Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020

DEMOCRATIC SEXABUSE PARTY - Για τούς φίλους που στηρίζουν τούς "Δημοκρατικούς" για τις επερχόμενες εκλογές και δεν θέλουν τον Τράμπ, να το ξανασκεφτούν.


Agamemnon Danos   (μετάφραση Google)
Ο κρατικός εκπρόσωπος του Δημοκρατικού Ιλλινόις, Keith Farnham, παραιτήθηκε και κατηγορήθηκε για κατοχή παιδικής πορνογραφίας και κατηγορήθηκε ότι καυχιέται σε διαδικτυακό ιστότοπο για κακομεταχείριση σεξουαλικού κοριτσιού 6 ετών.

Ο δημοκρατικός εκπρόσωπος του Δημοκρατικού Κόμματος του Αρκάνσας, Χάρολντ Μούντι, Τζούνιορ, κατηγορήθηκε για διανομή και κατοχή παιδικής πορνογραφίας.

Το μέλος του δημοτικού συμβουλίου του δημοκρατικού δήμου Radnor, Philip Ahr, παραιτήθηκε από τη θέση του αφού κατηγορήθηκε για κατοχή παιδικής πορνογραφίας και κακοποίηση παιδιών μεταξύ 2 και 6 ετών.


Ο δημοκρατικός ακτιβιστής και ο οργανωτής BLM, Charles Wade, συνελήφθησαν και κατηγορήθηκαν για εμπορία ανθρώπων και πορνεία ανηλίκων.

Ο δικηγόρος και ακτιβιστής του Δημοκρατικού Τέξας, Μαρκ Μπενάβιντς, κατηγορήθηκε για σεξουαλική επαφή με ανήλικο, παρακινώντας ένα παιδί κάτω των 18 ετών να κάνει σεξ και επιτακτική πορνεία τουλάχιστον εννέα νομικών πελατών και κατοχή παιδικής πορνογραφίας. Κρίθηκε ένοχος για έξι κατηγορίες σεξουαλικής διακίνησης.

Ο εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Βιρτζίνια, Joe Morrissey, κατηγορήθηκε για κατηγορίες που συνδέονται με τη σχέση του με ένα 17χρονο κορίτσι και κατηγορήθηκε για εποπτικές άσεμνες ελευθερίες με ανήλικο, ηλεκτρονικό αίτημα ανηλίκου, κατοχή παιδικής πορνογραφίας και διανομή παιδικής πορνογραφίας.

Ο Κογκρέσος της Δημοκρατικής Μασαχουσέτης, Gerry Studds, κατηγορήθηκε από τη Βουλή των Αντιπροσώπων αφού παραδέχτηκε μια ακατάλληλη σχέση με μια 17χρονη σελίδα.

Ο δημοκρατικός πρώην δήμαρχος του Stillwater της Νέας Υόρκης, ο Ρικ Νέλσον ορίστηκε ένοχος για πέντε κατηγορίες κατοχής παιδικής πορνογραφίας παιδιών κάτω των 16 ετών.

Ο πρώην δήμαρχος του Clayton της Νέας Υόρκης, Dale Kenyon, κατηγορήθηκε για σεξουαλικές πράξεις εναντίον εφήβου.

Ο δημοκρατικός πρώην δήμαρχος του Χάμπαρντ του Οχάιο, Richard Keenan, καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη για βιασμό ενός κοριτσιού 4 ετών.

Ο δημοκρατικός πρώην δήμαρχος του Winston, Oregeon, Kenneth Barrett, συνελήφθη επειδή οργάνωσε μια συνάντηση για να κάνει σεξ με ένα 14χρονο κορίτσι που αποδείχθηκε αστυνομικός.

Ο δημοκρατικός πρώην δήμαρχος του Randolph, Νεμπράσκα, Dwayne L. Schutt, συνελήφθη και κατηγορήθηκε για τέσσερις κατηγορίες κακομεταχείρισης τρίτου βαθμού σεξουαλικής επίθεσης ενός παιδιού και έναν αριθμό εκ προθέσεως παιδικής κακοποίησης.

Ο δημοκρατικός πρώην δήμαρχος του Ντάσον της Γεωργίας, Κρίστοφερ Ράιτ, κατηγορήθηκε για κατηγορίες επιθετικής παιδικής κακοποίησης, επιδεινωμένης σοδομίας, βιασμού, κακοποίησης παιδιών και νόμιμου βιασμού ενός 11χρονου αγοριού και ενός 12χρονου κοριτσιού.

Ο δημοκρατικός πρώην δήμαρχος του Στόκτον της Καλιφόρνιας, Άντονι Σίλβα, κατηγορήθηκε για την παροχή αλκοόλ σε νεαρούς ενήλικες κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού πόκερ που περιλάμβανε ένα 16χρονο αγόρι σε ένα στρατόπεδο για μειονεκτικά παιδιά που διευθύνεται από τον δήμαρχο.

Ο δημοκρατικός πρώην δήμαρχος του Μίλμπρουκ της Νέας Υόρκης, Ντόναλντ Μπριγκς, συνελήφθη και κατηγορήθηκε για ακατάλληλη σεξουαλική επαφή με ένα άτομο κάτω των 17 ετών.

Ο αρχηγός του δημοκρατικού κόμματος για την κομητεία Victoria, Τέξας, Stephen Jabbour, παραδέχθηκε ένοχος για κατοχή και λήψη περισσότερων από μισό εκατομμύριο παιδικών πορνογραφικών εικόνων.

Ο δημοκρατικός ακτιβιστής και έρανος, Terrence Bean, συνελήφθη με την κατηγορία της σοδομίας και της σεξουαλικής κακοποίησης σε μια υπόθεση που αφορούσε ένα αγόρι 15 ετών και όταν το φερόμενο θύμα αρνήθηκε να καταθέσει και ο δικαστής απέρριψε την υπόθεση.

Ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος για την κομητεία Davidson, Tennessee, Rodney Mullin, παραιτήθηκε εν μέσω κατηγοριών για παιδική πορνογραφία.

Ο δημοκρατικός ακτιβιστής, Άντριου Ντάγκλας Ριντ, ομολόγησε ένοχο για πολλαπλές κατηγορίες σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανηλίκου 2ου βαθμού για την παραγωγή παιδικής πορνογραφίας.

Δημοκρατικός αξιωματούχος από την Terre Haute της Ιντιάνα, ο David Roberts καταδικάστηκε σε ομοσπονδιακή φυλακή για παραγωγή και κατοχή παιδικής πορνογραφίας, συμπεριλαμβανομένης της τοποθέτησης κρυφών φωτογραφικών μηχανών στα υπνοδωμάτια και τα μπάνια σε ένα σπίτι που

μοιράστηκε με δύο ανήλικα θύματα.



Ο Κογκρέσος της Δημοκρατικής Καλιφόρνιας, Τόνι Καρντένας, μήνυσε στο Λος Άντζελες για φερόμενη σεξουαλική κακοποίηση ενός 16χρονου κοριτσιού.

Ο δημοκρατικός βοηθός της γερουσιαστής Barbara Boxer, Τζεφ Ροζάτο, δήλωσε ένοχος για κατηγορίες για εμπορία παιδικής πορνογραφίας.


Ο κρατικός εκπρόσωπος της Δημοκρατίας της Αλάσκας, Ντιν Γουέστλαϊκ, παραιτήθηκε από την έδρα του, αφού τα ΜΜΕ δημοσίευσαν μια έκθεση που ισχυριζόταν ότι γεννήθηκε ένα παιδί με ένα 16χρονο κορίτσι όταν ήταν 28 ετών.

Ο βουλευτής του Δημοκρατικού Νιου Τζέρσεϋ, Neil Cohen, καταδικάστηκε για κατοχή και διανομή παιδικής πορνογραφίας.
Ο Ρεπουμπλικανός Tim Nolan, πρόεδρος της προεδρικής εκστρατείας του Ντόναλντ Τραμπ στο Κεντάκι, ενήργησε ένοχος για την εμπορία παιδιών σεξ και στις 11 Φεβρουαρίου 2018 καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 20 ετών.
Ο γερουσιαστής του Ρεπουμπλικανικού κράτους Ralph Shortey κατηγορήθηκε για τέσσερις κατηγορίες εμπορίας ανθρώπων και παιδικής πορνογραφίας. Τον Νοέμβριο του 2017, ομολόγησε ένοχο για μια κατηγορία σωματεμπορίας παιδιών σε αντάλλαγμα για την πτώση των άλλων κατηγοριών.
Ο Ρεπουμπλικανός ακτιβιστής κατά των αμβλώσεων Howard Scott Heldreth είναι καταδικασμένος βιαστής παιδιών στη Φλόριντα.

Ο Επίτροπος της κομητείας των Δημοκρατικών Ντέιβιντ Σουάρτζ ομολόγησε ένοχο για κακοποίηση δύο κοριτσιών κάτω των 11 ετών και καταδικάστηκε σε 8 χρόνια φυλάκισης.

Ο Ρεπουμπλικανός δικαστής Mark Pazuhanich δεν προέβαλε κανένα διαγωνισμό για να χτυπήσει ένα 10χρονο κορίτσι και καταδικάστηκε σε 10 χρόνια δοκιμασία.

Ο Ρεπουμπλικανός ακτιβιστής κατά της άμβλωσης Nicholas Morency παραδέχθηκε ένοχος για κατοχή παιδικής πορνογραφίας στον υπολογιστή του και προσφορά γενναιοδωρίας σε οποιονδήποτε δολοφονήσει έναν γιατρό άμβλωσης.

Ο Ρεπουμπλικανός νομοθέτης Edison Misla Aldarondo καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 10 ετών για βιασμό της κόρης του μεταξύ 9 και 17 ετών.

Ο δήμαρχος της Δημοκρατίας Philip Giordano εκτίει ποινή 37 ετών σε ομοσπονδιακή φυλακή για σεξουαλική κακοποίηση κοριτσιών 8 και 10 ετών.

Ο δημοκρατικός σύμβουλος της εκστρατείας Tom Shortridge καταδικάστηκε σε τριετή δοκιμασία για λήψη γυμνών φωτογραφιών ενός 15χρονου κοριτσιού.

Ο Ρεπουμπλικανός γερουσιαστής Strom Thurmond, ένας αξιοσημείωτος ρατσιστής, έκανε σεξ με ένα 15χρονο μαύρο κορίτσι που παρήγαγε ένα παιδί.

Ο Ρεπουμπλικανός πάστορας Mike Hintz, τον οποίο επαινέθηκε ο Τζορτζ Μπους κατά τη διάρκεια της προεδρικής εκστρατείας του 2004, παραδόθηκε στην αστυνομία αφού παραδέχτηκε σεξουαλική σχέση με μια νεαρή γυναίκα.

Ο Ρεπουμπλικανός νομοθέτης Πίτερ Ντέμπλ δεν ζήτησε από διαγωνισμό να έχει ανάρμοστη σχέση με ένα 13χρονο κορίτσι.

Ο Ρεπουμπλικανός Κογκρέσος Donald "Buz" Lukens κρίθηκε ένοχος για σεξουαλική επαφή με μια γυναίκα ανήλικος και καταδικάστηκε σε ένα μήνα φυλάκιση.

Ο Ρεπουμπλικανός έρανος Richard A. Delgaudio κρίθηκε ένοχος για κατηγορίες παιδικής πορνογραφίας και πλήρωσε δύο έφηβες να ποζάρουν για σεξουαλικές φωτογραφίες.

Ο Ρεπουμπλικανός ακτιβιστής Mark A. Grethen καταδικάστηκε για έξι κατηγορίες σεξουαλικών εγκλημάτων που αφορούσαν παιδιά.

Ο Ρεπουμπλικανός ακτιβιστής Ράνταλ Ντέιβιντ Ανκένι παραδέχθηκε ένοχος για απόπειρα σεξουαλικής επίθεσης σε ένα παιδί.

Ο Ρεπουμπλικανός Κογκρέσος Dan Crane έκανε σεξ με μια γυναίκα ανήλικο που εργάζεται ως σελίδα του Κογκρέσου.

Ρεπουμπλικανός ακτιβιστής και ηγέτης του Christian Coalition, Μπέβερλι Ράσελ, παραδέχτηκαν μια αιμομιξική σχέση με την κόρη του.

Ο Ρεπουμπλικανός Κογκρέσος και ακτιβιστής κατά των ομοφυλοφίλων Ρόμπερτ Μπάουμαν κατηγορήθηκε για σεξουαλική επαφή με ένα 16χρονο αγόρι που πήρε σε ένα gay bar

Ο πρόεδρος της Ρεπουμπλικανικής Επιτροπής Τζέφρι Πάτι συνελήφθη για διανομή βίντεο κλιπ ενός 5χρονου κοριτσιού που βιάστηκε.
Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κοντινό πλάνο

Ο Ρεπουμπλικανός ακτιβιστής Marty Glickman (γνωστός και ως «Republican Marty»), συνελήφθη από την αστυνομία της Φλόριντα για τέσσερις κατηγορίες παράνομης σεξουαλικής δραστηριότητας με ανήλικο κορίτσι και έναν αριθμό παράδοσης του φαρμάκου LSD.

Ο Ρεπουμπλικανός νομοθετικός βοηθός Χάουαρντ Λ. Μπρουκς κατηγορήθηκε για κακοποίηση ενός 12χρονου αγοριού και κατοχή παιδικής πορνογραφίας.

Ο υποψήφιος της Ρεπουμπλικανικής Γερουσίας John Hathaway κατηγορήθηκε για σεξουαλική επαφή με το 12χρονο μωρό του και απέσυρε την υποψηφιότητά του μετά την αναφορά των ισχυρισμών στα μέσα ενημέρωσης.

Ο Ρεπουμπλικανός ιεροκήρυκας Stephen White, ο οποίος απαίτησε την επιστροφή στις παραδοσιακές αξίες, καταδικάστηκε σε φυλάκιση αφού πρόσφερε 20 $ σε ένα 14χρονο αγόρι για άδεια να του κάνει στοματικό σεξ.

Ο οικοδεσπότης του Ρεπουμπλικανικού show show Jon Matthews παραδέχθηκε ένοχος για την έκθεση των γεννητικών οργάνων του σε ένα 11χρονο κορίτσι.

Ο Ρεπουμπλικανός ακτιβιστής ακτιβιστών Earl "Butch" Kimmerling καταδικάστηκε σε φυλάκιση 40 ετών για κακοποίηση ενός 8χρονου κοριτσιού αφού προσπάθησε να σταματήσει γκέι ζευγάρι από την υιοθεσία.

Ο αρχηγός του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, Πολ Ιγκράμ, ομολόγησε ένοχο για έξι κατηγορίες βιασμού των θυγατέρων του και 14 χρόνια φυλάκισης σε ομοσπονδιακή φυλακή.

Ο αξιωματούχος του εκλογικού συμβουλίου της Ρεπουμπλικανίας, Κέβιν Κόαν, καταδικάστηκε σε δύο χρόνια δοκιμασία για πρόσκληση σεξ μέσω διαδικτύου από ένα κορίτσι 14 ετών.

Ο Ρεπουμπλικανός πολιτικός Andrew Buhr κατηγορήθηκε για δύο κατηγορίες πρώτου βαθμού σοδομίας με ένα 13χρονο αγόρι.

Ο Ρεπουμπλικανός πολιτικός Keith Westmoreland συνελήφθη με επτά κατηγορίες κακομεταχείρισης και άσεμνης έκθεσης σε κορίτσια κάτω των 16 ετών (δηλ. Εκθέτοντας τον εαυτό του σε παιδιά).

Ο Ρεπουμπλικανός ακτιβιστής κατά των αμβλώσεων Τζον Άλεν Μπέρτ κατηγορήθηκε για σεξουαλικό παράπτωμα που αφορούσε ένα 15χρονο κορίτσι.

Ο Δημοτικός Σύμβουλος της Δημοκρατίας, Keola Childs, ομολόγησε ένοχος για κακοποίηση ενός αρσενικού παιδιού.

Ο Ρεπουμπλικανός ακτιβιστής Τζον Μπάτλερ κατηγορήθηκε για εγκληματική σεξουαλική επίθεση σε ένα έφηβο κορίτσι.

Ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος Ρίτσαρντ Γκάρντνερ παραδέχτηκε ότι κακοποίησε τις δύο κόρες του.

Ο Ρεπουμπλικανός Σύμβουλος και ο πρώην Marine Jack W. Gardner καταδικάστηκαν για κακοποίηση ενός 13χρονου κοριτσιού.

Ο Επίτροπος της Δημοκρατίας της Κομητείας Merrill Robert Barter ομολόγησε ένοχο για παράνομη σεξουαλική επαφή και επίθεση εναντίον ενός εφήβου.

Ο δημοκρατικός δημοτικός σύμβουλος Fred C. Smeltzer, Jr. δεν παρατήρησε διαγωνισμό για βιασμό ενός 15χρονου κοριτσιού και φυλάκισε 6 μήνες στη φυλακή.

Ο Ρεπουμπλικανός ακτιβιστής Parker J. Bena ομολόγησε ένοχο για κατοχή παιδικής πορνογραφίας στον οικιακό του υπολογιστή και καταδικάστηκε σε 30 μήνες σε ομοσπονδιακή φυλακή και πρόστιμο 18.000 $.

Ο αξιωματικός του Ρεπουμπλικανικού συμβουλίου και ο πρώην εκπρόσωπος του Κολοράντο, Larry Jack Schwarz, απολύθηκαν αφού βρέθηκε στην κατοχή του παιδική πορνογραφία.

Ο στρατηγός του Ρεπουμπλικάνου και ο απόφοιτος του Στρατιωτικού Κολλεγίου της Ακρόπολης Ρόμπιν Βαντάρβαλ καταδικάστηκαν στη Βιρτζίνια για πέντε κατηγορίες για σεξ από αγόρια και κορίτσια μέσω του Διαδικτύου.

Ο δημοκρατικός δημοτικός σύμβουλος Μάρκ Χάρις, ο οποίος περιγράφεται ως «καλός στρατιωτικός» και «εκκλησιαστής», καταδικάστηκε για σεξουαλική επαφή με ένα 11χρονο κορίτσι και καταδικάστηκε σε φυλάκιση 12 ετών.

Ο Ρεπουμπλικανός επιχειρηματίας Jon Grunseth απέσυρε την υποψηφιότητά του για τον κυβερνήτη της Μινεσότα μετά την εμφάνιση ισχυρισμών ότι πήγε να κολυμπήσει στο γυμνό με τέσσερα ανήλικα κορίτσια, συμπεριλαμβανομένης της κόρης του.

Ο Ρεπουμπλικανός διευθυντής της «Νέας Δημοκρατικής Ομοσπονδίας» Νίκολας Ελισόντο κακοποίησε την 6χρονη κόρη του και καταδικάστηκε σε έξι χρόνια φυλάκιση.

Ο Ρεπουμπλικανός ευεργέτης των συντηρητικών χριστιανικών ομάδων, Richard A. Dasen Sr., κατηγορήθηκε για βιασμό επειδή φέρεται να πληρώνει ένα 15χρονο κορίτσι για σεξ. Ο Ντάσεν, 62 ετών, που είναι παντρεμένος με μεγάλα παιδιά και πολλά εγγόνια, είπε φέτος στην αστυνομία ότι την τελευταία δεκαετία πλήρωσε περισσότερα από 1 εκατομμύριο δολάρια για να κάνει σεξ με μεγάλο αριθμό νεαρών γυναικών.

Ο δημοκρατικός δωρητής και δισεκατομμυριούχος, ο Τζέφρι Έπσταϊν, διοικούσε ανηλίκους σεξουαλικό παιδικό σεξ και καταδικάστηκε για πρόσκληση ανηλίκων κοριτσιών για πορνεία.

Ο Δημοκρατικός της Κογκρέσου της Νέας Υόρκης, Anthony Weiner, ομολόγησε ένοχο για τη μεταφορά άσεμνου υλικού σε ανήλικους ως μέρος μιας συμφωνίας έκκλησης για το sexted και την αποστολή Twitter DMs σε ανήλικα κορίτσια ηλικίας 15 ετών.

Ο δημοκρατικός δωρητής, ακτιβιστής και παραγωγός του Χόλιγουντ, Harvey Weinstein, διώκεται ποινικά και ασκείται μήνυση για χρόνια σεξουαλικής κακοποίησης (που ήταν γνωστό «μυστικό» στο Χόλιγουντ), συμπεριλαμβανομένων σεξουαλικών δραστηριοτήτων ανηλίκων με επίδοξες γυναίκες ηθοποιούς.

Ο δημοκρατικός ακτιβιστής και ο υποστηρικτής της #metoo, Ασία Αργεντό, διευθέτησαν αγωγή για σεξουαλική παρενόχληση που προήλθε από σεξουαλικές δραστηριότητες με ανήλικο ηθοποιό.

Ο δημοκρατικός δήμαρχος του Racine, Wisconsin, Gary Becker, καταδικάστηκε για απόπειρα αποπλάνησης παιδιών, παιδικής πορνογραφίας και άλλων εγκλημάτων σεξουαλικού παιδιού.

Ο δήμαρχος του Δημοκρατικού Σιάτλ Ed Murray παραιτήθηκε μετά από πολλές κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών εναντίον του, συμπεριλαμβανομένων των μελών της οικογένειας.

Δημοκρατικός ακτιβιστής και βοήθεια στον δήμαρχο της Νέας Υόρκης Ντε Μπλάσιο, ο Τζέικομπ Σβαρτς συνελήφθη λόγω κατοχής 3.000+ παιδικών πορνογραφικών εικόνων.

Ο δημοκρατικός ακτιβιστής και ηθοποιός, Russell Simmons, μήνυσε με βάση έναν ισχυρισμό για σεξουαλική επίθεση, όπου εξαναγκάστηκε ένα ανήλικο μοντέλο για σεξ.

Ο κυβερνητικός κυβερνήτης του Όρεγκον, Neil Goldschmidt, αφού συνελήφθη από εφημερίδα, παραδέχτηκε δημοσίως ότι είχε προηγούμενη σεξουαλική σχέση με ένα 13χρονο κορίτσι μετά τη λήξη του νόμου περί περιορισμών στις κατηγορίες βιασμού.

Ο Κογκρέσος του Δημοκρατικού Ιλινόις, ο Mel Reynolds παραιτήθηκε από το Κογκρέσο αφού καταδικάστηκε για νόμιμο βιασμό ενός 16χρονου εθελοντή εκστρατείας.

Ο Κογκρέσος της Δημοκρατικής Νέας Υόρκης, Φρεντ Ρίτσμοντ, συνελήφθη στην Ουάσινγκτον για να ζητήσει σεξ από ένα 16χρονο αγόρι.

Ο δημοκρατικός ακτιβιστής, δωρητής και διευθυντής, Roman Polanski, εγκατέλειψε τη χώρα αφού ομολόγησε ένοχος για νόμιμο βιασμό ενός 13χρονου κοριτσιού.

Οι δημοκράτες και οι ηθοποιοί του Χόλιγουντ τον υπερασπίζονται μέχρι σήμερα, όπως οι Whoopi Goldberg, Martin Scorcese, Woody Allen, David Lynch, Wim Wenders, Pedro Almodovar, Tilda Swinton και Monica Bellucci.

Ο Γερουσιαστής του Δημοκρατικού Κράτους από την Αλάσκα, Τζορτζ Τζάκο, κρίθηκε ένοχος για σεξουαλική παρενόχληση σε ανηλίκους νομοθετική σελίδα.

Ο υποψήφιος του εκπροσώπου του Δημοκρατικού Κράτους για το Κολοράντο, Andrew Myers, καταδικάστηκε για κατοχή παιδικής πορνογραφίας και δελεασμός παιδιών.

Ο Κογκρέσο του Δημοκρατικού Ιλλινόις, ο Gus Savage διερευνήθηκε από την ελεγχόμενη από τους Δημοκρατικούς Επιτροπή Εσωτερικής Ηθικής για απόπειρα βιασμού μιας ανήλικης γυναίκας εθελοντής Ειρηνευτικού Σώματος στο Ζαΐρ. Η επιτροπή κατέληξε στο συμπέρασμα ότι, ενώ συνέβησαν τα γεγονότα, η συγγνώμη του ήταν επαρκής και δεν έκανε καμία περαιτέρω ενέργεια.

Ο δημοκρατικός ακτιβιστής, δωρητής και εκπρόσωπος του Subway, Jared Fogle, καταδικάστηκε για διανομή και παραλαβή παιδικής πορνογραφίας και ταξίδια για παράνομη σεξουαλική συμπεριφορά με ανήλικο.

Ο αξιωματούχος του Δημοκρατικού Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Κάρλ Κάρυ, υπό την κρατική υπηρεσία της Χίλαρι Κλίντον, συνελήφθη για δέκα κατηγορίες κατοχής παιδικής πορνογραφίας.

Ο βοηθός γενικός εισαγγελέας του Δημοκρατικού Μέιν, Τζέιμς Κάμερον, καταδικάστηκε σε πάνω από 15 χρόνια σε ομοσπονδιακή φυλακή για επτά κατηγορίες κατοχής, απόδειξης και μετάδοσης παιδικής πορνογραφίας.

Ο αξιωματούχος του δημοκρατικού υπουργείου Εξωτερικών, Ντάνιελ Ρόζεν, υπό την κρατική υπηρεσία της Χίλαρι Κλίντον, συνελήφθη και κατηγορήθηκε ότι φέρεται να ζητά σεξ από ανήλικο μέσω του Διαδικτύου.

Ο αξιωματούχος του Δημοκρατικού Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Τζέιμς Κέφερτι, ομολόγησε ένοχο για μια κατηγορία μεταφοράς παιδικής πορνογραφίας.

Ο οικοδεσπότης του δημοκρατικού ραδιοφώνου, Bernie Ward, ομολόγησε ένοχος για την αποστολή παιδικής πορνογραφίας μέσω του Διαδικτύου.

Ο δημοκρατικός αναπληρωτής γενικός εισαγγελέας από την Καλιφόρνια, Raymond Liddy, συνελήφθη για κατοχή παιδικής πορνογραφίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters