Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020

Το κοινό μήνυμα των Robert F. Kennedy, Jr. και Robert De Niro προς τους δημοσιογράφους για τα Εμβόλια που πρέπει να ξανα δεις

Ο Robert F. Kennedy, Jr. ανακοινώνει την πρόκληση των $ 100,000 του World Mercury Project με στόχο να σταματήσει η χρήση του εξαιρετικά τοξικού υδραργύρου στα εμβόλια
Το Thimerosal, ένα συντηρητικό που περιέχει υδράργυρο, βρίσκεται σε 48 εκατομμύρια εμβόλια της γρίπης των ΗΠΑ κάθε χρόνο, το τοξοειδές του τετάνου, σε εμβόλια του μηνιγγιτιδόκοκκου και, σε μεγάλες δόσεις, στα παιδιατρικά εμβόλια που χορηγούνται σε 100 εκατομμύρια παιδιά σε όλο τον αναπτυσσόμενο κόσμο. Μια ανασκόπηση που δημοσιεύθηκε τον περασμένο μήνα του Κέντρου Ελέγχου Ασθενειών (CDC) διαπίστωσε ότι ο αιθυλυδράργυρος στο thimerosal είναι τόσο βαθιά νευροτοξικός όπως ο βαριά ρυθμιζόμενος μεθυλυδραργύρος στα ψάρια.

DEMOCRATIC SEXABUSE PARTY - Για τούς φίλους που στηρίζουν τούς "Δημοκρατικούς" για τις επερχόμενες εκλογές και δεν θέλουν τον Τράμπ, να το ξανασκεφτούν.


Agamemnon Danos   (μετάφραση Google)
Ο κρατικός εκπρόσωπος του Δημοκρατικού Ιλλινόις, Keith Farnham, παραιτήθηκε και κατηγορήθηκε για κατοχή παιδικής πορνογραφίας και κατηγορήθηκε ότι καυχιέται σε διαδικτυακό ιστότοπο για κακομεταχείριση σεξουαλικού κοριτσιού 6 ετών.

Ο δημοκρατικός εκπρόσωπος του Δημοκρατικού Κόμματος του Αρκάνσας, Χάρολντ Μούντι, Τζούνιορ, κατηγορήθηκε για διανομή και κατοχή παιδικής πορνογραφίας.

Το μέλος του δημοτικού συμβουλίου του δημοκρατικού δήμου Radnor, Philip Ahr, παραιτήθηκε από τη θέση του αφού κατηγορήθηκε για κατοχή παιδικής πορνογραφίας και κακοποίηση παιδιών μεταξύ 2 και 6 ετών.

Το Οroc Reis ΔΕΝ είναι Τούρκικο αλλά κατά 50% ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ συμφερόντων με ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΥΣ Ελληνες μετόχους; Του «ΑΡΗ ΚΟΜΠΡΑ»

Λοιπόν οι ΤΟΥΡΚΟΙ αγόρασαν το Οroc Reis από τουs Αγγελόπουλουs και από την κυρία Αγγελοπούλου το οποίο πλοίο ανήκει τό 50% στην ΤΟΥΡΚΙΑ και το άλλο 50% σέ μία κατασκευαστική εταιρία στην οποία εταιρία οι Τούρκοι συντηρούν τά πολεμικά πλοία τους. Σε αυτήν λοιπόν την εταιρία έχει ΜΕΤΟΧΕΣ και η κυρία Γκραμπόφσκι….
Μαρέβα – Μητσοτάκη ή γυναίκα τού ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.

ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΡΩΝΟΙΟ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΑΔΩΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΡΙΠΠΗ ΤΟΥ 2009.....

ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΑΔΩΝΑΙ;;;;ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ.... ΣΤΑ ΧΟΤΣΠΟΤΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΧΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ

ΟΛΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΕΛΙΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣΝ- Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ - ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!!


...Ξ.....Ε.....Σ.....Η.....Κ.....Ω.....Θ.....Ε.....Ι.....Τ.....Ε...
διότι όσοι δεν πείθονται ΚΑΚΟ του κεφαλιου τους θα κανουν, διότι  θα εμβολιασθούν, με ΟΛΕΣ τις ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ του ΕΜΒΟΛΙΟΥ που αναφέρω παρακάτω...gege?

Ο ιός είναι ένας ακύτταρος μικροοργανισμός, που αποτελείται από ένα τμήμα DNA Ή RNA και ένα πρωτεϊνικό περίβλημα.

ΕΜΒΟΛΙΑ. ΣΤΕΙΡΩΣΗ. ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ. 5G. ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΠΕΦΤΟΥΝ

Stéphanie Bignon: Η γη και το διάστημα ιδιωτικοποιήθηκαν. Ο φόβος όπλο μαζικής καταστροφής. Με 42.000 δορυφόρους και με το 5g oι εμβολιασμένοι θα γίνουν μικρές κεραίες. Με εμβόλια θα πάρουμε στείρωση, μικρόβια χρόνιων παθήσεων κι ένα τσιπ.

Ο Trump και Q TEAM Μετατρέπουν τους 5G Πύργους σε Tesla 432 HZ Αρμονία

Καθώς μοιραστήκαμε μαζί σας από την αρχή, ο στόχος της ομάδας Q ήταν να καταλάβει το μυστικό σχέδιο της Cabal (ευχαριστώ NSA) για να ξεδιπλώσει το ασύρματο δίκτυο EVIL 5G, πίσω από τα παρασκήνια, στον φόβο του Coronavirus ... ζωή 'όπου δεν υπήρχε πριν (βλ. Φρανκενστάιν) ... αν δεν το είχαν κάνει αυτό, εμείς, Πάντα, θα είχαμε χαθεί για την καταμέτρηση ...
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters