Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Με χρηματοδοτικό πρόγραμμα 13 ΔΙΣ υποψήφιος Δήμαρχος Κέρκυρας-Χρόνης Προσαλέντης


alt
Την διεκδίκηση του Δήμου της Κέρκυρας ανακοίνωσε πριν από λίγο ο Δημοσιογράφος Χρόνης Προσαλέντης με επένδυση για τη Κέρκυρα 13 ΔΙΣ ώστε να αποπληρωθούν τα χρέη του Δήμου και των Δημοτών (Δάνεια σε Τράπεζες,Εφορια,Ικα,ΤΕΒΕ) και τη χρηματοδότηση Κοινωνικών και αναπτυξιακών έργων με  εγγύηση της END.Είναι Χρήματα των Ελλήνων από το λογαριασμό Κρατών καταπιστεύματος άτοκα και χωρίς καμιά υποθήκη περιουσιακών στοιχείων του Δήμου. Δημοσιεύουμε αυτούσια τη Δήλωση του:

Δήλωση-Τοποθέτηση του Δημοσιογράφου Χρόνη Προσαλέντη

Το 1944 έγινε μία σύνοδος στο Bretton Woods, μια μικρή πόλη των Η.Π.Α. στο New Hampshire της πολιτείας της Νέας Αγγλίας. Στη συνάντηση πήραν μέρος 44 κράτη τα οποία ήταν σύμμαχοι στον Β' Π Π, με σκοπό να δουν πώς θα διαχειριστούν τις αποζημιώσεις των Γερμανών από τον Β' Παγκόσμιο πόλεμο. Αυτός ήταν ο λόγος που προέβαλαν δημόσια για το σκοπό της συνάντησης. Εκεί λοιπόν δημιουργήθηκε η νομοθεσία για την δημιουργία της Παγκόσμιας Τράπεζας  για την ασφάλεια(μη πτώχευση κ.α ) των Κρατών.


Η Ελλάδα συμμετείχε σε αυτήν την συνεδρίαση στο Bretton Woods και συνέβαλε με 5 εκατομμύρια δολάρια γι' αυτό τον σκοπό. Σαν αποτέλεσμα αυτής της συμμετοχής η Ελλάδα έχει δημιουργήσει το δικό της μερίδιο (καταπίστευμα) το οποίο σήμερα είναι περίπου 335 τρισεκατομμύρια δολάρια .Το αρχικό ποσόν που εδόθη, επενδύθηκε όλα αυτά τα χρόνια σε πολύτιμα μέταλλα, πετρέλαια, κλπ και γι' αυτό σήμερα έχει φθάσει σ' αυτό το αστρονομικό ποσό. Το ίδιο έχει συμβεί και με τα καταπιστεύματα των άλλων κρατών. Υπ' όψη ότι τα κέρδη από τις επενδύσεις του παγκόσμιου καταπιστεύματος είναι ένα γιγαντιαίο ποσό, μιλάμε για 5ακις, 6ακις, 7ακις .Μόνο ο απολογισμός του 2012 έχει 272 μηδενικά από πίσω του στο παγκόσμιο καταπίστευμα (World Trust).

Για να δοθεί όμως η περιουσία αυτή στα διάφορα έθνη πρέπει να υπάρξουν συγκεκριμένες διαδικασίες. Χρειάζονται τρείς προϋποθέσεις για να περάσει η περιουσία στις χώρες στις οποίες ανήκει. Το πρώτο είναι να υπάρχει Project δηλαδή να υπάρχει ένας σκοπός για τον οποίο αιτούνται τα χρήματα.

Στην προκειμένη περίπτωση το Project ονομάζεται Ελλάδα - Ελληνισμός. Το δεύτερο που χρειάζεται είναι το μέσον, το χρηματοοικονομικό εργαλείο δηλαδή, η εγγυοδοσία. Το τρίτο κομμάτι λέγεται θεσμός στην Ελλάδα. Θεσμοί στην χώρα μας είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο Πρωθυπουργός, ο Υπουργός Οικονομικών, ο Αρχιεπίσκοπος και μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για την τοπική αυτοδιοίκηση με την ονομασία "ΚΑΛΙΚΡΑΤΗΣ", οι Δήμαρχοι ! Μόνον αυτοί μπορούν να πάρουν χρήματα από το καταπίστευμα. Μέχρι τώρα όμως κανείς δεν το έκανε για να ευημερήσει η χώρα μας.

Τα  αμέτρητα  αυτά χρήματα πολλαπλασιάζονται  από τις συναλλαγές των Κρατών-Μελών στις αγορές.(Π.Χ αγορά-πώληση Πετρελαίου,Σιτηρών) κα.. Από λογαριασμό αυτό καταπιστεύματος  η END με την εγγύηση των μελών της  ετοίμασε  το πρόγραμμα για τους Δήμους της Χώρας μας.
Πριν αναφερθώ  σ αυτό το πρόγραμμα έρχομαι στον Ελληνα  Αρτεμη Σώρρα ο οποίος  κατέθεσε στις 28/09/12 σε Τράπεζα του Μόντρεαλ στο Καναδά 600 δις δολάρια τα οποία ενεγράφησαν στο Όνομα της Ελληνικής Δημοκρατίας. Και ενώ η «κυβέρνηση» μας μπορεί σε επτά ημέρες να ρευστοποιήσει το ποσό αυτό δεν το έχει κάνει διότι υπακούει σε ξένα κέντρα που σκοπό έχουν την αρπαγή του πλούτου της Χώρας μας.

Επίσης δεν το έχει κάνει διότι για να δοθούν υπάρχει ο Όρος του διαχειριστικού ελέγχου που αν γίνει δεκτός όλοι όσοι έκλεψαν θα  βρεθούν στη φυλακή και θα τους κατασχεθεί η περιουσία. Αυτοί που μας έφεραν εδώ σήμερα είναι δυνατόν να δεχθούν αυτό το έλεγχο? Π.χ Ένα υποβρύχιο που το αγόρασαν 500 εκ ευρώ και η πραγματική τιμή είναι 50 εκ ευρώ  άρα από το σύνολο των αγορών προκύπτει  τεράστια διάφορα και ζημία του Κράτους και ονόματα αυτών που ευθύνονται για κάθε παρόμοια πράξη. Συνεπώς το πραγματικό ποσό που η Χώρα μας χρωστά δεν είναι αυτό που μας παρουσιάζουν σήμερα.

Το σχέδιο για να αρπάξουν τη Χώρα μας  έγινε αντιληπτό πριν φτάσουμε στη σημερινή κατάσταση και συγκεκριμένα  πριν οκτώ χρόνια όταν δημιούργησαν τηνEND (Εnd Nasional Dept) .Η ΕND προχώρησε σε επόμενη κίνηση μετά την άρνηση της κυβέρνησης να ρευστοποιήσει τα χρήματα που κατατέθηκαν στο Όνομα της Ελληνικής Δημοκρατίας. Προσφέρει εγγύηση για την χρηματοδότηση όλων των Δήμων με 2,3 τρισεκατομμύρια Ευρώ από την Παγκόσμια Τράπεζα για την δημιουργία ανταποδοτικών έργων, έργων κοινής ωφέλειας και ξεχρέωμα κόκκινων δανείων. Αυτό το οικονομικό υπερόπλο μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε στο Δήμο Κέρκυρας.

Η ΕΝD προχώρησε στο σχέδιο Β που είναι η χρηματοδότηση των Δήμων στην Ελλάδα. Θέλει να βάλει τέλος στην τεχνητή κρίση και να σταματήσει η Χώρα να είναι προτεκτοράτο. Δίνει για το Δήμο της Κέρκυρας από το λογαριασμό καταπιστεύματος έως του ποσού των 13 δις χωρίς υποθήκη κανενός περιουσιακού στοιχείου με εγγύηση του επενδυτή.

Ο Δήμος όταν θα παραλαμβάνει έτοιμα (ανταποδοτικά) έργα θα δίνει από το κέρδος εάν υπάρχει το 2% .Το πρόγραμμα αυτό δίνει επίσης (από αυτό το ποσό)  να ξεχρεώσει ο Δημότης ότι χρωστά σε Τράπεζες(δάνεια) και στο Δημόσιο (Εφορία,Τεβε,Ικα κ.α) με τους ευνοϊκότερους όρους και το υπόλοιπο ποσό για Κοινωνικά και αναπτυξιακά έργα που πoτέ το νησί μας δεν γνώρισε ...(Βλέπε πρόγραμμα Δήμων) Π.χ Θέλουμε γέφυρα με την απέναντι ακτή?(Υποθαλάσσια η επίγεια), Θέλουμε Άξονα Βορρά Νότου? Ότι θέλουμε μπορεί να γίνει. Αντίθετα η «κυβέρνηση» δεσμεύει τα περιουσιακά στοιχεία του Δήμου σε περίπτωση δανείου από το Ταμείο Παρακαταθηκών.
Ο Δήμος Κέρκυρας από 10 Ιανουαρίου 2014 έχει θέσει στα συρτάρια του την πρόταση ενημέρωσης-χρηματοδότησης διότι εκτελούν εντολές από την «κυβέρνηση» που ομιλεί Ελληνικά αλλά Έλληνες δεν είναι. Ακολουθούν τις κομματικές τους εντολές που μας έφεραν μέχρι εδώ διαλύοντας οικογένειες(απολύσεις Σχολικών Φυλάκων, κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας,οι τελευταίοι ??? 36 του Δήμου ) και την «σκούπα» απολύσεων που έρχονται .

Και ενώ είχε αυτή τη δυνατότητα να την αξιοποιήσει ο νυν Δήμαρχος Γιάννης Τρεπεκλής μυξοκλαίει στα Μ.Μ.Ε ότι η Αυτοδιοίκηση δεν έχει πόρους και δεν μπορεί να κάνει τίποτα παραπάνω. Δηλαδή ομολογεί ότι ακολουθεί το πρόγραμμα εξωθεσμικών κέντρων  και ακολουθεί τις γραμμές που δίνουν  οι κομματικοί εντολείς του .

 Κρύβει από τους Δημότες ότι υπάρχει λύση να αναστηθεί η Κέρκυρα. Ηδη 4 Δήμοι αποφάσισαν να πάρουν το πρόγραμμα της END(βλέπε Δήμος Ιεράπετρας με το πόρισμα).

Για την Κέρκυρα η END έδωσε τη στήριξη στο πρόσωπο μου και την αποδέχθηκα. Δημιουργώ το συνδυασμό ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΕΡΚΥΡΑ και στην αναζήτηση επενδυτών για την χρηματοδότηση έργων ,με σκοπό την έναρξη της αναπτυξιακής προοπτικής στο Δήμο μας τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας και την έξοδο από την τεχνητή οικονομική κρίση  προσυπογράφω αυτό το χρηματοδοτικό πρόγραμμα  της END διεκδικώντας την οικονομική απελευθέρωση όλων μας από τις δαγκάνες της Τρόικας που υπηρετεί ο νυν Δήμαρχος αλλά και άλλες πολιτικές δυνάμεις και ζητώ την στήριξη των συμπολιτών μου για να πάρουμε το Δήμο στα χέρια μας για να παραδώσουμε στα παιδιά μας μια Κέρκυρα που κανείς μέχρι σήμερα δεν γνώρισε.

Χρόνης Προσαλέντης.
Υπ.Δήμαρχος Κέρκυρας


Σχετικά: Περίληψη Χρηματοδοτικού Προγραμματος
              Πόρισμα Δήμου Ιεραπετρας


ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ

                                                                                                                                                                   
ΕI END


ΘΕΜΑ: ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΈΡΓΩΝ/ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.


Σκοπός είναι να γίνει η περιοχή ο πιο όμορφος, ενεργός, κερδοφόρος και δημιουργικός Δήμος, που να είναι ισχυρό βοήθημα προς τον Πολίτη, αλλά και κατ' επέκταση για όλη την Ελλάδα και όπου υπάρχει Έλληνας στο παγκόσμιο στερέωμα.

Ι. ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ: 

Ο χρηματοδότης, θα δεσμεύσει δική του περιουσία στο παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό καταπίστευμα (ταμείο) για να μπορέσουν να ελευθερωθούν τα ανάλογα χρήματα προς υλοποίηση έργων. 
Ο ίδιος θα είναι υπεύθυνος να αποπληρώσει το αρχικό κεφάλαιο πίσω στο Ταμείο τα χρήματα από τη λειτουργία των έργων.
Για να μπορέσει κανείς να πάρει χρήματα από αυτό το ειδικό ταμείο (εφεξής αναφερόμενο ως «Το Ταμείο», θα πρέπει να συμβούν τα ακόλουθα:

1. Ο αιτητής θα πρέπει να διαθέτει κλειδί για την πρόσβαση. Ειδικό κλειδί Υψίστης ασφαλείας (πολύ περιορισμένοι αυτοί που διαθέτουν τέτοιο κλειδί σε όλο τον πλανήτη),

2. Να εκχωρηθεί η αντίστοιχη περιουσία για να διασφαλιστεί η επιστροφή των κεφαλαίων,
3. Η παροχή κεφαλαίων καταχωρείται σε αυτόν που δεσμεύει την περιουσία του ως εξασφάλιση και θεωρείται ως προσωρινή παραχώρηση. Θα πρέπει να αποπληρωθούν από τον ίδιο εντός 50 ετών με ετήσιες δόσεις (2 % ανά έτος) για να μπορέσει να ελευθερώσει τη δική του περιουσία,
4. Τόκος μηδέν (0)
5. Χρειάζονται να υλοποιηθούν τα έργα για ένα Κρατικό ή Εκκλησιαστικό Φορέα. Γι' αυτό, την αίτηση για την υλοποίηση των έργων θα πρέπει να την κάνει σε συνδυασμό με τον Φορέα για τον οποίο θα υλοποιηθούν τα έργα.

Από το 1 - 4 είναι όλα έτοιμα. Το μόνο που απομένει είναι το 5. ο Φορέας 

Ο Αρτέμης Σώρρας, που θα ενεργεί ως ο Καταπιστευματοδέκτης/ Θεματοφύλακας, έχει ήδη καταθέσει αίτημα με προϋπολογισμούς για όλη την Ελλάδα και την Κύπρο (συνημμένο παράρτημα Α) ύψους 2.3 Τρις.

Έχουμε πάρει ήδη την έγκριση και είμαστε έτοιμοι για την υλοποίηση.
Χρειάζεται ο Φορέας για τον οποίο θα υλοποιηθούν τα έργα.
Ο Δήμος λόγω Καλλικράτη, είναι μια ανεξάρτητη κρατική νομική οντότητα και αναγνωρίζεται και έχει δικαιώματα να αιτηθεί ως ο Φορέας σε συνδυασμό βέβαια με κάποιο που έχει τον κλειδάριθμο, περιουσία και τα έργα (όπως φαίνεται πιο πάνω).

Ο Δήμος που ενδιαφέρεται να υλοποιηθούν έργα στην περιοχή του, θα πρέπει να αιτηθεί από τον Αρτέμη Σώρρα για να προβεί ο ίδιος στις απαραίτητες ενέργειες για να δομήσει την οικονομική επάρκεια και να κατεβάσει τα χρήματα και να υλοποιήσει τα έργα στον Δήμο με απώτερο σκοπό να επωφεληθούν όλοι οι Έλληνες γενικότερα.

Ο Δήμος θα μπορεί να προσθέσει/ αφαιρέσει στη λίστα των έργων που έχουμε ήδη μελετήσει.

ΙΙ. ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΕΙΝΑΙ 3 ΤΥΠΩΝ: 

Α) ΑΠΟΔΟΤΙΚΑ, 
Β) ΜΗ ΑΠΟΔΟΤΙΚΑ & 
Γ) ΕΞΑΓΟΡΑ ΧΡΕΩΝ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΔΗΜΟΣΙΟ, ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

Α. ΜΗ ΑΠΟΔΟΤΙΚΑ: Κοινής ωφελείας & χαρακτήρα/ Ανθρωπιστικής βοήθειας:

Το κόστος αυτό περικλείει όλα τα έργα που δεν έχουν έσοδα (δρόμοι, νερό, σχολεία, γηροκομεία, πυρόσβεση, κτλ)
Χρειάζονται τα χρήματα για την ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ, ΕΝΑΡΞΗ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ.

Β. ΑΠΟΔΟΤΙΚΑ- ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ: Έργα που μπορούν να επιφέρουν εισοδήματα:

Χρειάζονται χρήματα για την κατασκευή, έναρξη, λειτουργία και συντήρηση και μελλοντικές αλλαγές αλλά συνάμα παράγουν χρήματα.

Τα έργα «Α» θα μεταφερθούν άμεσα ως κληροδότημα στο Δήμο και θα διατηρηθεί η διαχείριση τους από τον Θεματοφύλακα μέχρι να αποπληρωθούν όλα τα έργα και να μπορέσει να ελευθερωθεί η περιουσία του. Όλα τα έσοδα από τα έργα Α, Β & Γ θα κατατίθενται στο Ειδικό Ταμείο που θα δημιουργηθεί υπό την εποπτεία του «Θεματοφύλακα» Αρτέμη Σώρρα όπου θα καλύπτονται τα έξοδα εγκατάστασης, λειτουργίας και συντήρησης όλων των έργων συν τα κεφάλαια για την αποπληρωμή του αρχικού κεφαλαίου προς το «Ταμείο» (2 % ή και περισσότερο αν είναι δυνατόν ανά έτος x 50 έτη).

Το σύνολο των έργων σταδιακά και ανάλογα με την περίπτωση, θα μεταφερθούν ως δωρεά και χωρίς αξιώσεις, ελεύθερα βαρών, με πλήρη νομή και κατοχή προς το Δήμο/ Δημόσιο.Μέχρι όμως αποπληρωθεί το σύνολο των κεφαλαίων πίσω στο Παγκόσμιο Καταπίστευμα, ο Θεματοφύλακας, θα διατηρήσει τη διαχείριση όλων των έργων και αφού πληρωθούν πίσω τα κεφάλαια και ελευθερωθεί η περιουσία του τότε θα μεταφερθεί και η διαχείριση προς το Δήμο/ Δημόσιο.
Μερικά έργα όπως οι δρόμοι, νερό κτλ θα χαίρουν μιας ειδικής άλλης διαδικασίας.

Με τον τρόπο αυτόν, ο Δήμος δεν θα ξαναχρειαστεί ποτέ δάνεια από το Κράτος ή/ και τρίτους.

Με μια καλή διακυβέρνηση, ο κάθε Δήμος θα καταστεί ένας υγιής και δυνατός Φορέας και θα είναι παράδειγμα προς μίμηση ως το στολίδι της υφηλίου.Έχουμε ήδη ετοιμάσει ένα κατάλογο που αφορά όλες τις ενότητες πιθανών έργων και που καλύπτει ένα ευρύ φάσμα εργασιών. 
Εάν υπάρχει κάτι που ο Δήμος ενδιαφέρεται να προσθέσει ή/και να αφαιρέσει, μπορεί να το κάνει και ο προϋπολογισμός θα αλλαχθεί αναλόγως. 
Ο προϋπολογισμός που αναλογεί στον εκάστοτε Δήμο, υπολογίζεται με ειδική φόρμουλα επί του συνολικού ποσού κάθε ξεχωριστής ενότητας έργων όπως εμφαίνονται στο παράρτημα «Α» και βασίζεται λαμβάνοντας γνώση των τοπικών δεδομένων όπως του πληθυσμού και έκτασης του Δήμου, οικονομικής κατάστασης, υφιστάμενων υποδομών, ενεργειακών αναγκών, μορφολογικών (Ορεινή, Παραθαλάσσια, Παραλίμνια περιοχή κτλ), γεωλογικών, κλιματικών ιδιαιτεροτήτων, δάση, χλωρίδα και πανίδα, αρχαιολογία, εμπορικών δραστηριοτήτων, της γεωστρατηγικοπολιτικής σημασίας κτλ. 

Αφού συνυπολογιστούν τα πιο πάνω, βάσει της εξίσωσης αναλογιών δημιουργείται το πλαφόν για την κάθε ενότητα, είδος έργου και σύνολο που αναλογεί για τον εκάστοτε Δήμο. 

Αυτό γίνεται στο αρχικό στάδιο και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟ. Οι σωστές ειδικές μελέτες θα υλοποιηθούν αφού κατέβουν τα χρήματα.Γ. Εξαγορά των ιδιωτικών ή/και δημόσιων χρεών των Δημοτών ή/ και του Δήμου από τράπεζες, Δημόσιο, εξωτερικούς δανειστές
Ως έργο μπορεί επίσης να υπολογιστεί η αναχρηματοδότηση - εξαγορά των χρεών/ δανείων του Δήμου, των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων. 
Δηλαδή, σε συνεργασία με το Δήμο, μπορεί να παρέχει το ειδικό ταμείο τα χρήματα στο ν' αποπληρωθούν τα δάνεια προς τις τράπεζες, να δοθούν καλύτεροι όροι αποπληρωμής (μέχρι και 30 - 35 χρόνια), με δικαίωμα αποπληρωμής νωρίτερα χωρίς καθόλου έξοδα, κτλ ούτως ώστε να αποφευχθούν οι κατασχέσεις από τις τράπεζες των περιουσιών των συμπολιτών μας.
Το ίδιο μπορεί να γίνει και για την αποπληρωμή των χρωστουμένων προς ΙΚΑ, Εφορία, εξωτερικούς δανειστές κτλ.

Την ίδια στιγμή, με τα έργα που θα γίνονται στην περιοχή, θα μπορούν οι Δημότες και οι επιχειρήσεις να εργαστούν και μέρος των εσόδων τους (το αναλογούν ποσό θα είναι πολύ μικρό αφού θα κερδίσουν 30 - 35 χρόνια αποπληρωμής) θα μπορεί να παρακρατείται για την αποπληρωμή του δανείου τους. 

Έτσι σιγά σιγά, θα αποπληρωθεί το δάνειο από έσοδα που θα προκύπτουν από την εργασία τους και έτσι δεν θα επηρεαστεί ούτε θα επιβαρυνθεί ποτέ κανείς. 

Αυτά θα συζητηθούν με μεγαλύτερη ανάλυση όταν και εφόσον έχουμε κοινό επίπεδο συνεργασίας.

ΙΙI. ΟΦΕΛΗ ΔΗΜΟΤΩΝ/ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΙ- END:

1. Θα δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας. Τα έργα θα υλοποιηθούν με τοπικούς φορείς,

2. Θα δημιουργηθούν νέες πηγές εσόδων στους Δήμους/ Δημόσιο και Δημότες/ Πολίτες,
3. Θα δημιουργηθούν υγιή επίπεδα αναπτυξιακής προοπτικής σε όλα τα επίπεδα,
4. Θα αναπτυχθούν οι βιομηχανίες/ βιοτεχνίες, οι παραγωγές και οι εξαγωγές και θα μειωθούν παράλληλα οι εισαγωγές,
5. Θα μειωθεί το κόστος ενεργειακών πηγών με απώτερο στόχο να μειωθεί το κόστος προς τον τελικό καταναλωτή,
6. Θα διατεθεί ψηλών προδιαγραφών Παιδεία, Υγεία με προνόμιο την Δωρεά είσοδο προς τους Έλληνες Δημότες,
7. Πρόνοια καλής ευνοϊκής διαχείρισης των ευπαθών στρωμάτων της κοινωνίας και της τρίτης ηλικίας,
8. Θα ανασυγκροτηθούν τα χρέη σε υγιή, υποφερτά και αποδεχτά όρια,
9. Θα αναπτυχθεί μια υγιής και αειφόρος ανάπτυξη στην αγροτική παραγωγή, κτηνοτροφία, τρόφιμα σε υγιή επίπεδα, κτλ
10. Θα αναπτυχθεί μια ασφαλής διαχείριση των υδάτινων πόρων, ορυκτών υλών, μεταλλευμάτων κτλ

" Ο Έλληνας Δημότης του Δήμου που θα ενταχθεί στο πρόγραμμα, θα δικαιούται κάρτα δωρεάν εισόδου στις σχολές, κλινικές και γηροκομία του αναπτυξιακού ταμείου στην Ελλάδα/ Κύπρο και στο παγκόσμιο στερέωμα ες αεί.

" Ο «Φιλέλληνας» Δημότης, θα δικαιούται κάρτα εισόδου με έκπτωση.
" Ο Εξωτερικός / επισκέπτης κτλ θα πρέπει να πληρώνει. 
Οπότε το έργο θα γίνεται και αποδοτικό ούτως ώστε να μπορεί να αντέξει στο χρόνο.
Ο Δήμος αφού το έργο αποπληρωθεί από τον Αρτέμη Σώρρα και μεταβιβαστεί σε πλήρη νομή και κατοχή, ελευθέρων βαρών και υπό την πλήρη διαχείρησή του, θα πρέπει να ακολουθεί το εγχειρίδιο λειτουργίας που θα συνοδεύει το έργο από την αρχή και θα πρέπει να τηρούνται οι όροι όπως αυτό θα συμφωνηθεί (ως προς την ποιότητα, ελέγχους, λειτουργία, προσόντα ένταξης, ύλης κτλ).

ΙV. ΣΤΑΔΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ

Πιο κάτω φαίνονται τα στάδια όπως αυτά θα εξελιχθούν.

Στην περίοδο «Α», θα γίνουν όλα τα προκαταρτικά και οι ετοιμασίες.

Κατά την περίοδο Α, θα πρέπει να παρθεί η απόφαση του ΔΣ όπου θ' αναθέσει στον Δήμαρχο ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΙΟ ΕΠΕΝΔΥΤΗ Η/ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΡΓΑ ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ.

Αφού η απόφαση του ΔΣ έχει παρθεί και ο Δήμαρχος είναι άρρηκτα (ΥΠΟ ΟΡΟΥΣ) εξουσιοδοτημένος με διαρκή, κληρονομική ισχύ να εκπροσωπεί ως ο υπεύθυνος λειτουργός του Δήμου (για την συγκεκριμένη περίπτωση), τότε ο ίδιος αιτείται προς τον Αρτέμη Σώρρα (ο οποίος είναι ένας εν δυνάμει επενδυτής) για να δομήσει χρηματοδότηση για να υλοποιηθούν έργα στην περιοχή του Δήμου. 

Σε αυτό το αίτημα/ πληρεξουσιότητα περιγράφεται η πρόθεση και ο τρόπος που ο Αρτέμης Σώρρας δύναται να δομήσει χρηματοδότηση για την υλοποίηση έργων στον Δήμο, για την οποία ο Δήμος δεν θα φέρει καμία άμεση ή/ και έμμεση ευθύνη, περιγράφεται ο νόμος όπου δεν δίδεται το δικαίωμα να επιστρέψει με κανένα τρόπο βάρος προς τον Δήμο/ Δημόσιο και περιγράφονται οι όροι και οι περιορισμοί μέσα στους οποίους θα πρέπει να υλοποιηθεί η όλη προσπάθεια για την υλοποίηση της δόμησης χρηματοδότησης.
Αυτό το αίτημα/ πληρεξουσιότητα σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί ως Σύμβαση έργου, ανάθεση, κτλ. 

Στο σημείο «1» υπογράφεται το πληρεξούσιο και διασφαλίζεται και σε συμβολαιογράφο.

Κατά την περίοδο «Β» ο Θεματοφύλακας (Αρτέμης Σώρρας) προχωρά στη δέσμευση της περιουσίας του υπέρ της πράξης και ξεκινά τη διαδικασία τελικής έγκρισης της πράξης. 

Αφού το αίτημα εγκριθεί από το «Ταμείο», ξεκινά η πίστωση των κεφαλαίων από τους μητρικούς λογαριασμούς του Ταμείου/ Καταπιστεύματος προς τον ειδικό κεντρικό λογαριασμό. Στη διάρκεια αυτής της διαδικασίας υπάρχει περίπτωση να ζητηθούν επιπρόσθετες μελέτες βιωσιμότητας ή να δοθούν περισσότερα στοιχεία για την περιοχή του Δήμου για τον οποίο αιτείται. Ο Θεματοφύλακας θα κάνει ότι χρειάζεται για να προμηθεύσει, με δικά του έξοδα, ότι είναι αναγκαίο.

Η Περίοδος «Β» είναι η πιο κρίσιμη από όλες τις άλλες. 

Από το σημείο 2 και μετά, αφού τα χρήματα πιστωθούν στον λογαριασμό και κλειδωθούν για την υλοποίηση των έργων, θα γίνουν οι ειδικές μελέτες (αρχιτεκτονικές, οικονομικές, βιωσιμότητας κτλ) για το κάθε έργο ξεχωριστά και θα κατατεθούν για αδειοδότηση για να υλοποιηθούν οι συμβάσεις και να κατασκευαστούν στη συνέχεια τα έργα, να λειτουργήσουν και να συντηρηθούν.

Περίοδος Α: Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου- Ανάθεση προς τον Δ¨ημαρχο να βρει επενδυτές και ορίζει τους όρους στο οποίο θα κινηθεί.

Σημείο 1: Υπογραφή του πληρεξουσίου από τον Δήμαρχο προς τον Αρτέμη Σώρρα.

Περίοδος Β: Μεταξύ των σημείων 1 & 2: Δόμηση Χρηματοδότησης. Ο Αρτέμης δεσμεύει την περιουσία του και αιτείται για την τελική έγκριση και κατέβασμα των χρημάτων.

Σημείο 2: Έλεγχος του αιτήματος και Πίστωση των κεφαλαίων στον γενικό ειδικό λογαριασμό του Αρτέμη Σώρρα.

Περίοδος Γ: Μεταξύ των σημείων 2 & 3: Γίνονται οι μελέτες και κατατίθονται οι ανάλογες μελέτες προς αδειοδότηση και κατάθεση της πρότασης δωρεάς και εγχειρίδιο λειτουργίας μετά την μεταφορά, στο ΔΣ του Δήμου. Παράλληλα ετοιμάζεται η νομική θέση για τα κάκκινα δάνεια.

Σημείο 3: Έλγχος - Άδειες οικοδομής και λειτουργίας- Πολίτες αιτούνται παράλληλα για τα δάνεια και καταθέτουν αιτήματα εργασίας με βιογραφικό τους. Απορρόφηση δανείων.

Περίοδος Δ: Μεταξύ σημείων 3 & 4: Κλείσιμο προσφορών, Συμφωνίες, κτλ

Σημείο 4 Κατασκευή - Έλεγχος ποιότητας, Παράδοση κτλ

Περίοδος Ε: Μεταξύ σημείων 4 και 5 μέχρι να παραδωθούν στο Δημόσιο:

Τα κοινωφελή μη αποδοτικά έργα μεταφέρονται στο Δημόσιο
Τα ανταποδοτικά, μεταφέρονται τα κτίσματα στο Δημόσιο ενώ η λειτουργία και συντήρηση παραμένει στον Αρτέμη και στην EI- END μέχρι ν' αποσβεστούν και να μπορέσει να ελευθερωθεί η περιουσία του Αρτέμη.
Με τη δωρεά, θα δοθεί και το εγχειρίδιο λειτουργίας κα αυτό θα είναι αναπόσπαστο μέρος της δωρεάς.

Με αυτόν τον τρόπο, οι Δήμοι δεν θα ξαναχρειαστούν ποτέ δάνεια για να λειτουργούν και να ικανοποιούν τις ανάγκες των πολιτών.

Οι κάρτες δωρεάς εισόδου

Θα δίδονται ως ακολούθως:

1. Χρυσή κάρτα: Στους Έλληνες Δημότες - Δωρεάν
2. Aσημένια: Στους Φιλέλληνες πολίτες- Με έκπτωση

Οι ξένοι θα δικαιούνται να μπουν αλλά θα πληρώνουν.Αυτό θα ισχύει για:

Παιδεία - Από αρχή μέχρι το τέλος και σε όλα τα μέρη του κόσμου
Υγεία - Όλων των ειδών κλινικές
Γηροκομεία


V. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΚΑΙ ΕΠΟΠΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΛΕΓΧΟΥ ΥΠ. ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

Όλες οι αποφάσεις που μπορούν να επιφέρουν υποχρεώσεις ή/ και να περιέχουν κανόνες ή οποιοδήποτε βάρος προς τον εκάστοτε Δήμο και κατ' επέκταση προς το Δημόσιο, υποχρεωτικώς πρέπει να περνάνε από την εποπτική επιτροπή (Υπ. Εσωτερικών). 

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, επειδή δεν πρόκειται για καμίας μορφής σύμβασης έργου, ανάθεση όποιας μορφής, δανεισμός ή και δημιουργία κανόνων κτκ παρά πρόκειται για ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗ ΕΠΕΝΔΥΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΜΗΣΕΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΝΕΝΑ ΒΑΡΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ/ ΔΗΜΟ αυτή η συγκεκριμένη απόφαση του ΔΣ δεν χρειάζεται να περάσει από τον Επόπτη. 

Όταν τα χρήματα θα πιστωθούν στο λογαριασμό και θα είναι όλα έτοιμα προς εκταμίευση, τότε και μόνον τότε θα γίνουν οι ανάλογες ειδικές προτάσεις προς το συμβούλιο για τις τελικές συμβάσεις κτλ.

ΠΗΓΗ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ, ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΙΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΗ


ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ.jpg
Αρτεμης Σωρρας
ΛΕΦΤΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΚΑΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΠΟΤΕ ΕΤΣΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΞΑΝΑ  ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΕΛΕΓΧΟ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
1017421_1397614640502517_337380362_n.png
..........................................................

--> ΠΑΓΚ.ΠΛΟΥΤΟΣ! ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ;

--> BRETTON WOODS, B.I.S., ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΩΝ! --> ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΤΩΝ U.S.A. !!! ΤΡΕΛΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ 7 ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ !!! --> ΛΗΣΤΕΙΑ!!! ΠΟΙΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ; ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ Η ΑΤΕ ΣΤΟ "ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ";

...........................................................

..........................................................
1904085_405790879556757_1052698051_n.jpg
ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ
ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΡΩΝΕ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΑ;
ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Το χρηματικό ποσό που αφαιρείται αυτόματα από την Χονγκ Κονγκ και τη Σαγκάη Banking Corporation (HSBC) από αυτό το ενιαίο λογαριασμό του Λευκού Πνευματικού Αγοριού για τραπεζικά τέλη και τις υπηρεσίες για ένα τρίμηνο του έτους 2010 ήταν τετρακόσια εξήντα τέσσερα τρισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ. Αυτό μπορεί να συγκριθεί με το συνολικό αναγνωρισμένο δημοσίως Παγκόσμιο Ακαθάριστο Εγχώριο Προϊόν που είναι περίπου εβδομήντα οχτώ τρισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ ετησίως. Από αυτό το ποσό τα 78 τρισεκατομμύρια δολάρια , η Ευρωπαϊκή Ένωση αντιπροσωπεύει περίπου 16.000 δισεκατομμύρια δολαρίων, στις ΗΠΑ 15.000 δισεκατομμύρια δολάρια, και η Κίνα $ 11 τρισεκατομμύρια του παγκόσμιου συνόλου.
Το ποσό που αφαιρείται από την HSBC για τις τραπεζικές χρεώσεις και υπηρεσίες σε ένα και μόνο τρίμηνο του 2010 από τον ένα και μόνο λογαριασμό με κωδικό Λευκό Πνευματικό Αγόρι που προαναφέρθηκε, ήταν περισσότερο από πεντέμισι φορές μεγαλύτερο από το δηλωθέν δημοσίως Παγκόσμιο Ακαθάριστο Εγχώριο Προϊόν. (464000000000000 διά 78000000000000 = 464 διαιρούμενο με 78 = 5,9).
Σας προσκαλούμε για σχόλια και ανάλυση.

ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ, ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΙΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ
..........................................................
Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ..!!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ TO ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΙΑ TO ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ..... ΟΤΑΝ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ [O] ΕΝΑΣ ΑΠΟ {ΤΟΥΣ} ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ......ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ .......Ο ΑΜΑΡΑΝΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΤΟΥ ΔΏΣΟΥΝ.
ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΠΑΚΙΑ ΕΛΑ ΝΤΕ ΠΟΥ MONO ΠΑΠΑΚΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ

Bank Account Data Sheet

SWIFT Code: A@@L@A@1@@00
ISIN Code: A@@2P@M@@9@0
Euro@@@@@: EU@S@LP1@0@0

Bank of Cyprus (Cyprus) Account no. 63@@@@@@@74 with account

name of ] and with standing balances of 

US$ 20, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit 

dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of 

US$ 9, 860, 000, 000, 000 from the month of May up to this month in the 

total of US$ 29, 860, 000, 000, 000.

(εγώ είμαι ένας απλός συνέλληνας σαν όλους μας η ανάγκη για το καλό όλου το τόπου με εχει φέρει σε αφύπνιση και αναζήτησή
απάντησεων)
.................................................................
 
 
http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2014/02/artemhs-swrras-ola-sto-fws-ellhnides-kai-ellhnes-ehoyme-iero-sko.html 

Watch me... VIDEO

alt 
http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2014/02/watch-me.html

25/2/2898/Ω:12.00 Ο Β.ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΑΡΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΙ END

1932421_805906339436191_452184726_n.jpg


ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 25/2/2898 ΚΑΙ ΩΡΑ 12.00 ΜΕΣΗΜΕΡΙ 

Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ


ΣΤΟ 
ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΕΦ'ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ.
 
 
ΑΝΑΜΑΤΑΔΟΣΗ
 

 

ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣΓράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
twitter: @egerssi
            Δεν έχουν περάσει παρά μόνο λίγες ημέρες από την Διάσκεψη Προέδρων Επιτροπών Ευρωπαϊκών Υποθέσεων που πραγματοποιήθηκε στη Βουλή των Ελλήνων, στο πλαίσιο καθηκόντων που απορρέουν από την Ελληνική Προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Εκεί όπου, ένας θρασύτατος βουλευτής από τα Σκόπια -  Hajrula Misini - δε δίστασε να αποκαλέσει δυο φορές τη χώρα του ως «Δημοκρατία της Μακεδονίας». Εκεί όπου, άφησαν αναπάντητη αυτή τη θρασύτητα, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, αλλά και ο προεδρεύων, Γιάννης Τραγάκης, ο οποίος ξέρει να κάνει τον καμπόσο μόνο κατά των βουλευτών της «Χρυσής Αυγής» όταν προεδρεύει της Βουλής. Άλλωστε, αυτή η στάση της ατολμίας και της αφωνίας προκαλεί τη μεγαλύτερη αίσθηση, από τους αντιπροσώπους της Ελληνικής κυβέρνησης και του Ελληνικού Κοινοβουλίου και όχι η θρασύτατη στάση του σκοπιανού βουλευτή, δεδομένου ότι οι θέσεις του
κράτους του είναι σε όλους μας γνωστές. Όμως, οι Βενιζέλος και Τραγάκης αφήνοντας αναπάντητη αυτή την πρόκληση, επί της ουσίας συνομολόγησαν όλα όσα τους καταμαρτυρούν αρκετοί, μεταξύ αυτών και ο υπογράφων, πως δηλαδή έχουν de facto αποδεχτεί τη διπλή ονομασία του γειτονικού κρατιδίου, όπου θα εμπεριέχεται ο όρος «Μακεδονία».
            Αυτή η μειοδοτική στάση δοσίλογων πολιτικών, υψηλόβαθμων στελεχών της δικομματικής κυβέρνησης, δεν έμεινε αναπάντητη από Παμμακεδονικές Ενώσεις όλης της Υφηλίου. Έτσι, απέστειλαν επιστολή προς τον Αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και Υπουργό Εξωτερικών, Ευάγγελο Βενιζέλο, και προς τον Αντιπρόεδρο της Βουλής, Γιάννη Τραγάκη. Το κείμενο, το οποίο αντλήσαμε από την έγκριτη ηλεκτρονική σελίδα «Elliniko-fenomeno.com» του Μακεδόνα δημοσιογράφου, Νίκου Βάνη, έχει ως εξής: «Εξοχότατε κ. Αντιπρόεδρε της Κυβέρνησης και Υπουργέ Εξωτερικών, Εξοχότατε κ. Αντιπρόεδρε της Βουλής των Ελλήνων, Ως εκπρόσωποι 3,5 εκατομμυρίων απανταχού Μακεδόνων θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι είμαστε απογοητευμένοι με την ατυχή σιωπή και αδράνειά σας όταν ο Αλβανός βουλευτής των Σκοπίων Hajrula Misini, λαμβάνοντας το λόγο κατά την επίσημη Διάσκεψη Προέδρων Επιτροπών Ευρωπαϊκών Υποθέσεων στο πλαίσιο της Ελληνικής Προεδρίας χρησιμοποίησε δυο φορές το όνομα “Δημοκρατία της Μακεδονίας” για τη χώρα του…και μάλιστα αυτή η ιεροσυλία έλαβε χώρα μέσα στο κτίριο της Βουλής των Ελλήνων…Κύριοι, όχι μόνον οι απανταχού Μακεδόνες, αλλά ο απανταχού ελληνισμός περίμενε πως εσείς ως προεδρεύων της διάσκεψης και ως υπουργός Εξωτερικών και Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης  θα αντιδρούσατε διακόπτοντας τον Σκοπιανό βουλευτή, ιδιαίτερα δε όταν όλα αυτά ειπώθηκαν ενώπιον περίπου 120 ξένων προσκεκλημένων από τα ευρωπαϊκά Κοινοβούλια. Δυστυχώς επικράτησε η σιωπή. Είναι φανερό πως ο Αλβανο-Σκοπιανός πολιτικός σας προκάλεσε μέσα στο ίδιο σας το σπίτι και εσείς δεν υπερασπιστήκατε το δίκιο των Ελλήνων. Επιπλέον η φράση “Δημοκρατία της Μακεδονίας” θα συμπεριληφθεί επίσημα στα πρακτικά της Βουλής για πάντα που σημαίνει πως έμμεσα την αναγνωρίσατε. Τότε τι ακριβώς διαπραγματευόσαστε; Στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελληνικής Δημοκρατίας τονίζεται: «Ιστορικά ο όρος “Μακεδονία”, ο οποίος, σημειωτέον, είναι ελληνική λέξη, αναφέρεται στο Βασίλειο και τον πολιτισμό των αρχαίων Μακεδόνων που ανήκουν στο ελληνικό έθνος και αποτελούν αδιαμφισβήτητο κομμάτι των αρχαίων Μακεδόνων,  κομμάτι της ελληνικής ιστορικής και πολιτιστικής κληρονομιάς». Η στάση σας κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης δεν συνάδει με αυτά που πρεσβεύει η ιστοσελίδα του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας. Πώς είναι δυνατόν η Ελληνική Κυβέρνηση να παραβιάζει διεθνείς συμφωνίες που ή ίδια έχει υπογράψει και παντελώς να νομιμοποιεί εδαφικές και μειονοτικές διεκδικήσεις και προσπάθειες ενοποίησης ενός υποτιθέμενου ενιαίου γεωγραφικού χώρου; Μόνοι μας υπογράφουμε την παράδοση της Μακεδονίας σε μια πολυεθνική οντότητα με σλαβική και αλβανική πλειοψηφία; Ελλαδίτες και ομογένεια δεν συμφωνούν με την επικίνδυνη γραμμή που χαράξατε και σας υπενθυμίζουμε πως υπηρετείτε τον ελληνικό λαό».
            Κατά το παρελθόν έχω αναδείξει με σειρά άρθρων μου, αυτή την προδοσία. Μια προδοσία που είναι διαχρονική από όλες τις μεταπολιτευτικές κυβερνήσεις και η οποία συντελέστηκε συνειδητά. Άλλωστε, πως αλλιώς θα μπορούσε κάποιος να ερμηνεύσει την αποδοχή της ύπαρξης του όρου “Μακεδονία”, στο οριστικό όνομα, από την κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου; Για του λόγου το αληθές, θα σας θυμίσω τα παρακάτω που αποδεικνύουν τη μεγάλη προδοσία: α) Στις 9 Σεπτεμβρίου 2013 την Αθήνα επισκέφτηκε ο ειδικός διαμεσολαβητής του ΟΗΕ ή αλλιώς “αιμοσταγές” γεράκι των ΗΠΑ, Μάθιου Νίμιτς, και συναντήθηκε με τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και Υπουργό Εξωτερικών, Ευάγγελο Βενιζέλο, στο πλαίσιο του προγραμματισμένου τριήμερου ταξιδιού του σε Ελλάδα και Σκόπια. Ο σκοπός αυτού του ταξιδιού ήταν η συνέχιση των συνομιλιών μεταξύ των δυο κυβερνήσεων προκειμένου να εξευρεθεί μια αποδεκτή λύση του οριστικού ονόματος της γείτονος χώρας (πΓΔΜ). Είναι σε όλους γνωστό πως ο άνθρωπος του Αμερικανοσιωνισμού, είναι υπέρμαχος της διπλής ονομασίας που θα εμπεριέχει το όνομα «Μακεδονία». Στο τραπέζι λοιπόν, αυτής της συνάντησης μεταξύ Νίμιτς-Βενιζέλου, ο κ. Νίμιτς ήταν ανυποχώρητος στη λύση: «Δημοκρατία Άνω Μακεδονίας». β) Στις 11 Σεπτεμβρίου 2013, στην ολοκλήρωση του τριήμερου ταξιδιού του σε Αθήνα και Σκόπια, ο ειδικός διαμεσολαβητής του ΟΗΕ, Μάθιου Νίμιτς, από τα Σκόπια δήλωσε στους Σκοπιανούς δημοσιογράφους, κάνοντας ταυτόχρονα και μαθήματα Ιστορίας: «Η Μακεδονία είναι μεγάλη περιοχή η οποία οριοθετήθηκε πριν από 100 χρόνια. Το μεγαλύτερο μέρος της Μακεδονίας ανήκει στην Ελλάδα, συνεπώς πρέπει να υπάρχει ένας προσδιορισμός ώστε να γίνεται σαφής διάκριση. Υπό το πρίσμα αυτό πρότεινα έναν προσδιορισμό. Η ελληνική πλευρά έχει τη θέση σχετικά με το που πρέπει να τεθεί ο προσδιορισμός, ενώ η εδώ κυβέρνηση έχει διαφορετική άποψη επ΄ αυτού. Πρόκειται για μια ουσιαστική διαφορά. Το θετικό είναι ότι συζητάμε με τα δυο μέρη για ένα όνομα το οποίο θα περιλαμβάνει τον όρο “Μακεδονία”, όμως υπάρχει διαφορά σχετικά με το που πρέπει να τεθεί ο προσδιορισμός».  
            Ωστόσο, ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος θα πρέπει να δώσει επιτέλους, αναφορά στο Ελληνικό λαό και να του εξηγήσει,  πότε έλεγε αλήθεια; Όταν ως Υπουργός Εξωτερικών, δήλωνε στις 2 Απριλίου 1992: «Δε θα αποδεχτώ οποιαδήποτε λύση για το θέμα των Σκοπίων, που θα είχε ως παράγωγο του ονόματος, το Μακεδονία. Η Ελλάδα πρέπει να ασκήσει βέτο, αν οι χώρες της Κοινότητας αποφασίσουν να αναγνωρίσουν τη Δημοκρατία των Σκοπίων υπό οποιοδήποτε όνομα, που θα έφερε παράγωγο του όρου Μακεδονία»; Όταν, λίγες μέρες μετά κατά το Β΄ Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών στις 13 Απριλίου 1992, υπό την προεδρία του τότε Προέδρου της Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Καραμανλή, ο Σαμαράς επεχείρησε να υπαγορεύσει στους πολιτικούς ηγέτες το σχέδιό του, «Επτά σημεία προγράμματος δράσης» το οποίο απερρίφθη από όλους και στη συνέχεια  εκδιώχθηκε από την κυβέρνηση Μητσοτάκη; Άραγε, θυμάται ο κ. Σαμαράς το πρώτο από αυτά τα επτά σημεία του σχεδίου του; Θα μας επιτρέψει να του το θυμίσουμε εμείς: «Έκδοση ανακοίνωσης από το Συμβούλιο των Πολιτικών αρχηγών, η οποία να προβλέπει κατά τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο ότι το όνομα της Μακεδονίας είναι αδιαπραγμάτευτο υπό οποιαδήποτε μορφή»! Ή σήμερα που αποδέχεται να συμπεριληφθεί ο όρος “Μακεδονία”, σε μια σύνθετη ονομασία και η μόνη διαφορά που απομένει να διευθετηθεί, είναι ο προσδιορισμός;  

            Συνεπώς, εάν και εφ΄ όσον επικρατήσει τελικά η ονομασία: «Δημοκρατία Άνω Μακεδονίας» ή «Δημοκρατία Βόρειας Μακεδονίας» ή όποια άλλη ονομασία που θα εμπεριέχει το «Μακεδονία», τότε σε μικρό χρονικό διάστημα παντού και για όλες τις χρήσεις θα γίνεται αναφορά για το κράτος της «Μακεδονίας», για τους «Μακεδόνες», για τη «Μακεδονική γλώσσα». Και αυτή η εξέλιξη θα είναι μια άκρως προδοτική εξέλιξη της εξωτερικής μας πολιτικής! 

Πηγή: http://www.logiosermis.net/2014/02/blog-post_6573.html#ixzz2uBJmBeYe

ΚΑΛΕΙΤΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ


Από τον «εκσυγχρονισμό» του αρχιερέα της διαπλοκής Σημίτη, στις «μεταρρυθμίσεις» της συγκυβέρνησης των δωσίλογων... Και μαύρα εκατομμύρια να ρέουν προς τις γαλαζοπράσινες τσέπες... Καλείται η Δικαιοσύνη να επιτελέσει το καθήκον της και να «μαντρώσει» τα αρπακτικά, αποδίδοντας στα κόμματα που ανήκουν τον τίτλο που τα δικαιωματικά τους ανήκει, «Εγκληματικές Οργανώσεις»
 
http://harryklynn.blogspot.gr/2014/02/blog-post_4017.html

Μασόνος αποκαλύπτει πως η Ελληνική κρίση είναι σχέδιο

Αν κάποιος εξακολουθεί να πιστεύει ότι τα «Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών» είναι πλαστά, ας περιμένει έως ότου το σχέδιο εκπληρωθεί και θα ξυπνήσει σε ένα κόσμο των «Σοφών της Σιών». Εκτός βέβαια αν η Αμερική, η Κίνα ή η Ρωσία μπορούν να σταματήσουν την άνοδο της νέας χαζαρικής αυτοκρατορίας.
Από τον Jean d’Eau, Βουδαπέστη (Henrymakow.com)
Ένας φίλος μου που είναι τώρα ένα απογοητευμένο υψηλόβαθμο μέλος της Εβραϊκής Μασονίας στη Βουδαπέστη είπε τι έρχεται όσον αφορά την Ελληνική κρίση.
Η Ελλάδα επιλέχτηκε για να παίξει το ρόλο του κράτους μέλους σε πτώχευση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, προκειμένου να «δημιουργήσει» το μεγάλο πρόβλημα για το οποίο η Ευρωπαϊκή Ένωση πρόκειται να «βρει» τη «λύση» σύντομα.
Η Ελλάδα επιλέχθηκε επειδή συμβολίζει την Ευρώπη (κανείς στην Ευρώπη δεν νοιάζεται για χώρες όπως η Ουγγαρία ή η Εσθονία) και επειδή η οικονομία της ήταν σχετικά εύκολο να καταστραφεί, αφού παραιτήθηκε από το δικό της νόμισμα.
Οι ευρωπαίοι «ελίτ» χρησιμοποιούν την Ελλάδα για να πείσουν τις χειραγωγούμενες μάζες, (‘sheeple’ = άνθρωποι – πρόβατα) ότι αν το Ελληνικό πρόβλημα δεν λυθεί, η Νότια Ευρώπη θα χρεοκοπήσει, κάτι που θα προκαλέσει την κατάρρευση ολόκληρου του ευρωπαϊκού χρηματοπιστωτικού συστήματος και κατά συνέπεια την πτώχευση του συνόλου της ευρωπαϊκής οικονομίας.
Το «πρόβλημα» είναι ότι η λεγόμενη Ευρωζώνη (όπου το νόμισμα του ευρώ αντικατέστησε τα εθνικά νομίσματα) είναι καταδικασμένη να καταρρεύσει από τότε που τα ευρωπαϊκά κράτη του Νότου (καθώς και αυτά της Ανατολικής Ευρώπης) δεν μπορούν να στηρίξουν την οικονομία τους, εφόσον δεν μπορούν να υποτιμήσουν το δικό τους νόμισμα, προκειμένου να ενισχύσουν τις εξαγωγές και τον τουρισμό (που τώρα καταπίνονται από το ευρώ.)
Εδώ είναι που οι διεφθαρμένοι πολιτικοί της παγκοσμιοποίησης έπαιξαν τον ρόλο τους στην αποδυνάμωση της δικής τους οικονομίας με κάθε τρόπο, αλλά η σημερινή «παγκόσμια ύφεση» που προκλήθηκε από τους Χαζάρους διεθνείς τραπεζίτες ήταν το κύριο μέρος του σχεδίου να φέρει τις νότιες και τις ανατολικές ευρωπαϊκές οικονομίες σε ένα οριακό σημείο, όπως και να εξασθενήσει την αμερικανική οικονομία και να φέρει την κατάρρευση της κινεζικής, της ινδικής και της ρωσικής οικονομίας.
Η «μόνη λύση» σύντομα πρόκειται να προταθεί σύντομα από την ΕΕ είναι να καταστείλει τις εθνικές φορολογικές και δημοσιονομικές πολιτικές στην Ευρώπη και να τεθεί ένας κεντρικός ευρωπαϊκός προϋπολογισμός.
Όλα τα ευρωπαϊκά κράτη θα πρέπει να στείλουν το μεγαλύτερο μέρος από τα χρήματα των φορολογουμένων τους σε μια κεντρική ευρωπαϊκή κυβέρνηση ενώ και οι εθνικοί προϋπολογισμοί θα πρέπει να καθορίζονται από αυτήν την κεντρική κυβέρνηση.
Πρόκειται να είναι λίγο πιο περίπλοκο, αλλά αυτό θα σημαίνει ότι οι ευρωπαϊκές εθνικές κυβερνήσεις θα πάψουν να υπάρχουν. Παράλληλα, η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει ήδη ανακοινώσει την «απαραίτητη» δημιουργία ενός μεγάλου ευρωπαϊκού στρατού για να ταιριάζει με την κυρίαρχη στρατιωτική δύναμη των ΗΠΑ στο ΝΑΤΟ.
Όπως ήδη γνωρίζετε, οι διεθνείς τραπεζίτες είναι πράγματι κυρίως ευρωπαίοι τραπεζίτες (Rothschild και λοιποί.) Και αυτοί είναι οι πραγματικοί εγκέφαλοι πίσω από την ανθρωπογενή παγκόσμια ύφεση (όπως ακριβώς είναι πίσω από την απάτη της «υπερθέρμανσης του πλανήτη».)
Έτσι, η ευρωπαϊκή «ελίτ» είναι τώρα στο δρόμο για να γίνει πιο ισχυρή από τη παραδοσιακή αμερικάνικη «ελίτ».
Το μόνο που χρειάζεται είναι να καταστεί η Ευρωπαϊκή Ένωση ένα πραγματικό υπερκράτος (κεντρική φορολογία και δημοσιονομική πολιτική) με ένα πραγματικό σούπερ στρατό (τον επερχόμενο ευρωπαϊκό στρατό). Στη συνέχεια, οι Αμερικάνοι «ελίτ» θα αναγκαστούν να συγχωνεύσουν τις ΗΠΑ στην ΕΕ και όχι το αντίθετο, όπως θα ήθελαν.
Η προκύπτουσα «Ένωση» (αυτή είναι η προβλεπόμενη ονομασία) θα είναι μια αυτοκρατορία που θα διοικείται από τις δυνάμεις του χρήματος των οποίων οι πρόγονοι κυβέρνησαν την χαζαρική αυτοκρατορία εκείνη την εποχή.
Αν κάποιος εξακολουθεί να πιστεύει ότι τα «Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών» είναι πλαστά, ας περιμένει έως ότου το σχέδιο εκπληρωθεί και θα ξυπνήσει σε ένα κόσμο των «Σοφών της Σιών». Εκτός βέβαια αν η Αμερική, η Κίνα ή η Ρωσία μπορούν να σταματήσουν την άνοδο της νέας χαζαρικής αυτοκρατορίας.
http://www.apocalypsejohn.com/2014/02/masonos-apokalyptei-pws-h-ellhnikh-krish-einai-sxedio.html

Δημοτικός σύμβουλος κατηγορεί τον Καμίνη για εμπλοκή με ΜΚΟ

kaminis1
Για αδιαφάνεια καταγγέλλει ο τέως αντιδήμαρχος Οικονομικών Νικόλαος Βαφειάδης και νυν δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Αθηναίων τον δήμαρχο Γιώργο Καμίνη στον RealFm.
Όπως ισχυρίζεται ο δημοτικός σύμβουλος, υπάρχουν  ΜΚΟ συνεργαζόμενες με τον δήμο της Αθήνας  χωρίς καμία προηγούμενη ενημέρωση του κυρίαρχου οργάνου του δήμου, αλλά και χωρίς την έγκριση του δημοτικού συμβουλίου. Καταγγέλλει ο κ.Βαφειάδης ότι ο  δήμαρχος Αθηναίων είχε υπογράψει πριν από μήνες τη συνεργασία και συγκεκριμένα στις 24 Απριλίου 2012, εν κρυπτώ, με πλήρη άγνοια του δημοτικού συμβουλίου και χωρίς να έχει προηγηθεί κάποια έρευνα για το έργο που έχουν παράσχει αυτές οι τέσσερις ΜΚΟ.
Ειδικά για την ΜΚΟ Κλίμακα καταγγέλλει ο δημοτικός σύμβουλος ότι  πρόκειται για μια οικογενειακή ΜΚΟ, όπου όλη η οικογένεια αμείβεται από αυτήν και κάθε άλλο παρά προσφέρει εθελοντική εργασία για να βοηθήσει συνανθρώπους που πάσχουν.
http://kolotoubes.blogspot.gr/2014/02/blog-post_23.html

Μόσχα προς Ουκρανία και ΔΝΤ: "Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία αλλά χωρίς εμάς"

"Καλή επιτυχία" εύχεται η Μόσχα πλέον στον ουκρανικό λαό γερμανο-χαζαρικής καταγωγής που κατοικεί στην δυτική Ουκρανία (το ρωσόφωνο κομμάτι που κατοικεί στην νοτιοανατολική Ουκρανία είναι μαζί της), που επέλεξε με αίμα και αγώνα να διαλέξει τον δρόμο του ΔΝΤ! Πρόκειται για μια 
παγκόσμια πρωτοτυπία, προφανώς στους εξεγερθέντες κανείς δεν εξήγησε τι τους περιμένει από τουδε και στο εξής.


Ο Ρώσος υπουργός Οικονομικών Άντον Σιλουάνοφ δηλώνει ότι το Κίεβο θα πρέπει να υλοποιήσει δύσκολες διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις προκειμένου να ικανοποιήσει τους όρους του Ταμείου, προαναγγέλοντας "ψαλίδι" της βοήθειας από τη Μόσχα

Η Ουκρανία θα πρέπει να υλοποιήσει δύσκολες διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις προκειμένου να ικανοποιήσει τους όρους του ΔΝΤ «τους ευχόμαστε καλή επιτυχία σε αυτό το εγχείρημα».

Τα παραπάνω ανέφερε την Κυριακή ο Ρώσος υπουργός Οικονομικών, Άντον Σιλουάνοφ, ενισχύοντας την αίσθηση πως η Μόσχα δεν θα συνεχίσει την παροχή βοήθειας προς Κίεβο, έπειτα από την αποπομπή του φιλορώσου προέδρου Βίκτορ Γιανούκοβιτς.

Η Ουκρανία έχει ζητήσει δανειακή βοήθεια από το ΔΝΤ δύο φορές από το 2008, ωστόσο το Κίεβο ποτέ δεν έλαβε πακέτο στήριξης καθώς αρνήθηκε να υλοποιήσει τα προαπαιτούμενα που έθεσε το Ταμείο.

Όταν ο αποπεμφθείς πρόεδρος Γιανούκοβιτς αποφάσισε να μην υπογράψει σύμφωνο συνεταιρισμού με την Ευρωπαϊκή Ένωση αλλά να κάνει στροφή στη Ρωσία, η Μόσχα συμφώνησε να αγοράσει ουκρανικά ομόλογα αξίας 15 δισεκατομμυρίων δολαρίων προκειμένου να στηρίξει το Κίεβο.

Μέχρι σήμερα η Ρωσία έχει επενδύσει 3 δισ. στο ουκρανικό χρέος, έχοντας παγώσει την παροχή περαιτέρω βοήθειας με την έναρξη της κρίση στην Ουκρανία και τις αντιρωσικές συγκεντρώσεις. 

Ας δούμε τώρα τι θα πάθουν οι Ουκρανοί επιλέγοντας το στρατόπεδο ΕΕ-ΔΝΤ

Όλα ξεκίνησαν με την απόφαση της ουκρανικής κυβέρνησης να ακυρώσει την συμφωνία σύνδεσης της Ουκρανίας με την Ε.Ε. Μια συμφωνία που, αν τελικά υπογραφόταν, θα απέκοπτε την Ουκρανία από τον κύριο εμπορικό της εταίρο (την Ρωσία), με την οποία η βιομηχανία και οι οδοί μεταφοράς της χώρας είναι άρρηκτα συνδεδεμένες. Ταυτόχρονα δε, η κατάργηση των τελωνειακών δασμών για τα ευρωπαϊκά προϊόντα θα σήμαινε επίσης την πτώχευση για πολλές ουκρανικές βιομηχανίες.Δηλαδή επέρχεται λαίλαπα ανεργίας.

Οι όροι της συμφωνίας, η οποία περιλαμβάνει την εισαγωγή των κανόνων της ΕΕ, θα απορρύθμιζε δραματικά της αγοράς εργασίας, αφού επιτάσσει την ιδιωτικοποίηση των κρατικών επιχειρήσεων με πρόσχημα την μείωση του δημόσιου χρέους, με σοβαρές κοινωνικές επιπτώσεις, παρόμοιες με τα προγράμματα λιτότητας της Ε.Ε. που επιβλήθηκαν στην Ελλάδα, τη Ρουμανία και στον ευρωπαϊκό νότο.

Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) έχει ήδη αρνηθεί στην Ουκρανία μια πιστωτική συνδρομή, επειδή η κυβέρνηση αρνείται να αυξήσει την τιμή του φυσικού αερίου κατά 40%, μια κίνηση που αναπόφευκτα θα οδηγούσε στον θάνατο πολλών ανέργων και συνταξιούχων που θα αδυνατούσαν να πληρώσουν τους λογαριασμούς για την θέρμανση!

Παράλληλα θα μετατρέψουν τη χώρα σε ένα τεράστιο «στρατόπεδο συγκεντρώσεως» για τις γερμανικές και ευρωπαϊκές εταιρείες, οι οποίες θα μπορούν να παράγουν σε χαμηλότερες τιμές από εκείνες των μισθών στην Κίνα. Την ίδια στιγμή, οι φυσικοί πόροι της χώρας, η μεγάλη και εύφορη ενδοχώρα της και η εγχώρια αγορά των 46 εκατομμυρίων κατοίκων, αποτελούν "κρέας για τα οικονομικά κανόνια" των γερμανικών και ευρωπαϊκών επιχειρήσεων.

Πάνω σ’ αυτό το υπόβαθρο οφείλουμε να διερευνήσουμε τα βασικά αίτια που η ΕΕ και η γερμανική κυβέρνηση πατρονάρουν και χρησιμοποιήσουν τις διαδηλώσεις στο Κίεβο για να αποσταθεροποιήσουν την κυβέρνηση της Ουκρανίας. Στην ίδια γεωστρατηγική σκακιέρα παίζει και η αμερικανική κυβέρνηση, η οποία συστηματικά επεκτείνει τη στρατιωτική της παρουσία στην Ασία για να περικυκλώσει την Κίνα και να υπονομεύσει την επιρροή της στην περιοχή.

Λίγοι γνωρίζουν ότι η Κίνα έχει νοικιάσει 5% των εκτάσεων της ουκρανίας για επισιτιστικούς λόγους. Είναι φανερό ότι με την κίνηση αυτή η Νέα ΄Ταξη Πραγματων που χρησιμοποιέι ΗΠΑ-ΕΕ-ΔΝΤ θέλει να στριμώξει τις ενοχλητικές έταιρες υπερδυνάμεις.

Τώρα η Ουκρανία θα περπατήσει τον δύσκολο δρόμο που επέλεξε, αλλά οι πολίτες τους δεν ενημερώθηκαν, και είναι πολύ αμφίβολο εάν θα υπάρξουν κάποιοι να τους βγάλουν στους δρόμους σ ελίγο καιρό που τα όνειρα τους θα έχουν γίνει κυριολεκτικά σκόνη.defencenet.gr
http://pisoapothnkoyrtina.blogspot.gr/2014/02/blog-post_9397.html

Ακριβέ μου πολιτισμέ

Διακόσια τριάντα εκατομμύρια ευρώ ανεξόφλητα δάνεια του Μεγάρου Μουσικής θα πληρωθούν λέει από το ελληνικό κράτος για λογαριασμό του, ως εγγυητή τους. Δηλαδή από τους συνήθεις υπόπτους σε αυτές τις περιπτώσεις, τους Έλληνες πολίτες. Μην τυχόν και κλείσει το Μέγαρο Μουσικής και υποστεί πλήγμα ο πολιτισμός.
Δεν ξέρω, αλλά πολιτισμός δεν είναι νομίζω μόνο ή κατά κύριο λόγο τα ακριβά μάρμαρα, οι πολυέλαιοι, οι χορηγοί με τα κρεμασμένα λάβαρα απ' έξω, οι μεγάλες αίθουσες συναυλιών, οι κυρίες με τις γούνες και οι κύριοι με...
τα ακριβά κοστούμια στα φουαγιέ του ακριβού μας πολιτισμού των "επώνυμων" και των celebrities. Πολιτισμός είναι τα σχολεία, τα πανεπιστήμια, τα νοσοκομεία, οι δρόμοι, αυτοί οι κατεστραμμένοι, ο τρόπος που αντιμετωπίζει ένα κράτος τον πολίτη. Πολιτισμός ήταν η ΕΡΤ που έκλεισε με τον εντελώς απολίτιστο τρόπο που αυτό έγινε, τα ντοκιμαντέρ και οι ταινίες συμπαραγωγής της, το Δεύτερο και το Τρίτο. Και αν θέλετε μια γενικότερη εκτίμηση, κατά τη γνώμη μου και καταρχάς ο πολιτισμός δεν εγκιβωτίζεται. Δεν περιορίζεται, δεν αμπαλάρεται σε τέσσερις τοίχους ακόμα κι ενός πολυτελούς, επιβλητικού Μεγάρου. Εκτός αν τον έχεις εξορίσει απ' όλη την εκτός αυτού πραγματικότητα.
http://greki-gr.blogspot.gr/2014/02/blog-post_7982.html

€250.000 στην ΜΚΟ του… αγανακτισμένου Κραουνάκη

€250.000 στην ΜΚΟ του… αγανακτισμένου Κραουνάκη

Μετά τις σημερινές ανακοινώσεις του Υπ.Εργασίας εδώ, μάθαμε ότι η Σπείρα-Σπείρα δεν είναι απλά η θεατρική ομάδα του Κραουνάκη αλλά και Μη Κυβερνητική Οργάνωση. 


Επιδοτήθηκε μάλιστα επί Νέας Δημοκρατίας με 250.000 από το Υπ.Εργασίας. Φέτος, ο Σταμάτης Κραουνάκης ένωσε τη φωνή του με τους Αγανακτισμένους καταγγέλλοντας το σάπιο πολιτικό σύστημα και τους πολιτικούς που “τα φάγανε”.

Απολαύστε ένα δικό του τραγούδι με τίτλο “Τα Λεφτά”:
Πηγή:
roides.wordpress.com

Ακριβώς τι υποτίθεται ότι οι ΄Ελληνες δήθεν έκλεψαν;

51BGKDeynOL._SY344_PJlook-inside-v2,TopRight,1,0_SH20_BO1,204,203,200_.jpg
Ακριβώς τι υποτίθεται ότι οι ΄Ελληνες δήθεν έκλεψαν;

Νίκος Τανάλιας

Η ενδελεχής διατριβή του Walter Slack «Λευκή Αθηνά: η αφροκεντρική κλοπή του ελληνικού πολιτισμού» (White Athena: the afrocentrist theft of greek civilization. iUniverse, Inc., 2006) βλέπει την αρχαία Αίγυπτο ως ένα από τους μεγάλους πολιτισμούς της αρχαιότητας, αλλά όχι ως τον μοναδικό πολιτισμό.
Ανυπόστατα οι αφροκεντριστές ισχυρίζονται ότι οι ΄Ελληνες δήθεν έκλεψαν την φιλοσοφία, την επιστήμη και τον πολιτισμό, αλλά ποτέ δεν δείχνουν ακριβώς ποιές συγκεκριμένες πτυχές αυτών των στοιχείων υποτίθεται ότι έχουν κλαπεί.
Η «Λευκή Αθηνά» είναι η ενδελεχής προσέγγισις του Walter Slack, σε κάθε μία από αυτές τις πτυχές. Ο Walter Slack ερευνά τα ακόλουθα θέματα:
α΄) Η υποτιθέμενη «μεγάλη συνωμοσία» κατά της αρχαίας Αιγύπτου
β΄) Η ψευδαίσθησι της Αιγύπτου και η δήθεν «μυστική σοφία»
γ΄) Αιγυπτιακή θρησκεία και ερμητισμός
δ΄) Πυραμιδολογία στην Μασονία, στους Ροδόσταυρους και τον Μορμονισμό
ε΄) Η σχέση μεταξύ της Αιγύπτου και της Ελλάδος
ς΄) Ελληνική πρωτοτυπία και δημιουργικότητα
ζ΄) Αφροκεντρισμός και αιγυπτιακή επιστήμη
η΄) Ο Ισαάκ Νεύτων και η αιγυπτιακή σοφία
θ΄) Αφροκεντρικές φαντασιώσεις για την αρχαία Αίγυπτο
ι΄) Το παραμύθι της δήθεν «κλεμμένης κληρονομιάς»
Πολλοί δήθεν «ειδικοί» φαίνεται να έχουν χάσει τις πραγματικές και λογικές ασυνέπειες, που φαινομενικά συνδέονται με την γραφή των αφροκεντριστών, η οποία πάει πολύ μακριά στην υπονόμευσι της ιδεολογική περιπτώσεώς τους. ΄Ομως ο Slack χρησιμοποιεί αυτές τις ασυνέπειες, εκθέτοντας την προπαγάνδα των αφροκεντριστών, με τα εύλογα επιστημονικά εύσημα για τα επιτεύγματα των Ελληνίδων και Ελλήνων.
Ο αλλογενής, αλλοεθνής, ανθέλλην και άρδην ελληνοφοβικός ΄Αξελ (και όχι ΄Αλεξ) Τσίπρας έχει μελετήσει την ενδελεχή διατριβή του Walter Slack «Λευκή Αθηνά»; ΄Η μήπως διαβάζει μόνον τα Σουαχίλι της φάρας των Χαζάρων του Χαγανάτου, σε ένα παράρτημα του οποίου διακαώς επιθυμεί να μετατρέψει την Ελλάδα;


Η "Αυγή" και ο ΣΥΡΙΖΑ λένε ότι οι Έλληνες έκλεψαν τον πολιτισμό απ' τους μαύρους και τους Εβραίους!

Saturday with Dr. Nikko Georgantzas

Σάββατο με τον Δρ. Νίκο Γεωργαντζά

Πηγή: http://www.amazon.com/White-Athena-Afrocentrist-Theft-Civilization/dp/0595393209. White Athena: The Afrocentrist Theft of Greek Civilization www.amazon.com

http://end-artemi-sorra-cyprus.blogspot.gr/2014/02/blog-post_6769.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters