Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2020

Το Οχάιο πιστοποιεί τα αποτελέσματα των προεδρικών εκλογών, κερδίζει ο Τραμπ

Το Οχάιο επικύρωσε τα εκλογικά του αποτελέσματα την Παρασκευή, δίνοντας τις 18 εκλογικές ψήφους του κράτους στον  Πρόεδρο Τραμπ . 

Ο Τραμπ κέρδισε τη λαϊκή ψήφο στην πολιτεία κατά 8,03 ποσοστιαίες μονάδες - 3.154.834 ψήφους υπέρ του εκλεγμένου Προέδρου Joe Biden 2.689.165. 

«Είμαι απόλυτα βέβαιος ότι η φωνή του Οχάιο ακούστηκε σε μια δίκαιη και ειλικρινή εκλογή», ​​δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών του Οχάιο Φρανκ Λα Ρόουζ στο News Center 7 σε μια συνέντευξη.

Ο LaRose, ένας Ρεπουμπλικανός, δήλωσε ότι ο Τραμπ έχει κάθε δικαίωμα να διεκδικήσει νόμιμους νομικούς ισχυρισμούς, αλλά ότι θα κάνει κακό για τη δημοκρατία εάν όλες οι προκλήσεις του για το αποτέλεσμα αποδειχθούν αβάσιμοι. Είπε ότι η εμπιστοσύνη στα εκλογικά αποτελέσματα είναι «το θεμέλιο του τρόπου ζωής μας σε μια δημοκρατία»

«Όταν οι άνθρωποι επινοούν συνωμοσίες για εκλογές που δεν βασίζονται στην πραγματικότητα, αυτό είναι καταστροφικό και αυτό είναι ανεύθυνο και δεν πρέπει να συμβεί», δήλωσε ο LaRose, σύμφωνα με το The Associated Press. «Επειδή το γεγονός είναι ότι οι εκλογές διεξάγονται καλύτερα και με μεγαλύτερη ειλικρίνεια από ό,τι πραγματικά, νομίζω ότι ήταν ποτέ».

Η πολιτεία είχε έναν αριθμό ρεκόρ που ψήφισε αυτήν την εκλογική σεζόν - πάνω από 200.000 περισσότερα από το 2016 - με μεγάλη αύξηση στις εκλογές νωρίς και απόντες λόγω της πανδημίας του κοροναϊού. 

Συνολικά, 5.974.121 ψήφοι ψήφισαν στο Οχάιο και το ποσοστό απόρριψης των ψηφοφόρων ήταν 0,42%, βελτίωση από τις τελευταίες εκλογές, ανέφεραν αξιωματούχοι. 


https://www.foxnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters