Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

Η ΠΡΩΤΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΡΩΣΟΥ ΥΠΗΚΟΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ

Πόλεμος μέχρις εσχάτων από Ρωσία σε ISIS: Οι ισλαμιστές αποκεφάλισαν Ρώσο πολίτη
Την πρώτη εκτέλεση δια αποκεφαλισμού πραγματοποίησαν οι τρομοκράτες της ισλαμιστικής οργάνωσης ISIS σε Ρώσο πολίτη  σε βίντεο που έδωσαν στη δημοσιότητα.
Σύμφωνα με τις εικόνες που κυκλοφορούν ένας ισλαμιστής  αποκεφαλίζει έναν Ρώσο όμηρο, ενώ ο τίτλος που φέρει το βίντεο είναι «Αγαπητοί Ρώσοι».
Ο άτυχος άνδρας φοράει την χαρακτηριστική πορτοκαλί φόρμα των μελλοθανάτων της οργάνωσης και είναι γονατισμένος, ενώ πίσω του ο άνδρας με στολή παραλλαγής κραδαίνει ένα μαχαίρι.
Η τοποθεσία που γυρίστηκε το βίντεο είναι άγνωστη ωστόσο οι δύο άνδρες βρίσκονται σε ακτή, εικόνα που παραπέμπει στην ομαδική εκτέλεση 21 Αιγυπτίων ομήρων στη Λιβύη, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η εκτέλεση έγινε εκεί.
Το βίντεο της εκτέλεσης, η οποία είναι επίσης άγνωστο πότε συνέβη, έρχεται στη δημοσιότητα την ίδια ημέρα που το ρωσικό υπουργείο Άμυνας έδωσε στη δημοσιότητα στοιχεία που αποδεικνύουν τις σχέσεις του τουρκικού καθεστώτος (της οικογένειας Ερντογάν ειδικότερα) με την ISIS σε παράνομες δοσοληψίες που προέρχονται από λαθρεμπόριο πετρελαίου.
Η συγκεκριμένη εκτέλεση για τη Ρωσία παίρνει όμως σοβαρότερη τροπή καθώς η οργάνωση της ISIS αναφέρει τον Ρώσο πολίτη ως πράκτορα με την κωδική ονομασία Haroun, λέγοντας πως στάλθηκε στη Συρία από τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες.
Στο μεταξύ ο συριακός Στρατός συνεχίζει την προέλασή του στις περιοχές γύρω από το Kweires η οποία ελεγχόταν από την ISIS. Η συριακή τηλεόραση έδειξε εκτενή ρεπορτάζ τόσο από την συγκεκριμένη περιοχή όσο και από το χωριό  Ararit κοντά στην Λαττάκεια το οποίο  ανακατέλαβαν οι συριακές δυνάμεις.
Η ISIS έχασε Εμίρη
Σε μια άλλη εξέλιξη η οργάνωση της ISIS είχε μια ακόμη απώλεια όταν από έκρηξη νάρκης σκοτώθηκε ο Emir Abu Jazrawi. Ο θάνατος του εμίρη οφείλεται σε ατύχημα και συνέβη στη σχολή εκπαίδευσης Abu Euphrates school όπως μεταδίδει το Allepo news.

 - See more at: http://www.pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters