Κυριακή 6 Ιουνίου 2021

ΝΟΜΟΣ Ν.Ε.S.A.R.A – G.E.S.A.R.A ΚΑΙ ΤΟ ΚΒΑΝΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ QFS. ΕΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ.

ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟ 20ΟΥ ΑΙΩΝΑ ΑΝΕΚΥΨΕ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ N.E.S.A.R.A(NATIONAL ECONOMIC STABILIZATION AND REFORMATION ARC).ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΡΑΞΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ,Η ΟΠΟΙΑ ΘΕΣΠΙΣΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ,ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΜΙΑΣ ΣΕΙΡΑΣ ΝΟΜΙΚΟ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΣΥΓΚΥΡΙΩΝ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

H ΜΑΚΡΙΝΗ ΑΠΑΡΧΗ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΑΥΤΗΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΟΥ 1970 ΚΑΙ ΤΟΥ 1980,ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΜΙΑ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΩΝ ΗΠΑ,ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΛΗΘΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΩΝ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΩΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΩΝ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΕΚΤΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΕΔΩhttps://nikolaosanaximandros.gr

Η Πτώση της Καμπάλ – Η Συνέχεια. Βίντεο17 Επεισόδια

The Fall Of Cabal – The Sequel
Επεισόδια 1-17

Μετά τα 10 γνωστά επεισόδια του ντοκιμαντέρ «Η Πτώση της Καμπάλ», το οποίο έκανε τον γύρο του κόσμου, έρχεται η «Συνέχεια». The Sequel.
The Fall Of Cabal – The Sequel.

Τα 17 επεισόδια του νέου ντοκιμαντέρ για την πτώση της Cabal, είναι μια νέα υπόσχεση για να «βουτήξετε», βαθύτερα στην ιστορία πίσω από το σκοτάδι σε αυτόν τον κόσμο στον οποίο ζούμε.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters