Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

ΕΚΤΑΚΤΟ: Eνοπλοι "γαζώνουν" ανθρώπους στο Σαν Μπερναντίνο της Καλιφόρνια - Πάνω από 20 νεκροί (συνεχής ροή - φωτό-βίντεο]

 
της Χριστίνας Κοκκίνη
Συναγερμός έχει σημάνει στο Σαν Μπερναντίνο της Καλιφόρνια, όπου τρεις ένοπλοι άνδρες εισέβαλαν και άρχισαν να "θερίζουν" ανθρώπους  με οπλοπολυβόλα σκοτώνοντας πολλά άτομα και κατά έναν μάρτυρα, φωνάζοντας "Αλλάχ Ακμπάρ"!
Η αστυνομία του San Bernardino έχει αποκλείσει την περιοχή και κάνει έκκληση στον κόσμο να μην κυκλοφορεί κοντά στο σημείο, όπου "χτύπησσν" οι δράστες αφού το τμήμα δίνει "έναν έως τρεις υπόπτους".
Οι LA Times αναφέρουν πως οι δράστες είναι τρεις, με τα θύματα να είναι τουλάχιστον 20, ενώ σύμφωνα με τον Independent US υπάρχουν 12 νεκροί.
Μέσω tweet το αστυνομικό τμήμα της πόλης επιβεβαίωσε το περιστατικό, ενώ το γραφείο του σερίφη, σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα, αναφέρει πως οι δράστες είναι ασύλληπτοι και συνιστά στους πολίτες να απομακρυνθούν από το σημείο της επίθεσης.
Σύμφωνα με πληροφορίες το ένα από τα ονόματα των δραστών είναι Farooq Sayeed.
Σύμφωνα με την αστυνομία της περιοχής οι τρεις ένοπλοι είναι βαριά οπλισμένοι και φορούν αλεξίσφαιρα γιλέκα και fullface κουκούλες όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες. Η αστυνομία τους αναζητά ακόμα, καθώς δεν έχει καταφέρει να τους εντοπίσει ενώ υπάρχουν αναφορές ότι έχουν προσπαθήσει να διαφύγουν από το σημείο με ένα μεγάλο SUV.
Αμερικάνικα δημοσιεύματα αναφέρουν πως στο σημείο έχουν σπεύσει και ειδικοί πυροτεχνουργοί καθώς εξετάζεται το ενδεχόμενο να έχει τοποθετηθεί και εκρηκτικός μηχανισμός.
Επιπλέον, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι τρεις δράστες δεν είναι μαύροι και πιθανώς φέρουν στρατιωτική περιβολή.
Πληροφορίες για δεύτερο επεισόδιο με πυροβολισμούς στο νοσοκομείο Patton σύμφωνα με συνομιλίες της αστυνομίας.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters