΚΑΙ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ






ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΗΔΗ.....ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ, ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΝΝΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ! ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΣΟΥ!


ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΕΣ Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΦΥΠΝΗΣΤΕΙΤΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ
ΟΠΛΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ Η ΠΕΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΜΑΣ
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ BINTEO ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙ-ΕΝD ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINKS
http://alfeiospotamos.pblogs.gr/tags/end.html
http://end-artemi-sorra-cyprus.blogspot.gr/2013/09/blog-post_12.html
 
http://www.endcyprusdebt.com/protokola/ 

http://ei-end.blogspot.gr/
http://www.artemis-sorras.com/
http://manamoyellas.blogspot.gr/2013/10/ei-end_2043.html?spref=fb
http://spametadesma.blogspot.gr/2013/05/blog-post_24.html
 
 
http://alfeiospotamos.blogspot.gr/2013/10/25-2013-700-ei-end.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters