Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

Τα 7 επίπεδα της αύρας - Πως να την δείτε και να την αισθανθείτε.

Όλα τα σώματα, άψυχα και έμψυχα, περιβάλλονται από ένα ενεργειακό πεδίο. Η αύρα είναι το ενεργειακό πεδίο που περιβάλλει το σώμα μας και όλα τα έμψυχα σώματα.
Εκτείνεται στα περίπου 60 εκ. με ένα μέτρο γύρω από το σώμα, σαν ένα φωτεινό κουκούλι που το περιβάλλει, και διαχωρίζεται σε 7 επίπεδα:

Την αιθερική αύρα:

Εκτείνεται στα περίπου 5εκ. από το σώμα, μοιάζει με σκιά και συνήθως είναι μπλε χρώματος. Η απόχρωση του μπλε εξαρτάται από την υγεία και κατάσταση του σώματος. Για παράδειγμα, συνήθως οι αθλητές έχουν ένα καθαρό, δυνατό μπλε στην αιθερική τους αύρα, δείγμα καλής υγείας και κατάστασης του σώματος. Η αιθερική αύρα επηρεάζεται επίσης άμεσα από τον σωματικό πόνο ή ευχαρίστηση. Όταν πονάμε σε κάποιο σημείο, τότε αυτό το σημείο θα παρουσιάζεται στην αιθερική αύρα με ένα «άρρωστο» γαλάζιο-γκρι χρώμα.

Την συναισθηματική αύρα:

Εκτείνεται στα περίπου 10εκ. από το σώμα, εμφανίζεται σαν σύννεφο με διάφορα χρώματα τα οποία επηρεάζονται άμεσα από τα συναισθήματα. Θετικά και έντονα συναισθήματα δημιουργούν ζωηρά χρώματα, ενώ αρνητικά συναισθήματα δημιουργούν θαμπά και σκοτεινά χρώματα. Εάν τα αρνητικά συναισθήματα συνεχίζονται μόνιμα για μεγάλο χρονικό διάστημα, τότε αργά ή γρήγορα θα επηρεάσουν και θα δημιουργήσουν προβλήματα στην αιθερική και την πνευματική αύρα.

Την πνευματική αύρα:

Εκτείνεται στα περίπου 15εκ. από το σώμα, είναι συνήθως μια φωτεινή κίτρινη ακτίνα και σχετίζεται με τις σκέψεις και την λογική μας. Όσο περισσότερο ενεργητικό είναι το μυαλό μας, τόσο πιο λαμπερό το κίτρινο. Συνήθως, το πιο λαμπερό κίτρινο το βλέπουμε σε φοιτητές/μαθητές που προετοιμάζονται για εξετάσεις.

Την αστρική αύρα:

Εκτείνεται στα περίπου 30εκ. από το σώμα, εμφανίζεται σαν ένα φωτεινό ουράνιο τόξο και είναι ο σύνδεσμος του υλικού κόσμου με τον αστρικό. Τα χρώματά της δεν μεταβάλλονται.

Την υποστήριξη της αιθερικής αύρας:

Εκτείνεται στα περίπου 40εκ. από το σώμα, εμφανίζεται σαν μια μπλε «τρύπα» και υποστηρίζει την αιθερική αύρα. Είναι το πεδίο που «συγκρατεί» την αιθερική αύρα δεμένη με το φυσικό σώμα.

Την ουράνια αύρα:

Εκτείνεται στα περίπου 45εκ. από το σώμα, εμφανίζεται σαν μια τρεμάμενη φωτεινή ακτίνα παστέλ χρωμάτων και είναι η σύνδεσή μας με τον αστρικό κόσμο, τον κόσμο των πνευμάτων, το πνεύμα-προστάτη μας, τον φύλακα άγγελό μας, τον ανώτερο καθοδηγητή μας.

Την Κεθερική αύρα:

Εκτείνεται στα περίπου 60εκ. από το σώμα, εμφανίζεται σαν ένα πολύ φωτεινό χρυσό φως που πάλλεται και είναι η προστασία μας, το πεδίο που προστατεύει όλα όσα περικλείει και είναι αυτό που ενδυναμώνουμε όταν θέλουμε να «σφραγίσουμε» την αύρα μας και που μαθαίνουμε πώς να το επεκτείνουμε κι άλλο για να προστατέψουμε ένα χώρο ή να το «μοιραστούμε» με ανθρώπους που θέλουμε να προστατέψουμε. Είναι αυτό που καλούμε και με άλλα λόγια, «η ασπίδα μας» και αυτό που μας κάνει αναγνωρίσιμους από άλλους μυημένους στην τέχνη της Μαγείας.

Πώς να δεις την αύρα:

Ο οποιοσδήποτε μπορεί να δει την αύρα και του ιδίου αλλά και των άλλων. Το μόνο που χρειάζεται είναι λίγη εξάσκηση. Άλλοι καταφέρουν να την δουν μέσα σε λίγες εβδομάδες και άλλοι σε μερικούς μήνες, όλοι όμως μπορούν να αποκτήσουν αυτήν την ικανότητα.

Όταν ξεκινάμε να εξασκηθούμε για να την δούμε, βλέπουμε ότι αρχικά μπορούμε να δούμε εύκολα μόνο την αιθερική αύρα. Σιγά-σιγά όμως, με την εξάσκηση, εμφανίζονται σταδιακά και τα υπόλοιπα πεδία. Όσο προχωράμε προς τα εξωτερικά πεδία, τόσο περισσότερη επιμονή και υπομονή χρειάζεται.

Μια απλή μέθοδος εξάσκησης είναι η εξής:

Σε ένα δωμάτιο, σβήσε όλα τα φώτα και άφησε μόνο ένα απαλό φως. Το φως των κεριών δεν ενδείκνυται διότι τρεμοπαίζει και κουράζει τα μάτια. Το καλλίτερο είναι ένα μικρό αμπαζούρ με 40άρα λάμπα. Στάσου μπροστά από το φως με την πλάτη σου σε αυτό. Τοποθέτησε μπροστά σου έναν καθρέφτη, κατά προτίμηση ολόσωμα. Τώρα χαλάρωσε και απλά «χάζεψε» την εικόνα σου. Μην πιέζεσαι, δεν είναι απαραίτητο να κρατάς τα βλέφαρά σου ανοιχτά και συνήθως βοηθάει να τα έχεις μισάνοιχτα. Σιγά-σιγά, θα δεις ένα φως να σε περιβάλλει. Αρχικά θα είναι χρώματος μπλε, θα μοιάζει και θα κινείται σαν καπνός και θα εμφανίζεται όχι παραπάνω από 4-5εκ. γύρω σου… αυτή είναι η αιθερική σου αύρα.

Πώς να αισθανθείς την αύρα:

Θα χρειαστείς ένα φίλο να σε βοηθήσει. Ζήτα του να σταθεί όρθιος και ακίνητος. Στάσου απέναντί του στα περίπου 2 μέτρα και άπλωσε τα χέρια σου μπροστά με τις παλάμες χαλαρές και ανοιχτές σαν να θέλεις να τον σπρώξεις. Χαλάρωσε και άρχισε να κινείσαι αργά προς το μέρος του. Σε κάποιο σημείο θα αισθανθείς μια μικρή πίεση στις παλάμες σου. Είναι το σημείο που αρχίζεις να μπαίνεις στην αύρα του.

Ένα άλλος τρόπος είναι να κρατήσεις το δεξί σου δείκτη πάνω από την αριστερή σου παλάμη στα περίπου 2εκ. αργά ξεκίνα να σχηματίζεις μικρούς κύκλους με τον δείκτη σου, χωρίς να αγγίζεις την παλάμη σου. Θα αισθανθείς μια μικρή πίεση στον δείκτη ή/και ένα ελαφρό γαργαλητό στην παλάμη.

Τα χρώματα της συναισθηματικής αύρας:

Τα χρώματα της συναισθηματικής αύρας μεταβάλλονται από στιγμή σε στιγμή ανάλογα με τα συναισθήματά μας. Διαφέρουν όμως από παρατηρητή σε παρατηρητή, διότι η ενόρασή του επηρεάζεται άμεσα από τα συναισθήματα που του δημιουργούν τα διάφορα χρώματα! Για παράδειγμα, ας υποθέσουμε ότι έχουμε έναν άνθρωπο που αισθάνεται πολύ χαρούμενος και 2 παρατηρητές. Για τον ένα παρατηρητή, η χαρά συμβολίζεται με καθαρό ροζ ενώ για τον άλλο με καθαρό πορτοκαλί. Έτσι, ο ένας παρατηρητής θα δει την συναισθηματική αύρα του ανθρώπου αυτού με καθαρό ροζ χρώμα ενώ ο άλλος με καθαρό πορτοκαλί! Η ερμηνεία όμως παραμένει η ίδια: ο άνθρωπος αυτός είναι χαρούμενος.

Έτσι, δεν θα πρέπει να βασίζεσαι στις ερμηνείες που δίνονται στα χρώματα της αύρας αλλά θα πρέπει να δημιουργήσεις μια δική σου λίστα χρωμάτων, εξετάζοντας το τι συναίσθημα σου προκαλεί το κάθε χρώμα. Μην βιαστείς να την δημιουργήσεις και αν κάποιο χρώμα σε δυσκολεύει, βάψε ένα μεγάλο χαρτί με αυτό το χρώμα και φέρ’ το μπροστά σου. Παρατήρησέ το για αρκετή ώρα και σημείωσε τι συναισθήματα σου προκάλεσε. Είναι πιθανό να σου φέρει στο μυαλό κάποιες αναμνήσεις ή εικόνες… εξέτασε αυτές τις αναμνήσεις/εικόνες: τι συναίσθημα σου προκαλούν; Έτσι, έχεις το συναίσθημα που σχετίζεται με αυτό το χρώμα για σένα.

artofwise.gr
parallelquantum

ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΛΟΜΠΙ

frre 1

«Ο μόνος λόγος που δεν έχουμε ακόμη αυτοκίνητα, που κινούνται με εναλλακτικό τρόπο, είναι πολιτικός. Δεν είναι επιστημονικός». 

John O’ Malley Bockris, φυσικός

 teslacoil-2

«Τι πιο παράλογο και γελοίο για τρένα που ταξιδεύουν δύο φορές πιο γρήγορα από τις ταχυδρομικές άμαξες!… Πιστεύουμε ότι το Κοινοβούλιο θα περιορίσει την ταχύτητα σε όλο το σιδηροδρομικό δίκτυο στα δέκα το πολύ δεκαπέντε χιλιόμετρα την ώρα. Όλοι συμφωνούν πως μ’ αυτή την ταχύτητα πηγαίνει κανείς αρκετά γρήγορα αλλά και με ασφάλεια».  Τριμηνιαία Επιθεώρηση, 1825

maxresdefault
Η πορεία της ανθρωπότητας προς την Ελεύθερη Ενέργεια δεν είναι μια ασφαλής και προδιαγεγραμμένη διαδρομή πάνω σε συγκεκριμένες ράγες. Είναι μια πορεία δύσκολη και προβληματική. Παρά τις τεχνολογικές δυνατότητες και τις προωθημένες έρευνες μιας χούφτας πρωτοπόρων, τίποτε δεν εγγυάται πως θα φθάσουμε σύντομα σε ένα φωτεινό ενεργειακό μέλλον, απαλλαγμένο από βρώμικα και αναποτελεσματικά καύσιμα. Υπάρχουν πολλοί εχθροί που καραδοκούν. Υπάρχουν δυνάμεις που εμποδίζουν την ενεργειακή μας απελευθέρωση. Υπάρχουν δυνάμεις που θέλουν να μας κρατήσουν δέσμιους του παραδοσιακού ενεργειακού μοντέλου.
Οι εχθροί της Ελεύθερης Ενέργειας, που παρεμποδίζουν με κάθε τρόπο τις θαυμαστές εφευρέσεις και τεχνολογίες να αλλάξουν το πρόσωπο του πλανήτη μας, είναι πολλοί και πολυπρόσωποι. Άλλοτε συνεργάζονται μεταξύ τους, συμπτύσσοντας ένα ανίερο μέτωπο κατά της Ελεύθερης Ενέργειας, και άλλοτε λειτουργούν ανεξάρτητα στοχεύοντας πάντα στην καταστολή των δυνάμεων της ενεργειακής απελευθέρωσης.  
sysdk7
Η ύπαρξη μιας οργανωμένης παγκόσμιας συνωμοσίας κατά της Ελεύθερης Ενέργειας δεν είναι κάτι το αποδεδειγμένο. Εκείνο όμως που θεωρείται βέβαιο είναι πως υπάρχουν δυνάμεις και «ομάδες ειδικών συμφερόντων», τα κοινώς αποκαλούμενα λόμπι (Lobby), που δεν βλέπουν με καλό μάτι την αλλαγή του σημερινού ενεργειακού μοντέλου, άσχετα αν καταστρέφει το περιβάλλον του πλανήτη μας και είναι ολοφάνερα σπάταλο και αντιπαραγωγικό. Αυτές οι κλειστές ομάδες ασκούν μεγάλη επιρροή στις κυβερνήσεις, αναγκάζοντας τες να υιοθετήσουν εχθρική στάση απέναντι στις νέες ενεργειακές τεχνολογίες και στους πρωτοπόρους της Ελεύθερης Ενέργειας. Από την πλευρά τους οι κυβερνήσεις έχουν και τους δικούς τους λόγους για να βλέπουν την Ελεύθερη Ενέργεια ως απειλή για τη σταθερότητα του συστήματος. Κυβερνήσεις και λόμπι συμπτύσσουν συχνά κοινό μέτωπο κατά της Ελεύθερης Ενέργειας. Ας δούμε ένα χαρακτηριστικό ιστορικό παράδειγμα, που δείχνει πως μια συντεχνία κατάφερε να πείσει τη γαλλική κυβέρνηση να φορολογήσει το ηλιακό φως!
Πριν ανακαλυφθούν τα φθηνά και ανθεκτικά τζάμια, μόνον τα πλουσιότερα μέλη της γαλλικής αριστοκρατίας είχαν τη δυνατότητα να πληρώνουν για γυάλινα παράθυρα στις κατοικίες τους. Ωστόσο, αμέσως μετά τη Γαλλική Επανάσταση τα γυάλινα παράθυρα έγιναν διαθέσιμα στο εμπόριο κι έτσι η ανερχόμενη μεσαία τάξη έκτιζε πλέον τα σπίτια της με μεγάλα παράθυρα από γυαλί. Το γεγονός αυτό είχε πολύ δυσάρεστες επιπτώσεις στις δουλειές και στις τσέπες των παραδοσιακών παρασκευαστών κεριών. Προηγουμένως, τα σκοτεινά δίχως παράθυρα σπίτια σήμαιναν μια σταθερή πελατεία γι’ αυτούς. Όμως πλέον, τα μεγάλα γυάλινα παράθυρα επέτρεπαν το φως του ήλιου να εισχωρεί στο εσωτερικό του σπιτιού για περισσότερες ώρες την ημέρα. Οι Γάλλοι παρασκευαστές κεριών αντέδρασαν. Ζήτησαν από τη νέα γαλλική κυβέρνηση να περάσει έναν ειδικό νόμο για τη φορολογία των ιδιοκτητών κατοικιών Ο νόμος προέβλεπε έναν φόρο, που θα ήταν ανάλογος με το αριθμό και το μέγεθος ου κάθε παραθύρου. Ο φόρος κατάφερε να περάσει και μ’ αυτoν τον τρόπο το λόμπι των παρασκευαστών κεριών μπόρεσε να φορολογήσει το ηλιακό φως!   
92815096_XS
Πως όμως κατάφεραν να πείσουν τον κόσμο για κάτι τόσο παράλογο; Ένας φυσικός εξηγεί: «Η συντεχνία υποστήριξε πως τα μεγάλα παράθυρα ήταν ένα  αριστοκρατικό τέχνασμα. Έκαναν τα σπίτια πιο κρύα το χειμώνα και πιο ζεστά το καλοκαίρι. Ήταν εύθραυστα και ανασφαλή. Το ηλιακό φως ήταν κακό για την υγεία… Τα μεγάλα παράθυρα προκαλούσαν ατυχήματα, αρρώστιες και κλοπές… Η συντεχνία των Γάλλων παρασκευαστών κεριών ουσιαστικά δεν έκανε τίποτε το διαφορετικότερο απ’ ότι κάνουν σήμερα διάφορες ‘’ομάδες ειδικού ενδιαφέροντος’’: παρεμποδίζουν την αντικατάσταση των πανάκριβων παραδοσιακών, βρώμικών και απαρχαιωμένων πηγών ενέργειας, από νέες καθαρές, φθηνές και φυσικές πηγές ενέργειας». Στα τέλη του 19ου αιώνα η ανθρωπότητα εισήλθε στην εποχή του ηλεκτρισμού με μια πρωτόγνωρη αισιοδοξία για το μέλλον της. Τη δεκαετία του 1880 οι εφημερίδες της εποχής προέβλεπαν «ελεύθερο ηλεκτρισμό» για όλους. Οι απίστευτες ανακαλύψεις πάνω στη φύση του ηλεκτρισμού είχαν δημιουργήσει αυτή την εντύπωση. Ο Νίκολα Τέσλα, μετά τις εκπληκτικές εφευρέσεις του πάνω στο εναλλασσόμενο ρεύμα, είχε παρουσιάσει στον κόσμο το «ασύρματο φως» και τα υψηλής συχνότητας ηλεκτρικά ρεύματα. Υπήρχε στην ατμόσφαιρα ένας ενθουσιασμός, μια έκσταση και μια ανυπομονησία για το μέλλον. 

Wardenclyffe-Tower-Animation-pics1

Μέσα σε δύο δεκαετίες ο κόσμος γνώρισε για πρώτη φορά μια πληθώρα εκπληκτικών ανακαλύψεων: αεροπλάνο, αυτοκίνητο, κινηματογράφος, τηλέφωνο, ραδιόφωνο και φωτογραφική μηχανή. Η βικτοριανή εποχή είχε ανοίξει το δρόμο σε κάτι εντελώς πρωτόγνωρο. Για πρώτη φορά στην ιστορία οι απλοί άνθρωποι ενθαρρύνθηκαν να οραματίζονται ένα ουτοπικό μέλλον, με σύγχρονες μεταφορές κι επικοινωνίες, καλύτερες δουλειές, κατοικίες και φαγητό για τον καθένα. Οι ασθένειες θα μπορούσαν να θεραπευτούν, το ίδιο και η φτώχεια. Η ζωή θα γινόταν ολοένα και καλύτερη, καθώς ο καθένας θα έπαιρνε ένα «κομμάτι από την πίτα» της προόδου.
Τι συνέβη και σχεδόν τίποτε από όλα αυτά δεν πραγματοποιήθηκε; Μήπως επειδή αυτή η τεχνολογική έκρηξη δεν είχε και την αντίστοιχη ώθηση στον ενεργειακό τομέα για να προχωρήσει; Ήταν όλος αυτός ο ενθουσιασμός για τον «ελεύθερο ηλεκτρισμό» απλώς ευχολόγιο, που η «πραγματική επιστήμη» έδειξε ότι είναι ανέφικτος;
11061232_469992636486149_3780416736533734821_n
Η απάντηση είναι προφανής: Όχι! Φανταστικές τεχνολογίες παραγωγής ενέργειας αναπτύχθηκαν στις δεκαετίες που ακολούθησαν. Με το πέρασμα του χρόνου αναπτύχθηκαν πολλαπλές μέθοδοι παραγωγής ενέργειας με εξαιρετικά χαμηλό κόστος. Ωστόσο καμιά από αυτές τις τεχνολογίες δεν έφθασε στην «ανοικτή» αγορά για μαζική κατανάλωση. Για ποιο λόγο συνέβη αυτό; Γιατί εμποδίστηκε η εξαπόλυση ενός νέου κύματος ενεργειακών τεχνολογιών, που θα απελευθέρωναν ενεργειακά την ανθρωπότητα και θα έφερναν ένα βήμα πιο κοντά μας την ουτοπία;
freeee-energy 
Η πρώτη εχθρική δύναμη είναι το υπάρχον μονοπώλιο του χρήματος. Σύμφωνα με την επικρατούσα καπιταλιστική θεωρία στη βιομηχανία υπάρχουν τα εργοστάσια, τα προϊόντα και το κεφάλαιο. Το κεφάλαιο έχει τρεις μορφές (υποκατηγορίες): το φυσικό κεφάλαιο, το χρήμα και η πίστωση. Το φυσικό κεφάλαιο αποτελείται από τα πολύτιμα μέταλλα (π.χ. χρυσός) και από τις ενεργειακές πηγές (π.χ. άνθρακας, πετρέλαιο κ.α.). Το χρήμα είναι στην ουσία ένα ειδικά τυπωμένο χαρτί, που με ευθύνη της κυβέρνησης είναι «πληρωτέο επί τη εμφανίσει». Η πίστωση σχετίζεται με τις καταθέσεις ή το δανεισμό του χρήματος από τις τράπεζες με σκοπό το κέρδος από τους τόκους.
Στις περισσότερες χώρες του κόσμου υπάρχει ένα «μονοπώλιο του χρήματος». Είμαι «ελεύθερος» σημαίνει ότι έχω όσα «χρήματα» θέλω. Όχι όμως οποιαδήποτε χρήματα αλλά εκείνα που έχουν πάνω τους την υπογραφή του διευθυντή της Κεντρικής Τράπεζας, που έχει και την ευθύνη της εκτύπωσης των χαρτονομισμάτων. Αυτό το μονοπώλιο χρήματος βρίσκεται στα χέρια ενός μικρού αριθμού κρατικών και κυρίως ιδιωτικών τραπεζών, τις οποίες και κατέχουν μια κλειστή ομάδα από τις πλουσιότερες οικογένειες του πλανήτη μας. Στόχος των όσων ελέγχουν αυτές τις τράπεζες είναι η επέκταση του ελέγχου τους στο 100% των πηγών κεφαλαίου στον πλανήτη μας, έτσι ώστε να επιτρέπουν ή να εμποδίζουν την πρόσβαση του καθένα μας σ’ αυτές τις πηγές.
Μια ανεξάρτητη πηγή πλούτου, όπως είναι μια συσκευή Ελεύθερης Ενέργειας, στα χέρια του καθένα μας, αποτελεί θανάσιμο κίνδυνο για τα σχέδια αυτής της ελίτ για παγκόσμια κυριαρχία. Αν εμφανιστεί μια ανεξάρτητη πηγή πλούτου και ο καθένας ή η κάθε επιχείρηση αντλεί χρήματα από αυτή και χωρίς τη μεσολάβηση των τραπεζών, τότε θα απειληθεί η σταθερότητα των επιτοκίων και κατ’ επέκταση του τραπεζικού συστήματος. Η τεχνολογία Ελεύθερης Ενέργειας είναι σίγουρο πως θα αλλάξει την αξία του χρήματος περιορίζοντας την κερδοσκοπία.
image
Ωστόσο οι πλουσιότερες οικογένειες και όσοι ζουν εκμεταλλευόμενοι τις πιστώσεις δεν επιθυμούν κανέναν ανταγωνισμό στα «χωράφια» τους. Θέλουν να διατηρήσουν το υπάρχον καθεστώς ελέγχου του μονοπωλίου του χρήματος. Γι’ αυτούς η Ελεύθερη Ενέργεια δεν είναι απλώς κάτι που πρέπει που αποσιωπηθεί, αλλά κάτι που πρέπει να απαγορευτεί αυστηρά!
Έτσι τα βαθύπλουτα «τζάκια» και οι Κεντρικές Τράπεζες είναι οι πρώτες δυνάμεις που εμποδίζουν τους πολίτες να έχουν πρόσβαση στις τεχνολογίες Ελεύθερης Ενέργειας. Χρησιμοποιούν μάλιστα το γελοιώδες επιχείρημα πως έχουν «θεϊκή εντολή» για να κυβερνούν τον κόσμο! Οι τρόποι που χρησιμοποιούν για να αποτρέψουν τη στροφή της ανθρωπότητας προς την Ελεύθερη Ενέργεια είναι πολλοί: δολοφονία εφευρετών, ψυχολογική εξόντωση, απειλές, δολιοφθορές, συκοφαντίες κ.α. Για να καταστήσουν μάλιστα μια τέτοια εξέλιξη ακόμη πιο δύσκολη έφθασαν στο σημείο να «ιεροποιήσουν» τους Νόμους της Θερμοδυναμικής που υποστηρίζουν πως η Ελεύθερη Ενέργεια είναι αδύνατη! Στην πραγματικότητα όμως η Ελεύθερη Ενέργεια είναι μια απειλή για τα κέρδη τους και μια αποσταθεροποιητική δύναμη απέναντι στον ολοκληρωτικό τους έλεγχο. images (2)
Μια άλλη εχθρική αντίδραση απέναντι στις νέες εφευρέσεις του χώρου της Ελεύθερης Ενέργειας, προέρχεται από ανθρώπους που έχουν βγάλει χρήματα με τις υπάρχουσες τεχνολογίες και φοβούνται ότι οι νέες τεχνολογίες απειλούν τα υφιστάμενα κέρδη τους. Η πιο οργανωμένη αντίσταση στις νέες επαναστατικές εφευρέσεις, προέρχεται από τις μεγάλες επιχειρήσεις που εκμεταλλεύονται τις παραδοσιακές εφευρέσεις και μορφές ενέργειας. Οι επιχειρήσεις αυτές εξαπολύουν άριστα οργανωμένες εκστρατείες δυσφήμησης των νέων τεχνολογιών. Αυτό έκανε και ο Έντισον, που προέβη σε δυσφημιστική εκστρατεία κατά του εναλλασσόμενου ρεύματος του Τέσλα, επειδή ο ίδιος πίστευε ότι είχε περισσότερο συμφέρον από το αδύναμο συνεχές ρεύμα. Οι μεγάλες επιχειρήσεις συχνά καταφεύγουν και σε ύπουλους τρόπους εξουδετέρωσης των νέων τεχνολογιών, όπως για παράδειγμα αγοράζοντας τις ευρεσιτεχνίες δήθεν για να τις αξιοποιήσουν αλλά στην ουσία για να τις θάψουν…
Top-Secret-National-Archives-2
Η δεύτερη μεγάλη δύναμη, που διάκειται εχθρικά απέναντι στην Ελεύθερη Ενέργεια, είναι τα κράτη και οι κυβερνήσεις τους. Ο παράγοντας που υπεισέρχεται σ’ αυτή την περίπτωση είναι η «εθνική ασφάλεια».
Είναι γεγονός πως δεν ζούμε σ’ έναν παραδεισένιο κόσμο, αλλά σ’ έναν κόσμο σκληρό κι επικίνδυνο για τον άνθρωπο. Ευθύνη των κρατών είναι να προστατεύουν τους πολίτες τους από εσωτερικές κι εξωτερικές απειλές. Για το σκοπό αυτό υπάρχουν ο στρατός και η αστυνομία. Ο πρώτος φροντίζει για την άμυνα και η δεύτερη για την εσωτερική ασφάλεια και την τήρηση των νόμων. Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι νομοταγείς πολίτες. Υπακούν στις εντολές του νόμου γιατί πιστεύουν πως είναι «για το καλό τους». Ορισμένοι απ’ αυτούς θεωρούν μάλιστα την υποταγή στους νόμους βασικό στοιχείο για την επίτευξη κοινωνικής γαλήνης και τάξης. Αντίθετα, όσοι άνθρωποι λειτουργούν πέρα από την «κυριαρχία του νόμου», είναι παράνομοι, εγκληματίες, προδότες, επαναστάτες ή τρομοκράτες.
Τα κράτη δεν λειτουργούν με ορθολογικά ή ανθρωπιστικά κριτήρια, αλλά με βάση τους κανόνες της ισχύος. Ο ισχυρότερος επιβιώνει και επικρατεί έναντι των άλλων. Στις δημοκρατικές χώρες ισχυρότερος σημαίνει πάντα το μεγαλύτερο πολιτικό κόμμα. Καμιά κυβέρνηση, που είναι στην ουσία ένα πολιτικό κόμμα που διαχειρίζεται την εξουσία, δεν αφήνει οποιοδήποτε πλεονέκτημα να της ξεφύγει από τον έλεγχο. Οποιαδήποτε ατομική δραστηριότητα, μέσα ή έξω από τη χώρα, που προσφέρει κάποιο πλεονέκτημα ανοικτά προς κάθε ενδιαφερόμενο, αποτελεί πάντα απειλή για την «εθνική ασφάλεια». Έτσι η τεχνολογία της Ελεύθερης Ενέργειας αποτελεί τη χειρότερη απειλή για την «εθνική ασφάλεια»! Απειλεί τον έλεγχο και την απόλυτη κυριαρχία του κράτους πάνω στους πολίτες του.  
Free Energy Book Zografos Machine 1
Η απρόσκοπτη και απεριόριστη πρόσβαση του καθένα μας στην Ελεύθερη Ενέργεια απειλεί να διαταράξει την ευαίσθητη ακόμη και στις καλύτερες συνθήκες «ισορροπία» μεταξύ των κρατών. Βλέπετε, ο καθένας μας θα ήθελε να εξασφαλίσει για τον εαυτό του την απόκτηση απεριόριστου πλούτου και ισχύος, όμως την ίδια στιγμή θα ήθελε να εμποδίσει και τους άλλους να κάνουν το ίδιο! 
Τα κράτη και οι κυβερνήσεις αποτελούν λοιπόν τη δεύτερη γιγαντιαία δύναμη, που δεν επιτρέπει την πρόσβαση της ανθρωπότητας στις τεχνολογίες Ελεύθερης Ενέργειας. Χρησιμοποιούν ως πρόσχημα τους το δικαίωμα στην αυτοάμυνα και στην αυτοσυντήρηση. Η αυτοάμυνα τους επιτυγχάνεται σε τρία επίπεδα: Πρώτον, με το να μην προσφέρεται το πλεονέκτημα της Ελεύθερης Ενέργειας σ’ έναν εξωτερικό εχθρό. Δεύτερον, με το να προστατεύεται η εσωτερική τάξη από τρομοκρατικές δραστηριότητες των πολιτών τους, που ίσως μπουν στον πειρασμό να χρησιμοποιήσουν τις νέες ανεξέλεγκτες τεχνολογίες για κακούς σκοπούς. Και τρίτον, με το να διατηρούν το υπάρχουν καθεστώς φορολογίας στις πηγές ενέργειας, η οποία αποφέρει τεράστια έσοδα που συντηρούν τον σπάταλο και αντιπαραγωγικό κρατικό μηχανισμό.
Προς αυτή τη κατεύθυνση τα κράτη και οι κυβερνήσεις διώκουν νόμιμα ή παράνομα τους εφευρέτες για δήθεν «εγκληματική δράση». Επιδίδονται χωρίς αναστολές στη φορολογική τους εξόντωση, σε απειλές, τηλεφωνικές παρακολουθήσεις, καταστροφή εξοπλισμού, κατάσχεση περιούσιας κ.α. Όλα αυτά εμποδίζουν τους εφευρέτες να προωθήσουν τις συσκευές Ελεύθερης Ενέργειας, ώστε να γίνουν προσιτές στους καταναλωτές…

ΠΗΓΗ: Γιώργος Στάμκος: ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, Η Επανάσταση που Αλλάζει τα Πάντα

 

 

https://zenithmag.wordpress.com

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ Η Συνωμοσία της Σιωπής

new-energy-trombly

Το κοινό είναι πολύ πιο ισχυρό από τις λεγόμενες «ομάδες ειδικού ενδιαφέροντος» (λόμπι). Όμως το κοινό κοιμάται”.

John O’ Malley Bockris, φυσικός

Του Γιώργου Στάμκου (stamkos@post.com)
free 1
Υπάρχουν πολλοί τρόποι που χρησιμοποιούν οι διαχειριστές της εξουσίας για να εξοντώσουν τους εφευρέτες Ελεύθερης Ενέργειας. Αν ήσασταν ένας Αμερικανός εφευρέτης, οποίος επιθυμούσε να κατοχυρώσει μία σημαντική εφεύρεση που άνηκε στο χώρο της Ελεύθερης Ενέργειας, θα μπορούσατε να βρεθείτε και εσείς στη «μαύρη λίστα» των ανθρώπων που έχουν λάβει «διαταγές μυστικότητας» (secrecy orders). Σύμφωνα με μια πληροφορία που μεταδόθηκε από την Ομοσπονδία Αμερικάνων Επιστημόνων, έπειτα από την πράξη Freedom of Information Act για την απελευθέρωση μιας μεγάλης ροής απόρρητων πληροφοριών, το Πεντάγωνο έθετε κάθε χρόνο κάτω από διαταγές μυστικότητας έναν μεγάλο αριθμό αιτήσεων, που αφορούσαν ευρεσιτεχνίες του χώρου της Ελεύθερης Ενέργειας. Συγκεκριμένα μόνον το έτος 1991 το Πεντάγωνο έθεσε κάτω από διαταγές μυστικότητας τον εκπληκτικό αριθμό των 774 αιτήσεων για κατοχύρωση ευρεσιτεχνιών, οι 506 εκ των οποίων αφορούσαν ιδιωτικές επιχειρήσεις. Το 1979 ο αντίστοιχος αριθμός ήταν 290 αιτήσεις. Επίσης η αμερικανική κυβέρνηση απέστειλε ως σήμερα εντολές μπλοκαρίσματος σε μερικές χιλιάδες εφευρέσεις.
πετρος ζωγράφου petros zografou
Η παρακάτω διαταγή μυστικότητας εκδόθηκε το 1980 και την έλαβε ο εφευρέτης Ken MacNeill από την πολιτεία Τζώρτζια των ΗΠΑ. Η ύπαρξη της αποκαλύφθηκε σε επιστημονικό συνέδριο το 1983.

ΔΙΑΤΑΓΗ ΜΥΣΤΙΚΌΤΗΤΑΣ

(Τίτλος 35, Κώδικας των ΗΠΑ [1952], τμήματα 181-188)
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Προς τον αιτών άνωθεν ονομαζόμενο, στους κληρονόμους του, και σε οποιονδήποτε εντολοδόχο του δικηγόρο ή πράκτορά του, κατωτέρω διορισμένο υπόλογό του.

Με αυτό το έγγραφο ενημερώνεστε ότι η δική σας αίτηση, όπως αναφέρθηκε ανωτέρω, βρέθηκε ότι περιέχει ως θέμα της ένα ζήτημα που είναι μία μη εξουσιοδοτημένη αποκάλυψη, η οποία θα μπορούσε να είναι επιβλαβής για την δημόσια ασφάλεια, και γι’ αυτό το λόγο σας διατάζεστε να μην δημοσιεύσετε ή αποκαλύψετε με κανένα τρόπο την εφεύρεση ή οποιαδήποτε πρακτική πληροφορία σχετικά με αυτήν, συμπεριλαμβανομένων των μέχρι τώρα αδημοσίευτων λεπτομερειών του θέματος που είναι αντικείμενο αυτής της αίτησης, με κανέναν τρόπο ή σε κανένα πρόσωπο που δεν ήταν ενήμερο της εφεύρεσης πριν την ημέρα της διαταγής, συμπεριλαμβάνοντας ακόμη και τους υπάλληλους των υπόλογων, αλλά να κρατήσετε το μυστικό εκτός από τη γραπτή κατάθεση που κρατήθηκε από τον Επίτροπο των Ευρεσιτεχνιών, υπ’ αριθμόν 35 U.S.C. [1952] 182, 186…

hqdefault (1)
Στο συνέδριο, όπου ο Ken MacNeill αποκάλυψε δημόσια το προηγούμενο έγγραφο, συμβούλευσε τους εφευρέτες των συσκευών Ελεύθερης Ενέργειας να αγνοήσουν τις διαταγές μυστικότητας και να ανοιχτούν στο κοινό: «Διαδώστε τις πληροφορίες ή τα μυστικά των συσκευών σας σε αρκετούς ανθρώπους έτσι ώστε να είναι αδύνατον να σας σταματήσουν». Για να ακολουθήσουν όμως αυτή τη συμβουλή χρειάζεται να διαθέτουν θάρρος και μαχητικότητα, ιδιότητες όχι και τόσο συνηθισμένες στους κόλπους της επιστημονικής κοινότητας. Από την άλλη όμως οι επιστήμονες δυσφορούν για το απόρρητο (Top Secret), που θέτουν για διάφορους λόγους οι κυβερνητικοί υπάλληλοι στις εργασίες τους. Το απόρρητο πληγώνει το ηθικό των δημιουργικών επιστημόνων, που δεν βρίσκουν εξ αιτίας του την ευρύτερη αναγνώριση του έργου τους, την οποία και επιθυμούν.
LugosiDevilBat3

ΕΧΘΡΙΚΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ

Η Ελεύθερη Ενέργεια έχει πολλούς εχθρούς κι ανάμεσα στους επιστήμονες. Καλοπληρωμένοι ακαδημαϊκοί και συντηρητικοί επιστήμονες, που αναπαράγουν δογματικά τη γνώση κι έχουν παραιτηθεί από τη διαδικασία της συνεχούς ανανέωσής της, αντιδρούν στις νέες επιστημονικές θεωρίες και στις τεχνολογίες Ελεύθερης Ενέργειας, υποστηρίζοντας με θρησκευτική ευλάβεια το απαράβατο των Νόμων της Θερμοδυναμικής. Αυτοί θεωρούν ότι η Ελεύθερη Ενέργεια θα φέρει τα πάνω κάτω όχι μόνον στο χώρο της Φυσικής, αλλά σε όλους τους τομείς των επιστημών.
Free Energy Book Zografos Machine
Οι απαρχαιωμένες αλλά κατά τ’ άλλα πολύ καλά αμειβόμενες θέσεις τους, απειλούνται από την επερχόμενη ενεργειακή επανάσταση. Το ίδιο και το γόητρο της επιστημονικής «αυθεντίας» του. Χωρίς πολλούς ενδοιασμούς λοιπόν στρέφονται κατά της Ελεύθερης Ενέργειας, συμμαχώντας με τους υπόλοιπους εχθρούς της. Οι επιστήμονες αυτοί αποτελούν συνήθως και το «θεωρητικό οπλοστάσιο» απ’ όπου οι πολέμιοι της Ελεύθερης Ενέργειας αντλούν συχνά «επιστημονικά» επιχειρήματα εναντίον της.
hqdefault

ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΙ ΕΦΕΥΡΕΤΕΣ

Μια ακόμη μεγάλη δύναμη που εμποδίζει την πρόσβαση των πολιτών στις τεχνολογίες Ελεύθερης Ενέργειας είναι μια ομάδα ανέντιμων, διεφθαρμένων και απατεώνων «εφευρετών», που ακυρώνουν με τις πράξεις τους τη σοβαρότητα και αξιοπιστία αυτού του εκπληκτικού επιστημονικού ρεύματος. Αυτοί οι τσαρλατάνοι και απατεώνες «εφευρέτες» δρουν στο περιθώριο της Ελεύθερης Ενέργειας, σ’ έναν ομιχλώδη χώρο όπου συνυπάρχουν ανεξήγητες ανωμαλίες και «υπερφυσικές τεχνολογίες». Η αναξιόπιστη και συχνά γελοία δράση τους αποτελεί το καλύτερο «δώρο» για τους εχθρούς της αληθινής Ελεύθερης Ενέργειας, που χρησιμοποιούν τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που ελέγχουν για να δώσουν υπερβολική δημοσιότητα σ’ αυτές τις ατυχείς περιπτώσεις. Αυτοί οι περιθωριακοί τύποι δυσφημίζουν την Ελεύθερη Ενέργεια, ακυρώνοντας τη σοβαρότητά της.
Παρόμοια αρρωστημένα φαινόμενα απαντώνται σε όλους τους χώρους, όχι μόνον στους επιστημονικούς. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν στην Ελλάδα οι λεγόμενοι «Εψιλονολόγοι», οι περιβόητοι «ερευνητές» –οπαδοί οι περισσότεροι μιας αρχαΐζουσας ελληνικής ακροδεξιάς– της νεομυθολογικής «Ομάδας Ε», που δρουν στο περιθώριο του ιδεαλιστικού κινήματος της αναβίωσης του αρχαίου ελληνικού πνεύματος, δυσφημίζοντας το και εν τέλει ακυρώνοντας το.
Τις τελευταίες δεκαετίες ήρθαν στην επιφάνεια πολλές ιστορίες με ασυνήθιστες εφευρέσεις που στη συνέχεια αποδείχτηκαν ψεύτικες ή καλοστημένες απάτες. Κι όμως κάποιες από αυτές τις «εφευρέσεις-μαϊμού» παρέσυραν τη φαντασία του κόσμου, δημιουργώντας μια σχετική μυθολογία που συνεχίζεται ως τις μέρες μας. Ονόματα όπως ο Ρον Χάμπαρτ, ο ιδρυτής της Σαϊντελογίας (Scientology), και ο Τζον Κίλι είναι ίσως τα πρώτα που μας έρχονται κατευθείαν στο μυαλό. Υπάρχουν όμως και δεκάδες άλλες περιπτώσεις τσαρλατάνων, που με τη δράση και το έργο τους έβλαψαν συνολικά την υπόθεση της Ελεύθερης Ενέργειας.
Tesla-marx-generator-lightning.si_450

ΤΟ «ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗΣ» ΤΩΝ ΕΦΕΥΡΕΤΩΝ

Από την άλλη υπάρχουν και ορισμένοι εφευρέτες που ασχολούνται με περιθωριακές τεχνολογίες, οι οποίοι παρουσίασαν, λανθασμένα, ορισμένες χρήσιμες φυσικές ανωμαλίες ως δικές τους «εφευρέσεις». Παρ’ όλα αυτά δεν έχασαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τον εαυτό του ως σημαντικό εφευρέτη προσδοκώντας τη δόξα. Στο χώρο αυτό οι ερευνητές, καθώς κινούνται στα όρια της συμβατικής επιστήμης, προσλαμβάνονται συχνά από έναν παράξενο συνδυασμό του «πυρετού του χρυσού» και συμπλέγματος του «Μεσσία». Παράξενα πράγματα συμβαίνουν όταν κανείς αισθάνεται πως μπορεί να γίνει ξαφνικά πλούσιος ή να σώσει τον κόσμο. Χρειάζεται τρομακτική αυτοπειθαρχία και εντιμότητα για να παραμείνει ακέραιος και αντικειμενικός. Πάρα πολλοί εφευρέτες έχασαν κυριολεκτικά τα μυαλά τους πιστεύοντας πως έχουν στα χέρια τους μια συσκευή Ελεύθερης Ενέργειας, που τελικά αποδείχθηκε φενάκη.
free-energy-book-zografos-machine-1
Ένας μεγάλος αριθμός από εφευρέτες έχοντας αντιμετωπίσει την εχθρότητα και τις πολυποίκιλες διώξεις των εχθρών της Ελεύθερης Ενέργειας, έχουν αναπτύξει ένα «σύμπλεγμα καταδίωξης» (Persecution Complex), που τους έκανε καχύποπτους και φοβισμένος, και σε τελική ανάλυση ψυχολογικά ανίκανους να αναπτύξουν συσκευές που θα απελευθερώσουν την ανθρωπότητα από την ενεργειακή της σκλαβιά. Διακατεχόμενοι από μανία καταδίωξης και φοβίες, είναι πεπεισμένοι πως πρέπει οπωσδήποτε να υπάρχει μια «οργανωμένη συνωμοσία» εναντίον τους, χρησιμοποιώντας συχνά τη φράση Αυτοί (They) στην προσπάθεια τους να περιγράψουν όσους παγερούς και απρόσωπους γραφειοκράτες τους κάνουν τη ζωή δύσκολη –μια ψύχωση που παραπέμπει και στους γνωστούς «Men In Black» (Άνδρες Με Τα Μαύρα) από τις ιστορίες με UFO. Ο Βρετανός συγγραφέας John Davidson λέει χαρακτηριστικά πάνω σ’ αυτό: «Αρκετοί από αυτούς που έχουν θέσει τον εαυτό τους στον αγώνα κατά του ‘’συστήματος’’, έχουν δημιουργήσει παρανοϊκά συναισθήματα θυματοποίησης και καταστολής, ακόμη κι όταν δεν υπάρχει καμία ίντριγκα που τους εμποδίζει, παρά μόνον μια υποσυνείδητη αδράνεια να ‘’σχηματίσουν άποψη’’».
156878g-free_energy

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΕΤΟΙΜΟΙ;

Το μεγαλύτερο πρόβλημα ίσως να μην βρίσκεται στους εχθρούς της Ελεύθερης Ενέργειας και σε μια κάποια «παγκόσμια συνωμοσία» αλλά στην ανωριμότητα της ίδιας της σημερινής ανθρώπινης κοινωνίας. Ο Toby Grotz από το Κολοράντο, ένας μηχανικός και οργανωτής πολλών συνεδρίων για τις νέες ενεργειακές τεχνολογίες, δεν πιστεύει πως η καταστολή της Ελεύθερης Ενέργειας είναι μια «οργανωμένη συνωμοσία». Πιστεύει αντίθετα πως το πρόβλημα προέρχεται από μας τους ίδιους, από την αντίσταση μας στην αλλαγή: «Το συλλογικό μας ασυνείδητο δεν έχει ακόμη αποφασίσει να κάνει ένα κβαντικό άλμα προς την Ελεύθερη Ενέργεια... Το συλλογικό μας ασυνείδητο έχει κρίνει πως είναι σωστό να ελέγχει τη φωτιά, τον τροχό, την ατμομηχανή, τους ηλεκτρικούς κινητήρες, την πυρηνική ενέργεια –όλα αυτά τα μικρά τεχνολογικά άλματα, που καθόρισαν την εξέλιξη μας, προέρχονται από την απόφαση του συλλογικού μας ασυνείδητου, που κάποια στιγμή είπε: ‘’Εντάξει, είναι η στιγμή να το κάνουμε αυτό. Τώρα μπορούμε να προχωρήσουμε».
revma
Ίσως τελικά οι μεγαλύτεροι εχθροί της Ελεύθερης Ενέργειας να είμαστε εμείς οι ίδιοι! Όσο πιο έμπειροι γινόμαστε, άλλο τόσο γινόμαστε και φοβητσιάρηδες. Αποδεδειγμένα η πείρα διδάσκει το φόβο στις αλλαγές. Οι εμπειρίες τείνουν να κάνουν τους ανθρώπους άτολμους και συντηρητικούς. Η εμπειρία σκοτώνει δημιουργία και τη φαντασία. Οι σημερινοί άνθρωποι φοβούνται όλο και περισσότερο να εκτεθούν, να ανοιχτούν προς το άγνωστο. Με το φόβο όμως και τη συντηρητικότητα είναι αδύνατον να απελευθερωθεί ενεργειακά η ανθρωπότητα.
MESA MAS

Η ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ

Εκείνο που εμποδίζει σε τελική ανάλυση την ανάπτυξη των τεχνολογιών της Ελεύθερης Ενέργειας είναι το γεγονός πως οι σημερινοί άνθρωποι δεν έχουν την πνευματική ωριμότητα για να δεχθούν κάτι τέτοιο. Η Ελεύθερη Ενέργεια θα μπορούσε να γίνει η κινητήριος δύναμη μιας φωτισμένης κοινωνίας. Και όλοι γνωρίζουμε πως σημερινές ανθρώπινες κοινωνίες κάθε άλλο παρά φωτισμένες είναι. Το ζήτημα όμως είναι πως δεν έχουμε την πολυτέλεια να περιμένουμε να «ωριμάσει» πνευματικά ο άνθρωπος για να εξαπολυθεί η Ελεύθερη Ενέργεια. Μέρα με την ημέρα ο ζωντανός πλανήτης μας καταρρέει οικολογικά και η Ελεύθερη Ενέργεια είναι ένας τρόπος να αντιστρέψουμε αυτή την καταστροφική διαδικασία. Το ιδανικότερο θα ήταν η ανθρωπότητα να ωριμάσει ταυτόχρονα με την εξαπόλυση της επόμενης πλανητικής επανάστασης. Αλλά για να συμβεί αυτό θα πρέπει προηγουμένως να συνειδητοποιήσουμε πως η δύναμη βρίσκεται στα χέρια μας. Όπως λέει χαρακτηριστικά και ο Peter Lindemann: «Η πηγή της Ελεύθερης Ενέργειας βρίσκεται μέσα μας. Θα βγει στην επιφάνεια αν εκφράσουμε ελεύθερα τον εαυτό μας».
FreeENERGY cover4
Πηγή: Γιώργος Στάμκος, ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ: Η Επανάσταση που Αλλάζει τα Πάντα (Επανέκδοση).

ΒΙΒΛΙΑ ΤΕΣΛΑ

Μυηθείτε στον ανεξερεύνητο κόσμο του Νίκολα Τέσλα και της Ελεύθερης Ενέργειας μ’ ένα μοναδικό πακέτο βιβλίων…

Wardenclyffe-Tower-Animation-pics1
ΝΙΚΟΛΑ ΤΕΣΛΑ

ΟΙ ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ ΜΟΥ (MY INVENTIONS)

Η Παράξενη Αυτοβιογραφία του Τέσλα

(100 σελ. Τιμή: 5 ευρώ)
 nikola-tesla-i-efefresis-mu-ebook
Νίκολα Τέσλα: Επιστήμονας, εφευρέτης, οραματιστής, ανθρωπιστής, εκκεντρικός, φιλόσοφος, προφήτης… Μια αινιγματική και παρεξηγημένη μορφή, που παραμένει ο μύθος και το αρχέτυπο όλων των επιστημόνων του 20ου αιώνα. Ο Τέσλα δεν ήταν μόνον ένας από τους σημαντικότερους επιστήμονες και εφευρέτες της εποχής του, ήταν στη κυριολεξία ο «Προμηθέας» του ηλεκτρισμού και ο άνθρωπος που «ανακάλυψε» τον 20ο αιώνα. Ήταν ένας πρωτοπόρος, που με την ευαισθησία ενός ποιητή ξεκλείδωσε τα μυστικά της Φύσης και τα χάρισε στην ανθρωπότητα. Ένας ονειροπόλος που τόλμησε με τη σκέψη του ν’ αγγίξει τα άστρα.
Το βιβλίο αυτό είναι η παράξενη αυτοβιογραφία του Νίκολα Τέσλα με τίτλο “Οι Εφευρέσεις Μου”. Τα χρόνια που έρχονται θα φωτίσουν ακόμη περισσότερο το ημιτελές έργο του Τέσλα κι ενδεχομένως θα επιβεβαιώσουν και πολλές από τις προβλέψεις του για το μέλλον της ανθρωπότητας. Όπως είχε πει και ο ίδιος ο Νίκολα Τέσλα: “Το παρόν είναι δικό τους. Το μέλλον είναι δικό μου”.
Anoigma

ΝΙΚΟΛΑ ΤΕΣΛΑ

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

(The Problem of Increasing Human Energy )

100 σελ. Τιμή: 5 ευρώ
 NIKOLA TESLA FREE ENERGY BOOK
Οι τεχνολογίες της Ελεύθερης Ενέργειας έχουν τη δική τους «μυστική» ιστορία, γεμάτη με ανθρώπινους θριάμβους, αγώνες, συγκρούσεις και αποτυχίες. Στην προσπάθεια τους να κατασκευάσουν συσκευές Ελεύθερης Ενέργειας οι πρωτοπόροι αυτού του χώρου έπρεπε συχνά να αψηφήσουν τους γνωστούς νόμους της Φυσικής και να εξερευνήσουν μόνοι τους αχαρτογράφητες «ηπείρους γνώσεων», κτίζοντας σ’ αυτές μνημεία του ανθρώπινου πνεύματος. Εργαζόμενοι στα όρια της παραδοσιακής επιστήμης και με ελάχιστη υποστήριξη, κράτησαν με «αίμα και ιδρώτα» ζωντανές τις έρευνές τους. Ωστόσο τα επιτεύγματα τους δεν εμφανίστηκαν ποτέ στα σχολικά βιβλία. Αγνοήθηκαν σκόπιμα για δεκαετίες και παρέμειναν άγνωστοι στο ευρύ κοινό μέχρι πρόσφατα. Τα τελευταία όμως χρόνια οι ιστορίες τους άρχισαν να γίνονται ευρύτερα γνωστές και να αποκαθίσταται αναδρομικά η μνήμη τους. Αυτή είναι και η περίπτωση του Νίκολα Τέσλα (NikolaTesla), του ανθρώπου που “ανακάλυψε” το μέλλον.
Για ένα σχεδόν χρόνο (1899-1900) στο Κολοράντο Σπρινγκς και σε υψόμετρο 2.300 μέτρων, ο Τέσλα πραγματοποίησε μια σειρά από σημαντικά πειράματα πάνω στην ασύρματη μεταφορά ενέργειας. Εκεί κατόρθωσε όχι μόνο να δημιουργήσει τεχνητές αστραπές μήκους 40 μέτρων, αλλά και ν’ ανάψει λαμπτήρες και να θέσει σε λειτουργία συσκευές σε απόσταση δεκάδων χιλιομέτρων!
Στο Κολοράντο Σπρινγκς ανακάλυψε κάτι που ήδη διαισθανόταν: πως η Γη ήταν μια τεράστια «ενεργειακή πισίνα», ένας καλός ενεργειακός αγωγός, πράγμα που σήμαινε ότι το παγκόσμιο σύστημα ασύρματης μετάδοσης ενέργειας, που οραματιζόταν, θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί. Ολόκληρος ο πλανήτης μπορούσε να διασυνδεθεί ενεργειακά αν κατασκευαζόταν, σύμφωνα με το σχέδιό του, ένα δίκτυο από πύργους εκπομπής και λήψης ηλεκτρικής και ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας. Ακόμη και η ίδια η γη θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για τη μεταφορά τεράστιων ποσοτήτων ενέργειας, έτσι ώστε ο καθένας να ήταν σε θέση ν’ αντλήσει ενέργεια χώνοντας απλά μια μεταλλική ράβδο στο έδαφος!
Το Ιούνιο του 1900 ο Τέσλα δημοσίευσε στο περιοδικό Century μια μακροσκελή μελέτη του με τον τίτλο The Problem Of IncreasingHuman Energy (Το Πρόβλημα της Αυξανόμενης Ανθρώπινης Ενέργειας), στην οποία γινόταν ειδική αναφορά στους τρόπους τιθάσευσης της ηλιακής ενέργειας: «Ο ήλιος είναι η πηγή που καθοδηγεί τα πάντα. Ο ήλιος συντηρεί όλη την ανθρώπινη ζωή και εφοδιάζει την ανθρώπινη ενέργεια…»
Πρόκειται για ένα δοκίμιο γεμάτο με ιδέες, σχέδια και οράματα του Τέσλα για την επίτευξη της Ελεύθερης Ενέργειας και δημοσιεύεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.
Η Κοινωνία αντέχει μια αλλαγή κάθε φορά.
Την πρώτη φορά που πήγα ν’ αλλάξω τον κόσμο με είπαν οραματιστή.
Την δεύτερη, μου ζήτησα ευγενικά ν’ αποσυρθώ…”
Νίκολα Τέσλα
 TESLA KERAYNOI

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΜΚΟΣ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ

& ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

(100 σελ. Τιμή: 7 ευρώ)
cover TEXNOLOGIES MELONTOS TEL
  • Γιατί ο Νίκολα Τέσλα θεωρείται ως ο «Πατέρας της Ελεύθερης Ενέργειας»;
  • Τι ξέρετε για τον Βίκτωρ Σάουμπεργκερ και τα μυστικά του ζωντανού νερού;
  • Είναι εφαρμόσιμη η Ψυχρή Σύντηξη;
  • Γιατί το Υδρογόνο αποτελεί το «καύσιμο του μέλλοντος»;
  • Ποια είναι η ενεργειακή επανάσταση του Υδρογόνου;
  • Υπάρχουν τεχνολογίες εκμετάλλευσης του «Αιθερικού Πεδίου»;
  • Ποια είναι η Ενέργεια του Μηδενικού Σημείου;
  • Τι γνωρίζετε για την Thestadistatica, τη μυστηριώδη συσκευή Ελεύθερης Ενέργειας μιας Ελβετικής Κοινότητας;
  • Ποιες είναι οι Νέες Τεχνολογίες Ηλιακής Ενέργειας;
  • Τα Βιοκαύσιμα και η ενέργεια από τα φυτά, αποτελούν λύση για την εξάντληση του πετρελαίου;
  • Πότε θα κορυφωθεί η άντληση του Πετρελαίου, σύμφωνα με την περίφημη Peak Oil Theory;
  • Ποιοι είναι οι Εφευρέτες των Συσκευών Ελεύθερης Ενέργειας;
  • Ποιοι εμποδίζουν τη νέα ενεργειακή επανάσταση;
TESLA 23
«Δεν μ’ ενοχλεί που έκλεψαν τις ιδέες μου. Μ’ ενοχλεί που δεν είχαν τις δικές τους»,  Nikola Tesla
ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΣΛΑ;
 

Και τα τρία βιβλία στοιχίζουν μόνο 17 ευρώ και αποστέλλονται ως πακέτο.

Τα βιβλία σας αποστέλλονται άμεσα (μέσω ΕΛΤΑ ή Courier) στη διεύθυνσή σας με ΔΩΡΕΑΝ τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής.

Τηλεφωνείστε ΤΩΡΑ στο

2392.110215

ή στο 6945522050

ή στείλτε στον ίδιο αριθμό μήνυμα (SMS) με τα στοιχεία σας (Ονοματεπώνυμο, Διεύθυνση, Ταχυδρομικός Κώδικας και Τηλέφωνο) γράφοντας “Βιβλία Τέσλα”.
Μπορείτε επίσης να δώσετε την παραγγελία σας και τα στοιχεία σας στο mail: tesla.plate.gr@gmail.com
TESLA ANOIGMA
«Η ενέργεια βρίσκεται παντού και σε αφθονία. Εμείς όμως διψάμε. Μοιάζουμε με κάποιον που βρίσκεται πάνω σε μια βάρκα που πλέει μέσα σ’ ένα ποτάμι, αλλά πεθαίνει από τη δίψα, γιατί δε διαθέτει ένα ποτήρι για να πιει νερό».

Νίκολα Τέσλα 

 

https://zenithmag.wordpress.com

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters