Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

ΑΦΩΝΟΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΦΟΔΟ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΥΠΑΝΘΡΩΠΩΝ..ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΚΡΥΒΑΝ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΣΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ(;;)

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΚΑΝ 10 ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΜΕ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΕΣ ΧΑΤΖΑΡΕΣ -ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΟΠΛΑ

Η είδηση διέρρευσε από κατοίκους πλησίον της γιάφκας... που ξύπνησαν από το ντου" των αστυνομικών. Η αστυνομία έχει λάβει διαταγές μάλλον να μην αποκάλυψει το γεγονός για να μην προκληθεί πανικός στους κατοικους του νησιού !

Χαράματα 05:00 στις 15/10/2012 ομάδα πάνοπλων αστυνομικών εισέβαλε σε οικία στο χωριο Κοσκινού όπου διαμένουν Πακιστανοί, κοντά στο εκκλησάκι. Οι αστυνομικοί μάλλον δεν θα πίστευαν στα ματια τους αντικρίζοντας ένα οπλοστάσιο μπροστά τους!!!

Υπάρχουν μαρτυρίες που είδαν να μεταφέρουν τις χατζάρες όπως και πολλά κινητά τηλεφωνα, λοστούς και κλειστά κουτιά με άγνωστα αντικείμενα. Τρεις από τους δέκα πρόλαβαν να την κοπανήσουν από την πίσω πόρτα,από ότι μου είπαν τελικά μετά από ανθρωποκυνηγητό όπου και τους έπιασαν πιο κάτω.

Εδώ όμως πρέπει να δούμε τι ήθελαν τόσα όπλα οι πακιστανοί και για ποίους τα προόριζαν. Αυτοί οι "κακομοίροι" αλλοδαποί που ήρθαν να δουλέψουν γιατί στην πατρίδα τους έχει πόλεμο...Τι ήθελαν τόσα σπαθιά;;; ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ;;;

Αν όχι όλοι, οι περισσότεροι έχουν έρθει στην Ευρώπη για ιερό πόλεμο! Κάποιοι πρέπει να πάρουν το μήνυμα και να σταματήσουν τα "φιλοαλλοδαπά" και διεθνιστικά παιχνίδια τους. Τα πράγματα είναι σοβαρά

!ΞΥΠΝΑΤΕ !!!! ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ !

ΠΗΓΗ
 http://wradrasis.blogspot.com/2012/10/blog-post_1106.html#ixzz2AV9ofZpb

Ξεκίνησε ο "Πόλεμος των Άστρων";


Τι μπορεί να κάνει ένα ασύλληπτου μεγέθους και ταχύτητας ιπτάμενο αντικείμενο να συντριβεί; Απάντηση: μια βλάβη, ένα σφάλμα του χειριστή ή μια επιθετική ενέργεια.
Αν, φυσικά, μιλάμε για ανθρώπινη κατασκευή. Γιατί, αν προέρχεται από άλλους κόσμους, δύσκολα θα πίστευε κάποιος τις δυο πρώτες εκδοχές… Τι συνέβη, λοιπόν, στο Αιγαίο την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου στις 20:55 το βράδυ; Και πώς συνδέονται με αυτό το γεγονός η WikiLeaks και ο ιδρυτής της Julian Assange, η Ανταρκτική, η Κίνα και ένας… βετεράνος του Βιετνάμ Αμερικανός πεζοναύτης;

Σύμφωνα με την (μοναδική, πρέπει να πούμε) μαρτυρία που προέρχεται από τα Πηγάδια της Καρπάθου και αναρτήθηκε επισήμως στην ιστοσελίδα του παγκόσμιου κέντρου αναφορών παρατήρησης ΑΤΙΑ NUFORC, εκείνη την ώρα ένα μεγάλο φωτεινό αντικείμενο συνετρίβη στη θάλασσα μεταξύ Καρπάθου και Ρόδου αφού πρώτα έκανε σιωπηλή πτήση πάνω από την πόλη σε ύψος περίπου 1.500 μέτρων! Ο μάρτυρας το περιγράφει ως εξής:

«Ήταν λαμπερό λευκό, ταχύτατο και σε γωνία που πίστευα ότι θα συντριβεί στο ακρωτήριο ακριβώς βόρεια των Πηγαδιών. Όμως πέρασε πάνω από την κορυφή του ακρωτηρίου, και εκεί σε ύψος 500 μέτρων αποκολλήθηκε ένα λαμπερό κόκκινο φως που έπεσε στην ανατολική πλευρά του νησιού. Το κύριο σώμα συνέχισε τη πορεία του και πρέπει να συνετρίβη στη θάλασσα μεταξύ Κάρπαθου και Ρόδου. Περίμενα να ακούσω κάποιο θόρυβο την στιγμή της συντριβής στο νερό, αλλά δεν ακούστηκε τίποτα. Πάντως, λίγο πριν πέσει το κόκκινο μέρος, το κύριο σώμα φάνηκε να περιστρέφεται κατά 90 μοίρες και να πετάει καθοδικά προς τα πλάγια».

Μια και η μαρτυρία ήταν μοναδική, δεν έφτασε ποτέ στην Πολεμική Αεροπορία ή το υπουργείο Άμυνας, παρ’ ότι δημοσιεύτηκε σε όλες τις τοπικές εφημερίδες και ιστοσελίδες… Επομένως, δεν έγινε και έρευνα στη θαλάσσια περιοχή που προσδιορίζει ο μάρτυρας.Άρα, ακόμη και αν υπήρχαν επιπλέοντα συντρίμμια, χάθηκαν στα κύματα του Αιγαίου!

Τι μπορεί να ήταν, λοιπόν, αυτό το περίεργο φαινόμενο; Ένα είδος ελληνικού… «Ρόσγουελ»; Ένα διαπλανητικό δυστύχημα; Ή, μήπως, μια κατάρριψη UFO; Αν θεωρήσουμε ως δεδομένα την ύπαρξη εξωγήινων επισκεπτών και ότι τα κάθε λογής μυστηριώδη ΑΤΙΑ που καταγράφονται είναι τα σκάφη τους, τότε φαντάζει δύσκολο να διασχίζουν ολόκληρο το σύμπαν χωρίς έχουν δυνατότητες αποφυγής ατυχημάτων ή να διαθέτουν πιλότους… επιρρεπείς στο λάθος!

Και αν ισχύει το ενδεχόμενο της κατάρριψης, από τι μπορεί να συνέβη; Αν δεχόταν επίθεση με τα γνωστά συμβατικά γήινα μέσα, ο μάρτυρας θα είχε ακούσει κάποιον κρότο, μια έκρηξη, ο,τιδήποτε… Δεν άκουσε, όμως, αν και η νυχτερινή γαλήνη θα του το επέτρεπε. Είναι, ωστόσο, βέβαιος ότι το σκάφος συνετρίβη!

Ποιος και για ποιο λόγο μπορεί να το κατέρριψε; Εδώ μπαίνει στη σκηνή η WikiLeaks! Μια αναφορά που είχε φτάσει τον Ιανουάριο του 2011 στο γραφείο του Ρώσου προέδρου Μεντβέντεφ στο Κρεμλίνο από την 45η Διεύθυνση Διαστημικού Ελέγχου της αντίστοιχης με τη NASA ρωσικής VKS, προειδοποιούσε ότι ο Assange ήταν έτοιμος να δημοσιοποιήσει συνταρακτικά στοιχεία που αποδείκνυαν ότι οι ΗΠΑ είχαν από το 2004 εμπλακεί σε πόλεμο με UFO που έχουν ως βάση την Ανταρκτική!

Αν αυτό ήταν αλήθεια ή όχι, δεν το μάθαμε ποτέ μια και ξεκίνησαν οι δικαστικές περιπέτειες και οι συλλήψεις του Assange. Δείτε, όμως, τι ανέφερε η αναφορά που έχει στα χέρια του ο Μεντβέντεφ:

«Στις 10 Ιουνίου 2004 η αμερικανική πολεμική μηχανή κινητοποιήθηκε με «κόκκινο συναγερμό», όταν μια ομάδα εκατοντάδων UFO ξεκίνησαν από το Νότιο Παγωμένο Ωκεανό και έφτασαν στη Γκουανταλαχάρα του Μεξικού, σχεδόν 1.600 χιλιόμετρα από τα σύνορα με τις ΗΠΑ! Ξαφνικά, όμως, έκαναν αναστροφή και επέστρεψαν στη βάση τους στην Ανταρκτική»!

Πόλεμος των ΗΠΑ με εξωγήινες οντότητες; Ακούγεται σαν σενάριο ταινίας επιστημονικής φαντασίας, αλλά να που επιβεβαιώθηκε από έναν Αμερικανό βετεράνο πεζοναύτη τον Gordon Duff, συνεργάτη πολυεθνικής εταιρείας που ειδικεύεται σε θέματα ασφάλειας και ο ίδιος καυχιέται ότι «διαθέτει στρατό μεγαλύτερο από πολλές χώρες»! Ο άνθρωπος αυτός, που εμφανίζεται και ως αρχισυντάκτης της ηλεκτρονικής εφημερίδας «veteranstoday», υποστηρίζει ότι στον «Πόλεμο των Άστρων» κατά των UFO συμμετέχει και η Κίνα! Δείτε τι αναφέρει επικαλούμενος απόρρητο έγγραφο στο κύριο άρθρο της ιστοσελίδας στις 17 Σεπτεμβρίου, που μπορείτε να δείτε εδώ:






«Την περασμένη εβδομάδα αναφέρθηκε ότι κινεζικά πολεμικά σκάφη εθεάθησαν στη βόρεια ακτή της Καλιφόρνιας… Μια Ασιατική υπηρεσία πληροφοριών αναφέρει ότι βρίσκεται σε εξέλιξη κοινή πολεμική επιχείρηση ΗΠΑ και Κίνας ενάντια σε αυτό που μας ειπώθηκε ως «εξαιρετικά εχθρική εξωγήινη απειλή»! Δεν υπάρχει επιβεβαίωση από τις ΗΠΑ, αν και τα σκάφη έχουν εντοπιστεί από όλα τα παραπλέοντα πλοία. Η αληθινή φύση της απειλής και της δημιουργίας πολυεθνικής στρατιωτικής δύναμης, είναι πέρα από κάθε φαντασία:

• Εξωγήινα σκάφη εκτελούν αποστολές έχοντας ως αφετηρία υποβρύχιες βάσεις.
• Προηγμένα αμερικανικές υποτροχιακές οπλικές πλατφόρμες για τις οποίες δηλώθηκε ότι βρίσκονται στο στάδιο δοκιμών, έχουν αναπτυχθεί από τη Βάση Vandenburg της Πολεμικής Αεροπορίας και είναι οπλισμένες με ενεργειακά όπλα.
• Η παρακολούθηση των UFO δεν γίνεται συμβατικά αλλά με νανοτεχνολογία, με μικροσκοπικούς αισθητήρες που χρησιμοποιούνται για την ανίχνευση συμπεριφορών, όπως ρήξεις διαστάσεων και στρεβλώσεις του χρόνου»!

Σύμφωνα με τον Duff ,το διαβαθμισμένο έγγραφο που έχει στα χέρια του αναφέρει ακόμη ότι:

“Οι εχθροί είναι εξωγήινοι και εξαιρετικά επιθετικοί και εχθρικοί. Η απειλή αποτελεί «σαφή και παρόντα κίνδυνο» και περιορίζεται στην Λεκάνη του Ειρηνικού. Η Κίνα υποχρεώθηκε να αναλάβει την ευθύνη των ΗΠΑ επειδή η δική μας ναυτική δύναμη βρίσκεται στον Περσικό Κόλπο σε μια στιγμή που η Αμερική βρίσκεται κάτω από έναν πολύ πραγματικό κίνδυνο»!

 Με όλα αυτά, το περιστατικό της Καρπάθου αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ειδικά από τη στιγμή που η ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου θυμίζει μπαρουταποθήκη έτοιμη να εκραγεί! Και ίσως να μην είναι τυχαία η ραγδαία αύξηση θεάσεων UFO σε όλο τον πλανήτη τους τελευταίους μήνες… Ενώ ως το Μάιο καταγράφονταν κατά μέσο όρο γύρω στις 400, τον Ιούνιο έφτασαν τις 727, τον Ιούλιο τις 884 και τον Αύγουστο τις 839, ενώ από την αρχή του 2012 ως και πριν από λίγες ημέρες είχαν ήδη καταγραφεί 537! 

ΠΗΓΗ


http://www.apocalypsejohn.com/2012/10/ksekinhse-o-polemos-twn-astrwn.html

Τρεις Μυστικές Πόλεις - Κράτη !!! (video)

Τώρα που επιτέλους ξυπνάμε και συνειδητοποιούμε πως πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε σήμερα είναι προγραμματισμένα να τα...
ζήσουμε χρόνια πριν γεννηθούμε καν, τώρα είναι η ώρα να αναγνωρίσουμε τα σχέδια των ανθρώπων-σχεδιαστών που....
καλλιτέχνησαν πάνω σ'αυτό το Μά(ν)τριξ. ... 

Ενωμένοι, με κοινούς στόχους και κοινούς αντιπάλους. Και ο δρόμος για αυτό είναι η γνώση. Η γνώση. Και αυτή, τιθασευμένη στο μυαλό, ανοίγει τον δεύτερο δρόμο.

Τον δρόμο προς τη σοφία. Αφυπνιστείτε Έλληνες, η ώρα δεν έρχεται.. Ήρθε και
σχεδόν πέρασε!





http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/10/video_27.html

ΤΩΡΑ . ΔΗΛΩΣΗ Κ.ΒΑΞΕΒΑΝΗ. (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Νίκος Νικολόπουλος δήλωση για τη εντολή επ΄ αυτοφόρω σύλληψης του Κ. Βαξεβάνη

Σχετικά με την εντολή για την επ' αυτοφόρω σύλληψη του εκδότη και δημοσιογράφου Κ. Βαξεβάνη, ο δημοσιογράφος και συνεργάτης περιοδικού “HOT DOC” Μ. Νοδάρος, ρώτησε τον Βουλευτή Αχαίας και συντονιστή του Χριστιανοδημοκρατικού Κινήματος Νίκο Νικολόπουλο.

{Ας σημειωθεί ότι ο Νίκος Νικολόπουλος τις τελευταίες ημέρες έχει προσφύγει στους οικονομικούς εισαγγελείς για την λίστα Λαγκάρντ, αφού οι καθημερινές κοινοβουλευτικές τους παρεμβάσεις προς τον Υπουργό και....
τους αρμοδίους Υπουργούς, ως και σήμερα δεν είχαν οδηγήσει στην αποκάλυψη του μεγάλου οικονομικού σκανδάλου της συγκάλυψης και της αλληλοεκβίασης των όσων παρανόμως και εις βάρος του ελληνικού δημοσίου έχουν ενεργήσει}.

Η απάντηση του τ. Υφυπουργού Εργασίας στην ερώτηση του δημοσιογράφου έχει ως εξής:

“Στην Ελλάδα ο νόμος εφαρμόζεται για όσους αποκαλύπτουν τις λίστες με τους καταθέτες, μεταξύ των οποίων βρίσκονται και κάποιοι που παρανόμως απέκτησαν αυτές.

Όσοι τις διακρατούν...”ξεχασμένες” στα γραφεία τους, όσοι δεν παραδίδουν τις πρωτότυπες κυκλοφορούν ελεύθεροι.

Μπορούν να ταξιδεύουν στην Γαλλία ή στις ΗΠΑ για να “δίνουν μάχες” για την πάταξη της φοροδιαφυγής και την ανόρθωση της χώρας.

Μπορούν να μην παραδίδουν τα πρωτότυπα στον Εισαγγελέα χωρίς καμία απολύτως συνέπεια. Μπορούν να επικαλούνται προσωπικά δεδομένα, αλλά οι ίδιοι να μπορούν να αξιοποιούν και να μετατρέπουν την πολιτική σε αλληλοεκβιασμούς και “ομηρίες”.

Μπορούν να κάνουν συνενόχους πολιτικούς και επιχειρηματίες σύμφωνα με το δόγμα “μαζί τα φάγαμε”.

Μπορούν να μην αξιοποιούν το περιεχόμενο, παρότι στην Γαλλία και στην Ισπανία που το έπραξαν το δημόσιο εισέπραξε μεγάλα ποσά.

Μπορεί να συνεχίζεται το “μπαλάκι” της μετάθεσης των ευθυνών, αλλά η Δικαιοσύνη ακόμη να μην έχει βρει τους “πρωταγωνιστές”.

Μπορεί οι πρώην Υπουργοί Οικονομικών να αλληλοκατηγορούνται και να αλληλοκαρφώνονται, αλλά οι ένοχοι να παραμένουν στο σκοτάδι.

Και αφού ειδοποιήθηκαν όλοι να πάνε σε άλλους “παραδείσους” τα λεφτά τους και αφού πέρασε ο κίνδυνος, ο “διώκτης” των φοροφυγάδων αποφάσισε να την παραδώσει, με τον Πρωθυπουργό να κάνει το “delivery” και να την παραδώσει...αρμοδίως!!!

Αν οι Υπουργοί ήσαν υπάλληλοι θα χαρακτηρίζονταν επίορκοι. Οι “κομισάριοι” Υπουργοί τι είναι;

Όταν είναι παγκοίνως γνωστό ότι παραβίασαν το νόμο εις βάρος της κοινωνίας σε μία εποχή που οι συνάνθρωποι μας τρέφονται από τα σκουπίδια ή και αυτοκτονούν, για αυτή την παράβαση καθήκοντος της πολιτικής ηγεσίας κανείς δεν ενοχλείται;

Οι Υπουργοί που έλαβαν γνώση του περιεχομένου δεν έπρεπε να κινηθούν αναλόγως, όπως αυτό συνέβη τουλάχιστον σε 5 χώρες της Ευρώπης, που έγινε “όπλο” για την αντιμετώπιση του οικονομικού εγκλήματος και την εξασφάλιση εσόδων;

Όταν εμφανίζονται στους καταλόγους των ελεγχόμενων από την Δικαιοσύνη, για την διακίνηση “λαθραίων” προιόντων, επιχειρηματίες που μπήκαν στο άρθρο 99 και δήλωσαν πτώχευση, να διακινούν ποσά που φτάνουν και τα 500 εκ., όταν υπάρχουν εκεί ανεπάγγελτες νοικοκυρές, συνταξιούχοι, πλήθος επωνύμων, είναι δυνατόν να μην ελεγχθούν;

Γνωρίζαμε την δύναμη της μιντιακής διαπλοκής, αλλά φίλε κ. Πρωθυπουργέ δεν πίστευα ότι όταν λέγατε “να κινηθούν γρήγορα οι διαδικασίες”, εννοούσατε να συλλάβουν...τον Κ. Βαξεβάνη!!!

Το ξέρεις Πρόεδρε ότι εάν συνταχθείς με αυτούς που κάνουν ότι “δεν ξέρουν τίποτα για το έγκλημα” τότε θα γίνεις και εσύ συνεργός;

Καλώς. Λοιπόν σήμερα έγινε μόνο η αρχή με την δημοσίευση.

Απορούμε όμως, γιατί η Πολιτεία ένα μήνα τώρα που παραδέχτηκαν οι “ξεχασιάρηδες” Υπουργοί , πως ακόμα και άθελα τους συγκάλυπταν υποθέσεις φοροφυγάδων και διακινητών “μαύρου” χρήματος, δεν κινήθηκε με την ίδια ταχύτητα.

Ομολογία που καταγράφεται στα πρακτικά της Βουλής, ότι η “βλάβη” του Δημοσίου υπολογίζεται από τον στενό συνεργάτη του Γ. Α. Παπανδρέου, πρώην “τσάρο” της ελληνικής οικονομίας Γ. Παπακωνστανίνου στα 100 με 150 εκ ευρώ.

Αλήθεια ακούει κανείς;

Πρόεδρε εσύ το ΄μαθες; Αν ναι, τι έκανες για αυτό;

Ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου πήρε τα πρακτικά της Βουλής; Αν ναι, έδειξε τα ίδια “αντανακλαστικά” όπως τώρα με την εντολή για επ΄ αυτοφόρω σύλληψη του Κ. Βαξεβάνη;

Αναμένουμε!!!” 
 
http://ksipnistere.blogspot.gr/2012/10/blog-post_6179.html

Ο Nibiru και τα περίεργα φαινόμενα στη Γη



Υπάρχει, ή είναι κατασκεύασμα της φαντασίας; Και αν υπάρχει, γιατί δεν τον έχουμε δει ακόμη; Κι αν απλώς δεν τον βλέπουμε, αλλά κάποτε θα τον δούμε, θα απειλήσει τη Γη ή όχι;...


Τα ερωτήματα γύρω από τον περιβόητο Nibiru –τον πλανήτη των Anunaki, που σύμφωνα με τη Σουμεριακή μυθολογία την οποία μετέφρασε ο Zecharia Sitchin, δημιούργησαν το ανθρώπινο γένος!- παραμένουν αναπάντητα, καθώς η καθ’ ύλην αρμόδια NASA δεν επιβεβαιώνει την ύπαρξή του.



Αόριστα και χωρίς πολλές- πολλές λεπτομέρειες, η αμερικανική υπηρεσία διαστήματος κάνει λόγο για έναν μυστηριώδη σκοτεινό πλανήτη που ονομάζει «Χ», ο οποίος βρίσκεται κρυμμένος πίσω από τη ζώνη των αστεροειδών μεταξύ Δία και Άρη.
Από πού ήρθε, ποια είναι η κατεύθυνσή του, πόσο κοντά θα βρεθεί στη Γη και τι θα προκαλέσει το πέρασμά του, δεν μας λέει κανείς!
Εκτός… από κάποιους ανεξάρτητους επιστήμονες που έχουν βαλθεί να μετρούν τροχιές, να μελετούν την ισχύ του μαγνητικού πεδίου αυτού του πλανήτη που είναι πέντε φορές μεγαλύτερος από τη Γη και να υπολογίζουν τι συνέβη 3.600 χρόνια πριν, στο προηγούμενο κοντινό του πέρασμα από τη «γειτονιά» μας.



Μια περίοδο που συμπίπτει τουλάχιστον στον Ελλαδικό χώρο με την έκρηξη του ηφαιστείου της Σαντορίνης και τον αφανισμό του Μινωικού πολιτισμού, γύρω στο 1.600 π.Χ.!


Ας δούμε, όμως, τι υποστηρίζουν οι Ρώσοι επιστήμονες ότι μας κρύβει η NASA για την επικείμενη άφιξη του Nibiru ή Πλανήτη Χ στο κοντινότερο προς τη Γη σημείο της τροχιάς του, που υπολογίζεται –σύμπτωση;- γύρω στις… 21 Δεκεμβρίου!


Και κανείς δεν ξέρει αν και ποιο ρόλο θα παίξει μια άλλη πλανητική ευθυγράμμιση που θα συμβεί λίγες ημέρες νωρίτερα, στις 3 Δεκεμβρίου μία ώρα πριν από την ανατολή του ηλίου!
Πρόκειται για την ουράνια «ταύτιση» του Ερμή, τηςΑφροδίτης και τουΚρόνου με τις πυραμίδες της Γκίζας, κάτι σαν «καθρέφτη τους δηλαδή στον ουρανό ακριβώς από πάνω τους!



Αν όλα αυτά έχουν επιστημονική βάση και δεν αποτελούν απλώς «θεωρίες συνωμοσίας», σενάρια τρόμου με στόχο τον αποπροσανατολισμό της ανθρωπότητας από άλλα πιο σοβαρά ζητήματα ή… ευσεβείς πόθους, τότε αποκτούν αυτομάτως εξήγηση τα όσα περίεργα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στη Γη.
Ο πλανήτης μας μοιάζει να «τρελαίνεται» όσο πλησιάζει η ευθυγράμμιση του κέντρου του Ηλιακού μας συστήματος με το κέντρο του γαλαξία –κι άλλη σύμπτωση;- στις… 21 Δεκεμβρίου!



Τουλάχιστον από την αρχή του 2012, έχουν πληθύνει και ενταθεί περισσότερο από ποτέ οι σεισμοί, οι εκρήξεις ηφαιστείων, οι πλημμύρες και οι τυφώνες. Ζώα, ψάρια και πουλιά πεθαίνουν με μυστηριώδη τρόπο ομαδικά…
Οι πάγοι λιώνουν με ταχύτατους ρυθμούς. Ποτάμια και θάλασσες παίρνουν ένα αλλόκοτο κόκκινο χρώμα σαν αίμα.
Ο Ήλιος παίζει περίεργα παιχνίδια και μυστηριώδεις ήχοι και λάμψεις αναστατώνουν ολόκληρες πόλεις, όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί.
«Σημεία της Αποκάλυψης», θα πουν κάποιοι και δεν αποκλείεται να έχουν δίκιο. Έτσι κι αλλιώς, ασελγούμε επί αιώνες στον πλανήτη που μας φιλοξενεί και είναι φυσικό επακόλουθο κάποια στιγμή να αντιδράσει!







πηγη
http://thesecretrealtruth.blogspot.com
aorata-gegonota

"Θα παρελάσω για τους πολίτες, όχι για σας κύριε Πρόεδρε"! Συγκλονιστική επιστολή στρατιωτικού!

Μια συγκλονιστική επιστολή ενός επιλοχία του Ελληνικού Στρατού που αύριο θα παρελάσει στην Θεσσαλονίκη ,δείχνει το κλίμα που επικρατεί αυτή τη στιγμή στις Ένοπλες Δυνάμεις.
Είναι μια επιστολή που έφθασε στο Onalert μέσω του Δικτύου Ελεύθερων Φαντάρων. Ο επιλοχίας απευθύνεται προς τον Πρώτο Πολίτη της χώρας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και του μεταφέρει τις σκέψεις που θα.....
εχει ο ίδιος και οι περισσότεροι συνάδελφοί του ,όταν αύριο θα περάσουν από μπροστά του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ


Καλημέρα σας. Είμαι Επιλοχίας και είμαι ένας από αυτούς που θα παρελάσουν στη Θεσσαλονίκη την 28 Οκτωβρίου. Τελευταία διαβάζω κάποια μέτρα της πολιτείας τα οποία περιορίζουν τους συμπολίτες μας σε συγκεκριμένο χώρο να δουν την παρέλαση καθώς επίσης διαβάζω ότι η εξέδρα που θα βρίσκεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα είναι απομονωμένη από τον κόσμο και απλησίαστη (κάτι που θυμίζει εγωιστή μονάρχη νομίζω και όχι πρόεδρο Δημοκρατίας).

Όσοι θα παρελάσουμε θα παρελάσουμε για την τιμή των προγόνων μας και για τον απλό κόσμο. Όχι για τους κυρίους στην εξέδρα.

Τελευταία ανακοίνωσαν πρόσθετα μέτρα περικοπών των μισθών μας. Εγώ κοιτώντας τον Πρόεδρο στην εξέδρα της παρελάσεως όπως και οι υπόλοιποι συνάδελφοι μου θα είναι σαν να βλέπω έναν πατέρα που παρόλο που κακοποιεί τα παιδιά του βγαίνει έξω στην παιδική χαρά και τα καμαρώνει, παρόλο που όταν γυρίσουν σπίτι θα τα χτυπήσει. Έτσι και εμείς. Μας φτάνει τον μισθό σε επίπεδα εξαθλίωσης και μετά θα ανέβει σε μία εξέδρα να μας καμαρώσει και το χειρότερο θέλει να έχουμε και ηθικό . Ηθικό από τι;

Ηθικό από το ότι σκεφτόμαστε τα χρέη μας;

Ηθικό από το ότι στερούμαστε βασικά είδη διατροφής οικογενειακά προκειμένου να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στις ανάγκες των παιδιών μας;

Προσωπικά είμαι περίεργος το τι σκέψεις θα περνούν από το μυαλό του Προέδρου όταν τα τμήματα θα παρελάσουν μπροστά του.

Με τι τσίπα θα μας κοιτάξει στα μάτια; Παρόλα αυτά έχοντας διαφορετικό μισθό και έχοντας διαφορετική ζωή δεν πρόκειται να μας καταλάβει. Θα παρελάσει μπροστά του ένας "θίασος" όχι ένας στρατός. Θα δείχνουμε ηθικό το οποίο δεν υπάρχει και αυτός θα έχει την ψευδαίσθηση σαν πρόεδρος ότι με όσα έχει συμβάλλει (υπογράφοντας) περνάει μπροστά του ένας στρατός με ηθικό (μέρος της παράστασης και αυτό). Λυπάμαι ειλικρινά κύριε πρόεδρε που είσθε και εσείς μέτοχος της εξαθλίωσης μας.


http://www.onalert.gr/s

ΤΩΡΑ! Αναζητείται ο Βαξεβάνης για τη δημοσίευση της λίστας Λαγκάρντ! Κατηγορείται για παραβίαση το νόμου περί προσωπικών δεδομένων


Αναζητείται ο Βαξεβάνης για τη δημοσίευση της λίστας Λαγκάρντ!Η Αστυνομία ανακοίνωσε ότι αναζητεί τον δημοσιογράφο και εκδότη του περιοδικού Hot Doc, Κώστα Βαξεβάνη για να τον συλλάβει στο πλαίσιο του αυτοφώρου, για τη δημοσίευση της «λίστας Λαγκάρντ» στο περιοδικό του.
Ο Κ. Βαξεβάνης αναζητείται μετά από παραγγελία της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Αθηνών, η οποία κινήθηκε αυτεπάγγελτα για την υπόθεση.
Εις βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για παραβίαση υπηρεσιακού απορρήτου, αλλά και παραβίαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων.
 
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2012/10/blog-post_313.html

Αυτόφωρο για Βαξεβάνη, τον δημοσιογράφο που δημοσίευσε την «λίστα Λαγκάρντ».

Αυτόφωρο για Βαξεβάνη – Ψάχνουν να τον βρουν
Εντολή στην Αστυνομία προκειμένου να αναζητήσει και να συλλάβει στα όρια του αυτοφώρου, τον δημοσιογράφο, Κώστα Βαξεβάνη, έδωσε η Εισαγγελία Αθηνών.
Ο δημοσιογράφος είχε δημοσιεύσει στο περιοδικό του, HOT DOC μια λίστα με ονόματα και ισχυριζόταν πως πρόκειται για την περίφημη «λίστα Λαγκάρντ».
Η δικαιοσύνη, θεώρησε πως η δημοσιοποίηση των ονομάτων παραβιάζει τα προσωπικά δεδομένα των ατόμων αυτών και του νόμου περί απορρήτου και για αυτό τον λόγο, εξέδωσε εντολή για την σύλληψη του Κώστα Βαξεβάνη, ο οποίος διώκεται για πλημμέλημα.
Στην ιστοσελίδα της Αστυνομίας αναφέρεται:
«Κατόπιν παραγγελίας της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Αθηνών, διενεργούνται έρευνες από την Ελληνική Αστυνομία για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του εκδότη του περιοδικού HOTDOC., όπου δημοσιεύονται ονόματα της Λίστας Λαγκάρντ».
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters