Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2020

ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ! ΞΕΧΑΣΤΕ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΨΕΥΔΟ-ΙΟ!

Στην Νέα Εποχή ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΜΒΟΛΙΑ!

Γιατί στην Νέα Εποχή, ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ:
Εναλλακτικές Θεραπείες, Θεραπευτικά Κρεβάτια, Πολύ Προηγμένες Τεχνολογίες. Υπάρχει Εξάλειψη Όλων των Ασθενιών!

Και για να καταλάβετε γιατί ο Πρόεδρος Trump είναι κάθετα ενάντια στα εμβόλια, διαβάστε - Πληροφοριακά Μόνον, εδώ:

Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ PFIZER ΑΝΑΦΕΡΕΙ:
Το εμβόλιο Covid είναι γυναικεία στείρωση. 🚨🚨
Το εμβόλιο περιέχει μια ακίδα πρωτεΐνης (βλέπε εικόνα) που ονομάζεται συγκυτίνη-1, ζωτικής σημασίας για το σχηματισμό ανθρώπινου πλακούντα στις γυναίκες.

Εάν το εμβόλιο λειτουργεί έτσι ώστε, να σχηματίσουμε μια ανταπόκριση του ανοσοποιητικού ΕΝΑΝΤΙΑ στην ακίδα πρωτεΐνης, εκπαιδεύουμε επίσης το γυναικείο σώμα να επιτεθεί στη συνκυτίνη-1, η οποία θα μπορούσε να οδηγήσει σε στειρότητα σε γυναίκες, μιας μη καθορισμένης διάρκειας.🚨
Ο Dr. Wodarg και ο Dr. Yeadon ζητούν να σταματήσουν όλες οι μελέτες εμβολιασμού ΚΟΡΟΝΑ, και ζητούν από κοινού υπογραφή της αναφοράς.

ΝΕΑ 2020.
Την 1η Δεκεμβρίου 2020, ο πρώην Επικεφαλής της Αναπνευστικής Έρευνας Dr. Michael Yeadon, και ο Ειδικός Πνευμονολόγος και πρώην Επικεφαλής του Τμήματος Δημόσιας Υγείας, Dr. Wolfgang Wodarg υπέβαλαν αίτηση στον EMA, (Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων) - Υπεύθυνο για την ΕΕ έγκριση φαρμάκου, για την ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗ όλων των μελετών εμβολίων SARS CoV 2, ιδίως της μελέτης BioNtech / Pfizer στο BNT162b (αριθμός EudraCT 2020-002641-42).
Ο Dr. Wodarg και ο Dr. Yeadon απαιτούν οι μελέτες - για την προστασία της ζωής και της υγείας των εθελοντών - ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ, έως ότου διατεθεί ένας σχεδιασμός μελέτης που να είναι κατάλληλος για την αντιμετώπιση των σημαντικών προβλημάτων ασφάλειας που εκφράζονται από έναν αυξανόμενο αριθμό γνωστών επιστημόνων κατά του εμβολίου, και του σχεδιασμού της μελέτης.
Διαβάστε περισσότερα εδώ και Παύστε, Σας Παρακαλώ Πολύ, να ελπίζετε σε εμβόλιο για τον ΨΕΥΔΟ-COVID-19: 👇
ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ!
ΜΗΝ ΕΛΠΙΖΕΤΕ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ!
Όταν δε ο Πρόεδρος Trump αναφέρεται σε εμβόλια, σας παρακαλώ πολύ να θυμάστε πως ΕΝΝΟΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ! 🚨
Στρατιωτικές Συλλήψεις; ΝΑΙ..! ΜΥΡΙΑΔΕΣ!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters