Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Οργίασε η Τούρκικη αεροπορία ....Τα πήραν στο κρανίο στο ΓΕΕΘΑ !

 Σε μια χρονικά στιγμή που η Ελλάδα προσπαθεί να σηκώσει κεφάλι, τα καύσιμα να στερεύουν και να δίνωνται με το σταγονόμετρο ,για τα ανταλακτικά να χρειάζεται ΚΥΣΕΑ οι Τούρκοι έστειλαν 13 μαχητικά αεροσκάφη  ,ένα αεροσκάφος ηλεκτρονικού πολέμου και  ένα επιθετικό ελικόπτερο !

Τομέας επιχειρήσεων όλο το Αιγαίο οπλισμένα τα αεροσκάφη επιχειρούν εικονικούς βομβαρδισμούς  με ελαφρότερα άοπλα σε ρόλο καταδίωξης!!!

Στο ΓΕΕΘΑ τα πήραν στο κρανίο και προειδοποιούν  σε όλους τους τόνους και σε όλα τα κλιμάκια ...Αν συνεχίσουμε να δεχόμαστε  την επίθεση ''φιλίας των Τούρκων'' κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι θα συμβεί σε κάποια δεδομένη στιγμή !

Χαρακτηριστικά να αναφέρουμε οτι στο ΑΤΑ μιλάνε για ποσοτική αλλά ποιοτική αναβάθμιση των Τούρκικων σχηματισμών !

Όλο το Αιγαίο δεχόταν τα κύματα του Τούρκικου τσαμπουκά ...Αν κάποια φορά γίνει κάποιο ατύχημα δεν θα ειναι τυχαίο και μάλιστα η οργή των Στρατιωτικών είναι έτοιμη να εκραγεί !

Σύσκεψη στο υπόγειο και οι Επιτελείς του ΓΕΕΘΑ έδειχναν προβληματισμένοι ...Το σίγουρο θα υπάρχει αντίδραση και θα είναι άμεση ...Πώς με ποιο τρόπο θα αναμένουμε !
Για την Ιστορία αναφέρουμε οτι  οι Τούρκικες παραβιάσεις και παραβάσεις με οπλισμένα και μη μαχητικά στο πίνακα ποιο κάτω!

ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ Κ.Ε.Κ. ΣΤΟ F.I.R. ΑΘΗΝΩΝ - ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ Ε.Ε.Χ. ΤΗΝ 22 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013

ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ   : 3 (13 Α/Φ)
ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ : 2 (1 CN-235 & 1 Ε/Π)

ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ     : 15
ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ      : 6
ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ     : 6
ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ    : 6

ΕΜΠΛΟΚΕΣ       : -
ΠΕΡΙΟΧΗ           :  ΒΟΡΕΙΟ, ΚΕΝΤΡΙΚΟ & ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
Όλα τα αεροσκάφη αναχαιτίστηκαν και αναγνωρίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.
http://www.veteranos.gr/

Ο του Αριστοτέλους ορισμός της λέξης ‘πολιτεία’ και ο Αρτέμιος Σώρρας (βίντεο συνέντευξης στο Μ.Βραχιολίδη)

Ο του Αριστοτέλους ορισμός της λέξης ‘πολιτεία’ και ο Αρτέμιος Σώρρας

Τους μεν φίλους ωφελείν, τους δ’ εχθρούς βλάπτειν

Σιμωνίδης, στην του Πλάτωνος ‘Πολιτεία’, Α, 336a 2-3 και 334b 3-9

Από την μίαν πλευρά, γιά ένα μεγάλο ποσοστό του ελληνικού μας κόσμου, η ‘Πολιτεία’ δεν αντιπροσωπεύει παρά έναν πολύ όμορφο, ωραίον περίπατο επάνω από το Κεφαλάρι της Κηφισιάς, ενός δήμου της Αττικής, που βρίσκεται στο βόρειον τμήμα του λεκανοπεδίου των Αθηνών, στους πρόποδες της Πεντέλης. Από την άλλη πλευρά, τα ‘Πολιτικά’ (9 βιβλία), η των ‘Αθηναίων Πολιτεία’, όπως και τα ‘Οικονομικά’ (2 βιβλία) του Αριστοτέλους εξακολουθούν να αποτελούν σήμερα την βάση των ερευνών γιά όσους πραγματικά ασχολούνται με τις κοινωνικές και πολιτικές επιστήμες.

Κατά τον Αριστοτέλη λοιπόν, η λέξι ‘πολιτεία’ υποδουλώνει την διάρθρωση των εξουσιών στις πόλεις, τον τρόπο της κατανομής τους («νενέμηνται»), ποιό ακριβώς είναι το κυρίαρχον κοινωνικόν στοιχείον («κύριον»), όπως και την ενδελέχεια ή το «τέλος» της πολιτικής κοινωνίας:

«πολιτεία μεν γαρ εστί τάξις τοις πόλεσιν η περί τας αρχάς, τίνα τρόπον νενέμηνται, και τι το κύριον της πολιτείας και τι το τέλος εκάστης της κοινωνίας εστίν» (Πολιτικά, 1289α, 15-18).

Τα τρία σημαντικά σημεία του ορισμού τούτου είναι: (α) ο τρόπος κατανομής των εξουσιών, (β) η πολιτική κυριαρχία της κοινωνίας και (γ) και οι πραγματικές στοχεύσεις ή η ενδελέχεια της πολιτικής κοινωνίας. Μπορεί βέβαια η πολιτική κοινωνία της εποχής του Αριστοτέλους να μην υφίσταται πλέον, μιάς και η άρδην ανθελληνική, ξενόφερτη και απολυταρχικά τυραννική κομματοκρατία στην Ελλάδα και στην Κύπρο, τα έχει καταφέρει τέλεια να περάσει την κοινωνία του ελληνικού μας κόσμου σε μίαν τελείαν ιδιωτείαν.

Είναι πάρα πολύ σημαντικό να κατανοήσουμε πως, στην πραγματικότητα, εκτός από την έλλειψη της πολιτικής κοινωνίας στον ελληνικό μας κόσμο, επίσης υπάρχει και μία παντελής έλλειψις πολιτείας, μιάς και η τυραννία γιά τον Αριστοτέλη δεν χαρακτηρίζεται καν ως πολιτεία. Η κοινωνία δε γιά τον Αριστοτέλη εξακολουθεί να είναι η κοινότητα, η πολιτική κοινωνία, που αναφέρεται στην κοινωνική συμβίωση των ανθρώπων, του οίκου και της κώμης, που αποτελούν φυσικές κοινότητες [1].

Ο Αριστοτέλης στα Πολιτικά και στα Ηθικά Νικομάχεια επικρίνει την θεωρία του Πλάτωνος πως θα ήταν αναγκαίο ένα ‘γενναίον ψεύδος’ γιά την αυστηρή κοινωνική συνοχή, με ελέω θεού φύλακες-άρχοντες από χρυσάφι, φύλακες-επικούρους από ασήμι, και δημιουργούς από σίδηρο και χαλκό. Ο Αριστοτέλης υποστηρίζει ότι θα προκαλεί στάσεις ή εξεγέρσεις στην πολιτεία και δε θα συµβάλλει στην ενότητά της τούτο το του Πλάτωνος γενναίον ψεύδος.

Είναι λεπτές οι έννοιες τούτες και αυτός είναι ο λόγος που ο Αριστοτέλης ασχολείται μαζί τους. Είναι λεπτές οι έννοιες τούτες και αυτός είναι ο λόγος που ο Μάκης Βραχιολίδης προβληματίζεται τόσο πολύ ενώ συνομιλεί με τον Αρτέμιο Σώρρα.

Είναι απολαυστικό το θέαμα. Με την μεταλλική χροιά της φωνής του, τα λεγόμενα του Αρτέμη Σώρρα όχι μόνον φαίνεται να ‘δονούν’ συγκεκριμένες περιοχές του ανθρωπίνου μας εγκεφάλου, αλλά επίσης τινί τρόπω ‘μεταφράζονται’, στους ήχους εκείνους και στους αριθμούς, που προσπαθεί να κατανοήσει μαζί μας ο Μάκης Βραχιολίδης [2].

Ευοί Ευάν,


Νίκος Γεωργαντζάς



[1] Αριστοτέλης: http://www.pi-schools.gr/books/gymnasio/anth_c/math/s_082_106.pdf

[2] Ο ΣΩΡΡΑΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥ: http://www.youtube.com/watch?v=v2bju94Y8Us



http://amphiktyon.blogspot.gr/2013/01/blog-post_22.html

Αρτέμης Σώρρας αποκλειστική του συνέντευξη στην «Ελεύθερη Ώρα».(και βίντεο)

«Υπάρχουν τα 600 δισ. για να σωθεί η Ελλάδα...» 

Αρτέμης Σώρρας: 
Όλοι τους είναι προσκυνημένοι, έκανα μήνυση για εσχάτη προδοσία στη Βουλή Μήνυση για εσχάτη προδοσία έχει καταθέσει ο επιχειρηματίας-επενδυτής, Αρτέμης Σώρρας, σε βάρος όλων των βουλευτών «γιατί δεν έκαναν το καθήκον τους», τονίζει σε αποκλειστική του συνέντευξη στην «Ελεύθερη Ώρα». 
«Την ώρα που το κράτος έπεφτε, ο κόσμος πείναγε, και άλλοι αυτοκτονούσαν, αυτοί δεν πήρανε τα 600 δισ. για να σωθεί η χώρα», επισημαίνει ο Σώρρας, ο οποίος όχι μόνο επιμένει ότι διαθέτει το τεράστιο αυτό ποσό αλλά προκαλεί όλες τις υπηρεσίες της χώρας να έρθουν και να τον ελέγξουν εάν παρανομεί. 
Συνεχίζει δε και με πειθώ υπογραμμίζει ότι εάν ήταν παράνομος, θα τον είχαν κρεμάσει από το Σύνταγμα. «Εδώ, σε συλλαμβάνουν για ένα πλαστό χαρτονόμισμα, είναι δυνατόν να κυκλοφορούσαμε εμείς ελεύθεροι εάν είχαμε 600 δισ., προϊόν απάτης;», αναρωτιέται ο Αρτέμης Σώρρας. «Το ότι δεν βλέπετε τους άσους, αλλοίμονο, εάν τους βλέπατε, τότε δεν θα μπορούσαμε να παίξουμε! Θ’ αφήσω ποτέ τα χαρτιά μου να τα δείτε; Κάποια στιγμή θα δείτε πράγματα που δεν τα φαντάζεστε», τονίζει. 
 - Κύριε Σώρρα, εμφανιστήκατε τον περασμένο Σεπτέμβριο στην Αθήνα, λέγοντας πως διαθέτετε, έχετε ήδη διαθέσει σε λογαριασμό της Ελληνικής Δημοκρατίας, 600 δισ. δολάρια για την εξαγορά του δημόσιου χρέους της χώρας μας. Το πρώτο διάστημα δημιουργήθηκε έντονος θόρυβος και πολλοί ήταν εκείνοι που εναπόθεσαν τις ελπίδες τους στην προσφορά σας. Από ένα σημείο όμως και μετά καταλάγιασε αυτή η ελπίδα.
- «Δεν έχετε δίκιο, δεν καταλάγιασε ποτέ. Ίσα-ίσα που αυτό παίρνει σάρκα και οστά. Περιμέναμε τις αντιδράσεις της κυβέρνησης, δεν θα δεχόταν ποτέ να πάρει τα ομόλογα. Αποτέλεσμα ήταν ότι μπήκαμε σε μια άλλη λογική, έχουν γίνει από μέρους μας κινήσεις και με τις μηνύσεις μας και στο νομικό και στο θεσμικό κομμάτι αλλά και στο λαϊκό κομμάτι. Ο κόσμος έχει αρχίσει και καταλαβαίνει, παλεύοντας σε αδιέξοδες συνθήκες με τους προδότες, τους προβοκάτορες ακόμη και με τους αμφισβητίες…».
 - Ο κόσμος τελικά έχει καταλάβει τι είναι αυτό που κομίζετε ή μήπως από ένα σημείο και μετά επικράτησε μια θολούρα; «Υπήρξε ένα σχέδιο να… γκρεμιστεί πριν ακόμα… γεννηθεί το παιδί, γιατί αν γεννιόταν θα είχαν πάρα πολλά προβλήματα. Ακούστε, εμείς δεν ζητήσαμε να πάρουμε κάτι, δώσαμε. Αυτή η πρόταση είναι αρκετά μεγάλη, έχει και την ανάπτυξη, ζήτησε όμως να γίνει μια διαλεύκανση».
 - Η οποία διαλεύκανση, δεν έγινε. Αδιαφόρησε δηλαδή το σύνολο της κυβέρνησης. «Γιατί ήταν ένα μεγάλο κομμάτι, οι όροι. Φαντάζεστε εάν ερχόμουν κι έλεγα “θέλω να δώσω 600 δις στην κυβέρνηση και να τα διαχειριστεί η κυβέρνηση”, σήμερα θα είχα θεοποιηθεί».
 - Ποιος ήταν ο λόγος για τον οποίο σας απαξιώσανε; Δεν πιστεύανε ότι εσείς έχετε στην πραγματικότητα αυτό το ποσό.
- «Δεν νομίζω ότι με απαξίωσε κανείς. Ούτε ο πρωθυπουργός ούτε κανείς. Δεν απαξιώθηκα εγώ από κανένα. Μπήκανε κάποιοι μηχανισμοί που έπρεπε να μπούνε. Είδαμε όμως πολύ περίεργα πράγματα. Είδαμε μια αντιπολίτευση να μη λειτουργεί. Η δουλειά της αντιπολίτευσης είναι πολύ συγκεκριμένη: είναι η προστασία του πολιτεύματος. Ακόμη και αυτό, το είδαμε να παραλύει. Δεν είδαμε την αντιπολίτευση να κάνει το αυτονόητο: μια επερώτηση. Είτε σαν αρχηγός κόμματος είτε σαν βουλευτές. Ακόμη και από ανεξάρτητους, απ’ όλους αυτούς τους ωραίους ανεξάρτητους που αποστασιοποιήθηκαν από το σύστημα και το δικάζανε, κανείς δεν έκανε μια επερώτηση».
 - Εσείς περιμένατε αυτή τη συνολική απαξίωση της προσπάθειάς σας από όλο το πολιτικό σύστημα; «Περιμέναμε και χειρότερα πράγματα. Εγώ θ’ αναρωτηθώ εάν αυτό το μοντέλο, όπως πάει, το οποίο είναι χτισμένο εδώ και πάρα πολλά χρόνια, μπορεί να προκόψει».
 - Εννοείτε το μοντέλο που έχει εγκαθιδρύσει το πολιτικό σύστημα «Το πολιτικό σύστημα είναι μια κομματοκρατία. Γίνεται μια διαμάχη μεταξύ κομμάτων και όχι για την Ελλάδα. Ας θυμηθούμε τα χρόνια της έντονης κόντρας ΠΑΣΟΚ με ΝΔ. Δεν θυμάμαι κάποτε να έκανε το ένα κόμμα ή το άλλο, αυτό που είχε στο πρόγραμμά του. άρα, ζητούν από τον λαό να τους αναχρηματοδοτήσει το πρότζεκτ. Τα λεφτά ουσιαστικά είναι του λαού. Δυστυχώς όμως αυτό το έχουν ξεχάσει και οι Έλληνες και οι κυβερνώντες. Το κράτος αυτό είναι δικό μας, είναι του Έλληνα, δεν είναι της κυβέρνησης. Οι κυβερνώντες είναι οι απλοί διαχειριστές. Σε ό,τι αφορά στο δικό μου κομμάτι: αν υποθέσουμε ότι δεν είναι μόνο ο Σώρρας αλλά υπάρχουν άλλοι πέντε σαν κι εμένα, το κράτος πρέπει να αξιολογήσει τις πέντε προτάσεις. Την μια να την απορρίψει γιατί είναι ακριβή, την άλλη, ας πούμε, γιατί δεν βολεύουν οι όροι του μνημονίου. Θα έπρεπε να πάρουν το μνημόνιο που εγώ το λέω σύμβαση και να πούνε “μας δίνετε 600 δισ. δολάρια. να εξετάσουμε την πρότασή σας αλλά και τους όρους”. Και θα δούνε ότι εκεί μέσα δεν υπάρχουν όροι να δεσμεύουν ούτε το κοινωνικό, ούτε το εκπαιδευτικό ούτε το πολιτιστικό ούτε τίποτε, αφήνοντας τη χώρα και το πολιτικό σύστημα να επιλέξουν ελεύθερα. Άρα εγώ δεν έχω καμία σχέση με το μνημόνιο της τρόικας».
 - Για ποιο λόγο όλο το πολιτικό σύστημα σας απορρίπτει; Γιατί δεν έρχεται να συνομιλήσει μαζί σας; Είναι όλοι υποταγμένοι στο μνημόνιο της τρόικας; «Θεωρώ ότι όλοι τους είναι προσκυνημένοι. Και όχι τώρα. Εδώ και πολλά χρόνια. Όλη η δομή που δημιουργήθηκαν τα κόμματα. Θυμηθείτε πως δημιουργήθηκε το ΠΑΣΟΚ, τι συμφέροντα εξυπηρετούσε. Θυμηθείτε τη ΝΔ. Όλα τα κόμματα, είχαν κάποια σκοπιμότητα. Ακόμη και την αντίδραση της Ελλάδας, κάποιοι μπόρεσαν να την “κλειδώσουν”. Άρα λοιπόν μένει μια Ελλάδα αθωράκιστη. Ο βουλευτής από την Αχαΐα ή από οπουδήποτε, δεν έχει φωνή. Υπάρχει μια φεουδαρχική κομματοκρατία, οπότε εάν ο βουλευτής μου διαφωνήσει με ένα νόμο, ένα νομοσχέδιο και πει όχι, τον διαγράφει το κόμμα εάν δεν συμμορφωθεί. Και αυτό το… λέτε δημοκρατία; Εγώ δεν το λέω δημοκρατία!».
 - Εκ προοιμίου όμως το θεωρείτε σάπιο το πολιτικό σύστημα. Ζητάτε λοιπόν την ανατροπή του;
- «Όχι, ζητάω τη διόρθωσή του. Τα “πιστεύω” που έχω για το πολιτικό σύστημα, πηγάζουν από τη μέχρι σήμερα συμπεριφορά του. γι’ αυτό άλλωστε έκαν εναντίον του και τη μήνυση εσχάτης προδοσίας, απιστίας και παράβασης καθήκοντος».
 - Κατά συνέπεια, εσείς δεν απευθύνεστε μόνο στο πολιτικό σύστημα αλλά σε όλον τον ελληνικό λαό, άρα η προσπάθειά σας για να έχει αίσιο αποτέλεσμα πώς θα μπορούσε ο ελληνικός λαός να απευθυνθεί στο λογαριασμό που λέτε ότι τα’ χετε βάλει; «Όλοι οι Έλληνες έχουν δικαίωμα στο λογαριασμό, όπως επίσης έχουν έννομο συμφέρον στη μήνυση που κατέθεσα. Γιατί η μήνυση που κατέθεσα είναι για τα 600 δισ. του ελληνικού λογαριασμού. Για να πάρω εγώ τα χρήματα αυτά πίσω, σε περίπτωση που η Ελλάδα βρει από αλλού χρήματα και το πολιτικό σύστημα, θα πρέπει οι συνέλληνες να μου δώσουν την άδεια για να τα πάρω. Αλλιώς δεν μπορώ να τα πάρω. (…)».
 - Αυτοί που θέλουν να σας απαξιώσουν, λένε ότι δεν έχετε τα λεφτά. Λένε ότι είναι «αέρας», δεν είναι καν ομόλογα. «Δεν έχει σημασία τι λέω εγώ, αλλά τι λένε οι υπηρεσίες. Μίλησα για 600 δισ. δολάρια. και δεν μίλησα για Γουτεμάλα ή Βολιβία. Είπα για Αμερική. Δεν μπορώ να απευθυνθώ στον κάθε ανθρωπάκο και τις ανοησίες που λέει ότι δεν τα χει τα λεφτά. (…)». 
http://ksipnistere.blogspot.gr/2013/01/600.html

Δείτε και το βίντεο


 

Τα εμβολιασμένα παιδιά έχουν κίνδυνο ανάπτυξης νόσου μέχρι 500% περισσότερο από τα μη εμβολιασμένα!

Οι υποψίες επιβεβαιώθηκαν για όσους είναι δύσπιστοι ώστε να εμβολιάσουν τα παιδιά τους. Μια πρόσφατη μελέτη επιβεβαιώνει ανεξάρτητες έρευνες που συγκρίνουν ανεμβολίαστα παιδιά, με τα παιδιά που έχουν εμβολιαστεί. Όλες οι μελέτες δείχνουν ότι τα εμβολιασμένα παιδιά έχουν δύο έως πέντε φορές περισσότερες παιδικές ασθένειες και αλλεργίες από εκείνα που δεν έχουν εμβολιαστεί.
Στην πρόσφατη μελέτη συμμετείχαν περισσότερα από 17.000 παιδιά μέχρι 19 ετών. Η μελέτη αυτή είναι επί του παρόντος υπό-έρευνα και ξεκίνησε από τον ομοιοπαθητικό Ανδρέας Bachmair.
Ωστόσο, η αναφορά για την αμερικανική μελέτη του Bachmair μπορεί να βρεθεί στην ιστοσελίδα του VaccineInjury.info η οποία πρόσθεσε ένα σύνδεσμο για τους γονείς των παιδιών που εμβολιάστηκαν, προκειμένου να συμμετάσχουν στη μελέτη. Μέχρι στιγμής αυτή η εν εξελίξει έρευνα έχει πάνω από 11.000 συμμετέχοντες.
Τα αποτελέσματα ήταν παρόμοια σε όλες τις χώρες. Βέβαια, κανένα από αυτά τα αποτελέσματα δεν επιβεβαιώθηκε από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, και δεν υπήρξε καμία περαιτέρω χρηματοδότηση για τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) ή του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας ή οποιοδήποτε εθνικού ή διεθνή οργανισμού υγείας (http://healthimpactnews.com).
Δεν τολμούν να συγκρίνουν την υγεία των εμβολιασμένων παιδιών με τα μη εμβολιασμένα παιδιά με αντικειμενικότητα, γιατί θα υπήρχε κίνδυνος να διαταράξουν την μανία για τον εμβολιασμό. Το σημείο αναφοράς για όλες τις μελέτες ήταν ως επί το πλείστον στις παιδικές ασθένειες που εμφανίζονται.
Οι ανεπιθύμητες ενέργειες των εμβολίων ποτέ δεν ήταν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και δικαιολογούν ένα ποσοστό πέντε τοις εκατό ή και λιγότερο, που έχουν αναφερθεί ανεπιθύμητες ενέργειες ή παρενέργειες, ενώ μόνο οι ανεπιθύμητες ενέργειες που συμβαίνουν μετά τον εμβολιασμό λαμβάνονται υπόψη. Δεδομένου ότι τα εμβόλια είναι εθελοντικά, οι περισσότεροι γιατροί δεν θέλουν να ενοχοποιήσουν τον εμβολιασμό και να διατηρεί μία θέση άρνησης για τους κινδύνους του εμβολίου.
Ως εκ τούτου, ακόμη και οι πιο τρομερές παρενέργειες που αναγνωρίζουν μακροπρόθεσμα προβλήματα και δυσμενείς επιπτώσεις στην υγεία από τα εμβόλια δεν θεωρούνται σημαντικές.
Αρκετές έρευνες συνοψίζονται
Ο εντοπισμός των παιδικών ασθενειών συνήθως πραγματοποιείται με ανάλυση από ανεξάρτητες έρευνες που ασχολούνται με άσθμα, υποτροπιάζουσα αμυγδαλίτιδα, χρόνια βρογχίτιδα, ιγμορίτιδα, αλλεργίες, έκζεμα, μολύνσεις αυτιών, διαβήτη, διαταραχές του ύπνου, ενούρηση, δυσλεξία, πονοκεφάλους, υπερκινητικότητα, ADD, επιληψία, κατάθλιψη, αργή ανάπτυξη της γλώσσας ή των κινητικών δεξιοτήτων.
Το 1992, μια ομάδα από τη Νέα Ζηλανδία που ονομάζεται Ανοσοποίηση για την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας πήρε συνέντευξη σε 245 οικογένειες με ένα σύνολο από 495 παιδιά. Τα παιδιά χωρίστηκαν σε 226 εμβολιασμένα και 269 μη εμβολιασμένα.
Οι διαφορές ήταν δραματικές, τα μη εμβολιασμένα παιδιά έδειξαν σημαντικά μικρότερη συχνότητα εμφάνισης σε κοινές ασθένειες της παιδικής ηλικίας από ότι τα εμβολιασμένα παιδιά (http://www.vaccineinjury.info/images/stories/ias1992study.pdf).
Άλλη έρευνα από το Νότιο Νησί της Νέας Ζηλανδίας (Κράιστσερτς) έδειξε ότι μεταξύ των παιδιών που γεννήθηκαν κατά τη διάρκεια ή μετά το 1977, κανένα από τα μη εμβολιασμένα παιδιά ποτέ δεν είχε επεισόδιο άσθματος, ενώ σχεδόν το 25% των εμβολιασμένων παιδιών υποβλήθηκαν σε θεραπεία για άσθμα, γύρω από την ηλικία των 10 ετών. (http:// www.vaccineinjury.info/images/stories/ias1992study.pdf).
Πολλά από τα σχόλια που οι γονείς έχουν επιλέξει να μην εμβολιάσουν τα παιδιά τους (VaccineInjury.info) για την εν εξελίξει έρευνα Bachmair αναφέρουν τον πραγματικό κίνδυνο που αντιπροσωπεύεται από τον εμβολιασμό και την ανάπτυξη της φυσικής ανοσίας (http://www.vaccineinjury . πληροφορίες ).
Ο Δρ Tetyana Obukhanych, ανοσολόγος PhD, έχει γράψει ένα βιβλίο σχετικά με το θέμα: "Hollow εμβόλιο" με το οποίο πήγε ενάντια στο δόγμα και στο πλαίσιο της ιατρικής εκπαίδευσης του. Ισχυρίζεται ότι δεν υπάρχει πραγματική προστασία από τα εμβόλια.
(http://www.vaccinationcouncil.org).
Μπορεί να είναι μία ανεπίσημη έρευνα αλλά βρίσκεται σε εξέλιξη από τον Tim O'Shea, DC, συγγραφέα του βιβλίου "Ο εμβολιασμός δεν είναι ανοσοποίηση." Πολλές άλλες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα
(http://www.thedoctorwithin.com).
 
http://www.katohika.gr/2013/01/epikindini-emvoliasmoi.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters