Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012

Η νέα λίστα Λαγκάρντ προκαλει τρικυμία στο πολιτικό σκηνικό

• Ερχεται νέα κόντρα κυβέρνησης – αντιπολίτευσης μετά τις γιορτές
• ΣΥΡΙΖΑ: Ευθύνες σε όσους αλλοίωσαν και απέκρυψαν 600 ονόματα από τη λίστα
•  Στην Κουμουδούρου δεν πιστεύουν πως πήγε ελληνική αποστολή στη Γαλλία-Ζητούν τα σχετικά παραστατικά


Από την περασμένη Παρασκευή το ακριβές αντίγραφο της περιβόητης λίστας Λαγκάρντ...
βρίσκεται στα χέρια του Οικονομικού Εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη καθώς το Γαλλικό υπουργείο Οικονομικών μετά από αίτημα που είχε διατυπώσει ο Ελληνας υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, την παραχώρησε στις ελληνικές αρχές προκειμένου να διενεργηθεί έλεγχος αν υπήρξαν αλλοιώσεις και διαγραφές ονομάτων ή ακόμα και ποσών.
Η καταγγελία ΣΥΡΙΖΑ και τα 600 επιπλέον ονόματα της λίστας
Την ίδια στιγμή στην Ελλάδα έχει ξεκινήσει να φουντώνει νέα πολιτική κόντρα, η οποία αναμένεται να μεγαλώσει αμέσως μετά τις ημέρες των Χριστουγέννων. Ηδη από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζουν πως η αυθεντική λίστα Λαγκάρντ που παρέλαβε το υπουργείο Οικονομικών από τη Γαλλία περιλαμβάνει 600 επιπλέον ονόματα μεγαλοκαταθετών της HSBC από την λίστα που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Hot Doc. Στην αποκάλυξη αυτή προχώρησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νάντια Βαλαβάνη.
Η ίδια σε συνέντευξη της στον ΣΚΑΪ είπε χαρακτηριστικά «στην καινούρια λίστα Λαγκάρντ, υπάρχουν 600 ονόματα παραπάνω σε σχέση με την παλιά. Ευσταθούσαν αυτά που λέγονται ότι έγινε αντικείμενο επεξεργασίας» είπε χαρακτηριστικά η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ για να προσθέσει: «Πιθανόν να βγουν κάποια πράγματα, αλλά το μεγάλο πρόβλημα του μαύρου χρήματος στην Ελβετία δεν ξέρω αν θα αντιμετωπιστεί».
Τι ζητούν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ από τον Στουρνάρα
Την ίδια ώρα οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου, Θοδωρής Δρίτσας, Σταύρος Κοντονής, Παναγιώτης Λαφαζάνης και Παναγιώτης Κουρουμπλής ζητούν από τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα να καταθέσει στη Βουλή όλα τα έγγραφα που σχετίζονται με την υπόθεση και κατέθεσαν ερώτηση αναφορικά με την τρίμηνη καθυστέρηση ανάκτησης της πρωτότυπης λίστας από τις γαλλικές αρχές. Πότε ακριβώς περιήλθε στην κατοχή των ελληνικών αρχών; Σε ποια ακριβώς μορφή παραδόθηκε, από ποιον υπάλληλο της Γαλλίας και σε ποιον έλληνα αξιωματούχο;
Παράλληλα ρωτούν τον υπουργό Οικονομικών πώς θα αξιοποιηθεί η πρωτότυπη λίστα, για την προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος, της νομιμότητας και, μεταξύ άλλων, για την φορολόγηση μη φορολογηθεισών καταθέσεων στην Ελβετία και στο εξωτερικό;
Στην Κουμουνδούρου δεν πιστεύουν πως πήγε ελληνική αποστολή στη Γαλλία
Τέλος του ζητούν να καταθέσει στο Κοινοβούλιο την επίσημη αλληλογραφία βάσει της οποίας ζητήθηκε και παραδόθηκε η λίστα Λαγκάρντ από τις Γαλλικές Αρχές προς τις ελληνικές αρχές και κάθε επίσημο διαβιβαστικό έγγραφο και αποδεικτικό παράδοσης- παραλαβής. Μάλιστα ζητούν και τα έγγραφα της αποστολής του Ελληνικού υπουργείου Οικονομικών στην Γαλλία για την ανάκτηση της γνήσιας λίστας και όλα τα σχετικά παραστατικά.
Τα επόμενα βήματα
Αμέσως μετά τον έλεγχο και στην περίπτωση που διαπιστωθεί ότι η λίστα που δεν έχει καμία διαφορά από την προηγούμενη, τότε θα συνεχιστούν οι διαδικασίες που έχουν ξεκινήσει τόσο από τη Δικαιοσύνη, όσο και από τη Βουλή. Στην περίπτωση όμως αποδειχθεί πως υπήρξε αλλοίωση και παραποίηση του περιεχομένου της λίστας Λαγκάρντ θα ξεσπάσει νέα πολιτική μάχη, αφού θα προκύψουν καυτά ερωτήματα. Ποιος πείραξε τη λίστα;, ποια ονόματα αφαιρέθηκαν;, ποια είναι τα ποσά που δεν είχαν γίνει γνωστά;
Από iefimerida
 
http://greki-gr.blogspot.gr/2012/12/blog-post_538.html

Η Monsanto αγόρασε τον μεγαλύτερο Μελισσοκομικό Οργανισμό Έρευνας

Ο κολοσσός της βιοτεχνολογίας, η εταιρεία Monsanto η οποία κατηγορείται σήμερα ότι συμβάλλει στη ραγδαία μείωση των μελισσών αγόρασε έναν από τους μεγαλύτερους οργανισμούς έρευνας που ασχολείται με το θέμα της μείωσης του πληθυσμού των μελισσών.
Έχοντας πρόσφατα απαγορευτεί η πρόσβασή της στην Πολωνία με κύρια αιτία ότι το γενετικά τροποποιημένο καλαμπόκι της εταιρείας ήταν ο λόγος για το θάνατο μελισσών, είναι πλέον προφανές ότι ο ρόλος της Monsanto στη ραγδαία μείωση αυτών των πάρα πολύ ωφέλιμων εντόμων είναι καίριος. Είναι λοιπόν προφανές γιατί αποφάσισε να αγοράσει μία από τις μεγαλύτερες Μελισσοκομικές εταιρείες έρευνας του πλανήτη.
Η είδηση αυτή μπορεί να... βρεθεί στα δημόσια δελτία τύπου και στα ΜΜΕ ότι η Monsanto αγόρασε την εταιρεία Beelogics τον Σεπτέμβριο του 2011.
Εκείνη την περίοδο η σχέση των γενετικά τροποποιημένων καρπών της Monsanto και της πτώσης του πληθυσμού των μελισσών δεν είχε έρθει στο φως. Στην πραγματικότητα κανείς δεν το ανέφερε μέχρι που οι Πολωνοί αξιωματούχοι παρουσίασαν τη σοβαρότητα του προβλήματος και διέταξαν την απαγόρευση.
Το γεγονός ότι είναι πλέον ιδιοκτήτρια ενός από τους μεγαλύτερους οργανισμούς που έχει σαν αντικείμενο μελέτης την προστασία της επικονίασης των εντόμων και είναι αναγνωρισμένος από το υπουργείο Γεωργικής Ανάπτυξης των ΗΠΑ δίνει ένα μεγάλο πλεονέκτημα στη Monsanto.
Στην πραγματικότητα ο οργανισμός Beelogics δηλώνει ότι ο πρωταρχικός τους στόχος ήταν η μελέτη της αποδιοργάνωσης των πληθυσμών των μελισσών που οδήγησε στη μείωσή τους—τουλάχιστον στο κομμάτι που η Monsanto ήταν υπεύθυνη για αυτό. Στην ιστοσελίδα τους διαβάζουμε τα εξής: “Αποστολή του Beelogics είναι να διαφυλάξει την υγεία των μελισσών παγκοσμίως.” Εκτός από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης των ΗΠΑ τον έχουν αναγνωρίσει ακόμα και οι μεγαλύτεροι εντομολόγοι του πλανήτη για το έργο του.
Φυσικά, το υπουργείο είναι σε στενή συνεργασία με την Monsanto και το κυβερνητικό τους γραφείο έχει κάνει τα αδύνατα δυνατά ώστε τα οικονομικά οφέλη της Μοnsanto να συνεχίζουν να αυξάνονται, παρέχοντας ειδικές άδειες για την κυκλοφορία νέων σπόρων που και ποικιλιών που έχουν τροποποιηθεί γενετικά. Φαίνεται πως στην περίπτωση αυτή η Monsanto δεν έπαιρνε τις άδειες τόσο γρήγορα, ειδικά για καλλιέργειες που είχαν συνδεθεί με βλάβες σε όργανα και άλλα σοβαρά προβλήματα υγείας.
Ο επικεφαλής της Αμερικανικής Ένωσης της Καλλιέργειας Σόγιας, Steve Censky το λέει ξεκάθαρα. Αυτό ήταν μία κίνηση για την Monsanto και άλλες μεγαλύτερες εταιρίες βιοτεχνολογίας να μειώσουν τον ανταγωνισμό και να αυξήσουν τα κέρδη τους. “Ποιός άλλωστε ενδιαφέρεται για τη δημόσια υγεία; Αυτό που ενδιαφέρει είναι ο ανταγωνισμός,” δήλωσε ο Censky σε μία τηλεφωνική του συνέντευξη.
Είναι ξεκάθαρο λοιπόν πως όταν η Monsanto δεν μπορεί να δώσει απαντήσεις για την περιβαντολλογική καταστροφή που επιφέρει, αγοράζει την εταιρεία της οποίας οι “ειδικοί” θα αρνηθούν κάθε σχέση μεταξύ των γενετικά τροποποιημένων καρπών και της μείωσης του πληθυσμού των μελισσών.
Διάβασε ακόμα:
Το Περού Απαγόρευσε για Δέκα Χρόνια τις Γενετικά Τροποποιημένες Τροφές!!!
Μνημειώδες, και ποιος το έκανε; το Περούύύύύ. Δεν το έκανε η Ελλάδα που έδωσε τον πολιτισμό σε όλους τους τώρα «τεχνολογικά προηγμένους» βαρβάρους. Ουδέν σχόλιο επί αυτού. Με ένα μαζικό κτύπημα στις πολυεθνικές αγροτικές εταιρείες όπως η Monsanto, Bayer, και η Dow, πέρασε ένα νόμο που απαγορεύει τις γενετικά τροποποιημένες τροφές οπουδήποτε μέσα στην χώρα για δέκα χρόνια, έως ότου ξανά εξετασθεί το θέμα.
Η ολομέλεια του Κογκρέσου του Περού πήρε την απόφαση παρά την κυβερνητική πίεση για τις Γενετικά Τροποποιημένες Τροφές, κυρίως χάρις στην πίεση των αγροτών που απαρτίζουν την Parque de la Papa στό Cusco.
MORGELLONS με σφραγίδα προέλευσης!
Παραισθησιακή Παρασίτωση, Morgellons και το Λουρί της Μάννας. Εδώ και μερικά χρόνια έχει παρουσιαστεί μια αρρώστια που θυμίζει επιστημονική φαντασία. Η ιατρική κοινότητα, εκτός του ότι είναι μυωπική και άλλων ρήμασι πείθεται, την χαρακτηρίζει «Παραισθησιακή Παρασίτωση».
Τα βασικά συμπτώματα είναι τα εξής : Αρχικά, έχει κάποιος την αίσθηση ότι κάτι περπατάει κάτω από το δέρμα του. Κατόπιν παρουσιάζονται εξογκώματα και στην συνέχεια έλκη , από όπου βγαίνουν φωσφορίζουσες ίνες. Ο άνθρωπος διαλύεται προοδευτικά εξαιτίας της αναιμικής λειτουργίας του οργανισμού του. Επισήμως δεν αναγνωρίζεται σαν αρρώστια και τους βγάζουν όλους τρελούς !
Τι Πρέπει να Τρώμε για να Έχουμε Καλή Υγεία;
Αρρωσταίνουμε από αυτά που τρώμε.Τις τελευταίες δεκαετίες συντελέστηκε μια σημαντική διαφοροποίηση στον τρόπο με τον οποίο νοσεί ο άνθρωπος με τη βιομηχανοποίηση και τις μεταλλάξεις της τροφής. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την αύξηση της συχνότητας της εμφάνισης νοσημάτων όπως ο διαβήτης (ακόμα και σε βρέφη), ο καρκίνος, η κατά πλάκας σκλήρυνση, κ.α.
Σε συνδυασμό με αυτό, ο τρόπος διαβίωσης και η μόλυνση του περιβάλλοντος (μόλυνση της ατμόσφαιρας, του εδάφους και του νερού και η ανθυγιεινή κατοικία), συμβάλλουν στην εμφάνιση νοσημάτων σε όλο και μικρότερη ηλικία και με δραματικό τρόπο. Συνεπώς, η αναθεώρηση των σημερινών συνηθειών μας αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη συντήρηση της σωματικής και ψυχικής υγείας σε καλή κατάσταση.
Εταιρεία συμπληρωμάτων διατροφής πουλήθηκε στην Procter&Gamble
Χρειάζεται πραγματικά ο κόσμος να έχει πολυεθνικούς κολοσσούς που εξαγοράζουν εταιρείες με φυσικά προϊόντα; Αυτό που έχει αρχίσει να συμβαίνει είναι ότι αυτές οι πολυεθνικές εταιρείες εξαγοράζουν άλλες που πωλούν φυσικά είδη διατροφής ή συμπληρώματα, παράγουν πιο φθηνά πια σκευάσματα και εκμεταλλεύονται το όνομά τους επίτηδες για να παραπλανήσουν τους καταναλωτές ώστε να αγοράσουν πια τα αναδιαμορφωμένα και επεξεργασμένα προς το χειρότερο σκευάσματα.
Τώρα λοιπόν η ίδια εταιρεία που παράγει το απορρυπαντικό σας, το σαμπουάν σας και τα πατατάκια σας θα σας πουλάει και φυσικά συμπληρώματα διατροφής.
Η Ασθένεια Δεν Υπάρχει
Κανονικά θα έπρεπε αν είχαμε φαγωθεί ζωντανοί από σκουλήκια, βακτηρίδια, πνιγεί από τα λίπη και τους θρόμβους, διαβρωθεί από τα οξέα. Το αξιοσημείωτο δεν είναι το ότι αρρωσταίνουμε και πεθαίνουμε αλλά ότι δεν αρρωσταίνουμε πολύ συχνά και δεν πεθαίνουμε πολύ γρήγορα. Κάποιος ή κάτι φαίνεται να ελέγχει αυτή την διαδικασία που βρίσκεται πολύ πέρα από κάθε λογική ή φανταστική εξήγηση.
Η επιστήμη πάντως δεν έχει απολύτως καμία απάντηση σε αυτό. Διάβασε ένα απόσπασμα από βιβλίο του Jean-Jacques CREVECOEUR και ας μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα, πρώτον γιατί είναι αδύνατον στην υπάρχουσα κατάσταση σου και δεύτερον γιατί θα σε ξεβολέψει πολύ από τις γνωστές σου συνήθειες που μέσα τους παραπαίεις. Απλά διάβασε και χρησιμοποίησε τις πληροφορίες ως εφαλτήριο περαιτέρω δράσης.


http://www.apocalypsejohn.com/2012/12/monsanto_25.html

Αποχωρώ, με χαρακτήρισαν ακόμα και δολοφόνο!

Πικραμένος δηλώνει ότι αποχωρεί από την προεδρία της Κύπρου ο Δημήτρης Χριστόφιας, καταγγέλοντας αυτούς που ''μιλούσαν με απαξίωση για το γιο της πλύστρας που έγινε Πρόεδρος, λες..
και η προεδρία του κράτους είναι αποκλειστικά για τα τζάκια, τους πλούσιους και το κατεστημένο''. Ο Πρόεδρος της δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας δήλωσε ότι αποχωρεί πικραμένος από την Προεδρία της Δημοκρατίας, γιατί δέχτηκε «σκληρές και άδικες επιθέσεις, τόσες όσες δεν δέχτηκε ποτέ κανένας προηγούμενος πρόεδρος». Σε συνέντευξή στην εφημερίδα «Χαραυγή», όργανο του ΑΚΕΛ, του οποίου υπήρξε ηγέτης, ο κ. Χριστόφιας αναφέρει ότι ήταν τόσο μεγάλο το ταξικό, ιδεολογικό, παραταξιακό και κοινωνικό μίσος σε βάρος του, που κάποιοι έφτασαν στο σημείο να λένε ότι ο Πρόεδρος είναι δολοφόνος. «Και είναι οι ίδιοι που ταυτόχρονα μιλούσαν με απαξίωση για το γιο της πλύστρας που έγινε Πρόεδρος, λες και η προεδρία του κράτους είναι αποκλειστικά για τα τζάκια, τους πλούσιους και το κατεστημένο. Είναι τιμή μου και καμάρι μου που έχω ταπεινή καταγωγή», ανέφερε ο κ. Χριστόφιας. Πρόσθεσε ότι όσοι στηρίζουν το κατεστημένο δεν χώνεψαν ποτέ ότι «η Αριστερά ανέδειξε στην Προεδρία τον ηγέτη της και αναζητούσαν κάθε ευκαιρία, για να πλήξουν τον Πρόεδρο, την αριστερά, τις ιδέες και την ιστορία της». «Φανήκαμε άτυχοι γιατί κατά την προεδρία μας κληθήκαμε να διαχειριστούμε τον καπιταλισμό στη χειρότερη του κρίση. Έχω όμως την πεποίθηση ότι η ιστορία θα μας δικαιώσει για το έργο που έχουμε επιτελέσει, γιατί είναι πολύ μεγάλο και σε διάφορους τομείς καινοτόμο, και γι αυτό, αισθάνομαι ικανοποίηση», κατέληξε ο κ. Χριστόφιας.
Next previous home


Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters