Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2020

FOX NEWS JOE BIDEN = ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ

Ο Carlson Tucker - Fox News ξέρει πως, ο JOE BIDEN.....ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

■ Ο CARLSON TUCKER ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ:
Ποιός είναι ο Joe Biden;
Η αλήθεια είναι πως πραγματικά δεν γνωρίζουμε ποιός είναι ο Joe Biden!
Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τι σκέφτεται, ούτε εάν είναι ικανός να σκέφτεται! Δεν μας είπε! Κανένας δεν μας είπε για έναν ολόκληρο χρόνο!
Στην πραγματικότητα, γίνεται πια καθαρό το ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ... JOE BIDEN..!

ΗΠΑ ΕΚΛΟΓΕΣ - Η ΚΑΛΠΟΝΟΘΕΙΑ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Δύο κομητείες της Γεωργίας που χρησιμοποιούν το ίδιο λογισμικό ηλεκτρονικής ψηφοφορίας με μια κομητεία του Μίσιγκαν, που αντιμετώπισε δυσλειτουργίες ανέφεραν επίσης ότι αντιμετώπισαν δυσλειτουργίες κατά τις εκλογές του 2020.
Τα μηχανήματα ψηφοφορίας συνετρίβησαν στις επαρχίες Spalding και Morgan της Τζόρτζια, το πρωί της Τρίτης λόγω αυτού που οι εκλογικοί αξιωματούχοι χαρακτήρισαν «δυσλειτουργία»
Ένας εκλογικός αξιωματούχος της Γεωργίας είπε ότι μια τεχνική δυσλειτουργία που σταμάτησε την ψηφοφορία στις δύο κομητείες, προκλήθηκε από έναν πωλητή, που ανέβασε μια ενημέρωση στις εκλογικές μηχανές τους το βράδυ πριν από τις εκλογές, σύμφωνα με έκθεση της Politico.

Πανηγυρίζει η Μουσουλμανική Αδελφότητα για την διαφαινόμενη εκλογή Μπάιντεν

Η Μουσουλμανική  Αδελφότητα θεωρείται τρομοκρατική οργάνωση από τη Ρωσία, την Αίγυπτο, τα ΗΑΕ, τη Σαουδική Αραβία, τη Συρία και το Μπαχρέιν

Οι ακτιβιστές (sic) της Μουσουλμανικής Αδελφότητας και τα μέσα ενημέρωσης φάνηκαν πολύ ενθουσιώδεις για την πρόοδο του Δημοκρατικού υποψηφίου Τζο Μπάιντεν στα αποτελέσματα των εκλογών των ΗΠΑ.

Οι αναλυτές αποδίδουν αυτόν τον ενθουσιασμό στην επιθυμία τους να επιστρέψουν στην εποχή του πρώην προέδρου Μπαράκ Ομπάμα, κατά την οποία έπαιξαν αξιοσημείωτο ρόλο οδηγώντας το κύμα των εξεγέρσεων της «αραβικής άνοιξης».

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ - ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ SLEEPY JOE (06-11-2020). ΒΙΝΤΕΟ

Πολιτικές εξελίξεις και σχολιασμός γεγονότων. Πώς ο Τράμπ, γνώριζε το τι θα συμβεί. Η μεγάλη νοθεία των Αμερικάνικων εκλογών. Πώς λειτούργησε το σύστημα HAMMER για την μεγαλύτερη εκλογική απάτη των εποχών. Δήλωση κλώνου Baiden. Γιατί δεν πρέπει τα παιδιά να πάνε στο σχολείο. Τι συμβαίνει ;

ΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΠ ΚΟΡΝ ΜΑΣ …

Πανηγυρισμοί επί πανηγυρισμών από τα ΜΜΕ «μας» για την εκλογή Biden και ξέρεις φίλε/η … εκτός των άλλων, μου ήρθε ξαφνικά στο μυαλό μια παλιά παροιμία. Αυτή που λέει … «θέλει η π@υτ@να να κρυφτεί κι΄ η χαρά δεν την αφήνει». Την ξέρεις ε;

Λοιπόν …
… όπως είναι γνωστό, οι εκλογές της 3ης Νοεμβρίου δεν ανακηρύσσουν Πρόεδρο των ΗΠΑ, αλλά εκλέκτορες των οποίων το Σώμα

ΑΛΛΟΙΜΟΝΟΝ, ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΗ !!!

ΑΛΛΟΙΜΟΝΟΝ ,ΟΛΑ ΕΊΝΑΙ ΑΛΗΘΗ !!!

Δεν σπούδασα νομικά, δεν αφιερώθηκα στο Ποινικό Δίκαιο με όλη μου την δύναμη για να με εξευτελίζει ο κύριος Μητσοτάκης φυλακίζοντάς με και υποχρεώνοντάς με να κυκλοφορώ στέλνοντας SMS.
Έχουμε ελληνική και παγκόσμια δικτατορία για τους εξής λόγους:
1. Όλα τα δρακόντεια φασιστικά μέτρα, όλη η επιχειρηματολογία, όλη η ορολογία σε όλο τον κόσμο είναι καρμπόν.
2. Όσοι υλοποιούν και εφαρμόζουν τα δρακόντεια φασιστικά μέτρα νίπτουν τα χείρας τους λέγοντας την φράση που ενδημεί στα ολοκληρωτικά καθεστώτα: «εγώ εντολές εκτελούσα» (βλ. και Άιχμαν).
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters