Τρίτη 11 Απριλίου 2017

Έγγγραφα που διέρρευσαν μπορούν να βάλουν τον Σόρος φυλακή

ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΝ ΤΟ ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ , ΚΑΚΟΒΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΔΙΧΑΣΤΙΚΟΙ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΥΝΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. 
ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΟΤΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΔΥΑ ΔΗΘΕΝ ΤΟΥ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΥ , ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ, ΤΟΥ ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΙΛΟΣΟΦΙΜΕΝΟΥ ΕΝΩ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΟΝΤΗ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΔΟΓΜΑΤΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΑ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΑΙΜΟΒΟΡΑ , ΔΟΛΙΑ, ΒΙΑΙΑ, ΑΝΤΙΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ, ΑΝΤΕΘΝΙΚΑ, ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΑ .

Τα ελληνικά ΜΜΕ υπερασπίζονται τον «πατερούλη» Soros

H efsyn-Μοσάντ ...δεν θα μπορούσε να μην υπερασπιστεί τον πατερούλη Soros ...ο οποίος μπορεί να είναι κερδοσκόπος... αλλά δεν είναι κι «ακροδεξιός» όπως ο Όρμπαν. 

O Soros βλέπετε είναι προστάτης της «ελευθερίας» και των αριστερών... κι όλα τα κάνει από «αγάπη» για την ανθρωπότητα ...κι όχι γιατί έτσι σπρώχνει τις χώρες να υποδουλωθούν χωρίς αντίδραση στην αυτοκρατορία των τοκογλύφων.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters