Τετάρτη 1 Ιουνίου 2022

Αποτοξίνωση πρωτεΐνης ακίδας: 6 κύρια φάρμακα και φυσικές ουσίες

Μια εικόνα από ηλεκτρονικό μικροσκόπιο δείχνει τον SARS-CoV-2 (στρογγυλά χρυσά αντικείμενα), ο οποίος προκαλεί την COVID-19, να αναδύεται από καλλιεργημένα κύτταρα. (NIAID)

Γράφουν οι  DR. YUHONG DONG και HEALTH 1+1


Ορισμένοι ασθενείς που μολύνθηκαν με τον ιό SARS-CoV-2 δυσκολεύτηκαν να απαλλαγούν από ορισμένα συμπτώματα, όπως η κόπωση, η ομίχλη του εγκεφάλου και ο πόνος στην καρδιά. Αυτή η παρατεταμένη κατάσταση είναι γνωστή ως «μακράς διάρκειας COVID».

Οι Άκρως Απόρρητες Διαπραγματεύσεις για τη Νέα Εποχή Προχωρούν Καλά Καθώς Καταρρέει η Δυτική Ηγεμονία

Benjamin Fulford 23/5/2022
Οι διαπραγματεύσεις υψηλού επιπέδου μεταξύ Ασιατικών και Δυτικών πρεσβυτέρων για να ξεκινήσει μια νέα χρυσή εποχή για την ανθρωπότητα προχωρούν καλά, σύμφωνα με εμπλεκόμενες πηγές. 
Η βασική συμφωνία απαιτεί την πλήρη διαγραφή όλων των χρεών, δημόσιων και ιδιωτικών, μια εφάπαξ ανακατανομή περιουσιακών στοιχείων και μια μαζική εκστρατεία για τον τερματισμό της φτώχειας, τη διακοπή της περιβαλλοντικής καταστροφής και τον αποικισμό της γήινης ζωής στο σύμπαν. 
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters