Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

Η ΠΡΩΤΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΡΩΣΟΥ ΥΠΗΚΟΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ

Πόλεμος μέχρις εσχάτων από Ρωσία σε ISIS: Οι ισλαμιστές αποκεφάλισαν Ρώσο πολίτη
Την πρώτη εκτέλεση δια αποκεφαλισμού πραγματοποίησαν οι τρομοκράτες της ισλαμιστικής οργάνωσης ISIS σε Ρώσο πολίτη  σε βίντεο που έδωσαν στη δημοσιότητα.
Σύμφωνα με τις εικόνες που κυκλοφορούν ένας ισλαμιστής  αποκεφαλίζει έναν Ρώσο όμηρο, ενώ ο τίτλος που φέρει το βίντεο είναι «Αγαπητοί Ρώσοι».
Ο άτυχος άνδρας φοράει την χαρακτηριστική πορτοκαλί φόρμα των μελλοθανάτων της οργάνωσης και είναι γονατισμένος, ενώ πίσω του ο άνδρας με στολή παραλλαγής κραδαίνει ένα μαχαίρι.
Η τοποθεσία που γυρίστηκε το βίντεο είναι άγνωστη ωστόσο οι δύο άνδρες βρίσκονται σε ακτή, εικόνα που παραπέμπει στην ομαδική εκτέλεση 21 Αιγυπτίων ομήρων στη Λιβύη, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η εκτέλεση έγινε εκεί.
Το βίντεο της εκτέλεσης, η οποία είναι επίσης άγνωστο πότε συνέβη, έρχεται στη δημοσιότητα την ίδια ημέρα που το ρωσικό υπουργείο Άμυνας έδωσε στη δημοσιότητα στοιχεία που αποδεικνύουν τις σχέσεις του τουρκικού καθεστώτος (της οικογένειας Ερντογάν ειδικότερα) με την ISIS σε παράνομες δοσοληψίες που προέρχονται από λαθρεμπόριο πετρελαίου.
Η συγκεκριμένη εκτέλεση για τη Ρωσία παίρνει όμως σοβαρότερη τροπή καθώς η οργάνωση της ISIS αναφέρει τον Ρώσο πολίτη ως πράκτορα με την κωδική ονομασία Haroun, λέγοντας πως στάλθηκε στη Συρία από τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες.
Στο μεταξύ ο συριακός Στρατός συνεχίζει την προέλασή του στις περιοχές γύρω από το Kweires η οποία ελεγχόταν από την ISIS. Η συριακή τηλεόραση έδειξε εκτενή ρεπορτάζ τόσο από την συγκεκριμένη περιοχή όσο και από το χωριό  Ararit κοντά στην Λαττάκεια το οποίο  ανακατέλαβαν οι συριακές δυνάμεις.
Η ISIS έχασε Εμίρη
Σε μια άλλη εξέλιξη η οργάνωση της ISIS είχε μια ακόμη απώλεια όταν από έκρηξη νάρκης σκοτώθηκε ο Emir Abu Jazrawi. Ο θάνατος του εμίρη οφείλεται σε ατύχημα και συνέβη στη σχολή εκπαίδευσης Abu Euphrates school όπως μεταδίδει το Allepo news.

 - See more at: http://www.pronews.gr

Bρέθηκαν οι πρώτες ενδείξεις για την ύπαρξη παράλληλων Συμπάντων - What if... υπάρχουν άπειρες "Γαίες" και άπειροι "εαυτοί" μας; (video)


Ενδείξεις για την ύπαρξη ενός παράλληλου σύμπαντος φαίνεται πως εντόπισε ο Ράνγκα-Ραμ Τσάρι, κοσμολόγος από το Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Καλιφόρνια (Caltech), και είναι έτσι η πρώτη φορά που με παρατηρησιακά δεδομένα επιβεβαιώνεται μέρος της Θεωρίας των Υπερχορδών και η ύπαρξη του περιβόητου Multiverse (Πολυσύμπαν).
Όπως αναφέρει ο κοσμολόγος στη μελέτη που δημοσίευσε στο περιοδικό Astrophysical Journal, η παρουσία του παράλληλου σύμπαντος εντοπίστηκε από ανωμαλίες στην κοσμική μικροκυματική ακτινοβολία υποβάθρου (CMB), δηλαδή το υπόλειμμα της ακτινοβολίας του σύμπαντός μας όταν είχε «ηλικία» 380.000 ετών.
Ο Τσάρι δημιούργησε ένα μοντέλο της CMB με βάση δεδομένα από το διαστημικό τηλεσκόπιο Planck της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Διαστήματος (ESA), αφού αφαίρεσε όλες τις πηγές ακτινοβολίας, όπως τους αστέρες, τα αέρια και τη σκόνη για να απομείνει μόνο ο τυχαίος θόρυβος.
Φαίνεται όμως πως δεν κατέληξε στο αναμενόμενο αποτέλεσμα καθώς ο επιστήμονας διαπίστωσε πως σε συγκεκριμένα φάσματα συχνοτήτων, ορισμένες περιοχές ήταν αρκετά φωτεινότερες από το κανονικό – για την ακρίβεια, 4.500 φορές φωτεινότερες απ’ ότι προβλέπει η θεωρία.
Επομένως, αυτές οι περιοχές θα μπορούσαν να είναι σημεία στα οποία το σύμπαν μας βρέθηκε σε επαφή με ένα παράλληλο σύμπαν το οποίο "εφάπτεται" του δικού μας, όπως αναφέρει στο σχετικό άρθρο του ο Κώστας Δεληγιάννης., πρόκειται δηλαδή για διαφορετικές "Σελίδες" του ίδιου Πολυσύπαντος, και απλά το δικό μας είναι μια τέτοια "σελίδα" όπως και οι υπόλοιπες.
Πίσω από την ύπαρξη των πολλαπλών συμπάντων, κρύβεται η θεωρία του πληθωρισμού, η οποία υποστηρίζει πως, λίγο μετά τη Μεγάλη Έκρηξη, το Σύμπαν γνώρισε μια σύντομη χρονική περίοδο εκρηκτικής διαστολής, με ταχύτητα πολλαπλάσια από την ταχύτητα του φωτός, με αποτέλεσμα το μέγεθός του να είχε αυξηθεί σε εντυπωσιακό βαθμό, συγκριτικά με τον «κοσμικό σπόρο» από τον οποίο είχε ξεκινήσει.
Ωστόσο, αυτή η εκρηκτική εκθετική διαστολή μπορεί να μην έγινε παντού με τον ίδιο τρόπο. Σε αυτή την περίπτωση, το αποτέλεσμα θα ήταν να μην γεννηθεί ένα σύμπαν αλλά πολλαπλά σύμπαντα, σαν «φυσαλίδες» που διογκώθηκαν.
Με αυτή τη λογική, μάλιστα, ο πληθωρισμός μπορεί να μην παύει ποτέ. Κάτι που σημαίνει πως μέσα σε μία «φυσαλίδα» μπορεί κάλλιστα σε κάποιες περιοχές της να δημιουργηθούν νέες «φυσαλίδες».
Επομένως, το σύμπαν μας δεν είναι παρά μία από τις «φυσαλίδες» που δημιουργήθηκαν, πέρα από την οποία υπάρχουν άλλες «φυσαλίδες», όπως επίσης και περιοχές που βρίσκονται στη διαδικασία πληθωρισμού.
Παρόλο που δεν μπορούμε να παρατηρήσουμε τι συμβαίνει έξω από τη δική μας «φυσαλίδα», αν δύο «φυσαλίδες» δημιουργήθηκαν αρκετά κοντά, ώστε να βρίσκονται σε επαφή πριν απομακρυνθούν με τη διαστολή του χώρου, τότε η μία θα έχει αφήσει κάποιο «αποτύπωμα» στην άλλη.
Έτσι, αυτό που υποστηρίζει πως ανακάλυψε ο Τσάρι είναι ουσιαστικά το «αποτύπωμα» μιας γειτονικής «φυσαλίδας» στο σύμπαν μας.
Ένας ισχυρισμός ωστόσο που δεν γίνεται αποδεκτός από όλους τους επιστήμονες, ορισμένοι από τους οποίους πιστεύουν πως κάποια άλλη, λιγότερη ευφάνταστη ερμηνεία, κρύβεται πίσω από την ανακάλυψη του Τσάρι.
Και ο ίδιος ο κοσμολόγος παραδέχεται πως η εξήγησή του είναι αρκετά τολμηρή, αν και συναρπαστική. «Μη συμβατικοί ισχυρισμοί, όπως η απόδειξη ύπαρξης ενός παράλληλου σύμπαντος, απαιτούν πολύ ισχυρές αποδείξεις», γράφει χαρακτηριστικά.
Αν και προσπαθεί να απορρίψει ορισμένες άλλες πιθανές αιτίες, η αλήθεια είναι πως ένα σημαντικό εμπόδιο προέρχεται από τα ίδια τα δεδομένα, καθώς το τηλεσκόπιο Planck δεν σχεδιάστηκε για να μετρά τις φασματικές διαταραχές που μελέτησε ο Τσάρι.
Μια λύση μπορεί να δοθεί αν τελικά εγκριθεί η χρηματοδότηση του Primordial Inflation Explorer της NASA, ενός τηλεσκοπίου που θα μελετήσει ακόμη διεξοδικότερα την κοσμική μικροκυματική ακτινοβολία υποβάθρου.
Στην πραγματικότητα όμως το Πολυσύμπαν είναι κάτι ακόμα πιο περίπλοκο αν και απαιτεί κυρίως ανοιχτό και απλό τρόπο σκέψης.
Οι επιστήμονες εδώ και χρόνια προσπαθούν να αποκαλύψουν τις κρυμμένες στα μάτια τα δικά μας διαστάσεις της πραγματικότητας που με βάση την θεωρία της υπερσυμμετρίας (SUSY) και των υπερχορδών πρέπει πέραν των γωνστών τεσσάρων (μήκος,πλάτος,ύψος,χρόνος) των οποίων αντιλαμβανόμαστε με τις περιορισμένες μας αισθήσεις, να υπάρχουν άλλες έξι ή επτά.   Εν ολίγοις το όλο ζήτημα έγκειται την ανακάλυψη της παράλληλης ζωής και στο πόσα σύμπαντα πρέπει να υπάρχουν για να την καλύπτουν σε όλες της τις εκδοχές.
Πρόκειται για την απόδειξη του Πολυσύμπαντος ή αλλιώς Multiverse.   Τι είναι όμως το Multiverse; Η Θεωρία λέει ότι κάθε φορά που ένα άτομο κάνει μια επιλογή τότε το αποτέλεσμα συμβαίνει σε όλες του τις εκδοχές. 
Δηλαδή, εάν κάποιος επιλέξει σε ένα σταυροδρόμι την κατεύθυνση Α, δημιουργείται ταυτόχρονα ένα σύμπαν όπου το ίδιο μέχρι εκείνη την στιγμή άτομο επέλεξε την κατεύθυνση Β, ακολουθώντας από εκείνη την στιγμή διαφορετική πορεία από τον "δίδυμο" αδελφό του που επέλεξε την Α.     
Εν ολίγοις κάθε στιγμή δημιουργούνται απειρα "αντίτυπα" των εαυτών μας που άλλα μοιάζουν περισσότερο άλλα λιγότερο με εμάς αναλόγως την στιγμή του "διαχωρισμού".   Έτσι το Πολυσύμπαν εκφράζει όλα τα πιθανά γεγονότα που θα μπορούσαν να λάβουν χώρα και δεν έλαβαν στο δικό μας σύμπαν.   Υπάρχουν δηλαδή σύμπαντα στα οποία, τον Β' ΠΠ τον κέρδισε η Γερμανία, ο Τ.Κένεντι δεν δολοφονήθηκε ποτέ, ο Μεσαίωνας δεν υπήρξε, η Αυτοκρατορία του Μ.Αλέξανδρου δεν διαλύθηκε με τον θάνατό του, η Ανθρωπότητα έχει βγει στο Διάστημα,ή η Ανθρωπότητα δεν κυριάρχησε ποτέ στον πλανήτη και άπειρες άλλες πιθανές εκδοχές της Ιστορίας.   
H Θεωρία του Πολυσύμπαντος εξηγεί και το γιατί δεν υπάρχει το περιβόητο παράδοξο του εγγονού που επιστρέφει πίσω στον χρόνο και σκοτώνει τον παππού του. Εάν το κάνει τότε αυτός δεν θα γεννηθεί, άρα δεν θα γυρίσει πίσω στον χρόνο για να τον σκοτώσει και έχουμε ένα loop χωροχρονικής Παραδοξότητας.   
Με το Πολυσύμπαν όμως αυτό είναι εφικτό, ο εγγονός που γυρνάει πίσω στον χρόνο σκοτώνει έναν παππού από μια παράλληλη χρονική λωρίδα οπότε αυτός συνεχίζει να ζει κανονικά.   Η θεωρία όμως έχει και συνέχεια. Γιατί να υπάρχει ένα Πολυσύμπαν; Τι υπάρχει μετά το τέλος του ορίου του Σύμπαντός μας; 
Γιατί να μην υπάρχουν άπειρα Πολυσύμπαντα πέραν από το δικό μς Πολυσύμπαν; Σύμπαντα που διέπονται ακόμα και από διαφορετικούς φυσικούς νόμους.   
Άλλωστε αυτό ταιρίαζει και στην Απειρία και την Παντοδυναμία του Θεού. Η Φύση δεν μπορεί να αφήνει κενά, τα γεμίζει, το να υπάρχει ένα Σύμπαν που επεκτέινεται μετά τo Big Bang δεν αρκεί γιατί όσο μεγάλο και αν είναι δεν παύει να είναι ΠΕΠΕΡΑΣΜΕΝΟ, μετά από αυτό τι; Τέλος;Και τι σημαίνει αυτό το... τέλος; 
Είναι παράλογο όπως και αν το αντιληφθεί κανείς.   Κάποτε σε μια σειρά της Marvel Comics τους Micronauts (Μικροναύτες) είχε μια ακόμα πιο πρωτότυπη ιδέα. Ο ήρωας μίκραινε συνεχώς μέχρι που έφτασε στο υποατομικό επίπεδο των Quarks και από εκεί περνώντας την ενεργειακή μπαρίερα της υποατομικής πραγματικότητας συνέχισε να μικράινει μέχρι που "έπεσε" σε ένα άλλο Σύμπαν μικρότερο από τα Quarks! Και έπεται συνέχεια!   
Η Πολυπραγματικότητα εν αρχή τρελαίνει λόγω του ότι είμαστε συνηθισμένοι στην ρουτίνα μας, όμως μόλις γίνει κατανοητή εξηγεί κάθε πτυχή παράδοξου που μπορεί να συμβεί.   
Όπως γίνεται κατανοητό θα προκύψουν μεγάλες συνειδησιακές αλλαγές και στην ουσία θα φέρει τους ανθρώπους σε άμεση γνωριμία με την έννοια του Θεού, καθώς ο θεολογικός ορισμός του Μεγαλοδύναμου είναι "ο ων", δηλαδή η Ύπαρξη, τα Πάντα,ότιδήποτε αντλαμβανόμαστε και μη, ότιδήποτε θα μάθουμε ή όχι, όλα τα γεγονότα, όλες οι πράξεις, όλες οι εξισώσεις.   
Στην πραγματικότητα το Πολυσύμπαν δεν είναι κάτι "τραβηγμένο" είναι κάτι που επιβάλλεται από την ίδια την ύπαρξη του Θεού. Το ζήτημα έιναι πόσοι πέρα από τις ιδεοληψίες τους θα μπορέσουν να το αποδεχτούν; 







http://pisoapothnkoyrtina.blogspot.gr/2015/12/b-what-if-vid.html

ΕΚΤΑΚΤΟ: Eνοπλοι "γαζώνουν" ανθρώπους στο Σαν Μπερναντίνο της Καλιφόρνια - Πάνω από 20 νεκροί (συνεχής ροή - φωτό-βίντεο]

 
της Χριστίνας Κοκκίνη
Συναγερμός έχει σημάνει στο Σαν Μπερναντίνο της Καλιφόρνια, όπου τρεις ένοπλοι άνδρες εισέβαλαν και άρχισαν να "θερίζουν" ανθρώπους  με οπλοπολυβόλα σκοτώνοντας πολλά άτομα και κατά έναν μάρτυρα, φωνάζοντας "Αλλάχ Ακμπάρ"!
Η αστυνομία του San Bernardino έχει αποκλείσει την περιοχή και κάνει έκκληση στον κόσμο να μην κυκλοφορεί κοντά στο σημείο, όπου "χτύπησσν" οι δράστες αφού το τμήμα δίνει "έναν έως τρεις υπόπτους".
Οι LA Times αναφέρουν πως οι δράστες είναι τρεις, με τα θύματα να είναι τουλάχιστον 20, ενώ σύμφωνα με τον Independent US υπάρχουν 12 νεκροί.
Μέσω tweet το αστυνομικό τμήμα της πόλης επιβεβαίωσε το περιστατικό, ενώ το γραφείο του σερίφη, σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα, αναφέρει πως οι δράστες είναι ασύλληπτοι και συνιστά στους πολίτες να απομακρυνθούν από το σημείο της επίθεσης.
Σύμφωνα με πληροφορίες το ένα από τα ονόματα των δραστών είναι Farooq Sayeed.
Σύμφωνα με την αστυνομία της περιοχής οι τρεις ένοπλοι είναι βαριά οπλισμένοι και φορούν αλεξίσφαιρα γιλέκα και fullface κουκούλες όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες. Η αστυνομία τους αναζητά ακόμα, καθώς δεν έχει καταφέρει να τους εντοπίσει ενώ υπάρχουν αναφορές ότι έχουν προσπαθήσει να διαφύγουν από το σημείο με ένα μεγάλο SUV.
Αμερικάνικα δημοσιεύματα αναφέρουν πως στο σημείο έχουν σπεύσει και ειδικοί πυροτεχνουργοί καθώς εξετάζεται το ενδεχόμενο να έχει τοποθετηθεί και εκρηκτικός μηχανισμός.
Επιπλέον, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι τρεις δράστες δεν είναι μαύροι και πιθανώς φέρουν στρατιωτική περιβολή.
Πληροφορίες για δεύτερο επεισόδιο με πυροβολισμούς στο νοσοκομείο Patton σύμφωνα με συνομιλίες της αστυνομίας.







Έκτακτο: Μακελειό στο Σαν Μπερναντίνο - Τουλάχιστον 20 νεκροί από πυροβολισμούς

Σύμφωνα με τα διεθνή Μέσα, τουλάχιστον 20 άτομα έχουν πυροβοληθεί στο San Bernardino κοντά σε γήπεδο γκολφ
Συναγερμός έχει σημάνει στην πόλη San Bernardino της Καλιφόρνιας, όταν τουλάχιστον ένας ένοπλος άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως κοντά σε γήπεδο γκολφ.
Προς το παρόν ο αριθμός των θυμάτων και τραυματιών είναι συγκεχυμένος, με τα διεθνή Μέσα να κάνουν λόγο για 20 νεκρούς.
fsafasf 

Το τοπικό Fox Tv αναφέρει ότι τα θύματα είναι δώδεκα και οι πυροβολισμοί έλαβαν χώρα σε ένα κτήριο κοντά σε γήπεδο γκολφ, το οποίο βρίσκεται αυτή την ώρα περικυκλωμένο από ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας.
Η αστυνομία της πόλης επιβεβαίωσε ότι οι ύποπτοι είναι τρεις.
Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν στο Fox News ότι ένας από τους ενόπλους εισέβαλε στο κτήριο καμουφλαρισμένος και άρχισε να πυροβολεί προς όλες τις κατευθύνσεις.



Εδώ σημειώθηκε η επίθεση:
san bernanduni
asthenofora california copy
asthenofora california 2
asthenofora california 3
newsbomb.gr

Μύθος της Ευρώπης - Ο Αποσυμβολισμός που μεθοδευμένα προσπαθούν να παραποιήσουν

Η ετυμολογία της λέξης Ευρώπη είναι Ευρεία Ωπή που σημαίνει Διάνοιξη Εσωτερικής Οράσεως. Στο μύθο της Ευρώπης έχουμε τον συμβολισμό της γνώσης και στον μύθο του Κάδμου τον συμβολισμό του αναζητητή της γνώσης. H πόλη της Θήβας κτίστηκε από τον Κάδμο σε ανάμνηση της ιδιαίτερης γενέτειρας του, της Θήβας της Αιγύπτου. Όταν ο Δίας έκλεψε την Ευρώπη από τη Φοινίκη, οι γονείς της, ο βασιλιάς Αγήνορας(αγάν+ανήρ=ευλαβής άνδρας) και η γυναίκα του Τηλεφάσσα(τηλέ+φάος=όραση από μακριά), έδωσαν εντολή στον γιο τους Κάδμο να φύγει με καράβια και στρατό, για να τη βρει.

Η Ευρώπη μια μέρα πήγε στα λιβάδια κοντά στην παραλία προκειμένου να παίξει με τις φίλες της και να μαζέψει λουλούδια. Εκεί συνάντησε το θεό Δία, ο οποίος μόλις την είδε τον χτύπησε ο Έρωτας. Σκεφτόμενος τι να κάνει, για να την πλησιάσει, πήρε τη μορφή ταύρου κι έπαιζε μαζί της. Ήταν πάρα πολύ όμορφος, γιατί ήταν κατάλευκος(επομένως δεν είναι γήινος, είναι φώς), με ωραία στριφογυριστά κέρατα και ήμερο βλέμμα.
Πηδούσε λοιπόν κι αυτός στην ακρογιαλιά και μούγκριζε τόσο γλυκά, που η Ευρώπη τόλμησε ν’ ανέβει πάνω του. Μόλις έγινε αυτό, ο Δίας όρμησε προς τη θάλασσα με κείνη στην πλάτη του, έπεσε μέσα και κολυμπούσε. Αυτή τότε τρομοκρατήθηκε πολύ, με το αριστερό χέρι κρατιόταν από το κέρατο, για να μη πέσει και με το άλλο κρατούσε το πέπλο της που ανέμιζε.
Η Θάλασσα έμεινε αμέσως ακυμάτιστη(Η γνώση των μυστηρίων του κόσμου πρέπει να κρατιέται ψηλά, μακριά από τους βέβηλους),ενώ Έρωτες πετούσαν δίπλα, λίγο πάνω από τη θάλασσα, τραγουδούσαν τον υμέναιο, και οι Νηρηίδες βγήκαν στην επιφάνεια και πήγαιναν δίπλα-δίπλα, καβάλα στα δελφίνια, χειροκροτώντας, ημίγυμνες στα περισσότερα μέλη του σώματός τους.

Το γένος των Τριτώνων επίσης χόρευε γύρω από την κοπέλα. Το αποκορύφωμα ήταν πως δυο Τρίτωνες μετέφεραν την Αφροδίτη ξαπλωμένη σε κοχύλι να ραίνει τη νύφη με κάθε λογής άνθη(Η Αφροδίτη είναι για τη Γη, ότι ο Ανώτερος Εαυτός για την Προσωπικότητα).

Όλα τούτα γίνονταν από τη Φοινίκη μέχρι την Κρήτη. Ο Δίας μετέφερε τη γνώση στην Κρήτη, το νησί όπου γαλουχήθηκε, κι από ‘κει ξεκίνησε ο μεγάλος Κρητομινωϊκός πολιτισμός, που επηρέασε όλη τη λεκάνη της Μεσογείου.

Ο Δίας- Νους(Δια-νοια) καταλαμβάνεται από Έρωτα για τη γνώση, την οποία επιθυμεί διακαώς να κατακτήσει και με την γονιμοποίηση του πεπερασμένου Νου, Θα γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ του θείου και του ανθρώπινου κόσμου.

Ο Κάδμος λοιπόν άρχισε να γυρνάει όλο τον κόσμο προκειμένου να βρει την αδελφή του, όμως επειδή δεν την έβρισκε και επειδή δεν ήθελε να γυρίσει πίσω χωρίς αυτή, έκτισε την πόλη Καδμεία ή Θήβα στη Βοιωτία όπου έμεινε εκεί με τους συντρόφους του.

Το μέρος όπου ακριβώς κτίστηκε η πόλη του το υπέδειξε μια αγελάδα(θήλεια όψη των Ηλιακών δυνάμεων). Εκεί, με τη βοήθεια της θεάς Αθηνάς, σκότωσε ένα δράκοντα, απόγονο του Άρη, που φύλασσε την πηγή του θεού· γι’ αυτό το λόγο και τιμωρήθηκε σε οκταετή δουλεία. Μετά την παρέλευση των οχτώ χρόνων, ο Άρης όχι μόνο συγχώρησε τον Κάδμο, αλλά του έδωσε για γυναίκα του την κόρη του, Αρμονία. Μετά από συμβουλή της Αθηνάς, ο Κάδμος έσπειρε τα δόντια του Δράκου στη γη(εκεί όπου χτίστηκαν οι 7 Πύλες της Θήβας) και απ’ αυτά εξήλθαν οι Σπαρτοί, οι οποίοι ήταν οπλισμένοι και οργισμένοι.

Ο Κάδμος για να τους νικήσει τους έριχνε πέτρες, ενώ αυτοί νόμιζαν ότι οι πέτρες προέρχονταν από τους ίδιους, έτσι συνεπλάκησαν και αλληλοσκοτώθηκαν.

Απ’ αυτούς επέζησαν μόνο πέντε (Εχίονας, Ουδαίος, Πέλωρος, Υπερήνωρας, Χθόνιος), που μαζί με τον Κάδμο ίδρυσαν τη Θήβα. Ο Κάδμος((κ)άδ-ω ή ιωνικά κήδω=ψάλλω) στη Θήβα νυμφεύτηκε την Αρμονία, κόρη του Άρη και της Αφροδίτης, με την οποία μετέβηκε στην Ιλλυρία. Ο γάμος δηλαδή η Ιερή Ένωση του Κάδμου και της Αρμονίας, φέρνει το νοητό αλφάβητο:τον κώδικα συνδέσεως κι επικοινωνίας.

Από το σμίξιμο Δία- Ευρώπης γεννήθηκαν τρεις γιοι. Είναι οι μεγάλοι αναμορφωτές της Μεσογειακής λεκάνης. Ο Μίνωας με το χρυσό σκήπτρο, που του χάρισε ο πατέρας του Δίας, συνένωσε όλες τις Κρητικές πόλεις και κυριάρχησε σε όλη τη Μεσόγειο. Προώθησε τον πολιτισμό, καλλιέργησε τις τέχνες κι επέβαλε τη δικαιοσύνη.

Μέγας νομοθέτης ήταν ο Ροδάμανθυς, που υπήρξε και ιδρυτής πολλών πόλεων.

Ο Σαρπηδόνας είχε το προνόμιο να ζήσει συνέχεια τρεις ανθρώπινες γενιές. Ο χαρισματικός ηγέτης, ο σοφός νομοθέτης, ο άνθρωπος που καλλιεργεί τις τέχνες και προάγει τον πολιτισμό, αυτός που παρατείνει την ανθρώπινη ζωή, μπορεί να κατορθώσει τίποτα χωρίς τη γνώση;

Αυτά, που αναφέραμε, και πολλά παραπάνω, είναι τα αποτελέσματα της γνώσης, που ο Δίας έφερε στην Ελλάδα διαμέσου της αγαπημένης του Ευρώπης. Από την Ελλάδα μεταλαμπαδεύτηκε σε όλη την ευρωπαϊκή ήπειρο κι από ‘κει σε ολόκληρο τον κόσμο.

Χρησιμοποιώντας το φως του Ταύρου, που εκφράζεται από το Νου- Δία, μπορεί κάποιος να ενεργοποιήσει τον εσωτερικό του Εαυτό, να τον εκδηλώσει σαν θεία ομορφιά και να γίνει ο δρόμος για τους άλλους.

ΠΗΓΕΣ:/neraidoni.blogspot.grwww.krassanakis.gr/autochthonesellhnes.blogspot.gr

...
- See more at: http://www.diadrastika.com/2015/12/mythos-europa.html#sthash.S9JMWwNT.dpuf

Ιπτάμενη πόλη και στην Ελλάδα ή κάτι άλλο;

Ο μύθος λέει ότι η Φάτα Μοργκάνα ήταν η ετεροθαλής αδελφή του βασιλιά Αρθούρου. Κατοικούσε σε κρυστάλλινα παλάτια στον βυθό της θάλασσας και ήταν ειδήμων στη δημιουργία οπτικών ψευδαισθήσεων.
Με τις μαγικές της δυνάμεις μπορούσε να εμφανίζει ψεύτικες εικόνες κάστρων που αιωρούνταν επάνω από τις ακτές παρασύροντας τους ναυτικούς σε ναυάγια. Προφανώς γι΄ αυτόν τον λόγο τα πιο περίεργα φαινόμενα αντικατοπτρισμού - που συμβαίνουν και σήμερα - φέρουν το όνομά της.


Αντικείμενα που...πετούν
Το καλοκαίρι, όταν ο αέρας που φυσά στην επιφάνεια της θάλασσας τύχει να είναι πολύ πιο κρύος από τα ανώτερα στρώματα της ατμόσφαιρας, ίσως δεις κάτι πολύ παράξενο. Μπορεί ξαφνικά να παρατηρήσεις μικρά σκάφη ή μεγάλα πλοία, ψηλά τείχη, μεγαλοπρεπή μέγαρα, οροσειρές, παράξενες πόλεις και τοπία να ίπτανται επάνω από τον ορίζοντα, εκεί όπου η θάλασσα συναντά τον ουρανό.


Το φαινόμενο αυτό είναι ένα παράξενο παιχνίδισμα της ατμόσφαιρας και πιστεύεται ότι προκαλείται από τη διάθλαση των ακτίνων του φωτός. Χάρη σε αυτό αντικείμενα, τα οποία στην πραγματικότητα βρίσκονται έως και εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά, εμφανίζονται παραμορφωμένα (υπερυψωμένα, μεγεθυμένα ή ανεστραμμένα) επάνω από τον ορίζοντα.


Η εικόνα τους μεταβάλλεται κάθε λεπτό και τελικά εξαφανίζονται απρόσμενα, όπως παρουσιάστηκαν. Πρόκειται για την οφθαλμαπάτη που ονομάζεται Φάτα Μοργκάνα, γιατί μιμείται τα κόλπα της ξακουστής μάγισσας. Θα μπορούσε ακόμα να εκληφθεί και ως προμήνυμα καταστροφής, αφού συνήθως συμβαίνει πριν από μια θαλασσινή καταιγίδα.


Φάτα Μοργκάνα στην Ελλάδα


Το φαινόμενο έχει παρατηρηθεί στον βόρειο Ευβοϊκό κόλπο κοντά στη Λάρυμνα. Όμως πολλοί κατατάσσουν στην ίδια κατηγορία και τους γνωστούς Δροσουλίτες, τις σκιές πολεμιστών που παρελαύνουν κάθε χρόνο την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου σαν φαντάσματα στο Φραγκοκάστελο της Κρήτης (ανατολικά της Χώρας των Σφακίων), όταν δεν φυσάει βοριάς.


Βέβαια κάποιοι ισχυρίζονται ότι δεν πρόκειται για φαντάσματα αλλά για τα είδωλα στρατιωτών που κάνουν ασκήσεις σε κάποια βορειοαφρικανική χώρα και αντικατοπτρίζονται στην περιοχή λόγω του φαινομένου Φάτα Μοργκάνα (!).
Πηγή , pyli-apokalypseis.com

- See more at: http://www.diadrastika.com/2015/12/iptameni-poli-ellada-fata-morgana.html#sthash.TVfr9qBF.dpuf

Τρομακτικό; Εργοστάσιο κλώνων στην Κίνα «έτοιμο να αντιγράψει και ανθρώπους»

Η εταιρεία που κατασκευάζει στην Κίνα το πρώτο εργοστάσιο κλωνοποίησης ζώων σε βιομηχανική κλίμακα δηλώνει πως είναι έτοιμη και πρόθυμη να κλωνοποιήσει και ανθρώπους, αρκεί να καμφθεί η αντίδραση της κοινής γνώμης.


«Η τεχνολογία ήδη υπάρχει» δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο Σου Σιαοτσούν, διευθύνων σύμβουλος της κινεζικής Boyalife, η οποία συνεργάζεται στο εργοστάσιο κλώνων με τη νοτιοκορεατική Sooam Biotech.


«Εφόσον [η κλωνοποίηση ανθρώπων] επιτραπεί, δεν νομίζω ότι υπάρχουν εταιρείες με καλύτερη τεχνολογία από την Boyalife» υποστήριξε.


Διευκρίνισε πάντως ότι η εταιρεία του δεν δραστηριοποιείται σήμερα στην κλωνοποίηση ανθρώπων και είναι αναγκασμένη να κρατά στάση «αυτοσυγκράτησης» για το φόβο αντιδράσεων.


Σε επτά μήνες αρχίζει η παραγωγή
Εντός των επόμενων επτά μηνών, το γιγάντιο εργαστήριο κλωνοποίησης που κατασκευάζεται στην παράκτια πόλη του Τιεντζίν θα αρχίσει την παραγωγή κλωνοποιημένων εμβρύων μοσχαριού, με την προοπτική να φτάσει το ένα εκατομμύριο κλώνους αγελάδας ανά έτος μέχρι το 2020.


Οι δύο εταιρείες σκοπεύουν επίσης να «αντιγράφουν» άλογα ιπποδρομιών καθώς και σκύλους για την αστυνομία και για ιδιώτες.


Η Boyalife συνεργάζεται ήδη με την Sooam και την Κινεζική Ακαδημία Επιστημών για την κλωνοποίηση πρωτευόντων θηλαστικών που προορίζονται για βιοϊατρικές έρευνες. Δυνητικά, αυτό θα έφερνε την κοινοπραξία πιο κοντά στη δυνατότητα να κλωνοποιεί και ανθρώπους.


Ο Σου, ο οποίος σπούδασε στις ΗΠΑ και τον Καναδά και έχει μεταξύ άλλων εργαστεί για τη φαρμακοβιομηχανία Phizer, παραδέχεται ότι η αναπαραγωγική κλωνοποίηση ανθρώπων έρχεται σήμερα σε αντίθεση με τις κοινωνικές αξίες, ακόμα και στην Κίνα όπου οι αντιδράσεις στις γενετικές και βιοτεχνολογικές καινοτομίες είναι γενικά πιο περιορισμένες από ό,τι στη Δύση. Επισήμανε όμως ότι οι κοινωνικές αξίες μπορεί να αλλάξουν στο μέλλον, όπως συμβαίνει σήμερα με την ομοφυλοφιλία, και οι υποψήφιοι γονείς μπορεί μια μέρα να απαιτούν περισσότερες επιλογές αναπαραγωγής.


«Δυστυχώς σήμερα ο μόνος τρόπος να τεκνοποιήσει κανείς είναι να κάνει παιδιά που είναι κατά το ήμισυ η μαμά και κατά το ήμισυ ο μπαμπάς» είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο. «Ίσως στο μέλλον να έχουμε τρεις επιλογές αντί για μία: να κάνεις παιδιά 50-50, ή να έχεις 100% τα γονίδια του μπαμπά ή 100% τα γονίδια της μαμάς. Αυτό είναι απλά μια επιλογή» είπε.


Παρουσιάζοντας την τεχνολογία κλωνοποίησης ως ασφαλιστική δικλείδα για την διαφύλαξη της βιοποικιλότητας, το εργοστάσιο του Τιεντζίν θα φιλοξενεί τράπεζα γενετικού υλικού από απειλούμενα είδη ζώων.


Η νοτιοκορεατική Sooam έχει ήδη ξεκινήσει προσπάθειες για την κλωνοποίηση των μαμούθ από βιολογικό υλικό που διατηρήθηκε κατεψυγμένο στο υπέδαφος της Σιβηρίας.


Ακόμα, η Sooam προσφέρει υπηρεσία κλωνοποίησης για νεκρούς κατοικίδιους σκύλους, με τα «αντίγραφα» να λέγεται ότι τιμώνται γύρω στα 100.000 δολάρια.
Διευθυντής της Sooam είναι ο διαβόητος γενετιστής Χουάνγκ Γου-σουκ, ο οποίος ισχυρίστηκε το 2004 ότι κατάφερε για πρώτη φορά να κλωνοποιήσει ανθρώπινα έμβρυα. Σύντομα όμως αποδείχθηκε ότι επρόκειτο για απάτη και ο Χουάνγκ καταδικάστηκε για παραβίαση της νομοθεσίας βιοηθικής και υπεξαίρεση ερευνητικών κονδυλίων. Επέστρεψε όμως στην επικαιρότητα το 2005 όταν παρουσίασε τον πρώτο κλωνοποιημένο σκύλο.



Ηθικά εμπόδια
Νωρίτερα φέτος, ο Χουάνγκ δήλωσε στη νοτιοκορεατική εφημερίδα Dong-A Ilbo ότι η εταιρεία του θα δραστηριοποιούνταν στην Κίνα «επειδή ο νοτιοκορεατικός νόμος περί Βιοηθικής απαγορεύει τη χρήση ανθρώπινων ωαρίων».


«Αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε εγκαταστάσεις στην Κίνα για την περίπτωση που περάσουμε στη φάση της εφαρμογής της τεχνολογίας στον ανθρώπινο οργανισμό» είχε πει τότε.


Για την ώρα, η εταιρεία του θα περιοριστεί στην κλωνοποίηση μοσχαριών ανώτερης ποιότητας. «Όλα τα τρόφιμα στα σουπερμάρκετ έχουν τέλεια εμφάνιση [...] Στην περίπτωση των ζώων, αυτό είναι κάτι που δεν μπορούσαμε να πετύχουμε στο παρελθόν».


«Θυμηθείτε ότι πρόκειται για τρόφιμα. Θέλουμε να είναι ομοιόμορφα, πολύ σταθερά και πολύ καλής ποιότητας» είπε.


Η Ευρωπαϊκή Ασφάλεια Τροφίμων (EFSA) έχει κρίνει ήδη από το 2008 ότι τα προϊόντα από κλωνοποιημένα ζώα είναι ασφαλή για τον άνθρωπο, καθώς δεν έχουν καμία διαφορά από τα συμβατικά όσον αφορά τη σύσταση. Το ίδιο έχει αποφανθεί και η αμερικανική Yπηρεσία και Φαρμάκων (FDA).


Στην Ευρώπη δεν υπάρχει επίσημη απαγόρευση για τα τρόφιμα από κλωνοποιημένα ζώα, και η Κομισιόν έχει διευκρινίσει ότι τα τρόφιμα που προέρχονται από απόγονους κλώνωνμπορούν να πωλούνται χωρίς προέγκριση, καθώς δεν υπάρχουν ενδείξεις επικινδυνότητας. Αυτό έχει ήδη συμβεί στη Βρετανία.


Παρόλα αυτά, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο πρότεινε τον Σεπτέμβριο την πλήρη απαγόρευση των τροφίμων από κλώνους. Οι εισηγητές της πρότασης επικαλούνται κυρίως ανησυχίες για τα ίδια τα ζώα, δεδομένου ότι το ποσοστό θνησιμότητας των κλώνων είναι πολύ μεγάλο.
tovima.gr

...
- See more at: http://www.diadrastika.com/2015/12/clonoi-anthropon-stin-china.html#sthash.nP4qsDdX.dpuf

ΧΟΙΪΛΟΥΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ: Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΛΟΥΚΙΑΝΟΥ και ΟΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΚΟΣΜΟΠΟΛΕΙΣ

Ο αστερισμός του Κυνός
Ο Πλάτων στον Γοργία ορκίζεται στον θεό Κύνα, ότι όσα γράφει, Είναι αλήθεια: «Μα τον Κύνα, Πώλε...» Στην παράγραφο 461Β επαναλαμβάνει: «Μα τον Κύνα, Γοργία...», ενώ στην παράγραφο 482C ορκίζεται στον κυνοκέφαλο Άνουβι των Αιγυπτίων: «Μα τον Κύνα, τον θεό των Αιγυπτίων...».

Θα μπορούσαν να θεωρηθούν οι επικλήσεις αυτές συμπτωματικές, αλλά ο Φαίδων κρυπτογραφεί από την αρχή μέχρι το τέλος τον θεό Κύνα (= Σείριος). Εξετάζοντας και τα υπόλοιπα έργα του Πλάτωνα, διαπιστώνουμε ότι παντού κρυπτογραφείται η μυστική παράδοση του Κύνα (= 'Ηλιος Σείριος). Στα πανάρχαια χρόνια από το άστρο του Κύνα (= Σείριος - αστερισμός του Κυνός) ξεκίνησαν τεράστιες σφαιρικές κοσμοπόλεις, για να φέρουν το ελληνικό ουράνιο σπέρμα και πολιτισμό στην Γη.


Οι Ολύμπιοι κατέβηκαν ταξιδεύοντας μέσα από δίαυλο (=Πύλη) δίνοντας τον ουράνιο σπόρο, έχοντας υπερ-τεχνολογία ανώτερη ακόμα και της εποχής μας. Οι Έλληνες είναι Ηλιακοί (= Σείριος 'Ηλιος) από ουράνιο σπέρμα «Υιοί του κεραυνού και Αδελφοί του Ηλίου»! Οι θεοί ποτέ δεν εγκατέλειψαν τα πλάσματά τους, αλλά πάντα νοιάζονται και ενδιαφέρονται γι' αυτά. Το κλειδί για τις αποκρυπτογραφήσεις όλων αυτών βρίσκεται στην Μυθολογία και στην Αστρολογία-Αστρονομία γραμμένες με ανεξίτηλα γράμματα. Οι θεοί πάντα αφήνουν κάποιο ίχνος, που μπορεί να οδηγήσει στην Γνώση. Εκείνο που χρειάζεται είναι η πίστη, η μέθοδος και το ανοικτό μυαλό, για να δέχεται τα θεϊκά μηνύματα.


Συγγραφέας του βιβλίου: 

ΟΤΑΝ Ο ΜΥΘΟΣ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Ellenos Ellen , enneaetifotos

...
- See more at: http://www.diadrastika.com/2015/12/sirius-sfairikes-cosmopolis.html#sthash.RwfF1akb.dpuf

Γιατί ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΟ ISIS, ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ… «ΑΛΩΝΙΖΕΙ» ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, (βίντεο)

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Για άλλη μια φορά η ευρωπαϊκή υποκρισία για τους Τζιχαντιστές σε όλο της το μεγαλείο, δικαιώνοντας τον Ρώσο πρόεδρο Βλαδιμήρ Πούτιν, που κατήγγειλε ότι πολλές δυτικές και όχι μόνο χώρες στηρίζουν και βοηθάνε τους δολοφόνους Τζιχαντιστές

Ενώ οι Γερμανοί, Γάλλοι και Βρετανοί, ψηφίζουν νομούς που στέλνουν τους στρατιώτες τους να πολεμήσουν με κάθε μέσο τους Τζιχαντιστές, αυτοί οι Τζιχαντιστές, ελεύθεροι οργανώνουν μεγάλες διαδηλώσεις μέσα στην καρδιά της Ευρώπης.

Ένα μεγάλο πλήθος μουσουλμάνων οργάνωσε μια επίδειξη στους δρόμους της Γερμανίας με υποστήριξη του ισλαμικού κράτους, ISIS. Παντού φαίνεται αστυνομία αλλά δεν τολμούν να προβούν σε συλλήψεις και οι περισσότεροι αστυνομικοί απλώς παρακολουθούν τους φανατικούς μουσουλμάνους και είναι μόνο η αρχή!

Μετά από ένα χρόνο ένα εκατομμύριο φανατικοί μουσουλμάνοι θα ξεχύνονται στους δρόμους της Ευρώπης υπέρ του ISIS . Σε λίγο καιρό δύσκολα θα μπορούν να ελεγχτούν και θα απαιτούν με βία την επιβολή των θρησκευτικών και πολιτιστικών τους προτύπων.

Κατά τα άλλα η Γερμανία και η Γάλλια στέλνουν στρατιώτες να πολεμήσουν το ISIS στην μαρτυρική Συρία, ενώ στις χώρες τους το ISIS «αλωνίζει».

 
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
nikosxeiladakis.gr
...
- See more at: http://www.diadrastika.com/2015/12/polemos-kata-isis-eno-alonizei-europe.html#sthash.8IfUHUxf.dpuf

Τρίζουν τα θεμέλια των Ηνωμένων Πολιτειών!!!


Κραυγές για παραβίαση της Ομόφωνης Διακήρυξης Ανεξαρτησίας των 13 Ηνωμένων Πολιτειών στις 4 Ιουλίου1776

- ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΥΖΗΤΕΙΤΑΙ Ή ΔΙΑΡΡΕΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ - ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΣ WASHINGHTON D.C. ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ!

- Μια απλή κατηγορία που μπορεί ο στρατός να επικαλεστεί εναντίον του Ομπάμα και να τον συλλάβει, είναι ότι δεν γεννήθηκε στις ΗΠΑ ή ότι δεν είναι κανονικός πολίτης των ΗΠΑ, όπως προβλέπει το Σύνταγμα..

Η κυβέρνηση Ομπάμα, κατ' εντολή της Cabal, επεξεργάζεται και εφαρμόζει συγκεκριμένο σχέδιο επιβολής Στρατιωτικού Νόμου, με την αντικατάσταση 200 στρατηγών, σε μια προσπάθεια ο στρατός να εξακολουθήσει να παραμένει υπό τον έλεγχο της Μαφίας των Χαζάρων..

Περισσότερα ΕΔΩ
Πηγή: Μετάφραση - Nicos Kastanias ,  ellaniapili
...
- See more at: http://www.diadrastika.com/2015/12/trizoun-themelia-inomenon-politeion.html#sthash.gKKu4w38.dpuf

Ρομποτ στην Αρχαία Ελλάδα (History video)

Η εμμονή για τεχνολογικά «αντίγραφα» ανθρώπων είναι φαινόμενο της σύγχρονης εποχής.


Μήπως όμως υπήρξανε και κατά το παρελθόν ανάλογες δημιουργίες;


- Είναι ο Υπολογιστής των Αντικυθήρων η απόδειξη για την ύπαρξη ρομπότ στην Αρχαία Ελλάδα;


- Τάλως ο προστάτης της Κρήτης.


- Είχε ρομπότ ο Ήφαιστος στη Λήμνο;


- Βολτάριζαν τα ρομπότ και στην αρχαία Ρόδο;


- Σήμερα μπορούμε να κατασκευάσουμε μηχανές που μπορούμε να τις στείλουμε για εξερευνήσεις στο διάστημα.


- Θα μπορούσανε εξωγήινα όντα να επισκέφθηκαν τη Γη ή να βολτάρουν ακόμη ανάμεσά μας ως ανθρωπόμορφες μηχανές;


Αρχαίοι Εξωγήινοι (8x3) ~ Εξωγήινοι και ρομπότ από KRASODAD


krasodad
...
- See more at: http://www.diadrastika.com/2015/12/history-video-robots-arxaia-ellada.html#sthash.kJjJI5fD.dpuf
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters