Παρασκευή 2 Απριλίου 2021

Τρεις ημέρες σκοτάδι ξεκινά αυτή την Κυριακή; Είστε έτοιμοι για αυτό που θα ακολουθήσει; 2 βίντεο

Q + Trump: Στρατιωτική εκκίνηση! Ανάσταση του Πάσχα! FF Σαράντα Πέντε Κύκλος Πίσω; (Βίντεο)

Αυτό το σαββατοκύριακο θα είναι το σαββατοκύριακο, στο οποίο θα συμβεί η ανάσταση του Τραμπ; Είμαστε ο εχθρός των Big Tech, Big Money και Big Media. Μαζί, ας εκθέσουμε τα ψέματα του εχθρού. Προσθέστε μια μικρή αλήθεια κάθε μέρα. 

Διακίνηση παιδιών, πτώματα και όπλα βρέθηκαν στο πλοίο της Evergreen που εμπόδιζε τη διέλευση στην διώρυγα του Σουέζ

Πάνω από χίλια παιδιά και πτώματα που διακινήθηκαν διασώθηκαν από εμπορευματοκιβώτια στη διώρυγα του Σουέζ από Δυνάμεις του Αμερικανικού Ναυτικού. 

Πηγές αναφέρουν ότι από αυτό το γράψιμο, τα παιδιά εξακολουθούσαν να διασώζονται και τα πτώματα να ανακαλύπτονται στα 18.000 κοντέινερ της Evergreen. Τα εμπορευματοκιβώτια βρίσκονταν σε πλοίο της Evergreen Corporation που μπλόκαρε το Κανάλι από τις 23 Μαρτίου έως τις 29 Μαρτίου, προκαλώντας δισεκατομμύρια χαμένα έσοδα σε ναυτιλιακές εταιρείες διεθνώς.

Ο μπροστινος αυτοφωρακιας, ο προαγωγος καναλάρχης χρηματοδότης της Νέας Δημοκρατίας, και ο Αντώνης Σαμαράς.

Μια απο τις δεκάδες ιδιοκτησίας του Φιλίππου Βρυώνη, είναι και η εταιρεία ΑΤΕΡΜΩΝ.
Η εταιρεία διαχειριζόταν χιλιάδες πάνελ υπαίθριας διαφήμισης, που ήταν τοποθετημένα σε όλο το λεκανοπέδιο.
Το 2007 η ελβετική Affichage, ένας από τους γίγαντες του κλάδου της διαφήμισης στην Ευρώπη, αποφασίζει να επεκταθεί και στην Ελλάδα. Προσεγγίζει την εταιρεία του Φίλιππου Βρυώνη ΑΤΕΡΜΩΝ και ζητά να αποκτήσει τον έλεγχο του 75% της δραστηριότητάς της, που συνίσταται στην κατοχή 10.000 περίπου υπαίθριων διαφημιστικών πάνελ.
Για τις διαπραγματεύσεις με τον Βρυώνη, οι Ελβετοί στέλνουν δύο στελέχη τους, που εγκαθίστανται σε ένα σπίτι στη Βουλιαγμένη.

Η επιστολή παραίτησης του καθηγητού Παναγιώτη Βλαχογιαννόπουλου από την Επιτροπή Φαρμακοεπαγρύπνησης

Αξιότιμε κ Υπουργέ
Παρακαλώ όπως αντικατασταθώ από την Επιτροπή Φαρμακοεπαγρύπνησης (Ε.ΦΑ.Ρ) του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων (Ε.Ο.Φ.) για τους ακόλουθους λόγους:
Η Επιτροπή αυτή δεν έχει το θάρρος να αναδείξει πιθανά προβλήματα των εμβολίων (ειδικά δε του εμβολίου της Astra-Zeneca) και είχε γνωματεύσει πάντοτε αρνητικά για την συσχέτιση ποικίλλων φαινομένων θρομβώσεων με το εν λόγω εμβόλιο. 
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters