Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2020

Ομιλία του Προέδρου Τραμπ για τις εκλογές 2/12/2020 (ολόκληρη)

Μετάφραση: Μάρη Λιώκη

Αυτή μπορεί να είναι η πιο σημαντική ομιλία που έχω κάνει ποτέ. Θέλω να ενημερώσω για τις συνεχιζόμενες προσπάθειές μας ώστε να αποκαλύψουμε την τεράστια εκλογική απάτη και τις παρατυπίες που έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια των – κατά ένα γελοίο τρόπο – μακροχρόνιων εκλογών της 3ης Νοεμβρίου.

Συνηθίζαμε να λέμε «η ημέρα των εκλογών».

ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ! ΞΕΧΑΣΤΕ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΨΕΥΔΟ-ΙΟ!

Στην Νέα Εποχή ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΜΒΟΛΙΑ!

Γιατί στην Νέα Εποχή, ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ:
Εναλλακτικές Θεραπείες, Θεραπευτικά Κρεβάτια, Πολύ Προηγμένες Τεχνολογίες. Υπάρχει Εξάλειψη Όλων των Ασθενιών!

Και για να καταλάβετε γιατί ο Πρόεδρος Trump είναι κάθετα ενάντια στα εμβόλια, διαβάστε - Πληροφοριακά Μόνον, εδώ:

Επικεφαλής της έρευνας Pfizer: Το εμβόλιο Covid είναι γυναικεία αποστείρωση

Το εμβόλιο περιέχει μια  ακίδα πρωτεΐνης (βλέπε εικόνα) που ονομάζεται συγκυτίνη-1 , ζωτικής σημασίας για το σχηματισμό ανθρώπινου πλακούντα στις γυναίκες. Εάν το εμβόλιο λειτουργεί έτσι ώστε να σχηματίσουμε μια ανοσοαπόκριση ενάντια στην ακίδα πρωτεΐνης, εκπαιδεύουμε επίσης  το γυναικείο σώμα να επιτεθεί στη συνκυτίνη-1, η  οποία θα μπορούσε να οδηγήσει σε στειρότητα σε γυναίκες μιας μη καθορισμένης διάρκειας.

ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΟΥΡΑΝΙΟΥ

Georgios Tsakiridhs
Οι απόψεις της Ακαδημίας Αθηνών σχετικά με την εισαγωγή της πυρηνικής ενέργειας στην Ελλάδα έχουν ήδη σχολιαστεί αρκετά. 
Το “Παρατηρητήριο Μεταλλευτικών Δραστηριοτήτων” επιθυμεί να προσθέσει άλλη μια διάσταση του πυρηνικού μας μέλλοντος, που δεν έχει μπει ακόμα στη ζυγαριά των “υπέρ” και των “κατά”.
Τόσο η Ακαδημία Αθηνών, όσο και οι διάφοροι …κρατικοί και παρακρατικοί που έχουν αναλάβει να “πείσουν” τους Έλληνες να δεχθούν την πιο επικίνδυνη μορφή ενέργειας στον πλανήτη, μιλούν

NESARA - GESARA. ΧΡΥΣΗ ΕΠΟΧΗ ΣΥΣΤΗΜΑ ΧΡΥΣΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ & ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ & ΕΙΡΗΝΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ

Μία υπενθύμιση, σε συνέχεια προηγούμενων σχετικών αναρτήσεων, με την διευκρίνηση πως, κάθε τι που αναφέρεται στην Αμερική, αφορά όλο τον κόσμο, όλες τις χώρες!
Αφορά τον Πλανήτη Γη ολόκληρο, από άκρη σε άκρη!

Όταν ο Πρόεδρος Trump κερδίσει δικαιωματικά αυτές τις εκλογές και επαναφέρει πλήρως την Νόμιμη Κυβέρνηση - την Δημοκρατία, τότε το μεγαλύτερο μέρος του Κογκρέσου θα συλληφθεί ή / και θα αναγκαστεί να αποσυρθεί.

Ν. Τραμπ: «Η πανδημία χρησιμοποιήθηκε ως πρόφαση για την νοθεία» (βίντεο)

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, προέβη σε βαρυσήμαντη παρέμβαση χθές το βράδυ, ανεβάζοντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα βίντεο διάρκειας 46 λεπτών μέσα από τον Λευκό Οίκο στο οποίο έδωσε λεπτομέρεις περιγραφές περιπτώσεων νοθείας, τις οποίες κάλεσε να λάβουν σοβαρά υπόψιν τους τα δικαστήρια στα οποία έχει προσφύγει
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters