Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

600 πρόσφυγες έρχονται αύριο το πρωί στην Ηλεία

 

Εξακόσιοι πρόσφυγες έρχονται  το πρωί της Πέμπτης (24/03) με λεωφορεία, για να φιλοξενηθούν στο εγκαταλελειμμένο παραθεριστικό κέντρο LM στη Μυρσίνη του δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του patrisnews.com, ο χώρος διαθέτει τις απαραίτητες υποδομές (32 σπίτια) καθώς και έκταση στην οποία μπορούν να στηθούν σκηνές και να τοποθετηθούν κοντέινερ.

Στο σημείο βρίσκονται ήδη στρατιώτες οι οποίοι καθαρίζουν και ετοιμάζουν το χώρο, ενώ η σίτιση των προσφύγων εξασφαλίζεται από την 117 Πτέρυγα Μάχης (ΠΜ).


http://www.patrisnews.com/nea-enimerosi/ileia/600-prosfyges-erhontai-ayrio-to-proi-stin-ileia

ΕΠ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΟΡΤΗΣ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΑΙ .... ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ......ΞΕΧΝΑΜΕ !!!

Η ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΤΕΡΝΙΧ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΥΔΟΒΙΚΟ .............
Η συμφωνια ΕΞΑΓΟΡΑΣ με χρηματα της Αθηνας ..... ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ-ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ απο τους τραπεζιτες .... ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ......ΤΟΝ ΛΟΥΔΟΒΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΤΕΡΝΙΧ χρηματοδοτοντας ....
ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΕΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΕΣ ....... ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕΤΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ ......
ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ << ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ >> .........ΕΩΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΟΝ !!!
Της ΑΘΗΝΑΣ που οι Ελληνες ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ποτε δεν ολοκληρωσαν την ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ της ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΚΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ !!!
...... Εγκυκλοπαιδικο λεξικο του ΗΛΙΟΥ Τομος 7ος σελις 1256.
........ οικτρα υπο πασαν εποψιν ειναι κατα τα ετη 1828 - 29 η καταστασις των Αθηνων , κατεχομενων υπο ρακενδυτων λιμωττοντων Τουρκαλβανων, ζωντων εν μεσω ερειπιων. ( οχι Τουρκων μουσουλμανων ... αλλα ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΩΝ )
Ετη 1830 - 31. Αλλα το πρωτοκολλο της 3ης φεβρουαριου 1830 επιτρεπει την επανοδον των Αθηναιων, ( ποιων Αθηναιων ???? Ελληνων ? η Ελληνοφωνων η των ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ του ΚΟΧΙΝΙ απο τις ΣΠΕΤΣΕΣ ??.... Η ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΟΝΩΝ ??? γιατι στην αμεσως συνεχεια αναλαμβανουν την αντιβασιλεια )
.....οιτινες επανερχονται ..... αθροοι .... και αγοραζουν τα κτηματα παρα των Τουρκων ( και οχι Τουρκαλβανων λιμωττοντων και ζωντων εν μεσω ερειπιων ) .
Το 1831 αρχιζουν οι συσκεψεις του Καποδιστρια και των πρεσβευτων εις τον Πειραια , την δε 13ην Μαιου 1831 οι Αθηναιοι εξελεξαν προσωρινην δημογεροντιαν, ην δεν ανεγνωριζεν ο Καποδιστριας .....
( ΓΙΑΤΙ ο Καποδιστριας και η κυβερνηση στο Ναυπλιον ΔΕΝ τους ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ?? ΔΕΝ ηταν ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ Ελληνες ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΟΙ ... ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ....ΔΗΜΟΓΕΡΟΝΤΕΣ ΟΙ ..... ΥΠΟ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ..... ΕΞΑΓΟΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ?? )
...... ως μη παραδοθεισης και της Ακροπολεως ( ΤΑΧΑ ) εις τας Ελληνικας αρχας. .......
( Η ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΤΑΧΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΑΛΛΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΟΙ ...... << ΑΘΗΝΑΙΟΙ >> .... ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ...... ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ και ΚΛΩΣΣΑΝ ΤΑ ΑΥΓΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑ... ε ρε ιστορικο δουλεμα του Ιωαν. Πασα )
Την 27ην ομως Σεπτεμβριου του 1831 ο Καποδιστριας φονευεται.
Το 1832 αι Αθηναι απεκλειοντο παλιν δι Ελληνικων πλοιων ως αντιτιθεμεναι εις την τοτε Ελληνικην κυβερνησιν, ( ΧΑΧΑΧΑ ... ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΣΤΕΡΙΑ ...ΚΑΙ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΑΝ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΓΟΡΑΣΕΙ ....... << ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ >> )
.....αλλα διαμαρτυρονται προς τους πρεσβεις των Δυναμεων ( αι Αθηναι των Τουρκων ) και ο αποκλεισμος αιρεται.
( Οι Τουρκοι διαμαρτυρονται στους πρεσβεις των μεγαλων δυναμεων και αυτοι εδωσαν ΕΝΤΟΛΗ στους Ελληνες πτωχευμενους ηδη να αποσυρουν τα πλοια τους ??? )
[ ΑΛΗΘΕΙΑ ποια ΠΛΟΙΑ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ το 1832 που τα εβγαλαν στην στερια και περικυκλωσαν την αθηνα ??? ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΝΑΥΑΡΧΟΙ ??? ΟΙ ΓΑΜΒΡΟΙ ΤΟΥ ... ΚΟΧΙΝΙ ??? ΜΙΑΟΥΛΗΣ ΚΑΝΑΡΗΣ κλπ ]
Ετος 1833. Εν μεσω ποικιλων ανωμαλιων αι Αθηναι εορταζουν την 25ην Ιανουαριου του 1833 την αφιξιν του Οθωνος εν Ναυπλιω. ( αι Αθηναι των Τουρκων εορταζουν ??? )
Την 1ην Μαρτιου αφικνειται ο απεσταλμενος της βασιλειας Ιακωβακης Ριζος και παραλαμβανει την Ακροπολιν παρα των Τουρκων,.....
[ την ΑΚΡΟΠΟΛΙΝ ...... ΟΧΙ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ !!! ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΕ ??? ]
...... συγχρονως δε αφικνουνται, απεσταλεντες υπο της αντιβασιλειας, .......
[ ΩΠΑ ...ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ... ΑΛΛΟ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΙ ..... ΑΛΛΟ ΑΝΤΙΒΑΣΙΛΕΙΑ ΕΕΕΕ ???
ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ...... ΟΙ ΑΝΤΙΒΑΣΙΛΕΙΣ ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΠΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟΝ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ???
.... ΟΤΑΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ :
Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΣΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ..... << ΠΟΛΙΤΗΣ >>..... ( αρα εννοειται κρατικη οντοτητα για να εχει πολιτες ) .... ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ... ΔΟΓΜΑΤΟΣ !!!! ΔΗΛΑΔΗ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ !!! ]
........ οι αρχιτεκτονες Κλεανθης και Σαουμπεντ, οιτινες κατοπιν μελετης υποβαλλουσιν σχεδιον ανοικοδομησεως της πολεως.
[ ΠΟΥ ΤΟ ΥΠΟΒΑΛΟΥΝ ??? ...ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΒΑΣΙΛΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΕ ??? Η ΣΤΗΝ ...ΒΑΣΙΛΕΙΑ ??? ποιος ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ εχει την ιδιοκτησια παρει απο τους τουρκους και εδωσε εντολη και ΠΛΗΡΩΣΕ τους μηχανικους ?? ]
Την 20ην Μαρτιου του 1833 αφικνειται η Βαυαρικη φρουρα, [ ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ] την δε 31ην του 1833 αναχωρει η τουρκικη φρουρα της Ακροπολεως και ανυψουται η Ελληνικη σημαια επ αυτης.
Την 18ην Σεπτεμβριου του 1833 αι Αθηναι ανακηρυσσονται δια διαταγματος της αντιβασιλειας [ ΟΧΙ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ] πρωτευουσα του Ελληνικου Βασιλειου.
Η ΕΠΙ 185 ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΝΙΜΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΑΥΑΡΟΥΣ
ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!
ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ !!!!
Γιάννης Καλογερόπουλος Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΠΕΛΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΑ ΝΕΟΤΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΤΕΡΝΙΧ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ !!!!
ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ Η ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΑΛΕΜΑΝΙΟΥΣ ΑΣΚΑΝΑΖΙ
!!

.....ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ......ΦΕΚ Νο 1 ./ 1833
Ο ΚΑΤΑΣΧΕΤΗΣ ΤΟΤΕ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΒΑΥΑΡΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΟΘΩΝ !!!
....ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ !!
ΟΘΩΝ ......ΑΝΑΒΑΙΝΩ ΕΙΣ ΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, [ ποιος επεβαλε στην Ελλαδα τον θρονο ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ?? ]
ΔΙΑ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΣΩ ......ΟΣΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΑΝΕΛΑΒΑ .....
.. ΔΕΧΘΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΣΦΕΡΘΕΝ ΜΟΙ ΒΑΣΙΛΙΚΟΝ ΣΤΕΜΜΑ ΤΟΣΟΝ ΠΡΟΣ ΕΣΑΣ, .....
.ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑΣ ..... ΜΕΣΙΤΕΥΟΥΣΑΣ ......... ΜΕΓΑΛΑΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ....
..
ΔΛΔ ..... Ο ΒΑΥΑΡΟΣ ΚΑΤΑΣΧΕΤΗΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΓΙΟΣ ΑΝΕΛΑΒΕ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΣΕΙ ...ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ..ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΕΣΙΤΕΣ !!!
. [ τι ειδους υποχρεωσεις ηταν-ΕΙΝΑΙ αυτες ? ] ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ!!
ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΕΛΑΒΕ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ < < ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ > > ????
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΦΕΚ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ... < < ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ > >

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1754062814813259&set=a.1397717347114476.1073741830.100006286716949&type=3&theater



 Γιάννης Καλογερόπουλος

Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΑ ΝΕΟΤΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ
.....ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ......ΦΕΚ Νο 1 .
ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΒΑΥΑΡΙΑΣ ΚΑΙ ΥΙΟΣ ΟΘΩΝ !!!
....ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ !!
......ΑΝΑΒΑΙΝΩ ΕΙΣ ΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, [ ποιος επεβαλε στην ελλαδα τον θρονο ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ?? ]
ΔΙΑ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΣΩ ......ΟΣΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΑΝΕΛΑΒΑ .....
.. ΔΕΧΘΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΣΦΕΡΘΕΝ ΜΟΙ ΒΑΣΙΛΙΚΟΝ ΣΤΕΜΜΑ ΤΟΣΟΝ ΠΡΟΣ ΕΣΑΣ, .....
.ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑΣ ..... ΜΕΣΙΤΕΥΟΥΣΑΣ ......... ΜΕΓΑΛΑΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ....
..
ΔΛΔ ..... Ο ΒΑΥΑΡΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΓΙΟΣ ΑΝΕΛΑΒΕ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΣΕΙ ...ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ... [ τι ειδους υποχρεωσεις ηταν-ΕΙΝΑΙ αυτες ?] ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΕΛΑΒΕ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ < < ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ > > ????
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΦΕΚ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ... < <ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ > >

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1754062814813259&set=a.1397717347114476.1073741830.100006286716949&type=3&theater

Γιάννης Καλογερόπουλος ΦΕΚ 1 & 2 / 1833. ΔΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥ ΟΡΚΟΥ ΠΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΥΠΑΚΟΗΣ ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΙΑ
ΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ .....
.ΕΤΣΙ ΓΙΝΑΜΕ ..... ΥΠΗΚΟΟΙ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΥ ΜΕΤΕΡΝΙΧ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΟΟΥΓΓΑΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΥ ΤΗΣ ΒΑΥΑΡΙΑΣ

ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΜΟΝΑΡΧΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕ Η..... ΘΕΙΑ ...ΠΡΟΝΟΙΑ
ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ......
ΓΙΝΑΜΕ ΔΟΥΛΟΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ !!!
ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΥΠΟΤΑΓΗ ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ
ΠΟΥ ΟΡΚΙΖΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΗΚΟΟΥΣ-ΥΠΑΚΟΥΟΥΣ-ΔΟΥΛΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟ ΤΗΣ ...ΘΕΙΑΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ....ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ-ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΟΥ ΜΕΤΕΡΝΙΧ !!!!

ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΤΕ ΕΣΤΕΛΝΑΝ ..... ΔΙΑ ΟΡΚΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΟΥΣ ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΟΥ ΜΕΤΕΡΝΙΧ
ΣΗΜΕΡΑ ΟΠΟΙΟΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΠΟΥ ΟΡΚΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ....
ΜΗΝ ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΝ

ΤΟΥ ΠΡΟΣΑΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΜΠΕΛΑ ΤΟΥ < < Α Ι Ρ Ε Τ Ι Κ Ο Υ > >
.
....... ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ .... διαβαστε τα ΦΕΚ !!!!!!!

http://alfeiospotamos.gr/?p=21479

"ΑΝ ΧΑΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ."

Ο Ελληνισμός είναι το αντίβαρο στην ανελευθερία. Κι άλλες φορές προσπάθησαν να τον σβήσουν και σε όλες απέτυχαν. Και να είστε σίγουροι ότι, άσχετα με τον ρου των γεγονότων, οι απανταχού Έλληνες όχι απλά θα ξαναδώσουν τα φώτα αλλά και θα τα αλλάξουν σε αυτούς που ταλανίζουν την γαία. Αυτό, ακόμα και αν γελάσετε, κρατήστε το κάπου στο πίσω μέρος του μυαλού σας… Τα υπόλοιπα ακούστε τα από τους «ξένους», οι οποίοι, όπως δηλώνει ο Ιρανός καθηγητής, δεν προτείνουν τον Ελληνισμό χάριν κάποιων Ελλήνων φίλων, αλλά γιατί αποτελεί το οξυγόνο της ανθρωπότητας.

«Ο ελληνικός λαός είναι δυσκολοκυβέρνητος και γι' αυτό πρέπει να τον πλήξουμε βαθιά στις πολιτισμικές του ρίζες. Τότε ίσως συνετισθεί. Εννοώ, δηλαδή, να πλήξουμε τη γλώσσα, τη θρησκεία, τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα, ώστε να εξουδετερώσουμε κάθε δυνατότητά του να αναπτυχθεί, να διακριθεί, να επικρατήσει, για να μη μας παρενοχλεί στα Βαλκάνια, να μη μας παρενοχλεί στην Ανατολική Μεσόγειο, στη Μέση Ανατολή, σε όλη αυτή τη νευραλγική περιοχή μεγάλης στρατηγικής σημασίας για μας, για την πολιτική των ΗΠΑ».
Χένρι Κίσσινγκερ,(Σεπτέμβριος 1994)

ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΕΣ, ΑΛΛΑ!!!

Η δύναμη του Ελληνισμού και αυτό που τον κάνει να στέκεται όρθιος μέσα στον χρόνο είναι Η ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, οι αξίες, τα ήθη, ο πολιτισμός, και ο σεβασμός, μα πάνω απ’ όλα οι άνθρωποι που διατηρούν αναλλοίωτα αυτά τα στοιχεία.

Τέτοιους ανθρώπους δεν θα συναντήσει κανείς μόνο στην Ελλάδα αλλά ακόμα και στο πιο «απίθανο» σημείο του πλανήτη… Ανθρώπους που μπορεί να έχουν διαφορετική εθνικότητα, να μιλούν άλλη γλώσσα, να πιστεύουν σε άλλη θρησκεία αλλά στους οποίους υπάρχει μέσα τους το Ελληνικό DNA.

Απόδειξη αποτελούν συν τοις άλλοις και οι Αϊνού (< Ίωνες) ή πιο σωστά Αϊνώ, «η λευκή φυλή» της Ιαπωνίας, όπως τους αποκαλούν. Στις αρχές του 20ου αιώνα οι Αϊνώ αριθμούσαν περί τα 3.000.000!

Ζουν στο Χοκκαΐντο, στην νότια Σαχαλίνι και στην Φορμόζα (γνωστή ως Ταϊβάν). Πολλοί ξένοι επιστήμονες, μεταξύ των οποίων και ο Καθηγητής Ανθρωπολογίας του Πανεπιστημίου του Phoenix, Thomas S. Anderson υποστηρίζουνε ότι οι Ίωνες κατέφτασαν στην Ιαπωνία το 7000 π.Χ. ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΑΓΚΩΝΑΝ ΜΗΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΓΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΤΟ 5.000 π.χ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ χρησιμοποιήσανε το νησί Χοκάιντο για ορμητήριο του αποικισμού της Αμερικής.

Κατα την διάρκεια του ταξιδιού τους, φτάσανε στο νησιωτικό σύμπλεγμα των νησιών Χαβάη. Για αυτό έχουνε μείνει εκεί και διάφορες ελληνικές λέξεις όπως Αέτο, που στα χαβανέζικα σημάινει ΑΕΤΟΣ.

Οι τότε Ίωνες χωριστήκανε σε δύο ομάδες. Η πρώτη ομάδα κατευθύνθηκε προς βορρά. Αυτοί ήτανε οι Ίωνες Βάκχιοι, ενώ η δέυτερη ομάδα κατευθύνθηκε προς νότο, αυτοί ονομαζότανε Ίωνες Εκάτιοι.

Οι Ίωνες Βάκχιοι μετονομάστηκανε σε Ιοναβάκχιο, που αργότερα με γλωσσολογικές παραφράσεις γίνανε οι σημερινοί Ναβάχο, ο πιο πολιτισμένος λαός Ινδιάνων της Βόρειας Αμερικής. Αυτοί δώσανε στις σημερινές ΗΠΑ διάφορα τοπωνύμια όπως το ποτάμι ΠΟΤΑΜΟΚ, που προέρχεται απο την ελληνική λέξη ΠΟΤΑΜΟΣ. Αντίθετα οι Ίωνες Εκάτιοι, μετονομαστήκανε με το πέρασμα των αιώνων σε Ίνκατεις, που με τη γλωσσολογική εξέλιξη γίνανε αργότερα οι Ίνκας, ο πιο πολιτισμένος λαός την Ν. Αμερικής.

Οι πρόγονοι των Ίνκας είχανε ιδρύσει πολλές πόλεις όπως και την πόλη Τιτουάνκο, που κανείς επιστήμονας μέχρι σήμερα δεν μπορεί να εξηγήσει το πως εξαφανίστηκαν οι κάτοικοί της.

Ο παλαιοντολόγος και αεροναυπηγός καθηγητής του πανεπιστημίου του Michigan o Dr. Hugo Weaving, μπόρεσε τελευταία να αποκωδικοποιήσει την γραφή των κατοίκων εκέινης της μυστηριώδους πόλης και κατεληξε στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για μία ελληνική διάλεκτο, όπως οι Αιολικές διάλεκτοι των κατοίκων της Θεσσαλίας και της Μυτιλήνης. Τι γίνεται τώρα;

Ο καθηγητής ιστορίας του πανεπιστημίου της Μασαχουσέτης Dr. Don Davis εξηγεί ότι οι κάτοικοι της πόλης Τιτουάνκο εξαφανίστηκαν χωρίς να υπάρχουνε στην πόλη τα ίχνη κάποιας φυσικής καταστροφής, επιδμίας ή πολέμου, γιατί οι κάτοικοι είχανε τόσο ανεπτυγμένο πολιτισμός, που μπορέσανε να αποικίσουνε το διάστημα. Κι έτσι εξαφανίστηκε εκείνος ο μυστηριώδης πολιτισμός των Άνδεων σε μία νύχτα.
Άλλες πληροφορίες τους θέλουν να έχουν σταλεί για συγκεκριμένη αποστολή στην «χώρα του ανατέλλοντος Ηλίου» κατά τα Διονυσιακά, την πανάρχαια εκστρατεία των Ελλήνων στην Ασία περί το 3.000 π.Χ.

Και οι ίδιοι οι Ιάπωνες δέχονται πως οι Αϊνώ υπήρξαν οι πρώτοι κάτοικοι της Ιαπωνίας ακόμα και πριν από την κατάκτηση των ιαπωνικών νησιών από τις κίτρινες πολεμικές φυλές της ηπειρωτικής Ασίας. Η επίσημη ιστορία τους αναφέρει μάλιστα πως όταν οι πρώτοι Ιάπωνες διέσχισαν την Κίνα κι έφτασαν στην Ιαπωνία, συνάντησαν μία λευκή γενειοφόρα φυλή (φαινόμενο εξαιρετικά σπάνιο στην γη της Ανατολίας), τους Αϊνώ, που ήταν δεινοί πολεμιστές και κυνηγοί. Οι Ιάπωνες και γενικά οι Ασιάτες δεν διαθέτουν πυκνές γενειάδες, αφού τα γένια τους είναι αραιά.
οι Αϊνώ είναι λευκοί στην όψη, κάποιοι έχουν γαλάζια μάτια και είναι ψηλοί στο ανάστημα.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι προστάτιδα της φυλής τους θεωρούν την «Ματεράσου» (< μη\α\τέρα σου), όπως και τα ονόματα που έχουν δώσει σε κάποια από τα χωριά τους, όπως Ιτάμι (< όπως το βουνό Ίταμος της Θεσσαλίας), Αρία (< Αρεία< Άρη, θεό του πολέμου), Ογκάκι (< Όγκα: προσωνύμιο των Θηβαίων προς την θεά Αθηνά), κ.α. Θεωρούν μάλιστα την κουκουβάγια ως το πουλί της σοφίας, που ως γνωστόν αποτελούσε σύμβολο της θεάς Αθηνάς για τους αρχαίους Έλληνες.

Οι στολές τους είναι κεντημένες με αρχαιοελληνικούς μαιάνδρους ενώ συνηθίζουν να φορούν στο κεφάλι ένα είδος στεφανιού ανάλογο με αυτό που φορούσαν οι πιστοί του Διονύσου στις Διονυσιακές γιορτές (πλέγμα κισσού και άμπελου). Οι αρχαίοι Έλληνες άλλωστε συνήθιζαν να φορούν σε αρκετές περιστάσεις στεφάνια, όπως οι Ολυμπιονίκες, οι νικητές σε διαγωνισμούς δράματος (ο Αριστοφάνης είχε φορέσει στεφάνι ελιάς), οι μυημένοι στα Ελευσίνια Μυστήρια, κλπ.

Οι γυναίκες από την άλλη φορούν στο κεφάλι σκυθικό σκούφο, δερμάτινο με σχήμα περικεφαλαίας.

Η ουσία είναι πως κανείς δεν ακούει ή δεν θέλει να ακούσει αυτούς τους ανθρώπους που δηλώνουν μέσα από τον πολιτισμό τους Έλληνες!!!!
Πηγή:
ͽͼ Λορέντζος Βουτσίνοςͽͼ
ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ

Γιατί η Γερμανία θέλει πίσω τον χρυσό της;


Η Bundesbank έχει ανακοινώσει τον επαναπατρισμό ορισμένων από τα αποθέματα χρυσού της Γερμανίας από το εξωτερικό. Τουλάχιστον το ήμισυ του χρυσού της χώρας θα μεταφερθεί στη Φρανκφούρτη το 2020, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Bundesbank, Jens Weidmann.


Σύμφωνα με τον Weidmann, μέχρι στιγμής έχουν επιστρέψει στα ταμεία της Bundesbank 366 τόνοι χρυσού, αξίας 11,5 δισ. ευρώ, ενώ «παραμένουν προς επιστροφή 1.400 τόνοι ή το 41,5% των αποθεμάτων χρυσού της Γερμανίας».

Τον περασμένο Οκτώβριο τα γερμανικά αποθέματα χρυσού έφθασαν στους 3.384 τόνους, με την αξία τους να αποτιμάται στα 120 δισ. ευρώ, όντας τα δεύτερα μεγαλύτερα μετά από αυτά των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα, του RT, το υπόλοιπο των αποθεμάτων του χρυσού θα παραμείνει στη , δύο πόλεις οι οποίες εκτός του ότι είναι εξίσου ασφαλείς – για τη φύλαξη του χρυσού – με τη Γερμανία, σε αυτές υπάρχει και η δυνατότητα άμεσης ρευστοποίησης σε περίπτωση που αυτό καταστεί αναγκαίο, προσέθεσε ο Weidmann.

Η Bundesbank έχει δεχθεί μεγάλη κριτική για την επιλογή της να διατηρεί τα αποθέματα χρυσού εκτός Γερμανίας. Οι Γερμανοί λέγεται ότι βλέπουν τον χρυσό ως δικλίδα ασφαλείας σε μία πιθανή επερχόμενη κρίση και η απότομη ζήτηση χρυσού θα μπορούσε να αποτελέσει ένα χαρακτηριστικό κριτήριο.

Στην προσπάθεια μεταφοράς του γερμανικού χρυσού από τη Νέα Υόρκη στη Γερμανία το 2014, η Bundesbank συνάντησε προσχώματα από τους Αμερικανούς όταν Γερμανοί εμπειρογνώμονες θέλησαν να κάνουν αυτοψία στα γερμανικά αποθέματα χρυσού.

Δεν έχουν δώσει τις δημοσιευμένες λίστες με τους αριθμούς των ράβδων χρυσού, «ακόμα και αν η Fed δημοσιοποιεί την συγκεκριμένη λίστα για τον δικό της χρυσό», αναφέρει ο Peter Boehringer, ο οποίος ξεκίνησε την καμπάνια επιστροφής του χρυσού στην Γερμανία.

huffingtonpost.gr


Read more http://apocalypsejohn.com/giati-germania-theli-piso-chriso/

Η Ελληνική Δημοκρατία συναλλάσσεται εις το Χρηματηστήριον της Ν.Γ. ως…ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ! Ιδιωτική ΕΤΑΙΡΕΙΑ η κυβέρνησις, ΕΤΑΙΡΕΙΑ… ΚΙ ΣΥ ΈΛΛΗΝΑ δια την οποίαν δουλεύεις ως…ΔΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΣΟΥ!

 

και…

Τι πάει να πει ακριβώς «φυσικόν πρόσωπον»;;;

This is…THE WORKING HOUR w/ … JOHN KOUNTOURIS!

Screen Shot 2016-03-21 at 7.20.00 PM.png
-του Ιωάννου Κουντούρη | JohnKountouris.com | Λος Άντζελες

Μια κοινή παρανόησις αναμέσον των ανθρώπων είναι ότι πάς κανόνων ή κανονισμός που τους διέπει εμπίπτει εις μίαν μόνην κατηγορίαν: ο νόμος. Αλλά υπάρχουσι πολλαί άλλαι μορφαί δικαίου που τηρούσιν οι άνθρωποι χωρίς να συνειδητοποιούσιν ότι απλώς δεν ισχύουσι δι᾽αυτούς.

 

Ακόμη μια λανθασμένη αντίληψις είναι ότι το Σύνταγμα οιουδήποτε δεδομένου δυτικού κράτους δίδει εις τον λαόν του τα δικαιώματα αυτοῦ. Το σύνταγμα μιας χώρας δεν κάμνει τίποτε περισσότερον απο την καταγραφήν των δικαιωμάτων που κατέχει ήδη ο λαός. Τούτο οφείλεται εις το γεγονός ότι έχωμεν γεννηθεί με δικαιώματα αναφαίρετα πεπροικισμένα ημίν παρα του Δημιουργού ημῶν. Αυτά δεν έχουσι δωθεί εις ημάς υπο ουδεμίας πηγής ούτε δύνανται να αφαιρεθώσιν!  Το πλέον που ημπορεί κανείς να κάμει με ένα δικαίωμα είναι να επιλέξει να το ασκήσει ή όχι.

 

ΤΟ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟΝ ΝΑΥΑΡΧΕΙΟΝ του ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ είναι επίσης γνωστόν ως το Δίκαιον της Ανοικτής Θαλάσσης. Αντικαθίσται υπο του αστικού δικαίου και ισχύει μόνον δι’ όλους όσοι συνομολογούσι μετ’ αυτού. ΤΟ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟΝ ΝΑΥΑΡΧΕΙΟΝ του ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ είναι ένα σώμα του ιδιωτικού διεθνούς δικαίου που διέπει τας σχέσεις μεταξύ ιδιωτικών φορέων που λειτουργούσι πλοία επί των ωκεανών. Ομιλούμε ενταύθα δια το…ΑΓΓΛΙΚΟΝ ΔΙΚΑΙΟΝ υπο το οποίον ευρίσκεται η Ελλάς εδώ και μερικά χρόνια λογῳ του…ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ. Εις το άθρον μου με τίτλον 

«ΤΟ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΝΑΥΑΡΧΕΙΟ του ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ: Το Δίκαιο της Ανοικτής Θάλασσας • του Ιωαν. Κουντούρη» (GreekNewsOnDemand.com)

 θα μάθετε πώς όλην την χώραν την εξηπάτησε δολίως και εν κρυπτῳ ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος. Διαβάστε αυτό το άθρον διότι εκεί θα καταλάβετε πιο πολύ αυτά που σας λέγω εδώ.

 

Screen Shot 2016-03-21 at 7.46.11 PM.png

 

Το παρόν άθρον έχει ακοπόν να αποδείξει εις τον κάθε αναγνώστην ότι Ιδιωτική ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν είναι μόνο η κυβέρνησις, αλλά και…ΚΙ ΣΥ ΈΛΛΗΝΑ και θα σοι εξηγήσω εδώ, όσον ημπορώ, το ΠΏΣ και το ΓΙΑΤΙ.

 

Τώρα, εξετάστε προσεκτικῶς αυτά που σας λέγω εδώ, διατί αυτά που ισχυρίζομαι ενταύθα ισχύουσι δια πάν δυτικόν έθνος. Εξετάστε το περιεχόμενον του παρόντος άρθρου ιδιαιτέρως υπο το φώς του εν Ελλάδι παράνομου και αντισυνταγματικού καθεστώτος των Μνημονίων. Εάν…ΕΑΝ ισχύουσιν αυτά εδώ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΌΝΙΑ που επέφερε, κατα την ταπεινήν μου γνώμην, την…ΠΛΗΡΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗΝ ΤΟΥ ΑΓΓΛΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!

 

Και ενθειμείσθε ότι συμφώνως προς τον Ευρωβουλευτή των ΑΝΕΛ, κ. Νότη Μαριά, ο οποίος είναι και έγκριτος δικηγόρος είπεν πριν μερικά χρόνια τα εξής εις την Ελλινικήν τηλεόρασιν:

 

Screen Shot 2016-03-21 at 7.47.34 PM.png

 

«Το Αγγλικό Δίκαιο που στηρίζεται σε σειρά δικαστικών αποφάσεων που έχουν εκδοθεί απο την εποχή του δουλεμπορίου που είχαν οι Βρετανοί…είχαν κάτι μαύρους εκεί και τους πουλάγανε…εδώ πρόκειται για νεο-αποικισμό.»

 

ΝΕΟ-ΑΠΟΙΚΙΣΜΟΝ…))))))…ΑΠΟΙΚΙΣΜΟΝ…))))))…ΑΠΟΙΚΙΣΜΟΝ…))))))…

 

Λοιπόν, ας κοιτάξωμεν το ΠΏΣ και το ΔΙΑΤΊ μια μορφή δικαίου, που έχει δημιουργηθεί ίνα διέπει τας δραστηριότητες εταιρειῶν, επιχειρήσεων και πλοίων, επέβαλεν την κυριαρχίαν τῆς και επι των…φυσικῶν προσώπων. Πάντα ταύτα εκτελείται μέσω μιας πρακτική που λέγεται λεκτική μαγεία (word magic). Μια απλή διαστροφή της γλώσσης κατέστησε δυνατόν δια τους ανθρώπους ανα την υφηλίον ότι ισχύουσι δι’ αυτούς τούτοι οι εναλλακτικοί νόμοι.

 

Τώρα, αυτά που πρόκειται να σας εξηγήσω είναι ισχύουσιν 100 τοις 100 δια τας ΗΠΑ. Να ίδωμεν όμως κατα πόσον ισχύουσιν και εις την Ελλάδα. Έτσι λειτουργεί, δια τον κάθε πολίτην, το ΑΓΓΛΙΚΟΝ ΔΙΚΑΙΟΝ εις την Αμερικήν. Εγώ προσωπικώς εξεκίνησα την μελέτην αυτήν βάσει των ευρημάτων που ευρήκα δια το γεγονός ότι παραμένει μέχρι και σήμερον ΑΠΟΙΚΙΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΌΛΑΙ ΟΙ ΗΠΑ! Το άρθρον μου «ΤΟ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΝΑΥΑΡΧΕΙΟ του ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ: Το Δίκαιο της Ανοικτής Θάλασσας • του Ιωαν. Κουντούρη» τα λέγει όλα με παραδείγματα ακόμη απο πολιτείας των ΗΠΑ, μερικαί των οποίων έχουσι καταπιασθεί με αυτό το θέμα και τούτο μάλιστα εις…νομοθετικόν επίπεδον.

 

Μία εκ των κυρίαρχων πεποιθήσεων εν τῳ συγχρόνῳ πολιτισμώ είναι ότι απαιτούνται αι άδειαι, αι άδειαι κυκλοφορίας οχημάτων και άλλαι μορφαί τεκμηριώσεως δια την λειτουργίαν των μηχανοκίνητων οχημάτων, δια την χρήσην των δημόσιων δρόμων και την οικοδόμησι δομών και ιδρυμάτων, δια την ελεύθερην άσκησιν οικονομικής δραστηριότητος και πολλά άλλα. Δυστυχώς, αι πεποιθήσεις αύται βασίζονται εις μιαν ελειπήν ή/και ουδεμίαν έρευναν των γεγονότων και…ψευδείς εισίν. Tούτη η δομή πεποιθήσεων διαιωνίζεται υπο του ΒΡΕΤΑΝΙΚΟΥ ΝΑΥΑΡΧΕΙΟΥ του ΝΑΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ (δηλ., ΑΓΓΛΙΚΟΝ ΔΙΚΑΙΟΝ). Η μορφή αυτή δικαίου είχε δημιουργηθεί αρχικώς δια την διοίκησιν πλοίων και ξένων κρατών δια την εισαγωγήν και την εξαγωγήν προϊόντων και διαφόρων φυσικών πόρων. Ασχολείται με τας τραπεζικάς και εμπορικάς υποθέσεις, ουχί όμως με τας αστικάς υποθέσεις.

 

Screen Shot 2016-03-21 at 8.31.40 PM.png

 

Ήτοι, όταν ένα προϊόν αφαιρείται από ένα πλοίον και εισάγεται ούτως εις ξένην χώραν, το έθνος αυτό λαμβάνει την επιμέλειαν επι τoυ πόρου τούτου και καταγράφει αυτήν την συναλλαγήν χρησιμοποιῶν έν πιστοποιητικόν. Το πιστοποιητικόν αυτό σηματοδοτεί την ημερομηνίαν γεννήσεως του εν λόγω προϊόντος υπό την επιτήρησιν του αντίστοιχου έθνους.

 

Έχετε διερωτηθεί ποτέ διατί χρειάζεται καν να έχει κανείς έν ποιστοποιητικον γεννήσεως; Συμφώνως προς το λεξικόν Barron’s Dictionary of Banking Terms: «Το πιστοποιητικόν νοείται ως έγγραφον που καθιερώνει μιαν αξίωσιν κυριότητος.» Ως εκ τούτου, ο καθένας με ένα πιστοποιητικόν γεννήσεων νοείται ως η ιδιοκτησία κάποιου άλλου—ΠΟΙΟΥ ΌΜΩΣ;;;

 

Επειδή αι ΗΠΑ είναι πτωχεύσασαι ούσαι, χρησιμοποιείται ως ενέχυρον, όταν συναλλάσονται με τα άλλα έθνη, ο δικός λαός αυτῶν (π.χ., κατέχει το ήμισυ του εθνικού μας χρέη οι Κινέζοι) επιβάλλουσαι φόρους παντός είδους επι τον πάντα πολίτην. Αι ΗΠΑ εκήρυξεν πτώχευσιν ταις 9, Μαρ. του 1933. Σε αυτό το σημείον, αι ΗΠΑ ήρχισαν να δανείζονται χρήματα από μιαν ιδιωτικήν εταιρείαν που ονομάζεται η Ομοσπονδιακή Αποθεματική Τράπεζα των ΗΠΑ (The Federal Reserve Bank) που προσποιείται ότι αποτελεί «κρατικήν υπηρεσίαν». Αλλά επειδή χρήματα δεν είχον δια να αποπληρώσουσιν τα δάνεια, αι ΗΠΑ ήρχισαν να χρησιμοποιούσιν τους ιδικούς αυτῶν πολίτας ως…ενέχυρον δια την αποπληρωμην του εθνικού χρέους. Όλα τα πιστοποιητικά γεννήσεως και γάμου είναι εν κυριολεξία αποδείξεις αποθήκης! Απλώς, ρίξτε μιαν ματιάν εις τας οποιότητες μεταξύ των ποιστοποιητικών αποθήκης και εκείνων των πιστοποιητικών γεννήσεως…ΤΟ ΙΔΙΟΝ ΕΙΝΑΙ. (Κάντε το τώρα άμα είστε Έλληνο-Αμερικανός ή Έλληνας μετανάστης εις την Αμερικήν, κ.τλ.) Και τα δύο έγγραφα έχουσι μιαν ημερομηνίαν εκδόσεως, έχουσι ένα αύξωντα αριθμόν, έχουσιν και έναν αριθμόν καταχωρίσεως, έχουσι μιαν περιγραφήν του…προσέξτε…«προϊόντος» καθώς και έναν εξουσιοδοτημένον πληροφοριοδότην όπως κοινοποιεί εις την κατάλληλην κρατικήν υπηρεσίαν.

 

Εν τῃ περιπτώσει της Ελλάδος, ΆΠΑΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ εχει μπεί ενέχυρον δια την αποπληρωμήν ενος εντελώς ΤΕΧΝΗΤΟΥ και ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΧΡΕΟΥΣ που επενόημε ο Γιώργος Παπανδρέου μετα του κ. Γ. Παπακοσταντίνου. ΓΙ᾽ΑΥΤΟ, όλα όσα έχει επιβληθεί επι των ώμων των Ελλήνων αναφορικώς προς τους επιπλέον φόρους που καλούνται να πληρώσουσι κ.τλ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΈΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΕΚΕΊΝΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΝ ΚΥΒΈΡΝΗΣΙΝ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ΚΑΙ ΝΑ…ΕΠ-ΑΝΑ-ΣΤΑ-ΤΗ-ΣΕΙ…!!!

 

Επίσης, επι του κάθε αμερικανικού πιστοποιητκού γεννήσεως υπάρχει ένας κόκκινος αύξων αριθμός, ο οποίος αριθμός αντιστοιχεί εις μιαν…ΕΙΣΗΓΜΕΝΗΝ ΑΞΙΑΝ που ανταλλάσεται στο…ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΟΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΓΙΟΡΚΗΣ! ΗΜΕΙΣ ΕΔΩ ΕΙΣ ΤΑΣ ΗΠΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ, ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟΝ, ΜΕ ΤΗΝ ΊΔΙΑΝ ΜΑΣ ΤΗΝ ΎΠΑΡΞΙΝ! Αν νομίζητε ότι αυτό είναι «παραμύθια», απλώς ανατρέξτε εις τας δηλώσεις της κας Karen Hudes, την πρώην δικηγόρον της Παγκοσμίας Τραπέζης, η οποία έχει γίνει τα τελευταία χρόνια και μεγάλο…ΚΑΡΦΙ, ας είπωμεν, δια ακριβώς αυτήν την συνωμοσίαν που σας εξηγώ εδώ.  Αυτή έχει μιλήσει εις παρα πολλά τηλεοπτικά κανάλια εις όλον τον κόσμον.  Έχει μιλήσει και εις την Ελληνικήν εκπομπήν ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΝΩΜΗ με τον κ. Άγγελον Αγγελάτον (πατήστε εδώ δια την εκπομπήν). 

 

Screen Shot 2016-03-21 at 4.39.32 PM.png

 

Μιας και μιλάνε δια το Χρηματηστήριον της Νέας Γιόρκης, αν διαβάσητε το άρθρον μου που αναφέρω παραπάνω, αποδειχνύω σαφώς ότι η ίδια η Ελληνική Δημοκρατία συναλλάσσεται εις το Χρηματηστήριον της Ν.Γ. ως…ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ! Δείτε εδώ την εικόνα που έβγαλα απο τον επίσημον ιστότοπον της κεφαλαιαγοράς της Νέας Γιόρκης που δείχει πώς έχει καταγραφεί η Ελληνική Δημοκρατία εις το πρωτόκολλον του Χρηματηστηρίου της Ν.Γ. ως ΕΤΑΙΡΕΙΑ.

 

Screen Shot 2016-03-21 at 5.11.53 PM.png

 

Η πλειοψηφία των ανθρώπων που δεν γνωρίζουσιν την ιδικήν τῶν εμπλοκήν με το δίκαιον της θαλάσσης. Αυτό είναι εφικτόν με την χειραγώγησιν της γλώσσης. ΤΟ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟΝ ΝΑΥΑΡΧΕΙΟΝ ήλλαξεν την έννοιαν της λέξεως «πρόσωπον» από ένα φυσικόν πρόσωπον ζωντανόν εις μιαν…ΕΤΑΙΡΕΙΑΝ. Τα διπλώματα οδηγήσεως, αι άδειαι κυκλοφορίας οχημάτων, τα έντυπα δια την ασφάλισιν αυτοκινήτων, τα έγγραφα δια τας φορολογικάς δηλώσεις, αι κλήσεις, τα πιστοποιητικά γεννήσεως, τα πιστοποιητικά θανάτου και πολλαί άλλαι μορφαί τεκμηριώσεως που κάποτε επιστεύετο ότι ήσαν απολύτως απαραίτητα, ισχύουσι μόνον εις τα πρόσωπα ή μάλλον εις τας…ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ!  

 

ΝΑΙ, το ακούσατε σωστά.  ΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟΝ ΔΙΚΑΙΟΝ ΗΜΑΣ ΜΑΣ ΈΧΕΙ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗΝ ΜΑΣ ΤΑΥΤΌΤΗΑ ΩΣ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΈΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΕΙΣ ΚΟΡΠΟΡΑΤΙΚΩΣ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΎΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΎΣΙΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΊΑΝ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΜΕΓΆΛΗΝ…ΕΤΑΙΡΕΙΑΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΆΕΙ ΆΝΩΘΕΝ.  Αυτόν τον πλαστόν κορπορατικόν χαρακτήρα τον λέγομεν «ο Αχυράνθρωπος» (the Strawman). Όμως, προσπάθησον εσύ Έλληνα να λειτουργήσεις εν τῃ κοινωνία του, τη κοινώτητι σου ως ελεύθερον άτομον και θα ιδείς τι θα σοι κάμωμεν!  Γι᾽αυτό το παρόν άρθρον εγράφη δια να σε πληροφορήσει δια τα ύπαρκτα στοιχεία αυτού του…ΕΓΛΗΜΑΤΟΣ που έχει διαπραχθεί κατα σου και των συμπολιτών σου και πώς πρέπει να δράσεις αναλόγως.

 

Screen Shot 2016-03-21 at 11.31.11 AM.png

 

Αφού συμπληρώσετε και υπογράψετε οιονδήποτε εκ των ως άνω εγγράφων, παραιτείσθε εμμέσως όλων των δικαιωμάτων υμῶν, των υπο το σύνταγμα της χώρας δοσμένων μειώνοντες ούτω την κατάστασίν σας με αυτήν μιας εταιρείας που έχει δημιουργηθεί με το ίδιο ακριβώς όνομα όπως το δικό σας. Ο μόνος τρόπος δια να διαφοροποιηθεί το αληθινόν όνομά σας από το όνομα της εταιρείας είναι να παρατηρήσητε ότι η εταιρεία έχει το όνομά της γεγραμμένο με…ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. H μορφή της ορθογραφίας αυτή καλείται Capitis Diminutio Maxima. Τα ώς άνω έγγραφα (τα διπλώματα οδηγήσεως, αι άδειαι κυκλοφορίας οχημάτων, κ.τλ.) που μόλις προαναφέραμε γράφουσι το όνομά μας ΜΟΝΟΝ με…ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ώστε να εκπροσωπούσι «νομίμως» την εταιρείαν χρισημοποιόντα το όνομα το…ΔΙΚΟ ΣΑΣ! Η εταιρεία είναι γνωστή ως «τεχνητόν πρόσωπον», ενώ ημείς, ως ανθρώπινα οντα, είμεθα γνωστοί ως «φυσικά πρόσωπα».

 

 

Αυτό ισχύει εδώ εις τας ΗΠΑ. Δεν ξέρω για την Ελλάδα, αλλά έχω δει πιστοποιητικά γεννήσεως απο την Κύπρον όπου το όνομα των πολιτών έχει καταγραφεί με ΚΕΦΑΛΑΙΑ.  Δείτε όμως αυτό το παράδειγμα πιο κάτω, όπου βλέπωμην το όνομα του Μπαράκ Ομπάμα γεγραμμένον με…ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ!  Το ίδιον ισχύει δι᾽όλους εδώ. 

 

Screen Shot 2016-03-21 at 3.36.54 PM.png

 

ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ όμως που μας έχουσι διορίσει την έννοιαν του φυσικού προσώπου εις την περίπρωσιν των Ελλήων, των σημερινών:

 

«Φυσικό πρόσωπο καλείται από το Δίκαιο κάθε άνθρωπος που έχει την ικανότητα να είναι υποκείμενο δικαιωμάτων και υποχρεώσεων, ανεξάρτητα γένους, ηλικίας, εθνικότητας και θρησκείας. Μόνο ο άνθρωπος θεωρείται «φυσικό πρόσωπο», σε αντιδιαστολή με το Νομικό πρόσωπο.»

 

«Υποκείμενον…ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟΝ δικαιωμάτων και υποχρεώσεων» λέγει. Αλλά το «υποκείμενον» προέρχεται εκ του «ΥΠΟΚΕΙΜΑΙ» που σημαίνει…ΥΠΟΤΆΣΣΟΜΑΙ, ή «ευρίσκομαι από κάτω», κάτι που υποδηλώνει ότι κάτι…ΥΠΕΡΆΝΩ ΗΜΩΝ ημάς μας εξουσιάζει…ΑΠΟ ΠΑΝΩ!  ΕΚΕΙ μας πιάνουσιν Έλληνες, διότι ναι μέν είμαστε πολίται με «δικαιώματα», αλλά δε είμαστε και…ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ (ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ δηλαδή!).

 

Το ΑΓΓΚΛΙΚΟΝ ΔΙΚΑΙΟΝ, το εν Ελλάδι εφηρμοσμένην ΥΠΟΥΛΩΣ και ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ εις βάρος του παντός Έλληνος πολίτου, δεν εχρειάσθη να συμπεριλάβει όλα αυτά τα τερτίπια που εξηγούνται παραπάνω εν τῃ περιπτώσει της Αμερικής, αλλά απλώς ετέθη «εν ισχύει» εν κρυπτώ, και την επομένην μας έπιασαν όλους ωσάν κλέπτης εν τῃ νυκτι…!!!  Μετά μας την εφήρμοσαν με το…ΖΟΡΙ εν μορφή πρόσθετων φόρων περικοπών μισθών, χαρατσιών και πάει λόγοντας. Οι…«πειραταί» του Αγγλικού Δικαίου της Ευρώπης και, συνεναίσει της εκάστοτε ΑΝΘελληνικής κυβερνήσεως, «εισέβαλαν» εις την χώραν για την…ΛΕΙΑΝ!

 

Προκειμένου να ΜΗΝ αντιπετωπίζομεν την ψεύτικην νομικώς ημῶν ταυτότητα που ημάς μας έχει μετατρέψει εις κορπορατικά όντα (δηλ. τεχνητά όντα), πρέπει πάντα να δηλώνομεν εις τα δικαστήρια ότι λειτουργώμεν ως φυσικά πρόσωπα με δικαιώματα αναφαίρετα και ανέπαφα και ΟΥΧΊ ως πρόσωπα τεχνητά, ως νεκρός εταιρικώς πλασματικός χαρακτήρας—διότι ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΥ πρόκεται η φύσις μιας εταιρείας! Αποτελούμεν ένα φυσικόν ανθρώπινον όν προερχόμενον εκ της γης. Δεν κυβερνούμεθα από οτιδήποτε άλλο εκτός της ιδικής ημών συνειδήσεως.  Με τοιαύτην νοοτροπίαν ας οπλισθώμεν ημείς!

 

ΥΠΟΨΙΝ ΈΛΛΗΝΕΣ ΌΤΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗΝ ΤΌΣΟΝ Η ΚΥΒΈΡΝΗΣΙΣ ΌΣΟΝ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΎΣΙΝ ΥΠΟ ΤΟ…ΑΓΓΛΙΚΌΝ ΔΊΚΑΙΟΝ!!!  ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΊΣΧΥΕ ΑΥΤΌ ΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗΝ, ΤΌΤΕ ΘΑ ΕΊΧΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΊΤΑΣ ΏΣΤΕ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΏΣΙΝ ΤΟΥ ΒΑΡΟΥΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ, ΑΛΛΆ ΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟΝ ΔΊΚΑΙΟΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΉΝ ΔΕΔΕΜΈΝΗΝ!

 

Οι νόμοι δημιουργούνται σήμερα εντός οιασδήποτε δεδομένης κοινωνίας, ιδιαιτέρως εν τῃ Δύσει. Οι νόμοι που βλέπουμεν σήμερον συνθέτουσιν κάτι που λέγωμεν «η Κοινωνία των Νόμων.» Αλλά αυτό που ΔΕΝ θέλουσι να μάθωμεν είναι το ΓΕΓΟΝΟΣ ότι μέλης αυτής της κοινωνίας των νόμων ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΜΕΙΣ ΩΣ ΠΟΛΙΤΑΙ…!!! Οι νόμοι ούτοι ΔΕΝ ισχύουσι δι᾽ημας διοτί είναι φτιαγμένοι ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ υπο της ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ που μας κυβερνάει γνωστή και ως…η «κυβέρνησις» μας.  Το γεγονός ότι η ιδική μας κυβέρνησις λειτουργεί κρυφώς ουχί ως μια ύπαρκτη μορφή διακυβερνήσεως προς το αγαθόν του κοινού, αλλά ως ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ προερχομένη εκ του…ΑΓΓΛΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ (ή ΒΡΕΤΑΝΙΚΟΥ ΝΑΥΑΡΧΕΙΟΥ = τα συμφέροντα των Ρότσιλντα και των Πεφωτισμένων!) θα πρέπει να εξοργίσει κάθε πολίτην ώστε να πάει και να…ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΜΙΑ ΤΟΙΑΥΤΗΝ «ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣΝ»!  ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ;;;  ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΣΩΣΤΑ.  ΚΑΙ ΠΟΣΩ ΜΑΛΛΟΝ ΣΗΜΕΡΟΝ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΣΙΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΡΕ ΈΛΛΗΝΕΣ!!!

 

(Και…ΝΑ ΓΙΑΤΙ καταδιώκουσι την Χρυσήν Αυγήν διοτί ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ να κάμει μια αληθινήν…ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΙΝ εις την Ελλάδα με αποτέλεσμα να καταρεύσει όλο εκείνον το σάπιον πολιτικόν καθεστώς εκεί!)

Αυτά που δηλῶ παραπάνω ισχύουσι τόσο δια την Αμερική όσο και για την Ελλάδα (και το αποδειχνύουμε εδώ) όσο και δια κάθε άλλην δυτικήν κυβέρνησιν.  ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΔΎΣΙΝ ΛΕΤΟΥΡΓΟΎΣΙΝ ΌΛΑΙ ΩΣ ΙΔΙΩΤΙΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗΝ ΤΩΝ ΛΑΏΝ ΑΥΤΏΝ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ. Και όλοι μιλάνε δια την δήθεν «δημοκρατίαν» που απολαμβάνουν οι δυτικαί χώραι αυταί.  ΠΟΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΩΡΕ;;;!!!  Η «δημοκρατία» αυτήν την στιγμήν ΣΚΩΤΏΝΕΙ ΑΘΩΟΑΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑΣ ΖΩΆΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΣΥΡΊΑΝ, ΣΚΩΤΏΝΕΙ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΑΣ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΊΩΝ ΚΑΙ ΟΥΤΩ ΚΑΘ´ΕΞΉΣ! 

 

Οι κορπορατικής φύσεως νόμοι αυτής της ΕΤΑΙΡΕΙΣ που μιλάμε που το παίζει «κυβέρνησίς μας» ΔΕΝ έχουσιν ουδεμίαν εγκυρότητα ώστε να εφαρμοσθώσι νομίμως εις την κοινωνίαν που ζούμε. Το γεγονός ότι μας τα έχει αποκρύψει διαχρονικώς όλ᾽αυτἀ η κυβέρνησις, αυτήν την καθιστά ουχί μόνο επιζήμιαν δι᾽ημάς αλλά και…ΠΑΡΆΝΟΜΟΝ!

 

Το άρθρον μου «ΕΊΝΑΙ ΌΝΤΩΣ ΑΝΏΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΈΡΝΗΣΙΣ;;;» (πατήστε εδώ), το οποίον έχει τεθεί εις γνώσιν του ίδιου του Αρείπου Πάγου δια μέσου της δικαστικής υποθέσεως της κας Βενετίας Κάτζιας, μας εξηγεί σαφώς ότι οιαδήποτε χώρα εις την Δύσιν, ιδιαιτερώς η ιδική μας, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ ΟΥΔΕΜΊΑΝ «ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑΝ» όπως την έχωμεν γνωρίσει απο την αρχήν της περιόδου των «επαναστάσεων» της Ευρώπης μέχρι ΣΗΜΕΡΟΝ. Αι επαναστάσεις σκόπον είχον ουχί μόνον να φέρωσιν εις πάσαν την Ευρώπην μιαν νέαν εποχήν (Νεα…ΤΑΞΙΝ) —κάτι του οποίου είναι ΥΠΕΡ ο τέως Βασιλεύς την Ελλήνην Κωσταντίνος, να το εξεύρετε παίδες (πατήστε εδώ για αποδείξεις)— αλλά και την απόλυτην ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΝ παντός υπολείματος μιας Χριστιανικής κοινωνίας και, εν τῃ ιδιά ημῳν περιπτώσει, μιας Χριστιανικής Βυζαντινής αυτοκρατορίας!  Και…ΓΙ᾽ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΕΧΌΜΕΘΑ ΚΑΜΊΑΝ ΔΙΑΒΟΛΙΚΉΝ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑΝ», ΕΜΠΝΕΥΣΜΈΝΗΝ ΥΠΟ ΤΩΝ «ΥΨΗΛΩΝ ΙΔΑΝΙΚΩΝ» ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ «ΔΙΑΦΩΤΙΣΜΟΥ.»  Ομιλούμε εδώ δια τους…ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΥΣ που ήσαν ΑΥΤΟΙ που ήσαν όπισθεν όλων των επαναστάσεως της Ευρώπης και ΑΚΟΜΗ ΈΤΙ είναι πίσω απο τας λαϊκάς εξεργέσεις και [λαθρο]-μεταναστευτικάς ροάς που αυτήν την στιγμήν μαστίζουσιν την Ελλάδα μας, την ιεράν!

 

Τούτο το αφιερώνω εις τίνες ανιστορήτους και ασχέτους που δεν εμπήκαν ποτέ εις τον κόπον ίνα μάθωσιν περι τούτων, προτιμώντες μάλλον να υβρίζουσιν αυτούς που έστειλε αυτοῖς ο ίδιος ο Θεός ίνα αρμοδίως οπλισθώσι δια την σωτηρίαν του έθνους αυτῶν. Πάντως, θα σας τα εξηγήσει ΌΛΑ επι του θέματος το άρθρον το εμόν. Διαβάστε το προσεκτικώς και στο τέλος, βγάλτε τα ιδικά υμῶν συμπεράσματα.

 

Εδώ εις τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ είμαστε ΥΠΕΡ μιας μορφής διακυβερνήσεως απαλλαγμένος πάσης επιρροής της νέας εποχής, κάτι το οποίον ομοιάζει με εκείνην που ΗΜΑΣ μας εποίησεν ΜΕΓΑΛΟΥΣ ως έθνος δια πάρα πάνω απο 1.000 έτη!

 

Το παιχνίδιον που παίζεται εδώ πρόκειται για μεγάλην…ψευδαίσθησιν! Ημπορείτε απλώς να επιλέξητε να ανοίξητε τα μάτια σας και να διεκδικήσητε την ελευθερίαν μεθ’ ής εγεννήθημεν οι πάντες, δεσμευόμενοι από τίποτα άλλο εκτός των ορίων της ιδικής ημῶν φαντασίας. Να έχομεν πάντα την επίγνωσιν του πώς σχηματίζομεν τας πεποιθήσεις και τας αντιλήψεις ημῶν, ιδιαιτέρως εάν διαμορφώνονται απο τας κυβερνήσεις εις τας οποίας το «πράσινον φώς» εδώκαμε ημείς ώστε ΗΜΑΣ να μας κυβερνώσιν…

 

-Ιωάν. Κουντούρης, Δημοσιογράφος/Συγγραφεῦς


https://greeknewsondemand.com

ΤΟ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΝΑΥΑΡΧΕΙΟ του ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ: «Το Δίκαιο της Ανοικτής Θάλασσας»

Η ΔΑΝΕΙΑΛΗ ΣΥΜΒΑΣΙΣ: Η ΛΑΝΘΆΝΟΥΣΑ ΑΠΕΙΛΉ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΚΕΚΡΥΜΜΈΝΗ ΕΝΤΌΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΊΩΝ 

και

Ο ΠΑΓΚΌΣΜΙΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΌΣ ΚΏΔΙΞ εν σχέσει με το ΑΓΓΛΙΚΌΝ ΔΊΚΑΙΟΝ και τι Σημαίνει Αυτό Για την Ελλάδα




του Ιωάν. Κουντούρη  •  JohnKountouris.com

Δείτε την σχετική εκπομπή του Κώδικα Μυστηρίων στη οποία μίλησα εγώ για αυτό το θέμα…


Κώδικας Μυστηρίων (9-1-2016) μέρος 2ο:ΗΛΙΟΣ... από -KODIKAS
 

Μέχρι τώρα σχεδόν όλοι στην Ελλάδα έχουν ακούσει, έστω και λιγάκι, για το Άγγλικό Δίκαιο αναφορικώς προς την υλοποίησιν των Μνημονίων, αλλά είναι δυστυχώς ελάχιστοι που καταλαβαίνουν όλ᾽αυτά εν σχέσει με την εθνκική κυριαρχία της πατρίδος τους και πώς κυνδυνεύει, ιδιαίτερα αυτόν τον γύρο με τη κυβέρνηση Τσίπρα-ΣΥΡΙΖΑ, να εξαφανισθεί τελείως αν δεν κάνει κάτι για αυτό ο Ελληνικός λαός. Όμως, εδώ θα πάμε αυτό το θέμα ακόμη παραπέρα αναλύοντας απο πού ακριβώς προέρχεται το Αγγλικό Δίκαιο και ΠΟΙΟΙ είναι αυτή που το ελέγχουν και πώς.

Ο γνωστός Έλληνας μπλόγκερ και ερευνητής ΑΝΤΙ300 τη πρώτη Δανειακή Σύμβαση (ΔΣ) μας την απεκάλυψε πρόσφατα (δείτε στα αριστερά) όπως την είχε υπογράψει εν κρυπτώ ο Ευάγγελος Βενιζέλος με την Φιλανδική Κυβέρνηση περιεχόμενο της οποίας δεν εγνώριζε η τότε Ελληνική Κυβέρνηση, διότι δεν δόθηκε ποτέ στην Βουλή των Ελλήνων προς ψήφισιν.  Και σύμφωνα με τον συνταγματολόγο Γεώργιο Κασιμάτη, ΔΕΝ πρόκειται να πάει στην Ελληνική βουλή ούτε η τωρινή Δ.Σ. του τρίτου Μνημονίου του Τσίπρα!  Μιλάμε εδώ για…ΕΣΧΆΣΤΗ ΠΡΟΔΟΣΊΑ!

Αλλά σε αυτό το πρόσφατο δημοσίευμα του ΑΝΤΙ300 (που είναι σε όλο το διαδύκτυο), γράφει τα εξής ο ίδιος:

«Κύριοι και κυρίες Δικαστές, δεν σας εμπιστεύεται κανείς στην Ευρώπη πιά. 
Εξού και η δικαιοδοσία των Αγγλικών και Ουαλικών Δικαστών για να αποδώσουν δικαιοσύνη με Αγγλικό Δίκαιο, στην περίπτωση που προκύψουν προβλήματα, αναφορικά με την ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ και των υπολοίπων συνοδευτικών συμφωνιών μεταξύ της χώρας μας και της Φιλανδίας.» 

Και ΠΟΙΆ ήταν τα συμβαλλόμενα μέρη αυτής της συμφωνίας;  Σύμφωνα με την ίδια, λέει τα εξής: «Η παρούσα Συμφωνία Μεσεγγύησης και Φύλαξης χρονολογείται το 23 του Φεβρουαρίου του 2012».  Και πιο κάτω μπορείτε να δείτε τα συμβαλλόμενα μέρη μαζί με ένα στιγμυότυπο της αρχικής σύμβασης στα Αγγλικά:



(1) Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ ΤΗΣ ΦΙΛΑΝΔΊΑΣΜέρος Α»)
(2) Μια εταιρεία που έχει συσταθεί και υφιστάμενη σύμφωνα με τους νόμους της Ελληνικής Δημοκρατίας («Μέρος Β») της οποίας η έδρα βρίσκεται στο (δεν αναφέρεται)...
(3) Ένας φορέας μεσεγγύησης 

Αλλά προσέξτε εδώ το πρώτο μέρος γιατί ο τίτλος του έχει γραφτεί με ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΆΜΜΑΤΑ ενώ τα ονόματα των  άλλων μερών είναι με μικρά γράμματα.  Το “Hellenic Republic” (Ελληνική Δημοκρατία) είναι με πεζά γράμματα.  Γιατί άραγε;  Τι υποδηλώνει –ή υπονοεί μάλλον– αυτό το πράγμα;  Μήπως έχει σχέση αυτό με το Αγγλικό δίκαιο. Θα δούμε λίγο παρακάτω, αλλά θα γίνει και αντιληπτό στη πορεία.  

Προσέξτε παραπάνω και τη φράση στο Μέρος 2 όπου λέει «Μια εταιρεία που έχει συσταθεί και υφιστάμενη σύμφωνα με τους  νόμους της Ελληνικής Δημοκρατίας» γιατί και αυτό θα σας γίνει αντιληπτό κάθ᾽οδόν στο συμπέρασμά μας εδώ  Σημειωτέον, μιλάμε για μια εταιρεία σε σχέση με την ίδια την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

Το 2012 ο γνωστός και αναγνωρισμένος Έλληνας συνταγματολόγος και καθηγητής Γεώργιος Κασιμάτης έδωσε συνέντευξη τύπου* στο ελληνικό Τύπο, δηλώνοντας πόσο αντισυνταγματική και δόλια ήταν η διαδικασία με την οποία τα μνημόνια πλασάρονται στον ελληνικό λαό. Το πρώτο πράγμα που επεσήμανε σε αυτή τη συνέντευξη είναι πως από την πρώτη στιγμή το μνημόνιο ανακοινώθηκε από τον ελληνικό τύπο και την κυβέρνηση ως ένα μέσο με το οποίο η ελληνική κυβέρνηση θα μπορούσε να διασωθεί, ο ελληνικός Τύπος, ναι μεν, τόνισε τη λέξη «Μνημόνιο», αλλά αυτήν την λέξιν την εξήγησε για τον ελληνικό λαό σε γενικότητες.  Αλλά αυτό που παρέλειψαν να αναφέρουν στο κοινό ήταν ότι υπήρχε αυτή η ύπουλη, μυστική ρήτρα που ήταν κρυμμένη καλά στο πρώτο (και δέυτερο, και ΤΡΊΤΟ πλεόν!) Μνημόνιο η οποία ήταν το πραγματικό ζήτημα: μιλάμε για την ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΎΜΒΑΣΙΣ.

Σύμφωνα με τον Κασιμάτη, το τι είναι στην ουσία το Μνημόνιο είναι ένα έγγραφο που εξηγεί τους όρους εφαρμογής της Δανειακής Σύμβασης (ΔΣ) και η ΔΣ είναι αυτό που βάζει την Ελλάδα σε δύσκολη θέση αλλά αυτό, ακόμα και σήμερα, (το 2015) δεν εξηγείται με αυτόν τον τρόπο στον ελληνικό λαό!  Είναι η ΔΣ που περιέχει όλες τις παραχωρήσεις και δεσμεύσεις εκ μέρους του ελληνικού λαού σε συνεργασία με την ΤΡΟΙΚΑ!  Το πλήρες κείμενο του Μνημονίου περιέχει τις κατευθυντήριες γραμμές του Μνημονίου μαζί με τις συμφωνίες δανειοδότησης και όλους τους όρους της, κ.λπ.

Ένα απλό τμήμα του Μνημονίου ψηφίστηκε στην Ελληνική Βουλή το Μάιο του 2010, αλλά όχι ακόμη η ΔΣ, ενώ τέθηκε εν ισύι η ίδια από την ελληνική κυβέρνηση. Θα τα εξηγήσω όλα παρακάτω συνοψίζοντας τον κ. Κασιμάτη επ᾽αυτού:

  • Λίγες μέρες μετά την ψηφοφορία στο ελληνικό κοινοβούλιο για το πρώτο Μνημόνιο (το 2010), δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως της Ελληνικής Δημοκρατίας (ΦΕΚ) ένας ... ΝΕΟΣ "νόμος", αριθ. 3547, τον οποίο κανείς στην ελληνική κυβέρνηση δεν έχει αναφέρει, ο οποίος δίνει ειδική εξουσία και εξουσιοδότηση προς τον Έλληνα Υπουργό Οικονομικών (ο οποίος το 2010 ήταν ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου) να υπογράψει τη ΔΣ για λογαριασμό του έθνους της Ελλάδας, κάτι το οποίο είναι απολύτως αντισυνταγματικό.

  • Ο Ίδιος νόμος αυτός καταργεί επίσης το ίδιο το ελληνικό Σύνταγμα δηλώνοντας ότι οι δανειακές συμβάσεις, όπως γίνονται μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και της ΤΡΟΙΚΑΣ, δεν θα απαιτούσαν κύρωση από τη Βουλή των Ελλήνων! Αυτός ήταν ένας απλός νόμος που, στην πραγματικότητα, έχει καταργήσει το σύνολο του ελληνικού συντάγματος! Αυτό πρόκειται για ΕΣΧΆΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!

  • Αυτό Το είδος της ελληνικής νομοθεσίας ήταν / είναι άνευ προηγουμένου σε όλη την ιστορία του σύγχρονου κράτους της Ελλάδας.

  • Ακόμα και το διεθνές δίκαιον προϋποθέτει ότι, σε μια τέτοια περίπτωση, αυτοί οι τύποι δανειακών συμβάσεων πρέπει οπωσδήποτε να ψηφίζονται στο αντίστοιχο ελληνικό κοινοβούλιο ή στο κοινοβούλιο οποιουδήποτε άλλου έθνος εδώ που τα λέμε.

  • Ήταν Μια συντονισμένη προσπάθεια από την πλευρά της ελληνικής κυβέρνησης, σε πλήρη συνεργασία με την τρόικα, να προσποιείται ότι το πλήρες κείμενο του Μνημονίου, το οποίο περιλαμβάνει τη ΔΣ, ψηφίστηκε κατάλληλα στην Ελληνική Βουλή, όταν, στην πραγματικότητα, ΔΕΝ ΉΤΑΝ ΈΤΣΙ ΤΑ ΠΡΆΓΜΑΤΑ!  Αυτό πρόκειται για μια ύπουλη ΣΥΓΚΆΛΥΨΙΝ έτσι ώστε να μην το πάπουν χαμπάρι οι οι Έλληνες πολίτες!

  • Η ελληνική κυβέρνηση είχε πει στον ελληνικό τύπο να ακολουθήσει την ίδια πολιτική, στο βαθμό που ΔΕΝ θα ανέφερε τις λεπτομέρειες σχετικά με τη ΔΣ!

  • Προφανώς, δεν διάβασαν καν το κείμενο του πρώτου Μνημονίου ούτε οι Βουλευτές ούτε οι Υπουργοί απο τα κόμματα που ψήφισαν μεσ᾽στη Βουλή ΥΠΕΡ του Μνημονίου.

  • Και στην πραγματικότητα, εάν είχαν διαβάσει αυτό το κείμενο οι Βουλευτές και οι Υπουργοί  ή, τουλάχιστον, κατάλαβαν την ουσία και τας συνέπειες αυτοῦ, τότε θα ήταν όλοι ΥΠΑΊΤΙΟΙ σε αυτό το έγκλημα!

Και γιατί δεν υπάρχει καμία επέμβαση τα τελευταία 5 έτη απο πλευράς της Ελληνικής Δικαιοσύνης και του Αρείου Πάγου ώστε δια νόμου να εκτεθεί δημοσίως η όλη απάτη αυτή εις βάρος του Ελληνικού λαού;!  Είναι διότι το Ανωτατόν Δικαστήριον ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΚΑΝ δικαιοσίαν επι τοιαύτων θεμάτων που αφορούν διεθνείς χρηματοοικονομικές συβάσεις––γι᾽αυτό οι προδότες του έθνου μας είναι εις θέσιν να κάνουν αυτό κάνουν στο Ελληνικό λάο κάτω υπο το...ΑΓΓΛΙΚΌΝ ΔΊΔΑΙΟΝ!

______________________________________________________________________

* Ο Έλληνας συνταγματολόγος/καθηγητής Γεώργιος Κασιμάτης στην ελληνική ραδιοφωνική εκπομπή REAL FM, το 2012
____________________________________________________________________________________

Πάμε τώρα σε ένα πρόσφατο άθρο της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΩΡΑΣ σχετικά με αυτό το θέμα που θα ρίξει άπλετο το φώς πάνω σε αυτό θέμα...

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΚΥΒΈΡΝΗΣΙΣ Ή…ΙΔΙΩΤΙΚΉ ΕΤΑΙΡΕΊΑ;;;

Το ακόλουθο πρωτοσἐλιδο άρθρο το έγραψα σε συνεργασία με τον συνάδελφό μου Ιωάννη Παπαζήση στην ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ στις 28 Ιουνίου του 2015.

Σύμφωνα με τους καλύτερους οικονομολόγους, ερευνήτες και ιστορικούς της  Αμερικής, η Αμερικανική κυβέρνηση αποτελεί ΑΝΏΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΊΑ (Α.Ε.), και τούτο μάλιστα απο το 1871 και εντεύθεν. Μήπως ισχύει το ίδιο και για την…ΕΛΛΆΔΑ; Το λέω αυτό, γιατί όπως πολλοί ξέρουν σήμερα στην Ελλάδα, οι ίδιες δυνάμεις που ελέγχουν την Αμερική, ελέγχουν ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ. Μιλάμε για τους μεγαλο-τραπεζίτες του κόσμου με επικεφαλής την οικογένεια Ρόθτσιλτ. Στην περίπτωση της Ελλάδος, οι αποδείξεις για αυτό μπορούν να βρεθούν στο Φ.Ε.Κ., Αριθ. 6, 30 Μαρτίου 1841, όπου λέγει ότι η Εθνική Τράπεζα αποτελεί «ΑΝΏΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ». Αυτά τα εξήγηθηκαν  αναλυτικά με αποδείξεις σε ένα πρόσφατο άρθρο  στην Ελεύθερη Ώρα  με τίτλο «ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ». Αλλά όσον αφορά την κυβέρνηση της Ελλάδος, ίσως αποτελεί κι αυτή Α.Ε. όπως κι η Αμερικανική κυβέρνησις.  

Ας δούμε πρώτα τα πραγματικά στοιχεία για την περίπτωση των ΗΠΑ και μετά θα ρίξουμε μια ματιά και στην περίπτωση της Ελλάδας… Στην περίπτωση της Αμερικής, μια εμφανής απόδειξη για αυτό είναι το ακρώνυμο «USC» (δείτε πιο κάτω την εικόνα )  που πάντοτε βρίσκεται πάνω στα επίσημα νομικά/δικαστικά έγγραφα  στις ΗΠΑ και σημαίνει Αγγλιστί “United States Code” (Κώδιξ των Ηνωμένων Πολιτειών) και ΌΧΙ…προσέξτε… “United States of America Code” (δηλ., Κώδιξ των Ηνωμένων Πολιτειών της ΑΜΕΡΙΚΉΣ).   Τούτο οφείλεται εις το γεγονός ότι εδώ ομιλούμε δια την ΙΔΙΩΤΙΚΉΝ ΕΤΑΙΡΕΊΑΝ εκ της Κορώνας της Αγγλίας η οποία ελέγχει ΛΆΘΡΑ τις ΗΠΑ απο το 1871 και εξής. Στις 21 Φεβ. 1871, με πράξη της 41ης Συνεδριάσεως του Αμερικάνικου Κογκρέσου, Άρθρο 34, Συνεδρίασις 3, Κεφάλαια 61 και 62, το Κογκρέσο των ΗΠΑ πέρασε ένα νόμο με τίτλο «Πράξις προς την παροχήν μιας κυβερνήσεως εις την Περιφέρειαν της Κολούμπια», γνωστή ως και «Ο νόμος του 1871.» 




Στην ουσία, η εν λόγω πράξις οδήγησε στην εταιρεία που είναι γνωστή ως…«ΟΙ ΗΝΩΜΈΝΕΣ ΠΟΛΙΤΊΕΣ» (και μένουμε εκεί!…δηλ., δεν βάζουμε στο τέλος και το «ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΉΣ» και θα σας πω γιατί). Η απόδειξις αυτού έγκειται εις το γεγονός ότι συμφώνως προς τον ίδιον τον Κώδικα των Ημωμένων Πολιτειών (της Αμερικής), Ενότης 28, Άρθρον 15 3002 (28 U.S. Code § 3002), λέγει τα εξής για αυτό που αποκαλούμε  στην Αμερική «τις Ηνωμένες Πολιτίες»:

(15) “United States” means— (Οι «Ηνωμένες Πολιτίες» σημαίνει το εξής) (A) a Federal corporation (Ομοσπονδιακή Εταιρεία, δηλ. Ιδιωτική Εταιρεία)

Εν ολίγοις, όταν η ίδια η κυβέρνησις της Αμερικής μιλάει για τις «Ηνωμένες Πολιτίες», αφαιρούν ΕΣΚΕΜΜΈΝΑ το «της Αμερικής» τονίζοντας κρυφά το γεγονός ότι η Αμερική δεν ανήκει στον εαυτόν της πια, αλλά σε ΞΈΝΗ ΕΤΑΙΡΕΊΑ. (Κάτι παρόμιο έχει γίνει και στην Ελλάδα τελευταίως όταν το «της Ελλάδος» αφαιρέθηκε απο την Εθνική Τράπεζα, έτσι δεν είναι;;;) Τούτο το γεγονός το πραγματεύονται ήδη με δημόσιες συνεδριάσεις τουλάχιστον 3 με 4 πολιτίες των ίδιων ΗΠΑ, όπως η πολιτεία της Νιου Χάμσαϊρ όπου το 2013 μέσ´στη Βουλή της πολιτείας αυτής, κατατέθηκε νομοσχέδιο HB 638 που έχει να κάνει με την αναγνώριση, από πλευράς της νομοθετικής εξουσίας της Νιού Χάμσαϊρ, της αρχικής δέκατης τρίτης τροποποίησης του Συντάγματος των Ηνωμένων Πολιτειών. 

Η όλη συνωμοσία για την οποία ένα μεγάλο ποσοστό Αμερικών μιλάει σήμερα -γεγομένη ανοιχτά στο φώς της ημέρας πλέον- εις βάρος του Αμερικάνικου λαού, έχει να κάνει με την αφαίρεση της ως άνω τροποποιήσεως του Συντάγματος των ΗΠΑ που ΕΜΠΌΔΙΖΕ -και ακόμη εμποδίζει γιατί δεν αφαιρέθηκε ΠΟΤΈ με τρόπο ΝΌΜΙΜΟ!- Άγγλους με τίτλους ευγένειας [δηλ. Λόρδοι, Μπάριστερ («Συνήγοροι»), κ.τλ.] απο το να μεταναστεύσουν στην Αμερική, να αποκτήσουν υπηκοότητα μεσ᾽ στις ΗΠΑ και μετά…προσέξτε…ΝΑ ΠΟΛΙΤΕΥΤΟΎΝ. Γιατί;;; Γιατί όλοι οι Αμερικανοί τότε (δηλ. στην τον 19ο Αιων. και εξής) ήξεραν πολύ καλά ότι αυτοί οι ύποπτοι τύποι που ερχόντουσαν απο την Αγγλία για την Αερική, ήσαν, ώς επι το πλείστον, Εβραίοι που έφεραν μαζι τους όχι μόνο τις ιδιότητές τους ως «μεγάλα ονόματα» κ.τλ, αλλά και όλες τις βρωμικές τους πρακτικές που ασκούσαν αρχικά στην Αγγλία, ιδιαίτερα αυτοί που ήσαν…ΔΙΚΗΓΌΡΟΙ. Γιατί οι δικηγόροι;;; Γιατί αυτοί, σε συνεργασία με τους τραπεζίτες, είναι οι οποίοι που μετέτρεπαν τότε -και μετατρέπουν ακόμη- τις κυβερνήσεις της κάθε χώρας της Ευρώπης σε…ΕΤΑΙΡΕΊΕΣ για να βγάλουν…ΛΕΦΤΆ εις βάρος όλων των ευρωπαικών λαών. 

Γι᾽αυτό, μέχρι το 1871, όπως ξέρουμε πολλοί απο εμάς σήμερα, η Αγγλία ήδη είχε αρχίσει να σαπίζει εκ των έσω λόγω αυτού του ΒΡΩΜΙΚΟΥ καθεστώτος, που ήταν ήδη εν ισχύι μεσ´στην Αγγλία, που εγκατέστησαν εκεί οι Ροθτσίλντ σε συνεργασία με τους συνεταίρους τους εκεί. Σε εκείνη την εποχή, οι Αμερικάνοι, που ήδη ήξεραν γι᾽ ολ᾽αυτἀ, δεν θέλανε ΕΠ᾽ΟΥΔΕΝΙ τέτοιο καθεστώς να εφαρμοστεί και στην Αμερική. Αλλά μεχρι το τέλος του Εμφυλιού στην Αμερική, ήταν πλέον αργά, γιατί τότε…άκουσον-άκουσον!…η Αμερική, χρεοκοπήσασα  απο έναν αιματηρό και δαπανηρό πόλεμο, απεφάσισε τελικά να προσφύγει εις τους Ευρωπαίους…ΕΤΑΊΡΟΥΣ της για χρηματοοικονομική βοήθεια. 

ΣΑΣ ΑΚΟΎΓΕΤΑΙ ΚΑΘΌΛΟΥ ΛΊΓΟ…ΟΙΚΕΊΑ Ή ΠΑΡΌΜΟΙΑ ΑΥΤΉ Η ΙΣΤΟΡΊΑ ;;; 

Εν κατακλείδι, οι κυβερνήσεις της Δύσης δεν είναι τίποτα παρα ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΣ ελεχόμενες απο τους Ροθτσίντ μέσα απο τα νομικά και χρηματοοικονομικά τους συστήματα. Αν ξέραμε τίποτε για το πώς πραγμτικά λειτουργουν οι ΗΠΑ, τότε θα ξέραμε και πώς λειτουργείται η ίδια απο μια ΞΈΝΗ ΕΤΑΙΡΕΊΑ απο την Αγγλία, η οποία τυχαίνει να ελέγχει και την Ελλάδα καθώς και σχέδον όλα τα άλλα κράτη της Δύσεως. Τώρα λοιπόν, πώς μπορούμε να αποδείξουμε το ίδιο πράγμα και για την Ελλάδα;;; Ίσως μια απόδειξις προς τούτο, μπορεί να μας προφέρει απο τον κεντρικό της ιστοτόπο η ίδια η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ, όπου είναι καταχωρημένη εκεί η Ελληνική Δημοκρατία ως μια…ΕΤΑΙΡΕΙΑ και προσέξτε τα…ΚΕΦΑΛΑΊΑ ΓΡΆΜΜΑΤΑ με τα οποία έχει γραφτεί.  [δείτε παρακάτω την εικόνα]

ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΦ ΟΣΟΝ Ο ΠΛΕΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ Η.Π.Α ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΩΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΣ ΚΡΑΤΟΣ. ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΥ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ, ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ  ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΔΙΕΣΤΕΡΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ;;;

ΜΟΛΙΣ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟ Δ.Ν.Τ 700 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΩΣ ΜΙΑ ΕΚ ΤΩΝ ΔΟΣΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΔΗΘΕΝ ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΣΑΝ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ ΑΡΝΟΥΝΤΑΝ ΠΕΙΣΜΑΤΙΚΩΣ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΑ ΕΔΩΣΕ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΔΗΘΕΝ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΔΗΘΕΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ ΚΑΙ ΟΥΔΕΙΣ ΤΟΝ ΕΠΕΠΛΗΞΕ  .ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ  ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΝ  ΑΝΗΚΕΙ ΕΚ ΤΗΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΑΥΤΗΣ   ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΥΠΕΡΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ.ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ .ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΜΕΤΡΟΥΝ ΩΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΣ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΟΤΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΕΙ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΕΛΙΚΑ... 

Εν ολίγοις, το Αγγλικό Δίκαιο είναι το δίκαιο που χρησιμοποιείται απο την Νέα Τάξη Πραγμάτων με το οποίο να κατακτάει κυριολεκτικά άλλα έθνη μαζί με τα πλούτη τους, όπως συμβαίνει αυτές τις ημέρες και στην Ελλάδα με τη χρήση της Δανειακής Σύμβασης.  

Και στην Αμερική το Αγγλικό Δίκαιο ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΎΕΙ και εκεί είναι γνωστόν ως Ο ΠΑΓΚΌΣΜΙΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΌΣ ΚΏΔΙΞ.  Σήμερα, λόγοι και ιστορικοί τον αποκαλούν και BRITISH ADMIRALTY MARITIME LAW, δηλαδή, ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΝΑΥΑΡΧΕΙΟ του ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ.  Όμως, υπάρχει ακόμη κι ένας ΆΛΛΟΣ όρος με τον οποίο περιγράφεται αυτό το δίκαιον και λέγεται «ο Νόμος της Ανοικτής Θαλάσσης».  

Και γιατί αυτό;  Είναι διότι για εκατοντάδες χρόνια κυβερνούσαν οι Άγγλοι επι της…ΑΝΟΙΚΤΉΣ ΘΑΛΆΣΣΗΣ σαν…προσέξτε...ΠΕΙΡΑΤΈΣ—και σήμερα ΤΊΠΟΤΑ δεν έχει αλλάξει απο αυτό!

Αλλά σύμφωνα με τον Ευρωβουλευτή των ΑΝΕΛ, κ. Νότη Μαριά, ο οποίος είναι και έγκριτος δικηγόρος λέει τα εξής:

«Το Αγγλικό Δίκαιο που στηρίζεται σε σειρά δικαστικών αποφάσεων που έχουν εκδοθεί απο την εποχή του δουλεμπορίου που είχαν οι Βρετανοί…είχαν κάτι μαύρους εκεί και τους πουλάγανε…εδώ πρόκειται για νεο-αποικισμό.»
____________________________________________________________________________________
* ΚΡΗΤΗ TV, το 2012, ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ, καθηγητής θεσμών των Ε.Ε., Ευρωβουλευτής των ΑΝΕΛ Πανεπιστημίου Κρήτης
____________________________________________________________________________________

Καταλάβετε τώρα γιατί το Μέρος 1 στην ως άνω σύμβαση είναι γραμμένο με ΚΕΦΑΛΑΊΑ και το Μέρος 2 (η ιδιωτική εταιρεία της Ελληνικής κυβερνήσεως) με...πεζά;;;  Μόνο απο εκεί θα αντιληφθούμε ΠΟΙΌΣ είναι ΚΥΡΊΑΡΧΟΣ εδώ και ποιός δεν είναι.


http://300sploggers.blogspot.gr/2015/08/blog-post_51.html

ΔΗΛΩΣΗ ΣΟΚ ΤΟΥ ΙΔΡΥΤΗ ΤΗΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ: «ΙΣΛΑΜΙΚΕΣ ΑΠΟΙΚΙΕΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ»

Με την ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ, ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ  ΤΣΙΠΡΑ - ΚΑΜΜΕΝΟΥ, αυτό ακριβώς γίνεται σήμερα.

ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ!

ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ ΜΩΡΕ!

ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ!

ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ!

Καλλιόπη Σουφλή


Ο Πρόεδρος της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδος ( ΜΕΕ) κ.Ναίμ Ελγαντούρ πριν στεγνώσει το μελάνι της ανακοίνωσης του Δελτίου Τύπου της ΜΕΕ για τις απειλές που δέχθηκε η Μουσουλμανική κοινότητα της Ελλάδος δήλωσε "πως κατά 99% πρόκειται για προβοκάτσια". 
Αυτό βέβαια δεν τον εμπόδισε από το να εκθέσει την Ελλάδα στις Πρεσβείες των Μουσουλμανικών χωρών στην Ελλάδα, τους Διεθνείς οργανισμούς και τη Διεθνή Αμνηστία "ενημερώνοντας" τους για το συμβάν. Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι πως με τη δήλωση του αυτή εκθέτει και το ΠΑΣΟΚ, το οποίο έσπευσε να βγάλει την εξής ανακοίνωση:

"Η καταγγελία της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδος για το απειλητικό σημείωμα που δέχθηκε από ανώνυμες πηγές, οφείλει να σημάνει συναγερμό στις Αρχές και να εγγυηθούν την ασφάλεια των μουσουλμάνων συμπολιτών μας.

Η Ελλάδα είναι ένα δημοκρατικό κράτος δικαίου που σέβεται την ανεξιθρησκία και θα παραμείνει έτσι παρά τις επίμονες προσπάθειες εγκληματικών οργανώσεων να διαλύσουν την κοινωνική συνοχή και να καταστείλουν τη Δημοκρατία μας".

Αξίζει να σημειωθεί ότι την ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ την εξέδωσε ο Τομέας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του κόμματος μέλος του οποίου είναι η κα Αφροδίτη Αλ Σαλέχ, η οποία τον Ιούνιο του 2009 πήρε συνέντευξη από τον Πρόεδρο της ΜΕΕ κ. Ελγαντούρ με στόχο να παρουσιάσει τα "δίκαια" των Μουσουλμάνων της Ελλάδος στον απόηχο των βίαιων διαδηλώσεων του Μαΐου του 2009 με αφορμή το "σχίσιμο του Κορανίου". 
Να υπενθυμίσουμε στους αναγνώστες ότι το Δεκέμβριο του 2012 συναντήθηκε στη Βουλή αντιπροσωπεία του Παρατηρητηρίου του ΠΑΣΟΚ κατά του νεοναζισμού, της ρατσιστικής και κοινωνικής βίας με την ΜΕΕ και συμφωνήθηκε να υπάρξει στενή συνεργασία του Παρατηρητηρίου με την ΜΕΕ.

Τώρα γιατί δεν υπήρξε συνεννόηση του κ.Ελγαντούρ με τον Τομέα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΠΑΣΟΚ με αποτέλεσμα οι δηλώσεις του κ. Ελγαντούρ περί προβοκάτσιας να αναιρέσουν το περιεχόμενο της ανακοίνωσης του ΠΑΣΟΚ δεν είμαστε σε θέση να το γνωρίζουμε. 
Αυτό που οφείλουμε να συγκρατήσουμε όμως είναι η δεδηλωμένη πρόθεση του ΠΑΣΟΚ για στενή συνεργασία με την ΜΕΕ, μιας οργάνωσης που συνδέεται με τη Μουσουλμανική Αδελφότητα και το Πολιτικό Ισλάμ. Η Ελλάδα, όπως αναφέρει το ΠΑΣΟΚ στην ανακοίνωσή του, είναι ένα δημοκρατικό κράτος δικαίου που σέβεται ( και πρέπει να σέβεται να προσθέσουμε εμείς) την ανεξιθρησκία. 
Όμως είναι άλλο το Ισλάμ ως θρησκεία και οι πιστοί Μουσουλμάνοι και άλλο η ατζέντα του Πολιτικού Ισλάμ και της Μουσουλμανικής Αδελφότητας για Ισλαμοποίηση της Δύσης και της Ελλάδος.

Μια δήλωση του ιδρυτή της Μουσουλμανικής Αδελφότητας Hassan al-Banna είναι πιστεύουμε αποκαλυπτική: "Θέλουμε η σημαία του Ισλάμ να κυματίσει και πάλι στις χώρες εκείνες που είχαν την τύχη να κυβερνηθούν από το Ισλάμ για κάποιο διάστημα... η Ανδαλουσία, η Σικελία,τα Βαλκάνια, η Νότιος Ιταλία και τα Ελληνικά νησιά αποτελούν Ισλαμικές αποικίες που πρέπει να επιστρέψουν στο Ισλάμ". 
Αν σε αυτές τις δηλώσεις προσθέσουμε και το Νέο-Οθωμανικό δόγμα του Τούρκου ΥΠΕΞ κ. Νταβούτογλου τότε νομίζουμε πως μπορούμε να σχηματίσουμε μια πιο σαφή εικόνα για τις πραγματικές προθέσεις των Ισλαμιστών. Δυστυχώς οι "χρήσιμοι ηλίθιοι" πολιτικοί δεν μπορούν να κατανοήσουν τη φύση της Ισλαμιστικής απειλής και στη χειρότερη αποτελούν συνειδητούς συνοδοιπόρους των Ισλαμιστών.  
makeleio.gr

Tuesday, May 21, 2013 


Πηγή
http://attikanea.blogspot.gr/2015/09/blog-post_232.html#.VvKBen4ufS4.facebook
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters