Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

ΜΥΘΩΔΙΑ Η ΝΑΣΑ ΓΝΩΡΙΖΕ THN ΕΛΕΥΣΙΣ -ΒΙΝΤΕΟ

Αφού η nasa ανακάλυψε τι έρχεται προς την Γη και προσδιόρισε το μέγεθος της απειλής, σε μια απέλπιδα προσπάθεια ικετεύει και υμνεί τους αρχαίους Θεούς των Ελλήνων να σώσουν την ανθρωπότητα!!!!.
 
Δείτε το βίντεο της συναυλίας  ΜΥΘΩΔΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ






http://www.katohika.gr/2012/08/thn.html

Ακούτε στην Κυβέρνηση;….ΩΡΑ ΠΟΛΕΜΟΥ

Σημείωση: Αυτό το άρθρο συντάχθηκε για να φτάσει στα αυτιά των υψηλά ιστάμενων στην κυβέρνηση και στα επιτελεία άμυνας.


Ο Σεπτέμβριος είναι ένας μήνας δύσκολων πολιτικών αποφάσεων που υπάρχει η πιθανότητα (μεγάλη) να φέρει κοινωνικές αναταραχές και πτώχευση. Προσωπικά δεν το εύχομαι αλλά είναι πιθανό, δηλαδή:


- Πρέπει να ψηφίσετε πολύ σκληρά μέτρα στην βουλή που πιθανόν (και το ξέρετε) να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις να επαναστατήσει ο κόσμος εναντίον σας, σε σημείο που να μην μπορείτε να σταθείτε πουθενά. Αν δεν πάρετε αυτά τα μέτρα δεν έχει δόση. Πέρσι τρομάξαμε να πάρουμε τα 6 δις φέτος θα πάρουμε τα 30 δις; Πολύ δύσκολο.

-  Πρέπει να τελειώσετε με την συμφωνία για τον αγωγό ΕΛΛΑΣ- ΚΥΠΡΟΣ –ΙΣΡΑΗΛ (αλήθεια πως θα το δεχθεί η ΤΟΥΡΚΙΑ αυτό;)
  Όμως είναι και μήνας μεγάλων στρατιωτικών ανακατατάξεων, που έχουν σχέση με τα τεκταινόμενα στην ΕΛΛΑΔΑ δηλαδή:

-  Επειδή η ΤΟΥΡΚΙΑ θεωρεί ότι υπάρχει πιθανότητα πτώχευσης (έχει εμπειρία από ΔΝΤ και τρόικες) δείχνει ετοιμότητα να αρπάξει ότι μπορέσει από το ΑΙΓΑΙΟ. Έτσι εξέδωσε δύο ΝΟΤΑΜ (για ασκήσεις με πυρά και χωρίς πυρά) από 17 Σεπτεμβρίου έως 31 Οκτωβρίου. Από ότι ξέρω στις 6 Οκτωβρίου έχετε eurogroup ( ίσως να μην φτάσουμε ως εκεί έτσι όπως έχετε παγιδευτεί). Θεωρείτε ότι είναι τυχαίες οι ημερομηνίες που διάλεξε;

- Η ΤΟΥΡΚΙΑ αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με τους ΚΟΥΡΔΟΥΣ (πρόσφατη ομολογία στην ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΒΟΥΛΗ), διότι οι σύμμαχοί τους εφοδιάζουν τους ΚΟΥΡΔΟΥΣ με οπλισμό και πληροφορίες για τις κινήσεις του ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ (και το ξέρετε). Την πάτησε και με την ΣΥΡΙΑ οπότε χρειάζεται λοιπόν μία (σίγουρη) στρατιωτική νίκη για εσωτερική κατανάλωση. Για ποιον βαράει η καμπάνα;

-   Γνωρίζετε ότι (άλλωστε το ομολόγησαν και οι ΓΕΡΜΑΝΟΙ πρόσφατα) ότι η ΡΩΣΙΑ περιμένει να μας σώσει αυτή (για δικό της συμφέρον βέβαια) οπότε και αυτή διάλεξε την 17η Σεπτεμβρίου για να ξεκινήσει η μεγάλη άσκηση ΚΑΥΚΑΣΟΣ 2012.

ΤΟ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΟΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΤΩΝ ΑΣΚΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ;

Επειδή το παν είναι με τα στοιχεία που έχεις (και εσείς τα έχετε) είναι να έχεις συνδυαστική σκέψη θα σας θέσω μερικά ερωτήματα προς ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ:

1. Αλήθεια δεν έχετε καταλάβει ότι έχουν αποφασίσει να φτιάξουν ΚΟΥΡΔΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ οι ΝΑΤΟΪΚΟΙ; (το ξέρετε)

2. Αλήθεια δεν γνωρίζετε ότι έχουν αποφασίσει να το κάνει αυτό η ΡΩΣΙΑ ώστε να μην ξοδέψουν δεκάρα τσακιστή αυτοί; (και αυτό το ξέρετε).

3. Αλήθεια δεν ξέρετε ότι η Τουρκία θα κάνει κίνηση εναντίον μας την στιγμή της αδυναμίας μας;(αυτό και αν ξέρετε απλά σας έχουν καθησυχάσει οι διαβεβαιώσεις για υποστήριξη από τους εταίρους στο ΝΑΤΟ). ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ.

4. Αλήθεια με πλήρη επίγνωση της πράξεως σας δεν δίνεται το φυσικό πλούτο της χώρα σας στην παγκοσμιοποίηση; (αυτό όλοι το ξέρουν).

ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΔΥΟ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ή ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ:

-Οι φίλοι σας στο ΝΑΤΟ, ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ, ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΤΟΕΣ που ανήκετε θα σας πουλήσουν διότι για να φτιάξουν αυτό που αυτοί θέλουν στην περιοχή εσείς δεν κολλάτε (εννοώ εσάς τους πολιτικούς) οπότε μάλλον θα σας παραδώσουν βορά στον <<αγανακτισμένο λαό>> που δημιουργούν με τα σκληρά φορολογικά μέτρα (αφού πρώτα τα τελευταία χρόνια τον έκαναν υλιστή με την βοήθειά σας). Ξέρετε γιατί; Διότι ξέρουν ότι δεν βγαίνουν τα μέτρα που σας βάζουν να πάρετε και περιμένουν την λαϊκή οργή να κάνει την δουλειά της. Την δουλειά που θέλουν βασικά γιατί τους είσαστε αχρείαστοι.

- Οι αντίπαλοι του ΝΑΤΟ οι ΡΩΣΟΙ έχουν τοποθετήσει πυρηνικά σε τέτοια σημεία που Η ΑΜΕΡΙΚΗ Η ΚΟΛΩΝΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ  ΜΕ ΣΥΜΒΑΤΙΚΑ ΕΝΑΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΠΟΛΕΜΟ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ Ο ΜΑΚΑΡΟΦ Ο ΡΩΣΟΣ ΑΓΕΕΘΑ (ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ) ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΣΤΑΘΕΙ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΣΤΑΣΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ Η ΡΩΣΙΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ (ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΕΑ) ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΑΥΤΟ.

Άλλη ερώτηση προς προβληματισμό:

ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΠΟΛΕΜΟ ΘΑ ΜΑΣ ΜΠΛΕΞΕΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΟΧΟ;

Προσωπικά δεν επιθυμώ να γίνει τίποτα από αυτά αλλά δεν μπορώ να κάνω και τίποτα να το αλλάξω. Πάντως αν κύριοι πολιτικοί καταφέρετε να πάρετε τα 30 δις τότε μάλλον όλα θα πάρουν αναβολή. Αυτή την φορά όμως μην περιμένετε την ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ για να πάρει αναβολή το όλο θέμα όπως έγινε πέρσι. Διότι πέρσι πρώτα αρρώστησε ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ και μετά αποφάσισαν να μας δώσουν τα έξι δις. Το θυμάστε πιστεύω;

ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΝΤΟΜΙΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΑΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΝΤΟΜΙΝΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ;

ΤΙ ΝΑ ΠΩ;


ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ.



http://www.katohika.gr/2012/08/blog-post_7497.html

Την ώρα που διαβάζεις αυτές τις γραμμές...

Οι εταιρείες παραγωγής ζωικών προϊόντων που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα σπαταλούν εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ για να εισάγουν σόγια που προορίζεται για ζωοτροφή. Η σόγια αυτή είναι τις περισσότερες φορές μεταλλαγμένη και ανήκει σε πολυεθνικούς κολοσσούς αγροβιοτεχνολογίας, όπως η Monsanto, που πατεντάρουν τους σπόρους και ελέγχουν τη διατροφή μας.

Η λύση όμως υπάρχει και είναι ελληνική. Τα παραδοσιακά κτηνοτροφικά φυτά, όπως το κουκί και το ρεβίθι, είναι πρωτεϊνούχα και μπορούν να αντικαταστήσουν την εισαγόμενη σόγια στις ζωοτροφές. Προστατεύουν το περιβάλλον και την υγεία μας, αφού απαιτούν ελάχιστα ως καθόλου φυτοφάρμακα και λιπάσματα. Η χρήση τους στην κτηνοτροφία θα ενισχύσει την ανταγωνιστικότητα των ελληνικών ζωικών προϊόντων και θα τονώσει την απασχόληση στον αγροτικό τομέα.

Με τη νέα καλλιεργητική περίοδο, αυτό το φθινόπωρο θα στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα στις εταιρείες παραγωγής ζωικών προϊόντων που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και στην πολιτική ηγεσία: στηρίζουμε μαζί την καλλιέργεια ντόπιων, καθαρών, κτηνοτροφικών φυτών στην Ελλάδα και λέμε όχι στις μεταλλαγμένες ζωοτροφές!

http://www.greenpeace.org/greece/solution_pledge/

http://www.katohika.gr/2012/08/blog-post_4888.html

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ

Το κινέζικο ημερολόγιο βασίζεται σε 12 ζωδιακούς κύκλους και το 2012 είναι το έτος του Δράκου. Η μεγαλύτερη μέρα του έτους είναι η 21η ΙΟΥΝΙΟΥ.... ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΡΙΝΗ ΙΣΗΜΕΡΙΑ. Ο ΕΛΛΗΝ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΑΥΤΗ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ:
ΕΙΚΟΣΙ ΜΙΑ ΙΟΥΝΙΟΥ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ  ΔΩΔΕΚΑ = ΔΙΚΤΑΤΩΡ ΜΠΑΡΑΚ ΧΟΥΣΣΕΙΝ OΜΠΑΜΑ  = 3544
Σήμερα, ο άνθρωπος αυτός είναι ένας από τους

σημαντικότερους πολιτικούς ηγέτες όλου του πλανήτη. Κατ' εντολήν του λέγεται ότι ο Γ. Παπανδρέου έβαλε την Ελλάδα στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) σε συνεργασία με την ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ .
Η Έδρα του συγκεκριμένου Οργανισμού (Δ.Ν.Τ), μην ξεχνάμε πως είναι  η Ουάσιγκτον ως πρωτεύουσα της χώρας με το μεγαλύτερο ποσοστό συμμετοχής.
ΤΙ ΕΣΤΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ = ΠΟΙΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΚΟ = ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ = 2431
Ο αριθμός 3544= 4Χ 886, μας δίνει το γεωμετρικόν σχήμα του διπλού τετραγώνου πλευρών 1/2.
ΕΝ ΜΙΑ ΝΥΚΤΙ = 886

Επιπλέον από τον έκτο μήνα του 2012, άρχισαν να τρέχουν και άλλα γεγονότα :
ΙΟΥΝΙΟΣ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΩΔΕΚΑ = ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΑΣΤΡΟΠΥΛΗΣ ΠΥΛΟΥ = ΟΤΙ ΠΑΝΩ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΚΑΤΩ = Η ΕΠΙ θΥΡΑΙΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΤΗΣ ΜΟΡΙΑΚΗΣ ΣΑΣ ΔΟΜΗΣ = 2978


Η  "ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ"  αποκρυφιστικά συμβολίζεται ως: " ΚΥΚΛΟΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΦΩΤΙΕΣ " :

ΚΥΚΛΟΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΦΩΤΙΕΣ = ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ
ΤΟΥΡΚΙΑΣ = 3133

Ο ΕΛΛΗΝ ΛΟΓΟΣ για μια ακόμη φορά μάς προειδοποιεί για το έτος 2012 πως πλησιάζουν τα γεγονότα που αναφέρονται στις προφητείες:


ΜΑΚΡΟΗΜΕΡΟΝ ΘΕΡΜΟΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΝ ΕΙΣ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟΝ = 2012


θΑΝΗ ΠΑΝΩΛΕθΡΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΕΙΣ ΤΟ
ΑΙΓΑΙΟΝ = ΔΩΔΕΚΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ  ΔΩΔΕΚΑ = 4774



"ΟΜΑΣ ΙΩΚΗ"

http://argybooks.blogspot.gr/2012/08/blog-post_4585.html?spref=fb


http://www.katohika.gr/2012/08/blog-post_9717.html

Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΤΗΣ ΟΡΓΙΣΜΕΝΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!...


Γράφει ο Δημήτρης Νατσιός, 
Δάσκαλος, Κιλκίς

Γράφω με οργή, γιατί «οι μη οργιζόμενοι, εφ' οις δει, ηλίθιοι δοκούντες είναι», όσοι δεν οργίζονται γι'αυτά που πρέπει είναι ηλίθιοι, ορίζει ο Αριστοτέλης.
Τι είδαμε τις προάλλες στο Τ.V.
Έναν αξιολύπητο πρωθυπουργό της Ελλάδας, με ύφος ψοφοειδές και βλέμμα δουλόφρονος, να επιδίδεται σε δακρύβρεχτες καημενολογίες.
Και δίπλα του την υπερφίαλη νεοναζίστρια Μέρκελ, να μην μπορεί να συγκρατήσει την σιχασιά της για τους φυλετικώς υποδεέστερους πτωχοζήτουλες των Βαλκανίων. 
Ποιές χώρες σήμερα ποδοπατούνται, λεηλατούνται και διώκονται; Ελλάδα, Ισπανία, Ιταλία, Πορτογαλία και Ιρλανδία.
Η Ισπανία στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, αφού ο Φράνκο είχε χρησιμοποιήσει τα γερμανικά «στούκας», για να καταστρέψει την «Γκουέρνικα» και τους μαχητές της ελευθερίας, παρέμεινε ευνοϊκώς ουδέτερη. Η Πορτογαλία το ίδιο. Η Ιταλία μέχρι ενός σημείου ήταν συνοδοιπόρος. Η Ιρλανδία δεν γνώρισε την Κατοχή των κτηνανθρώπων.
Εμείς όμως.
Τον Οκτώβριο του 1944 οι Γερμανοί εγκαταλείπουν την Αθήνα, σπεύδουν να ξαναχωθούν τρομαγμένοι, ματωμένοι ως το λαιμό με αίμα ελληνικό, να ξανακρυφτούν στις μαύρες φωλιές τους 
Να δούμε τι αφήνουν πίσω τους..
Στην διάρκεια της γερμανικής κατοχής, που κράτησε σαράντα δύο μήνες, πέρασαν από τα γερμανικά εκτελεστικά αποσπάσματα και τυφεκίσθηκαν τριάντα οκτώ χιλιάδες εννιακόσιοι εξήντα Έλληνες (38.960)!
Σκοτώθηκαν από σφαίρες «αδέσποτες» και άλλα στρατιωτικής φύσεως «ατυχήματα» δώδεκα χιλιάδες εκατόν τρεις (12.103).
Σκοτώθηκαν σε μάχες εβδομήντα χιλιάδες (70.000).
Πέθαναν από πείνα σ' ολόκληρη την Ελλάδα περίπου εξακόσιες χιλιάδες, ιδίως νέοι! (600.000).
Πέθαναν προτού γεννηθούν, κατά τη γέννα ή αμέσως μετά τριακόσιες χιλιάδες παιδιά από την ασιτία και τις κακουχίες των μανάδων τους, δηλαδή μία ολόκληρη γενιά (300.000).
Θανατώθηκαν με τρόπο οικτρό σαράντα πέντε χιλιάδες Έλληνες στα γερμανικά στρατόπεδα συγκέντρωσης 
Σαράντα πέντε χιλιάδες άνθρωποι, για τους οποίους δεν μίλησε κανείς ποτέ, αφού ήταν Έλληνες, δηλαδή όντα δευτέρας επιλογής (45.000).
Πέθαναν με τρόπο οικτρό επίσης εξήντα χιλιάδες Έλληνες, Εβραίοι το θρήσκευμα, για τους οποίους μίλησαν οι πάντες (60.000).
Φυλακίστηκαν στους σαράντα δύο μήνες κατοχής διακόσιες χιλιάδες Έλληνες, εκ των οποίων οι περισσότεροι πέθαναν στην φυλακή ή αμέσως μετά την απελευθέρωσή τους (200.000).
Προσβλήθηκαν από βαριές ασθένειες , έμειναν δια βίου ανίκανοι πάνω από ένα εκατομμύριο Έλληνες (1.000.000)!
Τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής άδειασαν όλες τις αποθήκες και στην τελευταία γωνιά της χώρας.
Άρπαξαν όλα τα δημητριακά, καπνό, σταφίδα, μπαμπάκι, λάδι, κάθε λογής τρόφιμα και αγαθά.
Κατέστρεψαν αγροτικά μηχανήματα και καλλιέργειες.
Άρπαξαν το 50% των μεγάλων ζώων, βόδια, γελάδια, άλογα, το 30% των μικρών, διέλυσαν την ελληνική κτηνοτροφία.
Κατέστρεψαν τις μεταλλευτικές εγκαταστάσεις, ανατίναξαν ορυχεία, αφάνισαν την βιομηχανία.
Κατέστρεψαν το 80% των σιδηροτροχιών.
Γκρέμισαν γέφυρες, ανατίναξαν σταθμούς και σήραγγες.
Από τις 220 ατμομηχανές των ελληνικών σιδηροδρόμων άφησαν πίσω τους φεύγοντας μόνο τις τριάντα τρεις (33).
Από τα τριακόσια δώδεκα (312) επιβατηγά βαγόνια "βούτηξαν" τα τριακόσια έξι! Άφησαν μόνο έξι (6)!
Από τα 4.544 φορτηγά βαγόνια των ελληνικών σιδηροδρόμων, οι συγγενείς, οι συνάδελφοι, οι συμπατριώτες, οι δάσκαλοι, οι ομοϊδεάτες της Μέρκελ, του Ρέσλερ, του Σρόιντερ άφησαν πίσω τους εξήντα τρία (63)!
Οι Γερμανοί κατακτητές πήραν τα 70% των ελληνικών παντός είδους αυτοκινήτων και κατέστρεψαν το οδικό δίκτυο της χώρας.
Οι Γερμανοί κατακτητές ισοπέδωσαν τελείως εκατό χιλιάδες σπίτια (100.000) και μισογκρέμισαν άλλες πενήντα χιλιάδες (50.000).
Κατέστρεψαν οι βάρβαροι Γερμαναράδες τις μεγαλύτερες λιμενικές εγκαταστάσεις της Ελλάδος, ακόμη και τη διώρυγα της Κορίνθου.
Άρπαξαν οι βάνδαλοι του Βερολίνου το 73% των πλοίων της εμπορικής και επιβατικής ναυτιλίας της χώρας 
Σύμφωνα με τις στατιστικές του ΟΗΕ, η Γερμανία είχε υποστεί σε σχέση με το ετήσιο εισόδημά της ζημιές από τον πόλεμο της τάξεως του 135% και η Ελλάδα της τάξεως του 170%.
Η κατεστραμμένη, δηλαδή, Γερμανία ήταν σε πολύ καλύτερη κατάσταση από την Ελλάδα μόλις τελείωσε ο πόλεμος.
Στην διάσκεψη των Παρισίων, που πραγματοποιήθηκε αμέσως μετά το τέλος του πολέμου, οι εκπρόσωποι των «νικητριών» χωρών υπολόγισαν και καθόρισαν το ύψος των ζημιών που προκάλεσαν τα χιτλερικά στρατεύματα κατοχής στην Ελλάδα σε δεκατέσσερα δισεκατομμύρια δολάρια, με αγοραστική αξία του 1938!
Αυτά δεν τα απεφάσισε κάποιο πρωτοδικείο Χαλκίδος, κάποιο κακουργοδικείο Λαρίσης, κάποιο λαϊκό δικαστήριο Γρεβενών, αλλά το ανώτατο διεθνές νομικό όργανο του κόσμου, η διάσκεψη των Παρισίων, ό,τι δηλαδή επισημότερο μπορούσε να υπάρξει.
Με βάση, άλλωστε τις αποφάσεις της διεθνούς διάσκεψης Παρισίων η Γερμανία εξόφλησε τις υποχρεώσεις της προς όλες τις χώρες που κατέστρεψε, πλην της Ελλάδος. 
Γιατί;
Γιατί η Ελλάδα, από τον πόλεμο μέχρι σήμερα, κυβερνήθηκε από σάπιους, δειλούς και προδότες. Τρισεκατομμύρια χρωστούν οι «Ούννοι», αν συνυπολογιστεί και το «κατοχικό» δάνειο.
Και επιτρέπεται η σημερινή Γερμανία, αυτή που κατέστρεψε απ' άκρου εις άκρον την πατρίδα μας, δολοφονώντας και τον ανθό της, να είναι η πλουσιότερη χώρα της Ευρώπης και η Ελλάδα να λιμοκτονεί και να εκλιπαρεί;
Η απάντηση, ξαναλέω, υπάρχει:
Γιατί την Ελλάδα την κυβέρνησαν Γραικύλοι και σάπιοι, καθάρματα που και σήμερα μπήγουν καρφιά στο φέρετρό της.
Ανήθικα, διαλυμένα υποκείμενα που διορίζουν τις παρασιτικές οικογένειές τους στο δημόσιο. Που μαγάρισαν την πατρίδα μας.
3.000 «ταγκαλάκια» από το Πακιστάν παρήλαυναν στο κέντρο της Αθήνας, ψέγοντάς μας για ρατσισμό! Ποιοί 
Αυτοί που το 1974 έστελναν συγχαρητήρια και εθελοντές ταλιμπάν στα λυσσασμένα σκυλιά του Αττίλα, για την καταστροφή της Κύπρου και αναγνώριζαν αμέσως το ψευδοκράτος του Ντεκτάς;
Δήλωσε ο τάχα και πρόεδρος της πακιστανικής κοινότητας ότι τα έχουν με το ΝΑΤΟ και τους Αμερικανούς, που τους αναγκάζουν να εκπατρίζονται. 
Να κάτσουν στην πατρίδα τους και να τους πολεμήσουν. Έτσι κάνουν οι λαοί που "μήγαρις έχουν στο νου άλλο πάρεξ ελευθερία"....
Πότε έκαναν μία πορεία διαμαρτυρίας οι Αφγανοί, οι Πακιστανοί, ομού με τα ημέτερα προοδευτικά σαπρόφυτα, υπέρ της ελευθερίας των χωρών τους, καταλήγοντας στην αμερικανική πρεσβεία - «πρωθυπουργική κατοικία»;
Κι αν μας λένε ρατσιστές, απαντώ ότι έχω τον ίδιο ρατσισμό που είχε ο Κολοκοτρώνης, ο Καραϊσκάκης και ο Παπαφλέσσας.
Και για τον «ρατσισμό» αυτό είμαι υπερήφανος, γιατί στην καθ' ημάς γλώσσα λέγεται φιλοπατρία.
Το δίλημμα σήμερα δεν είναι ευρώ ή δραχμή, εντός ή εκτός Ευρώπης.
Το κυβερνολόι και οι ανθρωποκάμπιες που το δορυφορεί δεν έχουν τέτοια διλήμματα. Τα θησαυροφυλάκια του κόσμου είναι γεμάτα από τις παλιανθρωπιές και τις κλεψιές τους. Τους ενδιαφέρει μόνο να παραμείνουν στην εξουσία, για να σκοτώνουν το χρόνο τους.
Μέσα στην Ευρώπη, σημαίνει εφιαλτική λαθρομετανάστευση, εκβιασμοί, αναξιοπρέπεια, ανεργία, ιστορική ευθανασία.
Εκτός υπάρχει ελπίδα να σωθούμε, αν καταργηθούν οι ρυπαρές συνθήκες και το Ισλάμ βρει άλλη πύλη εισόδου.
Και μια και αυτές τις ημέρες αναθυμόμαστε το «ξόδι» της Μικρασίας, την καταστροφή του '22, δημοσιεύω κάτι που αναγράφεται στο «Χρονικόν Μεγάλης Τραγωδίας» του Χρήστου Αγγελομάτη, που δείχνει την αγαστή συνεργασία του Ισλάμ και των Φραγκογερμανών.  Για την εξαφάνιση ακόμη και των λειψάνων του Γένους μας.
Γράφει στην σελίδα 379 ο συγγραφέας:
«Οι παλαιότεροι θα ενθυμούνται την δημοσιευθείσαν είδησιν εις τα αθηναϊκάς εφημερίδας, μίαν ημέρα του Φεβρουαρίου του 1924. Το προσεγγίσαν εις την Θεσσαλονίκην αγγλικόν πλοίον "Ζαν", μετέφερε 400 τόννους οστών Ελλήνων, από τα Μουδανιά εις την Μασσαλίαν, προς βιομηχανοποίησιν. Οι εργάται του λιμένος Θεσσαλονίκης, πληροφορηθέντες το γεγονός, εμπόδισαν το πλοίον να αποπλεύσει, επενέβη όμως ο Άγγλος πρόξενος και επετράπη ο απόπλους» .
Τα πήγαιναν τα κόκκαλα τα ιερά των σφαγιασθέντων Ελλήνων για "σαπούνι Μασσαλίας". Οι Τούρκοι τα πούλησαν, οι Γάλλοι τα αγόρασαν, οι Άγγλοι διευκόλυναν και οι Γερμανοί, αργότερα, μιμήθηκαν.
Είναι από τα λεγόμενα ανοίγματα του δυτικού "πολιτισμού" προς το ειρηνόφιλο Ισλάμ.



http://aioniaellinikipisti.blogspot.gr/2012/08/blog-post_5995.html

http://www.katohika.gr/2012/08/blog-post_1966.html

ΠΤΥΧΙΑ ΜΕ ΤΗ ΣΕΣΟΥΛΑ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ KAI ΜΕ ΤΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ BILDERBERG


Η ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥΒΛΩΝ ΚΑΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ, ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΕ Η ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΜΕΝΗ ΣΤΗ BILDERBERG ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΔΡΑΣΗ...


Λόγω διαδικτυακής επανακυκλοφορίας σήμερα, της αισχρής εμπορικής διαφήμισης πώλησης διδακτορικών και μεταπτυχιακών τίτλων, με σπουδές δι΄ αλληλογραφίας και ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ, όπου την επιτυχία της απάτης εγγυόνται τρία (3) τουλάχιστον Ελληνικά …

κρατικά πανεπιστήμια, αναδημοσιεύω κι΄ εγώ, τη σχετική ανάρτησή μου, τις 23 Ιουλίου 2012, με τίτλο:  
Ξέραμε το διαβόητο LSE – London School of Economics and Political Science, που επί πολλά χρόνια υπονομεύει την Ελληνική ανώτατη εκπαίδευση, με την έκδοση πτυχιακών, μεταπτυχιακών και διδακτορικών τίτλων με το κιλό, δι΄ αλληλογραφίας, τη γνωστή ΑΠΑΤΗ σπουδών εξ αποστάσεως.  Αυτό το σπουδαστήριο, στη συνέχεια... 

Μας τροφοδότησε αυτούς τους μαϊμού πτυχιούχους και διδάκτορες, σαν καθηγητές Ελληνικών πανεπιστημίων και σαν ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ των διεφθαρμένων κυβερνήσεων, Ανδρέα Παπανδρέου, Κώστα Μητσοτάκη, Κώστα Σημίτη, Κωστάκη Καραμανλή, Γιωργάκη Παπανδρέου και ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ και της κυβέρνησης Σαμαρά-Μπενάκη, κορυφαίοι οικονομικοί υπουργοί, τέτοιους τίτλους έχουν για να μας βάλουν ακόμα πιο βαθιά στη χρεοκοπία και την οικονομική καταστροφή!!!
Τον τελευταίο μήνα, το e-mail μου, βομβαρδίζεται από ΙΔΙΩΤΙΚΗ εταιρεία, η οποία διαφημίζει χορήγηση μεταπτυχιακών τίτλων, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ, με αλληλογραφία, χωρίς ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΩΡΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ!!!!!

Πίσω από τη φάμπρικα παραγωγής πτυχίων με το κιλό, είναι αλλοδαπή εταιρεία, που ισχυρίζεται ότι συνεργάζεται με το ….University Of Cambridge, αλλά στη πραγματικότητα πρόκειται για ιδιωτική δουλειά κάποιων καθηγητών, που για την ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ επιχείρηση τηλεσιμιναρίων!!!!!, δηλώνουν και γραφεία στη ….ΠΕΡΙΟΧΗ Cambridge!!!!!

Αυτή η Αμερικάνικη ιδιωτική εταιρεία, παραγωγής ισχυρών μεταπτυχίων, με χρήση «άχρηστων» Ελληνικών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, πιστή στο πνεύμα του «μπουκάρουμε στις μπανανίες και κάνουμε αρπαχτές παράγοντας τούβλα» έφτιαξαν και εδώ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ, για να σβήσουν το απωθημένο των βλημάτων που καημό το έχουν να αποκτήσουν διδακτορικό, για το οποίο ήσαν ανίκανοι να το αποκτήσουν με φυσιολογικές διεθνώς διαδικασίες κανονικών σπουδών. 


Για να πετύχουν του κατάμαυρου σκοπού τους, οι λυσσασμένοι για ιδιωτικοποίηση της Ελληνικής ανώτατης εκπαίδευσης, έχουν νοικιάσει Έλληνες καθηγητές Ελληνικών Πανεπιστημίων και ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ χρησιμοποιούν (ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ) τα Πανεπιστήμια Θράκης,  Πειραιώς και Μακεδονίας, για να χορηγούν μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς τίτλους των ονείρων τους, σε όσους ανίκανους γόνους πλούσιων κερατάδων, μπορούν να αγοράσουν χωρίς κόπο τέτοιους τίτλους!!!! και να γίνουν υπουργοί οικονομικών της μπανανίας,  και στο Λονδίνο να πάνε, μόνο αν θέλουν να κάνουν τις διακοπές τους ή για γουϊκέντ ή για τα σοβαρά ψώνια τους στου Λαφαγιέτ!!!!

Η ιδιωτική εταιρεία, για να δελεάσει κοπρίτες και κοπρίτισσες και τούβλα σαν τη κόρη του αρχικοπρίτη Πάγκαλου, διαφημίζει ότι όσοι μαλάκες την προτιμήσουν, θα εξασφαλίζουν 200 μόρια έξτρα για διορισμό στο ….Δημόσιο και για ….ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, χώρια από τα μόρια που θα εισπράξουν με το πτυχίο!!!!

Στο διαδίκτυο η φάμπρικα υπάρχει, τουλάχιστον σαν http://www.csap.gr/  και http://hsss05.pme.duth.gr/  και http://www.hsss.gr/ και http://www.csap.cam.ac.uk/ και http://www.csap.org/ κλπ,κλπ,κλπ, συν κάποιες ιδιωτικές ιστοσελίδες, που χρησιμοποιούν προσθετικά, τους τίτλους των Ελληνικών Πανεπιστημίων Θράκης, Πειραιώς και Μακεδονίας ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, στα οποία ίσως, καταβάλουν κάποιο συμβολικό ποσό.

Τώρα, πως εξηγείται, η χρησιμοποίηση των απαξιωμένων Ελληνικών ΚΡΑΤΙΚΩΝ Πανεπιστημίων, για τη χορήγηση εύκολων τίτλων ιδιωτικής μεταπτυχιακής …καταξίωσης, από αλλοδαπή ιδιωτική επιχείρηση ιδιωτικοποίησης της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, είναι από τα ανεξήγητα του Χαρδαβέλα και βάλε… Και μη χειρότερα… 

Σκράπες ιδιοκτήτες μαϊμού διδακτορικών, έχουν ήδη προσληφθεί σαν …διδακτικό προσωπικό ΑΕΙ και αΤΕΙ…

 

 

ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ


 
http://www.katohika.gr/2012/08/kai-bilderberg.html

Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΝΟΥΝ …ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ

Ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν βρίσκεται από χθες στην μονή Ιβήρωνος του Αγίου όρους. Ήρθε για προσκύνημα, με την ευκαιρία της εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου η οποία ως γνωστόν για τους Ρώσους παλαιοημερολογίτες εορτάζεται 14 ημέρες μετά την δική μας εορτή. Τα Μ.Μ.Ε. όμως και ειδικά τα φιλομνημονιακά, δεν έχουν βγάλει άχνα για το γεγονός!
Ο Πούτιν γι' αυτούς είναι κόκκινο πανί! Ακολουθούν τη γραμμή που χάραξε ο Τζέφρυ! Πριν μπούμε στο Μνημόνιο και το ΔΝΤ ο Πούτιν κάλεσε τον Φεβρουάριο του 2010 τον Παπανδρέου στην Ρωσία και του έδινε γύρω στα 25 δις ευρώ! Και ο ΓΑΠ αντί να δεχτεί το δώρο της Ρωσίας, άρχισε να μιλάει για...πράσινη ενέργεια και για την ευρωπαϊκή προοπτική της Ρωσίας!
Έτσι και τώρα. Στην χώρα μας έχει έρθει ο Ρώσος Πρόεδρος και οι ...βαστάζοι των μνημονίων το ...έκαναν γαργάρα!


http://www.makeleio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=4200&catid=4&Itemid=2#.UD9BCpWIcCI.facebook

http://www.katohika.gr/2012/08/blog-post_9165.html

΄ ΕΣΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΡΟΗ ΤΟΥ ΚΟΠΑΔΙΟΥ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ... ''‏

ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΡΟΗ
ΤΟΥ ΚΟΠΑΔΙΟΥ 



Όταν έρθει ο καιρός που θα νιώσεις ΜΟΝΟΣ ανάμεσα σε πλήθος ανθρώπων και ο κύκλος των φίλων και συγγενών δεν θα σε αγγίζει εσώψυχα… Όταν έρθει η μέρα που θα νιώσεις ότι ¨πνίγεσαι¨ σε μια θάλασσα ¨άψυχων ανθρώπων¨ και θες να φύγεις ¨μακριά¨… Όταν έρθει η στιγμή που όλα θα σου φαίνονται ¨άδεια¨ και ανούσια σε ένα κόσμο ψεύτικο και ξένο για σένα…
τότε ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να μείνεις μόνος με τον Εαυτό σου και να κάνεις ίσως τον πιο καθοριστικό διάλογο της ζωή σου μαζί Του. Εσύ και Αυτός, σαν να μιλάς στο είδωλο σου όταν αντικατοπτρίζεται σε έναν καθρέπτη, μονό που Αυτός είναι ......¨πιο αληθινός¨ από εσένα διότι ΕΣΥ είσαι εγκλωβισμένος σε ένα κόσμο σαθρό και εικονικό, ενώ Αυτός ¨δονείται¨ σε ανώτερες συχνότητες και γνωρίζει ¨περισσότερη αλήθεια¨. Γι΄ αυτό να Τον ακούσεις προσεκτικά, ¨ίσως¨ προσπαθεί καιρό να σε απομονώσει από το ¨σύστημα¨ για να σου πει ¨λόγια καθοδήγησης¨. Μην περιμένεις να ακούσεις ήχους στα αυτιά σου, ούτε φωνές να κατακλύσουν το Νου σου, περίμενε απλά να ¨πλημμυρήσει¨ η καρδία σου από συναισθήματα, εικόνες, μελωδίες και μυρωδιές!Ότι πληροφορία φιλτράρεται από την καρδιά σου, αποδέξου την! Ενώ ότι πληροφορία έρχεται από τον Νου ¨φορτωμένη¨ μόνο με ¨απλή λογική¨, τότε δεν ανήκει σε εσένα γι΄ αυτό αποδέσμευσέ την! Η λογική είναι το βασικό ένστικτο επιβίωσης στο γήινο επίπεδο, όμως έξω από αυτό και σε άλλα ενεργειακά επίπεδα η έννοια της λέξης ¨λογική¨ δεν υφίσταται. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που δεν γίνονται αποδεκτές από το ευρύτερο κοινό οι αλλαγές που πλησιάζουν σαν καταιγίδα ολόκληρο τον πλανήτη, αφού τα γεγονότα που έρχονται, ¨μπλοκάρονται¨ από την ¨λογική¨ και δεν μπορούν να γίνουν κατανοητά και αφομοιώσιμα από τον προγραμματισμένο εγκέφαλο.Ο εγκέφαλος είναι το όργανο που θα δεχθεί τις περισσότερες ενεργειακές επιθέσεις από τον ¨αόρατοκόσμο¨. Όταν σχεδόν παντού γύρω σου συναντάς τις ενέργειες του θυμού του μίσους, του φόβου, της κακίας, κτλ πρέπει να καταλάβεις ότι όλα αυτά είναι απλά το ορατό αποτέλεσμα κάποιων άλλων αοράτων ενεργειακών συγκρούσεων που βαρβαρίζουν την ψυχική μας ηρεμία! Είναι αρνητικές σκεπτομορφές που επιβιώνουν από τις εκλυόμενες ενέργειες όλων αυτών των αρνητικών συναισθημάτων. Όποτε παρατηρείς« … ακραίες αντιδράσεις ανθρώπων που η αφορμή της αντίδρασης δεν δικαιολογεί τέτοια συμπεριφορά, τότε μάθε ότι κάποια σκεπτομορφή βρίσκεται σε ¨μια γωνία¨ και έκανε πολύ καλά την δουλεία της! Εσύ που γνωρίζεις τι συμβαίνει πίσω από το ορατό, οφείλεις να ¨αντιλαμβάνεσαι¨ εκ των προτέρων πότε συντελούνται οι προϋποθέσεις αυτής της ενεργειακής παγίδας και να μεριμνείς προς την αποφυγή της.
Μην περιμένεις οι ¨πολλοί¨ να αποδεχτούν τις απόψεις σου, μάλιστα να αρχίσεις να ανησυχείς όταν οι περισσότεροι συμφωνούν μαζί σου. Οι πολλοί ποτέ δεν είχαν δίκιο, ποτέ δεν ακολούθησαν το σωστό μονοπάτι, ήταν και είναι πρόβατα κλεισμένα σε μεγάλα μαντριά. Αντίθετα να χαίρεσαι όταν βαδίζεις σε δύσκολα μονοπάτια, γιατί εκεί θα συναντήσεις λίγους ανθρώπους αλλά θα είναι αληθινοί ¨εργάτες¨ που έχουν την γνώση και την δύναμη να σε καθοδηγήσουν σε νέες ατραπούς.Όσο μόνος και να νιώσεις, όσο αδικημένος και να αισθανθείς, ένα πράγμα να γνωρίζεις: ¨Είσαι τυχερός που συμβαίνει αυτό σε εσένα γιατί όλα ¨δείχνουν¨ ότι το ίδιο το σύστημα σε έχει καταδικάσει σε εξορία επειδή διαφέρεις και δεν μπορεί να σε ελέγχει¨. « …ΕΣΥ Συνέχιζε να πηγαίνεις κόντρα στην ¨ροη του κοπαδιού¨ και η δικαίωση ΣΟΥ είναι θέμα ελάχιστου χρόνου!».

http://revealedtheninthwave.blogspot.gr/2012/08/blog-post_9849.html#more



http://enews-gr.blogspot.gr/2012/08/blog-post_4927.html#.UD-2W6D67YY

http://www.katohika.gr/2012/08/blog-post_7509.html

ΣΚΕΨΟΥ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ, ΠΡΑΞΕ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ!

               ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΑΝΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΠΙΘΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΝΑ ΞΕΚΙΝΑ ΣΤΗΝ ΕΥΦΛΕΚΤΗ ΖΩΝΗ ΤΗΣ Μ. ΑΝΑΤΟΛΗΣ. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ. ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ¨ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΑΠΟΣΑΘΡΩΣΗΣ¨ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΟΜΗΣ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΤΟΥΣ, ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΟΡΙΑΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ Η ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΚΡΕΜΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΚΛΩΣΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΝΑ ΚΟΠΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΝΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΣΑΝ ΝΤΟΜΙΝΟ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΙΒΑΡΕΣ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ Η.Π.Α. ΤΕΛΟΥΝ ΗΔΗ ΥΠΟ ΔΙΑΛΥΣΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ¨ΥΠΝΩΤΙΣΜΕΝΑ¨ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥΣ.

                ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΚΑΜΨΗ ΓΙΑΥΤΟ,  ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΠΕΙΡΟΥΝ ΤΟ ΧΑΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΑΝ ΑΠΟΜΗΧΑΝΗΣ ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΪΚΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΕΡΟΝ ΗΜΕΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΓΚΡΕΜΟΥ, ΑΝ ΗΘΕΛΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΤΩΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟΥ ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!

          Η F.E.M.A. ΣΤΙΣ Η.Π.Α. ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΔΡΑΣΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΜΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΦΕΡΕΤΡΑ, ΤΙ ΤΑ ΘΕΛΕΙ ΑΡΑΓΕ? ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ? Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΝ ΠΡΟΝΟΕΙ ΜΕ ΦΕΡΕΤΡΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ!

          ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ Β ΠΠ΄ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΑΠΗΚΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΙΣΧΥΡΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΒΙΑΙΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ???

          ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ( ΣΥΡΙΑ, ΑΝ. ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ, ΠΕΡΣΙΚΟΣ ΚΟΛΠΟΣ, ΑΝΤΕΝ) ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΥΤΕΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΑΠΟ ΔΕΚΑΔΕΣ ΚΡΑΤΗ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, ΕΝΩ ΗΔΗ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΑΘΗΣ ΑΠΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΕΜΦΥΛΙΟΥΣ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ (Η.Π.Α –ΙΣΡΑΗΛ – ΝΑΤΟ) ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΡΗΝΕΥΤΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ (Ο.Η.Ε.) ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΜΑΛΥΝΟΥΝ.

         Ο ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΑΛΙΜΕΝΤΑΡΙΟΥΣ ¨ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΠΟΗΘΗΚΕ¨ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΥΣΤΗΡΑ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ.


          ΣΤΙΣ Η.Π.Α. ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ 1-1-2013 ΜΕ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΤΣΙΠΑΡΙΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 18 ΜΗΝΩΝ ΑΛΛΙΩΣ ΧΑΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ.

         ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΣΥΝΑΘΡΟΙΖΟΝΤΑΙ ΟΛΟΕΝΑ ΚΑΙ ΣΥΧΝΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΤΕΓΗ, ΤΗΝ ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΕ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΝΑΟ ΤΟΥ ΣΩΛΟΜΟΝΤΑ. ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΚΑΙ ¨ΔΗΘΕΝ¨ ΝΕΕΣ ΒΙΒΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΑ ΠΑΛΑΙΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΚΟΙΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΔΟΓΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ ΤΗΝ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ.

         ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΔΗΘΕΝ ΥΨΗΛΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΔΙΑΜΕΣΟΥΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟ ΓΚΟΥΡΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΥΠΟ-ΟΝΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΛΗΣ ΓΗΣ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ Η.Π.Α. ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ. Η ΠΛΑΝΗ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΠΤΑΜΕΝΟΥΣ ΔΙΣΚΟΥΣ!

         ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ. ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΑ ΤΑΚΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕΡΙΚΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΤΩΝ, ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ ΑΥΤΩΝ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΦΥΛΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΠΩΦΕΛΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΧΑΡΗ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΤΙΣ ΠΑΓΙΔΕΣ ΤΩΝ ΨΕΥΤΟ ΣΩΤΗΡΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΛΑΒΩΘΕΙ ΞΑΝΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΕΝΕΡΓΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΝ ΖΗΤΗΣΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΤΩΝ ΙΠΤΑΜΕΝΩΝ ΔΙΣΚΩΝ ΟΥΤΕ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΓΚΡΙΖΩΝ ΔΟΥΛΩΝ, ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΑΡΩΓΟΙ ΤΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΑΡΚΑ ΟΥΤΕ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΑ ΟΠΩΣ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ, ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ ΟΥΤΕ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ, ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΑ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΜΕ ΔΙΑΥΓΕΣ ΑΫΛΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΟΦΘΑΛΜΟΥΣ ΛΑΜΠΕΡΟΥΣ ΣΑΝ ΓΑΛΑΞΙΕΣ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΓΓΙΞΕΙ ΟΥΤΕ ΧΡΟΝΟΣ ΟΥΤΕ Ο ΤΟΠΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΟΥΡΑΝΙΟΙ ΑΠΟ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΝΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΗΞΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΘΑΡΟΥ ΦΩΤΟΣ ΜΕ ΠΑΝΣΟΦΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ, ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΥΛΗ.

           Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ, ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΟΥ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΠΛΕΟΝΕΚΤΙΚΗ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΒΑΘΥΤΕΡΟ ΜΕ ΑΡΡΗΤΟ ΝΟΗΜΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΡΟΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΦΥΛΑΚΑΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΡΑΝΙΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΕΠΙ ΓΗΣ. ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΨΥΧΡΟ ΣΚΟΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΓΑΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΜΕΝΕΙ ΚΑΡΤΕΡΙΚΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ (ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ) ΤΟΥ ΑΙΩΝΙΟΥ ΗΛΙΟΥ (ΑΠΟΛΛΩΝΑ).



Υ.Γ.: ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΞΗΡΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ. ΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΣΤΕΝΕΥΟΥΝ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΧΩΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΙΟΤΙ ΣΑΣ ΔΙΟΧΕΤΕΥΟΥΝ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ. ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΑΛΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ. Η ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΕΤΣΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΑΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ, ΕΝΩ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΠΙΣΗΜΑΤΑ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.

       ΣΚΕΨΟΥ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ      ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ          ΠΡΑΞΕ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ

ΟΣΟΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΟΥ. ΚΑΝΕ ΤΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ…ΜΠΟΡΕΙΣ.


http://diogeneis.blogspot.gr/

Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ Α-ΛΗΘΕΙ-ΑΣ ΕΦΤΑΣΕ. ΟΙ ΟΥΡΑΝΟΓΝΩΜΟΝΕΣ ΚΑΤΑΦΘΑΝΟΥΝ.

            ΟΛΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΞΑΦΝΙΚΑ, ΜΗΝ ΣΑΣ ΞΕΓΕΛΑ Η ΣΧΕΤΙΚΗ ΗΡΕΜΙΑ. Ο ΧΡΟΝΟΣ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΜΗ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ, Ο ΧΩΡΟ-ΧΡΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΙΚΟΝΙΚΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΚΑΤΑΡΡΕEI. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕΝΑΡΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ, ΟΥΤΕ ΑΠΟΚΥΗΜΑΤΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ ΘΕΩΡΙΩΝ, ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΤΗ. ΟΛΟ ΤΟ ΟΡΑΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΑΝΩΤΕΡΑΣ ΔΥΑΔΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ, ΕΓΚΛΩΒΙΖΟΝΤΑΣ ΨΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥΣ.

          ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΝΤΑ ΑΘΑΝΑΤΑ ΠΛΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ¨ΑΕΙΖΩΟΝ ΠΥΡ¨ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΠΗΓΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΥΠΑΡΧΕΙ ΟΛΩΝ. ΕΙΣΤΕ «ΦΩΤΟΝΙΑΚΗ ΑΠΟΛΗΞΗ» ΤΗΣ ΑΕΝΑΗΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΟΥ ΦΩΤΟΣΠΕΡΜΙΑΣ ΜΗΤΡΑΣ, ΕΙΣΤΕ ΟΝΤΑ ΟΥΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΘΕΪΚΑ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΑΥΛΟ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥΣ ΠΛΑΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ «ΝΟΗΜΩΝ ΦΩΤΟΣΥΝΗ», ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΑ ΟΝΤΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΧΑΤΕ ΠΛΗΡΗ ΑΝΩΤΑΤΗ ΚΟΣΜΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΪΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΞΑΝΑ. ΕΣΕΙΣ ΚΑΤΕΝΤΟΛΗΝ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΦΩΤΟΣ ΠΡΟΩΘΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ¨ΠΑΝΣΠΕΡΜΙΑ¨ ΚΑΙ ΤΗΝ ¨ΟΝΟΜΑΤΟΔΟΣΙΑ¨ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΝΤΩΝ, ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ, ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟΝ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΥΚΛΟ ΕΝΣΑΡΚΩΣΕΩΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑΝΙΑ ΠΡΟ-ΕΛΕΥΣΗ ΣΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ.

          ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΟΥΡΑΝΙΟΙ ΨΥΧΟ-ΝΟΕΣ ΚΑΤΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΕΚ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΑΚΤΙΝΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΙΕΡΟΥ ΝΟΗΤΟΥ ΦΩΤΟΣ, ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΣΑΣ. Η ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ Η ΕΝΘΥΜΗΣΗ ΣΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΥΝΑΜΗ. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΜΑΧΗΤΩΝ, ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΑΛΗΘΙΝΩΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ, ΗΡΘΕ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΘΑ ΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΑΠΑΣΤΡΑΠΤΩΝ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΓΑΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΡΜΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΝΕΦΕΛΕΣ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΣΕΙΣΜΟ ΜΕΓΑ.

           Ο ΕΙΚΟΝΙΚΟΣ ΟΛΟΓΡΑΜΜΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ΘΑ ΑΠΟΣΑΘΡΩΘΕΙ ΣΥΘΕΜΕΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΦΩΤΟΝΙΑΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΖΕΥΣ. ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΜΠΟΡΕΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΝΟΗΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΡΟΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΤΗΣ ΝΕΜΕΣΕΩΣ. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΠΟΝΕΜΗΘΕΙ ΘΕΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΙΟΤΙ, ΕΚΑΨΑΝ, ΒΕΒΗΛΩΣΑΝ, ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΑΝ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΑΝ ΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΔΕΩΔΕΣ. ΤΩΡΑ... ΚΑΤΑΦΘΑΝΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΝΙΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΜΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΣΕ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΤΩΝ!             

         "ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΨΕΤΕ ΜΕ ΕΥΚΟΛΙΑ, ΟΥΤΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΜΥΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΕΒΗΛΩΣΤΕ ΤΑ ΙΕΡΑ ΤΟΥΣ…ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΜΥΡΙΑΔΕΣ ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΠΥΡΦΟΡΑ ΡΟΜΦΑΙΑ ΣΕ ΥΠΕΡΜΕΓΕΘΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΣΩΜΑ. ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΕΝΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΥΡΙΑΔΕΣ ΕΠΙΛΕΚΤΑ ΦΩΤΕΙΝΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΜΑΧΗΤΩΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΤΩΝ ΑΛΗΘΙΝΩΝ ΚΟΣΜΩΝ, ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ Η ΙΣΧΝΗ ΨΥΧΟ-ΣΚΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΔΙΑΠΕΡΑΣΤΕΙ ΚΑΘΟΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΙΖΩΟΝ ΠΥΡ ΠΟΥ ΑΠΑΡΝΗΘΗΚΑΤΕ ΤΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΤΗ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ… «ΠΑΥΕΤΕ ΔΙΑ ΠΑΝΤΩΣ»" .

                               




"Η ΣΤΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΝΕΜΕΣΕΩΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΤΑΙ. ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΣΑΣ ΕΦΤΑΣΕ" .


ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.
ΕΡΡΩΣΘΕ

"ΕΝΑΛΛΑΚΤΗΣ" 

http://diogeneis.blogspot.gr/2012/06/blog-post_8315.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters