Παρασκευή 2 Απριλίου 2021

Διακίνηση παιδιών, πτώματα και όπλα βρέθηκαν στο πλοίο της Evergreen που εμπόδιζε τη διέλευση στην διώρυγα του Σουέζ

Πάνω από χίλια παιδιά και πτώματα που διακινήθηκαν διασώθηκαν από εμπορευματοκιβώτια στη διώρυγα του Σουέζ από Δυνάμεις του Αμερικανικού Ναυτικού. 

Πηγές αναφέρουν ότι από αυτό το γράψιμο, τα παιδιά εξακολουθούσαν να διασώζονται και τα πτώματα να ανακαλύπτονται στα 18.000 κοντέινερ της Evergreen. Τα εμπορευματοκιβώτια βρίσκονταν σε πλοίο της Evergreen Corporation που μπλόκαρε το Κανάλι από τις 23 Μαρτίου έως τις 29 Μαρτίου, προκαλώντας δισεκατομμύρια χαμένα έσοδα σε ναυτιλιακές εταιρείες διεθνώς.

Οι Δυνάμεις βρήκαν επίσης Όπλα Μαζικής Καταστροφής στο εξαώροφο ψηλό σκάφος – το οποίο πιστεύεται ότι προοριζόταν να ξεκινήσει πόλεμο στη Μέση Ανατολή.

Τελικά από την Τρίτη το αειθαλές φορτηγό σκάφος χαλάρωσε και μεταφέρθηκε στην πικρή λίμνη στην Αίγυπτο. Με εντολή του Αιγύπτιου Προέδρου, τα εμπορευματοκιβώτια απομακρύνθηκαν από το πλοίο και ερευνήθηκαν από τις Αμερικανικές Ναυτικές Δυνάμεις.

Το ιαπωνικό, ταϊβανέζικο πλοίο της Evergreen Corporation ήταν στην πραγματικότητα συνιδιοκτήτης της Walmart και του Ιδρύματος Clinton – γνωστό για το διεθνές κύκλωμα εμπορίας παιδιών. Τα παιδιά λέγεται ότι διατάχθηκαν από περιοδικά όπως το Wayfair από παιδόφιλους που πλήρωσαν πολλά χρήματα για ορισμένα κακοποιημένα παιδιά.

Νομίζεις ότι ήταν απλά μια θεωρία συνωμοσίας; Εδώ ήταν η μαρτυρία ενός γενναίου επιζώντα που ισχυρίστηκε ότι ως παιδί, ήταν δεμένη μέσα σε ένα από αυτά τα αειθαλή εμπορευματοκιβώτια εμπορίας ανθρώπων:

Human Trafficking Survivor Exposes Secrets Of Evergreen Shipping Containers, CPS & More!

Το Evergreen θεωρήθηκε όχι μόνο για να φέρει τα διακινημένα παιδιά, αλλά όπλα της μαζικής καταστροφής. Πολλά άλλα πλοία που είχαν μπλοκαριστεί στη διώρυγα του Σουέζ την περασμένη εβδομάδα ανακαλύφθηκαν επίσης ότι μετέφεραν όπλα – τα οποία πιστεύεται ότι χρησιμοποιήθηκαν για την έναρξη πολέμου στη Μέση Ανατολή. Γιατί? Τα όπλα επρόκειτο να δοθούν στους Μουσουλμάνους από τη Μοσάντ του Ισραήλ.  

Οι σωματέμποροι συλλήφθηκαν και τα καρτέλ διαλύθηκαν – χάνοντας κρίσιμο εισόδημα για τους ιδιοκτήτες τους παγκοσμίως. Η επιχείρηση Deep State λέγεται ότι έχανε 400 εκατομμύρια δολάρια την ώρα ενώ τα πλοία είχαν κολλήσει για μια εβδομάδα - αυτό θα ωχριά σε σύγκριση με αυτό που υποβάλλονταν αυτά τα παιδιά.

Αειθαλή πλοία αντιμετώπιζαν προβλήματα σε λιμάνια σε όλο τον κόσμο. Γιατί? Γιατί οι Ειδικές Δυνάμεις των Αμερικανικών Ναυτικών Δυνάμεων ήταν μαγικά στη σκηνή για να σώσουν τα παιδιά; Το πλοίο προσάραξε σκόπιμα; Φημολογείται ότι οι τρύπες στο λογισμικό της Microsoft επέτρεψαν σε κάποιον, ή σε αυτούς, να χακάρει το λογισμικό του πλοίου Evergreen, να αναλάβει το τιμόνι και να το τρέξει στην ακτή.

Μπορεί να μην μας δοθεί ποτέ όλη η ιστορία. Μέχρι στιγμής, ο Κάπτεν του πλοίου Evergreen στη διώρυγα του Σουέζ έχει αρνηθεί να συνεργαστεί. Γιατί να μην συνεργαστεί ο Κυβερνήτης ενός Πλοίου, εκτός αν υπάρχουν σημαντικοί λόγοι; Δεν θα παραδώσεις το μαύρο κουτί;

Γιατί ένα σκάφος αυτού του μεγέθους από την Ταϊβάν να απαριθμήσει τον πρώτο προορισμό του ως Ολλανδία; Γιατί το παρακάτω άρθρο ειδήσεων ΔΕΝ αναφέρει το Άμστερνταμ; (Μόνο ολλανδικά) Πολλά σημαντικά σήματα και στοιχεία απελευθερώνονταν. Η Αίγυπτος θα μπορούσε να ζητήσει 1 δισεκατομμύριο δολάρια από το πλοίο Ever Given: 

https://www.usatoday.com/story/news/world/2021/04/01/suez-canal-blockage-egypt-could-seek-1-billion-ship-ever-given/4833205001/

Τηλεγράφημα Guido Fawkes την 1η Απριλίου: «Το Ever Given έχει επιβιβαστεί από τις Δυνάμεις του Αμερικανικού Ναυτικού και έχουν ανοίξει αρκετά εμπορευματοκιβώτια φορτίου με ζωντανά και νεκρά παιδιά μέσα. Το σκάφος είναι στην Πικρή Λίμνη και το Ναυτικό εκτελεί διαδικασίες εκφόρτωσης. Δεν θα διαρρεύσουν εικόνες, αλλά μου έχουν σταλεί μία.'


 Αυτόματη μετάφραση

Πηγή: https://beforeitsnews.com



1 σχόλιο:

ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ είπε...

ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΚΑΠΕΛΑ .
ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΗ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ Η ΜΙΑ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ .
ΑΠΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ .
ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΛΕΙΦΑΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛ,ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΟ ΚΕΝΟ .
ΑΠΛΑ ,ΚΑΠΟΙΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ .....
ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΕΝ ΛΕΜΕ ,ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΙΓΟΥΜΕ ....
ΘΑ ΕΞΑΛΕΙΦΘΟΥΝ ,ΟΠΩΣ ΕΞΑΛΕΙΦΘΗΚΕ ΚΑΙ Η ΜΑΥΡΗ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ .
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ,ΘΑ ΘΥΜΑΣΘΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΛΟΙΑ ΕΠΕΦΤΑΝ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΗ ,ΤΟΤΕ ,ΣΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ .
ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ : ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΗ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ .
ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters