Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Δημοτικός σύμβουλος κατηγορεί τον Καμίνη για εμπλοκή με ΜΚΟ

kaminis1
Για αδιαφάνεια καταγγέλλει ο τέως αντιδήμαρχος Οικονομικών Νικόλαος Βαφειάδης και νυν δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Αθηναίων τον δήμαρχο Γιώργο Καμίνη στον RealFm.
Όπως ισχυρίζεται ο δημοτικός σύμβουλος, υπάρχουν  ΜΚΟ συνεργαζόμενες με τον δήμο της Αθήνας  χωρίς καμία προηγούμενη ενημέρωση του κυρίαρχου οργάνου του δήμου, αλλά και χωρίς την έγκριση του δημοτικού συμβουλίου. Καταγγέλλει ο κ.Βαφειάδης ότι ο  δήμαρχος Αθηναίων είχε υπογράψει πριν από μήνες τη συνεργασία και συγκεκριμένα στις 24 Απριλίου 2012, εν κρυπτώ, με πλήρη άγνοια του δημοτικού συμβουλίου και χωρίς να έχει προηγηθεί κάποια έρευνα για το έργο που έχουν παράσχει αυτές οι τέσσερις ΜΚΟ.
Ειδικά για την ΜΚΟ Κλίμακα καταγγέλλει ο δημοτικός σύμβουλος ότι  πρόκειται για μια οικογενειακή ΜΚΟ, όπου όλη η οικογένεια αμείβεται από αυτήν και κάθε άλλο παρά προσφέρει εθελοντική εργασία για να βοηθήσει συνανθρώπους που πάσχουν.
http://kolotoubes.blogspot.gr/2014/02/blog-post_23.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters