Κυριακή 19 Αυγούστου 2018

Ξέρετε γιατί λέμε «Χτύπα Ξύλο»;


Σύμφωνα με την ελληνική μυθολογία, οι Δρυάδες ήταν Νύμφες των δασών. Το όνομά τους προέρχεται από τη Δρυς.

Λυκαβηττός, Υμηττός και Αρδηττός. ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ !!!Λυκαβηττός, Υμηττός και Αρδηττός
Ο Λυκαβηττός και ο Αρδηττός είναι δύο από τους πιο πιο πολυσύχναστους λόφους του λεκανοπεδίου της Αττικής,- φυσικά, μετά την την Ακρόπολη. 
Ο Υμηττός είναι ένα μεγάλο βουνό στα ανατολικά της. Και οι τρεις αυτοί τόποι, μοιράζονται μία κοινή κατάληξη ενώ κρύβουν και αρκετά μυστικά. 

Δεν πιστεύετε ότι ο άνθρωπος μπορεί να προκαλέσει σεισμούς; Δείτε στοιχεία πριν από 60 χρόνια!Εχουμε στοιχεία που το αποδεικνύουν και είναι ηλικίας 60 ετών.
Αυτό το βίντεο προέρχεται από το  Cannikin, το οποίο ήταν μια δοκιμή για την κεφαλή των 5 μεγατόνων που θα χρησιμοποιηθεί στο σύστημα πυραύλων Spartan.
Οι ερευνητές φοβούνται ότι μια τέτοια μεγάλη συσκευή θα πυροδοτηθεί υπόγεια, οπότε η δοκιμή έγινε στη μέση του πουθενά, στη χερσόνησο Amchitka, στην Αλάσκα. Η επίδραση στο έδαφος ήταν απαραίτητη και προβλεπόταν  να δούμε το παλμικό αποτέλεσμα.

ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ. ΑΝΑΡΧΟΑΛΗΤΑΜΠΟΥΡΑΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ !! ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΓΙΑ ΝΑΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ !!

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters