Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022

ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΗ (και σκόπιμη) ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

Μπορεί η Αίγυπτος και η ιστορία της να είναι κάπως μακρινή και “παλαιά”… υπάρχει όμως μία σκόπιμη παραπληροφόρηση… αλλά όλη αυτή η σκοπιμότητα, ΔΕΝ έχει να κάνει με την Αίγυπτο… αλλά με τον Άνθρωπο… με σένα… με μένα… με όλους εμάς και πως φτάσαμε να είμαστε – όπως είμαστε… σήμερα !!
Πάμε να το αναλύσουμε λοιπόν… (σας προετοιμάζω: μεγάλο κείμενο… θέλει αντοχή και αργό διάβασμα… αλλά… αξίζει και θα βάλει κάποια σειρά σε όλη αυτήν την πληροφορία και σε ότι συμβαίνει μέχρι σήμερα…)
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters