Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2020

NESARA - GESARA. ΧΡΥΣΗ ΕΠΟΧΗ ΣΥΣΤΗΜΑ ΧΡΥΣΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ & ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ & ΕΙΡΗΝΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ

Μία υπενθύμιση, σε συνέχεια προηγούμενων σχετικών αναρτήσεων, με την διευκρίνηση πως, κάθε τι που αναφέρεται στην Αμερική, αφορά όλο τον κόσμο, όλες τις χώρες!
Αφορά τον Πλανήτη Γη ολόκληρο, από άκρη σε άκρη!

Όταν ο Πρόεδρος Trump κερδίσει δικαιωματικά αυτές τις εκλογές και επαναφέρει πλήρως την Νόμιμη Κυβέρνηση - την Δημοκρατία, τότε το μεγαλύτερο μέρος του Κογκρέσου θα συλληφθεί ή / και θα αναγκαστεί να αποσυρθεί.

Επιπλέον, οι περισσότεροι κυβερνήτες και δήμαρχοι θα συλληφθούν και θα σταλούν στις φυλακές υψίστης ασφαλείας στον κόλπο του Γκουαντάναμο, στη Κούβα, για την πώληση των Αμερικανικών πολιτειών και των πόλεων στην κομμουνιστική Κίνα.

Το ισχύον δικαστικό σύστημα, είναι ένα πολύ κακό όργανο, και για αυτό, θα διαλυθεί και/ ή θα μεταρρυθμιστεί. Όλοι οι δικηγόροι και οι δικαστές θα επανεκπαιδευτούν στο Συνταγματικό Δίκαιο, εάν σκοπεύουν να συνεχίσουν να "ασκούνται". Τώρα που η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΗ και δεν είναι πλέον στην εξουσία, πρέπει πραγματικά να εργαστούν όλοι για τους Ανθρώπους και το γενικό καλό της Ανθρωπότητας - στο σύνολο της.

Πρέπει να ανανεωθεί ολόκληρο το σύστημα, γιατί θα αποκατασταθεί το πραγματικό Σύνταγμα για τις Ηνωμένες Πολιτείες (1776), και θα εφαρμοστεί η Δημοκρατία. Προς το παρών, οι ΗΠΑ δεν λειτουργούν βάσει του Νόμιμου Συντάγματος και ούτε λειτουργούν βάσει του Συνταγματικού Δικαίου. Αντίθετα, λειτουργούν βάσει του ΝΟΜΟΥ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ/ ΝΑΥΑΡΧΕΙΟΥ, και υπό την "Εταιρεία" των Ηνωμένων Πολιτειών (Inc), η οποία είχε καταλάβει τη Δημοκρατία. Το σύνταγμα τους είναι το Σύνταγμα της Εταιρείας των Ηνωμένων Πολιτειών, Inc. Το Νόμιμο Σύνταγμα τους παρόλα αυτά, είναι το Σύνταγμα ΓΙΑ τις Ηνωμένες Πολιτείες, ΓΙΑ τη Δημοκρατία.
Όλα αυτά θα διορθωθούν, μέσα στα επόμενα χρόνια. Οι Σοσιαλιστές / Κομμουνιστές, παλαιότερα γνωστοί ως Δημοκρατικό Κόμμα, δεν θέλουν να συμβεί κάτι τέτοιο. Είχαν καταληφθεί από τις πολύ κακές δυνάμεις της Χαζαρικής Μαφίας/ CABAL, και βρισκόντουσαν κάτω απο τον πλήρη έλεγχο της. Δυστυχώς, υπάρχουν κακοί άνθρωποι παντού, και στις δύο πλευρές. Όλες αυτές οι κακές οντότητες/υπάρξεις, θα κριθούν ενώπιον της δικαιοσύνης. Πολλές από αυτές, κρίθηκαν και τιμωρήθηκαν ήδη.
Επιπλέον, το Hollywood θα πάψει εντελώς να υπάρχει, γιατί δεν είναι παρά μια δημιουργία της CIA, που δημιουργήθηκε για να ελέγχει το μυαλό των ανθρώπων. Οι ηθοποιοί, οι αθλητές, οι ισχυροί των μέσων ενημέρωσης, οι μουσικοί, οι διάφορες προσωπικότητες, οι δημοσιογράφοι ειδήσεων και οι διασκεδαστές ήταν ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΙ, ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΑΝΔΡΕΝΟΧΡΩΜΙΟΥ, που σημαίνει ότι είχαν SEX με παιδιά, που βίαζαν, δολοφονούσαν, βασάνιζαν, θυσίαζαν και φυσικά έπιναν το αίμα των παιδιών.
Υπό την Κυβέρνηση Trump, εκατομμύρια παιδιά διασώθηκαν από Κυκλώματα Παιδεραστίας και από τις Υπόγειες Στρατιωτικές Βάσεις / Deep Underground Military Bases (D.U.M.B.S.), όπου αυτά τα παιδιά εκτράφηκαν, βιάστηκαν και βασανίστηκαν.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι υποστηρικτές του Βαθέως Κράτους (Deep State/CABAL), όπως το FBI, η CIA, το Hollywood κλπ., έχουν πολεμήσει έντονα ενάντια στον Πρόεδρο Trump. Δεν ήθελαν να αποκαλυφθεί το μυστικό τους. Η εμπορία παιδιών για σεξ ήταν το μεγάλο έγκλημα της ελίτ. Τα παιδιά ήταν το νόμισμα τους. Αυτοί όλοι γνωρίζουν ότι ο χρόνος τους έχει τελειώσει, και ότι θα συλληφθούν. Οι περισσότεροι βρίσκονται σε κατ 'οίκον περιορισμό, αυτή τη στιγμή. Άλλοι βρίσκονται ήδη φυλακισμένοι στον κόλπο του Γκουαντάναμο - GITMO, και άλλοι λεχουν ήδη εκτελεστεί για τα εγκλήματα τους κατά τις Ανθρωπότητας.
Ο Donald Trump ανέλαβε με την δέσμευση να τους καταστρέψει και να διαλύσει εντελώς το Βαθύ Κράτος. ΗΓΕΙΤΑΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, όσον αφορά στην κατάρρευση και την πλήρη καταστροφή του Βαθέως Κράτους. Είναι άγνωστο στους περισσότερους ανθρώπους, το γεγονός ότι, 209 χώρες έχουν συμφωνήσει και υποταχθεί. Όλες οι 209 χώρες συμφώνησαν επίσης για την Παγκόσμια Ειρήνη και για την εφαρμογή του Νέου Τραπεζικού Συστήματος με βάση το Χρυσό.
Οι μάζες δεν το κατάλαβαν, επειδή έχουν πέσει Θύματα Ελέγχου του Μυαλού και της Χειραγώγησης των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης-Εξαπάτησης, και της Τακτικής Ύπνωσης του Προγράμματος MK Ultra.
Λίγο μετά την διευθέτηση του θέματος των εκλογών, εξ αιτίας της καλπονοθείας, οι μαζικές συλλήψεις και οι δημόσιες ομολογίες θα μεταδοθούν τηλεοπτικά, έτσι ώστε οι μάζες να μπορούν να δουν πόσο άσχημα ήταν όλα αυτά τα άτομα που συνελήφθησαν, φυλακίστηκαν ή εκτελέστηκαν, και η όλη κατάσταση γενικά.
Θα γίνει επίσης ανακοίνωση ότι έχουμε επιστρέψει στο Πρότυπο του Χρυσού, το οποίο θα αυξήσει την αγοραστική δύναμη των Ανθρώπων. Το σημαντικότερο όμως όλων, είναι το γεγονός πως το Τραπεζικό Σύστημα με την Υποστήριξη του Χρυσού, μεταφέρει την Εξουσία από τις Κυβερνήσεις και τις Τράπεζες, πίσω στα χέρια των Ανθρώπων - Εκεί ακριβώς όπου ανήκει!
Σύμφωνα με το πρότυπο αυτό, το νόμισμα Fiat ή τα χρήματα που δεν υποστηρίζονται από περιουσιακά στοιχεία, θα πάψουν να υπάρχουν. Αντί αυτών, θα χρησιμοποιείται πλέον το Χρυσό και το Ασήμι ως Χρήμα, το οποίο είναι νόμιμο χρήμα, σύμφωνα με το Σύνταγμα.
Ορισμένοι αξιόπιστοι οικονομολόγοι ισχυρίζονται ότι θα υπάρχει η επιλογή μεταξύ τριών μορφών "χρήματος". Το Χρυσό, το Ασήμι, και Κρυπτονομίσματα που θα υποστηρίζονται από περιουσιακά στοιχεία και τα νέα κρατικά νομίσματα του ουράνιου τόξου, τα οποία θα υποστηρίζονται από χρυσό και ασήμι. Και τα τρία αυτά είναι συνταγματικά, γιατί όλα θα υποστηρίζονται από χρυσό.
Αυτή η ανακοίνωση θα περιλαμβάνει την ενημέρωση για την εφαρμογή του Νόμου NESARA. Ο Νόμος NESARA είναι ο Εθνικός Νόμος για την Οικονομική Ασφάλεια και τη Μεταρρύθμιση. Η παγκόσμια απόδοση του νόμου αυτού είναι: Παγκόσμιος Νόμος για την Οικονομική Ασφάλεια και τη Μεταρρύθμιση = Νόμος GESARA.
Σύντομα η Ανθρωπότητα θα βιώσει τον NESARA-GESARA και μια παγκόσμια επαναφορά νομίσματος, η οποία δεν πρέπει να συγχέεται με το "Great Reset" της ΝΤΠ. Η παγκόσμια επαναφορά νομισμάτων (GCR), θα καταστήσει το χρυσό ως το τυπικό νόμισμα του κόσμου.
Αντίθετα, το "Great Reset", η μεγάλη επαναφορά, που ήταν η ιδέα της Nέας Τάξης Πραγμάτων (ΝΤΠ), αποσκοπούσε σε μια Παγκόσμια Κυβέρνηση. Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΥΤΗ ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΝΤΠ, ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ.

Σύμφωνα με τον Νόμο NESARA-GESARA, θα υπάρξει ιωβηλαίο χρέους. Αυτό σημαίνει ότι ολόκληρος ο πλανήτης, συμπεριλαμβανομένων των κυβερνήσεων και των ατόμων σε ολόκληρο τον κόσμο, θα έχει ΠΛΗΡΗ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΧΡΕΩΝ.
Όλα τα χρέη από τράπεζες, πιστωτικές κάρτες, ενυπόθηκα δάνεια, φοιτητικά δάνεια και αυτοκίνητα θα «Συγχωρεθούν» Πλήρως ή με άλλα λόγια, ΘΑ ΜΗΔΕΝΙΣΤΟΥΝ. Αυτό θα αποζημιώσει την ανθρωπότητα, η οποία βρισκόταν υπό τον έλεγχο του φρικτού συστήματος υποδούλωσης της Χαζαρικής Μαφίας/CABAL, που το εφάρμοσε χρησιμοποιώντας πολύ κακές, ύπουλες, απάνθρωπες και εντελώς παράνομες πρακτικές.
Επιπλέον, στο πλαίσιο του Νόμου NESARA-GESARA, θα κυκλοφορήσουν Τρισεκατομμύρια δολάρια Παγκόσμιων Ανθρωπιστικών Κεφαλαίων για να βοηθήσουν στη Θεραπεία της Ανθρωπότητας και του Πλανήτη, καθώς και θα γίνει Απελευθέρωση των Καταπιεσμένων Τεχνολογιών.
Επίσης, εκατομμύρια δολάρια που υποστηρίζονται από περιουσιακά στοιχεία θα διανεμηθούν σε κάθε άτομο στη Γη, προκειμένου να αποζημιωθούν για τα δεινά που είχαν υποστεί υπό τον έλεγχο και την υποδούλωση των Δρακόντεων Οντοτήτων.
Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το NESARA-GESARA εδώ 👇
ΞΕΘΑΡΡΕΥΣΤΕ!
Ο πλανήτης απελευθερώνεται! Ανεβαίνουμε στην 5D συνείδηση/διάσταση, επίσης γνωστή ως "Χρυσή Εποχή".
Όλα τα παιδιά της ΜΗΤΕΡΑΣ ΓΗΣ θα ανέβουν μαζί της, σε μια όμορφη νέα πραγματικότητα, όπου θα απολαύσουμε την πλανητική ειρήνη αγάπη, χαρά, ευημερία και αφθονία. Ο Δημιουργός και η Γαλαξιακή μας οικογένεια είναι εδώ, μας βοηθούν.
Μπορούμε να βοηθήσουμε να επιταχύνουμε αυτήν την πραγματικότητα, αυξάνοντας τις δονήσεις μας. 🚨🚨
ΧΑΡΕΙΤΕ!
Πάψετε επιτέλους να φοβάστε και να ανησυχείτε! Χαρείτε την κάθε σας μέρα, όσο δύσκολη και να να φαίνεται αυτή την στιγμή.
ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ!
Είναι τόσο απλό! Εμπιστευτείτε τον Δημιουργό και τις Ανώτατες Φωτεινές Δυνάμεις της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας Φωτός!
Είναι όλοι τους εδώ! Στον αγώνα! Τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά.
Ο Αγώνας της Απελευθέρωσης μας, δεν κερδίθηκε χτες, ούτε θα κερδηθεί αύριο ή μεθαύριο...!
ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΚΕΡΔΗΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ! 🌺🌺🌺
Αγάπη και Φως! ❤
Πίστη χρειάζεται και Εμπιστοσύνη...!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters