Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2020

Το Οχάιο πιστοποιεί τα αποτελέσματα των προεδρικών εκλογών, κερδίζει ο Τραμπ

Το Οχάιο επικύρωσε τα εκλογικά του αποτελέσματα την Παρασκευή, δίνοντας τις 18 εκλογικές ψήφους του κράτους στον  Πρόεδρο Τραμπ . 

Ο Τραμπ κέρδισε τη λαϊκή ψήφο στην πολιτεία κατά 8,03 ποσοστιαίες μονάδες - 3.154.834 ψήφους υπέρ του εκλεγμένου Προέδρου Joe Biden 2.689.165. 

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΜΕ ΤΟ ΥΔΑΤΟΓΡΑΦΗΜΑ...!!!

ΕΛΕΓΕ Ο ΤΡΑΜΠ ...
''ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΡΟΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ'' !!!!

 ΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ??????

1ον.........ΣΚΑΝΑΡΕΙ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ!!!!!!!!!!
 
((( δεν φαινεται τιποτα )))) !!!!
 
 2ον..........ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΕ ΛΕΙΖΕΡ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΑΡΙΘΜΟΥΣ

Στρατιωτικές "ασκήσεις" λέγονται τώρα..!

  


ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ
 
ΧΤΕΣ - 26.11.2020, ΣΤΟΥΣ ΑΚΡΟΑΤΕΣ ΤΟΥ:
 
Ο Στρατός των ΗΠΑ αρχίζει εκτεταμένη εκπαίδευση προσγείωσης με ελικόπτερο, που θα διαρκέσει ολόκληρο τον Δεκέμβριο 

- Κυρίως κατά τη διάρκεια της νύχτας 
- Οι ακριβείς περιοχές θα ανακοινωθούν 
- Οι άνθρωποι θα μείνουν στο σπίτι.

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ: «ΘΑ ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 2-3 ΒΔΟΜΑΔΕΣ»

 TRUMP TAKES QUESTIONS: President Trump Answers Reporter Questions for First Time Since Election Day 

 
Αυτές οι εκλογές ήταν μια μεγάλη απάτη.
 
Επειδή δεν περίμεναν ότι θα έπαιρνα ένα τόσο μεγάλο αριθμό ψήφων σε κάθε πολιτεία, αλλά ιδιαίτερα στις πολιτείες που καθορίζουν τις εκλογές, πανικοβλήθηκαν και αναγκάστηκαν να τυπώσουν παράνομα ψηφοδέλτια και να τα φέρουν για καταμέτρηση μέσα στην νύχτα.
 
Θα γίνουν πάρα πολλά πράγματα μεταξύ σήμερα και έως τις 20 Ιανουαρίου.

H Πενσυλβάνια επιστρέφει στον Τραμπ; Εξελίξεις και σε άλλες Πολιτείες..

Χθες αργά το βράδυ η δικαστής Patricia A. McCullough, έβγαλε απόφαση η οποία λέει ότι οι εκλογές στην Πολιτεία της Πενσυλβάνια ήταν πιθανότατα αντισυνταγματικές και δίνει την εξουσία στα νομοθετικά σώματα να εκλέξουν εκείνα τους εκλέκτορες που θα στείλουν στο Κογκρέσο.

Όμως, τα νομοθετικά σώματα της Πενσυλβάνια, τα οποία ελέγχονται από τους Ρεπουμπλικανούς, πριν την απόφαση της Δικαστού, είχαν καταθέσει την ίδια μέρα ψήφισμα όπου απαιτούσαν από τις Πολιτειακές και ομοσπονδιακές αρχές κατά τις

Νομική νίκη για τον Τραμπ: μη πιστοποίηση ψήφου στην Πενσυλβανία, τη Γεωργία και τη Νεβάδα για "αποδεικτικά στοιχεία απάτης"

Ο Τζο Μπάιντεν δεν είναι πλέον εκλεγμένος πρόεδρος αφού οι δικαστές σε βασικά κράτη διέταξαν τον αποκλεισμό των εκλογικών αποτελεσμάτων.

Ο πρώτος που έδωσε τη διαταγή ακύρωσης των εκλογικών ψήφων ήταν η δικαστής Patricia McCullough στην Πενσυλβανία. Ο δικαστής απάντησε με αυτόν τον τρόπο αφού διάβασε το αίτημα των δικηγόρων του Τραμπ, οι οποίοι ζήτησαν τη σύλληψη της καταμέτρησης.

Δεν είναι οι τηλεοράσεις και οι εφημερίδες που βάζουν προέδρους. ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ 2020.

 Όπως όλες οι χώρες του κόσμου, οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν τη δική τους επίσημη Εκλογική Επιτροπή, η οποία είναι μια ανεξάρτητη υπηρεσία, και από το νόμο κάθε φορά που διεξάγονται εκλογές, ανακοινώνει τα επίσημα αποτελέσματα στις 14 Δεκεμβρίου, και στις 6 Ιανουαρίου, το Κογκρέσο πρέπει να επιβεβαιώσει ή να απορρίψει την απόφασή του. 

Αυτός είναι ο νόμος στις Ηνωμένες Πολιτείες. 

Δεν είναι οι τηλεοράσεις και οι εφημερίδες που βάζουν προέδρους. 

Το είπε και η Τηλεόραση. Ο Donald Trump Ετοιμάζεται Να Παραιτηθεί.

Το παραμύθι των media συνεχίζεται! 

Λένε ότι ο Trump ετοιμάζεται να παραιτηθεί.

Σε αυτό το βίντεο θα μάθεις όλη την αλήθεια για το πως σκέφτεται ο Ντόναλντ Τραμπ και το τι θα κάνει με τον Λευκό Οίκο και τον Τζο Μπάιντεν.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters