Τετάρτη 1 Ιουνίου 2022

Οι Άκρως Απόρρητες Διαπραγματεύσεις για τη Νέα Εποχή Προχωρούν Καλά Καθώς Καταρρέει η Δυτική Ηγεμονία

Benjamin Fulford 23/5/2022
Οι διαπραγματεύσεις υψηλού επιπέδου μεταξύ Ασιατικών και Δυτικών πρεσβυτέρων για να ξεκινήσει μια νέα χρυσή εποχή για την ανθρωπότητα προχωρούν καλά, σύμφωνα με εμπλεκόμενες πηγές. 
Η βασική συμφωνία απαιτεί την πλήρη διαγραφή όλων των χρεών, δημόσιων και ιδιωτικών, μια εφάπαξ ανακατανομή περιουσιακών στοιχείων και μια μαζική εκστρατεία για τον τερματισμό της φτώχειας, τη διακοπή της περιβαλλοντικής καταστροφής και τον αποικισμό της γήινης ζωής στο σύμπαν. 

Το σχέδιο αυτό υποστηρίζεται -μεταξύ άλλων- από τη δυτική επιτροπή των 300, τη ρωσική κυβέρνηση, την ινδική κυβέρνηση και τις ασιατικές μυστικές κοινωνίες που ελέγχουν την Κίνα, τον ASEAN, την Κορέα και την Ιαπωνία. Υπάρχουν κάποιες συγκεκριμένες κινήσεις που λαμβάνουν χώρα και περιλαμβάνουν τεράστια ποσά χρυσού και δολαρίων εκτός λογιστικών βιβλίων. Οι λεπτομέρειες δεν μπορούν ακόμα να αποκαλυφθούν δημόσια για λόγους ασφαλείας, αναφέρουν οι πηγές που συμμετείχαν στις διαπραγματεύσεις.

Φυσικά, έχουμε ξανακούσει τέτοιες κουβέντες, οπότε πιστέψτε τις όταν τα δείτε.

Προς το παρόν, η αποστολή είναι να διασφαλίσουμε ότι η υπάρχουσα δυτική δομή θα καταρρεύσει χωρίς να καταστραφεί ο πλανήτης. Ήδη, η δυτική άρχουσα τάξη έχει πέσει σε αυτό που μπορεί να περιγραφεί μόνο ως συλλογική παραφροσύνη, καθώς το δίκτυο ελέγχου τους καταρρέει. Το τελευταίο σημάδι είναι μια μαζική εκστρατεία τρομολαγνείας της ευλογιάς του πιθήκου. Η τρομολαγνεία αυτή φαίνεται φαίνεται να είναι μια απελπισμένη προσπάθεια δικαιολόγησης της μαζικής αρπαγής εξουσίας από τον ΠΟΥ και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (ΠΟΦ) του Νταβός.

Τόσο ο ΠΟΥ όσο και το ΠΟΦ πραγματοποιούν μεγάλες συναντήσεις στην Ελβετία αυτή την εβδομάδα, όπου επιδιώκουν ενεργά τον ολοκληρωτικό έλεγχο ολόκληρου του πλανήτη.

Από τις 22 έως τις 28 Μαΐου, εκπρόσωποι των 194 κρατών μελών του ΠΟΥ (που αντιπροσωπεύουν το 98% όλων των «χωρών» στον κόσμο) συμμετέχουν στη συνεδρίαση της Παγκόσμιας Συνέλευσης Υγείας στη Γενεύη. Εδώ θα ψηφίσουν για τους Διεθνείς Κανονισμούς Υγείας (IHR) που θα είναι νομικά δεσμευτικοί βάσει του διεθνούς δικαίου.

https://reclaimthenet.org/world-health-organization-pandemic-treaty-a-fresh-push-for-vaccine-passports-global-surveillance-and-more/.

Οι τροπολογίες που προωθούνται από τη Χαζαρική Μαφία θα δώσουν στον Γενικό Διευθυντή του ΠΟΥ Tedros Adhanom Ghebreyesus μονομερή εξουσία να κηρύξει κατάσταση έκτακτης ανάγκης για τη δημόσια υγεία σε οποιοδήποτε έθνος με βάση οποιαδήποτε στοιχεία επιλέξει. Αυτό θα δημιουργήσει ένα de facto παγκόσμιο καθεστώς ολοκληρωτισμού πολύ πιο καταπιεστικό από οποιοδήποτε άλλο έχει υπάρξει σε αυτόν τον πλανήτη.

Αυτή η αρπαγή εξουσίας έχει προγραμματιστεί τουλάχιστον από το 1975, όταν ένα έγγραφο της Παγκόσμιας Τράπεζας πρότεινε για πρώτη φορά τη χρήση μιας πανδημίας ως εργαλείο για την εγκατάσταση μιας φασιστικής παγκόσμιας κυβέρνησης.

«Προβλέπουμε ότι όταν ξεσπάσει η επόμενη ‘πανδημία’, οι δυτικές κυβερνήσεις θα αναστείλουν όλες τις εκλογές με βάση τις συστάσεις του ΠΟΥ. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο το ΠΟΦ θα διατηρήσει τον έλεγχο», αναφέρουν πηγές της MI6.

Αυτό το σχέδιο βρίσκεται τώρα σε πλήρη εξέλιξη με μια προφανώς ψεύτικη εκστρατεία φόβου «ευλογιάς πιθήκου». Σε έναν κόσμο με σχεδόν 8 δισεκατομμύρια ανθρώπους εμφανίζονται πρωτοσέλιδα παντού σχετικά με περίπου 100 «κρούσματα». Παρατηρήστε στο παρακάτω άρθρο ότι τα περισσότερα «κρούσματα» είναι «ύποπτα» και όχι επιβεβαιωμένα. Πρόκειται για καθαρή τρομολαγνεία. Φαίνεται ότι ο ΠΟΥ της Χαζαρικής Μαφίας προσπαθεί να δημιουργήσει μια νέα απάτη.

https://www.dailymail.co.uk/health/article-10837049/WHO-convenes-emergency-monkeypox-meeting-amid-growing-fears-international-outbreak.html

Θυμηθείτε ότι αυτοί οι πίθηκοι εργαστηρίου «δραπετεύουν» μετά από εκείνο το «τυχαίο» δυστύχημα στο σημείο όπου γυρίστηκε η ταινία 12 πίθηκοι (σχετική με μια πανδημία).

Τώρα, κοιτάξτε αυτό το άρθρο που δημοσιεύθηκε το Δεκέμβριο του 2005.

Αρκετές χώρες αποθηκεύουν εμβόλιο ευλογιάς ως προφύλαξη κατά της πιθανής χρήσης του ιού του εμβολιασμού ως βιολογικού όπλου.

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/16341204/

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις ψευδείς ειδήσεις στα καλύτερά τους. Σε κάθε ένα από αυτά τα άρθρα, υπάρχουν μόνο παλιές φωτογραφίες. Φαίνεται ότι η ευλογιά του πιθήκου μπορεί να ταξιδέψει στο χρόνο. Απίστευτο.

Παρατηρήστε ότι τα ΜΜΕ στον δυτικό κόσμο χρησιμοποιούν όλα παλιές εικόνες για αυτή τη νέα εκστρατεία τρομολαγνείας.

https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2022/05/vax-pushing-monley-porn.mp4?_=1

«Ίδιο λανσάρισμα με τον CONvid. Ίδιοι ένοχοι», σημειώνει γιατρός της CIA.

Το γεγονός ότι πολλοί άνθρωποι το πιστεύουν αυτό πραγματικά, είναι το αποτέλεσμα δεκαετιών αποβλάκωσης του δυτικού πληθυσμού από τη Χαζαρική Μαφία.

«Σύντομα, ο κόσμος δεν θα είναι σε θέση να σκέφτεται λογικά και από μόνος του. Θα είναι ικανός μόνο να παπαγαλίζει τις πληροφορίες που του δόθηκαν στις ειδήσεις της προηγούμενης νύχτας», δήλωσε ο κορυφαίος παγκοσμιοποιητής Zbigniew Brzezinski

Και -για να δείξουμε πώς αυτό το δίκτυο ελέγχου συνεχίζεται από γενιά σε γενιά- τώρα η κόρη του λέει: «Η δουλειά των ΜΜΕ είναι να ελέγχουν ακριβώς τι σκέφτονται οι άνθρωποι», λέει η Mika Brzezinski Cohost του (ελεγχόμενου από rockefeller) Morning Joe του MSNBC.

Εδώ το λέει στο YouTube.


Η εκστρατεία τρομολαγνείας εξελίσσεται καθώς ο ψεύτικος Πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν φτάνει στην Ιαπωνία σε μια εκστρατεία προσπάθειας αποπλάνησης της Ινδίας, αναφέρουν πηγές του ιαπωνικού υπουργείου Εξωτερικών.

Η ιαπωνική κυβέρνηση πιστεύει ότι η πραγματική δύναμη πίσω από το ψεύτικο καθεστώς Μπάιντεν είναι το γαλλικό υποκατάστημα της οικογένειας Ρότσιλντ. «Αυτός είναι ο πυρήνας της ομάδας που εξακολουθεί να προσπαθεί να πραγματοποιήσει τις προφητείες του Βιβλίου του Ιεζεκιήλ για το Τέλος του Κόσμου», αναφέρουν πηγές του υπουργείου Εξωτερικών.

 Αυτή η ομάδα θέλει η Ινδία να ενταχθεί στην «παγκόσμια τάξη που βασίζεται σε κανόνες», αναφέρει. «Αυτό συμβαίνει επειδή χωρίς την Ινδία θα χάσουν», σημειώνει.

Ωστόσο, πηγές προσκείμενες στον Ινδό πρωθυπουργό Ναρέντρα Μόντι, ο οποίος αφίχθη στην Ιαπωνία αυτή την εβδομάδα για να συναντηθεί με τον «Μπάιντεν» και τον Ιάπωνα πρωθυπουργό Φούμιο Κισίντα, αναφέρουν ότι δεν σκοπεύει να ενταχθεί στην ομάδα του Νταβός.

Οι Ινδοί πιστεύουν ότι βρισκόμαστε στο τέλος ενός κύκλου 5.000 ετών όπου η χειρότερη από όλες τις εποχές, η εποχή σιδήρου, περνάει στην καλύτερη έκφραση του κόσμου: τη χρυσή εποχή. Η άποψή τους είναι να μην πάρουν καμία πλευρά και να επιτρέψουν την εξέλιξη των γεγονότων.

Οι Ινδοί επίσης δεν θέλουν να συνεργαστούν με τη «φανατική ομάδα τρελών» που έχει καταλάβει τη Δύση και σχεδιάζει πανδημίες εδώ και πολύ καιρό, αναφέρουν οι πηγές.

Για παράδειγμα, και αφήστε το λίγο στην άκρη να το σκεφτείτε: κυριολεκτικά εκατοντάδες εκατομμύρια κιτ δοκιμών COVID-19 εξήχθησαν και εισήχθησαν, σε όλο τον κόσμο, κατά τη διάρκεια του 2017 και του 2018. Εκατοντάδες εκατομμύρια!

Επιπλέον, τα στοιχεία της κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών δείχνουν ότι το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ (DOD) στις 12 Νοεμβρίου 2019 ανέθεσε σύμβαση στην Labyrinth Global Health INC. για την «Έρευνα COVID-19», τουλάχιστον ένα μήνα πριν από την υποτιθέμενη εμφάνιση του νέου κορωνοϊού και τρεις μήνες πριν από την επίσημη ονομασία Covid-19.

Στη συνέχεια, έχουμε αυτό από το 2019:

Ο FDA εγκρίνει το πρώτο ζωντανό, μη αναπαραγόμενο εμβόλιο για την πρόληψη της ευλογιάς και της ευλογιάς των πιθήκων.

24 Σεπτεμβρίου 2019

https://www.fda.gov/news-events/press-announcements/fda-approves-first-live-non-replicating-vaccine-prevent-smallpox-and-monkeypox

Τώρα έχουμε αυτό: «Η Pfizer είναι προφανώς μέσα σε αυτό και πάλι, εκτελώντας βολικά άλλο ένα grand slam σε έναν τέλειο συγχρονισμό απελευθέρωσης φαρμάκων για την τελευταία ιογενή επιδημία που σαρώνει τη Δύση – την ευλογιά των πιθήκων.»

Εδώ ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer Albert Bourla εξηγεί τη νέα τεχνολογία της Pfizer στο πλήθος του Νταβός:

Ένα καταπιεστικό χάπι με ένα μικροσκοπικό τσιπ που στέλνει ασύρματο σήμα στις αρμόδιες αρχές όταν το φαρμακευτικό υλικό έχει αφομοιωθεί. «Φανταστείτε τη συμμόρφωση», λέει.

Κοιτάξτε τώρα το άβαταρ του Μπιλ Γκέιτς που ελέγχει μια αποθήκη εμβολίων. (Την οποία κατέχει μέσω μιας εταιρείας βιτρίνας). Πρόκειται για ένα πολύ αποκαλυπτικό βίντεο.

https://newtube.app/user/EternalNow/6Py42wy?u=t

Αυτός είναι ο ίδιος Μπιλ Γκέιτς που έλαβε 3,5 εκατομμύρια δολάρια σε χρήματα επενδυτών για την εκκίνηση της επιχείρησης του κατασκευασμένου σε εργαστήριο γάλακτος για μωρά. Στη συνέχεια, το Ίδρυμα Γκέιτς πλήρωσε στο The Guardian 3,5 εκατομμύρια δολάρια. Αμέσως, ο Guardian δημοσίευσε ένα επιτυχημένο κομμάτι που επικρίνει τον θηλασμό ως κακό για την ψυχική υγεία των μαμάδων.

Δεν είναι περίεργο που η Irina Yarovaya, συμπρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής έρευνας των βιολογικών εργαστηρίων των ΗΠΑ στην Ουκρανία, προτρέπει την παγκόσμια κοινότητα να ψάξει σοβαρά σε βάθος αυτήν τη μυστική και επικίνδυνη στρατιωτική βιολογική δραστηριότητα που εφαρμόζεται από τις ΗΠΑ

https://tass.com/politics/1453907

Η Κοινωνία των Λευκών Δράκων, από την πλευρά της, έστειλε το ακόλουθο μήνυμα στην καναδική κυβέρνηση και τους αξιωματούχους της:

«Οι νόμοι της Νυρεμβέργης καθιστούν σαφές ότι η διεξαγωγή ιατρικών διαδικασιών που βασίζονται σε ψέματα είναι έγκλημα πολέμου που τιμωρείται με θάνατο.

Ζητήσαμε από τον ΠΟΥ, το CDC, το Health Canada και πάνω από 100 άλλους σχετικούς οργανισμούς σε όλο τον κόσμο να αποδείξουν ότι ο Covid 19 υπάρχει. Δεν μπόρεσαν να το πράξουν. Δεν υπάρχει δείγμα αυτού του αποκαλούμενου ιού σε κανένα εργαστήριο στη γη. Τα τεστ PCR που χρησιμοποιούνται δεν είναι επιστημονικά και δεν είναι αποδεκτά ως απόδειξη. Αυτό σημαίνει ότι η χρήση τους ως δικαιολογία για την επιβολή εμβολιασμών με ουσίες που μεταβάλλουν το DNA και δεν έχουν περάσει από κατάλληλες δοκιμές ασφάλειας αποτελεί έγκλημα πολέμου.

Έχουμε ήδη απομακρύνει τον Τζάστιν Τρουντό και τη Κρίστια Φρίλαντ και θα συνεχίσουμε να απομακρύνουμε όλους τους αξιωματούχους που προωθούν το ψευδές αφήγημα του Covid και προωθούν τα εμβόλια. Θα συνεχίσουμε να κυνηγάμε και να φέρνουμε στη δικαιοσύνη οποιονδήποτε και όλους τους αξιωματούχους της καναδικής κυβέρνησης, της ιατρικής ή της φαρμακευτικής βιομηχανίας που επιμένουν σε αυτή τη συμπεριφορά.

Εάν η καναδική κυβέρνηση δεν ανακοινώσει τον πλήρη τερματισμό της φάρσας του Covid και όλους τους σχετικούς περιορισμούς έως την 1η Ιουνίου 2022, θα στείλουμε ειδικές δυνάμεις και άλλους πράκτορες για να επιβάλουν τους νόμους της Νυρεμβέργης στον βαθμό που είναι απαραίτητο. Οι πράκτορές μας είναι ήδη στη θέση τους και περιμένουν τις οδηγίες μας.»

Αυτοί είναι οι Καναδοί προδότες που πρέπει να τους μαζέψουν και να τους πάρουν για ανάκριση:

Η MI6 υπόσχεται ότι «έχουμε καθαρίσει την Αυστραλία οπότε μπορούμε να κάνουμε το ίδιο και για τον Καναδά».

Σύμφωνα με την MI6, η νέα κυβέρνηση της Αυστραλίας με επικεφαλής τον Άντονι Αλμπανέζε πρόκειται να θέσει τέλος σε όλο τον εκεί φασισμό του Covid.

Σε κάθε περίπτωση, η ΧΜ, γνωρίζοντας ότι η συνωμοσία τους για την πανδημία αποτυγχάνει, τώρα πιέζουν σκληρά για μεγάλη πείνα. «Το Economist που ανήκει στους Rothschild και τους Angelli ήδη ξέρει τι έρχεται. Συμμετέχουν στη δημιουργία του», αναφέρει πηγή της Μοσάντ. Ρίξτε μια ματιά σε αυτό το πρόσφατο εξώφυλλο σχετικά με την «Επερχόμενη επισιτιστική καταστροφή»

Σε αυτό, το Economist απειλεί:

Σύμφωνα με ορισμένες εκτιμήσεις, τα τέσσερα πέμπτα του παγκόσμιου πληθυσμού ζουν σε χώρες που είναι καθαροί εισαγωγείς τροφίμων. Πάνω από το 20% των θερμίδων του κόσμου, και περισσότερο από το 18% των σιτηρών του, διασχίζει τουλάχιστον ένα σύνορο στο ταξίδι από το άροτρο στο πιάτο.»

Ο συνδεδεμένος με τη Μοσάντ προπαγανδιστικός ιστότοπος Debka τσοντάρει με την πρόβλεψη «λιμού σε τουλάχιστον 36 χώρες, με το χειρότερο χτύπημα στην Αίγυπτο, το Λίβανο, το Κατάρ, το Πακιστάν, την Ινδονησία, την Ιορδανία, τη Μαλαισία, την Ταϊλάνδη και τμήματα της Αφρικής».

https://www.debka.com/russia-strikes-us-missile-shipment-for-ukraine-blocks-worlds-grain-supply/

Μπορείτε λοιπόν να δείτε ότι αυτοί οι φανατικοί είναι απασχολημένοι προωθώντας δύο από τους τέσσερις καβαλάρηδες της Αποκάλυψης: πανούκλα και πείνα.

Ωστόσο, παρά την τρομοπροπαγάνδα τους, παραμένει το γεγονός ότι δεν έχουν συμβεί μαζικοί θάνατοι από ασθένειες ή λιμοκτονία. Το μόνο που βλέπουμε είναι να παπαγαλίζεται μαζική τρομολαγνεία από τους δωροδοκημένους πολιτικούς τους στα ελεγχόμενα από αυτούς ΜΜΕ. 

Η προώθηση του τρίτου καβαλάρη, του πολέμου, επίσης δεν πηγαίνει πολύ καλά. Βασικά, έχουν χάσει τον πόλεμό τους στην Ουκρανία. Σύμφωνα με εκτιμήσεις της CIA:

Οι συνολικές ουκρανικές απώλειες, νεκροί και τραυματίες, είναι πιθανόν να είναι ήδη 50.000. Τα όπλα που παρέχουν οι ΗΠΑ και άλλες χώρες δεν επαρκούν για να διατηρήσουν τον πόλεμο. Η Ουκρανία έχει αποθέματα ντίζελ και βενζίνης μόνο για 3 ημέρες. Τα κύρια τμήματα των δυνάμεών της είναι ακινητοποιημένα και περικυκλώνονται από ρωσικές δυνάμεις. Η κατάστασή τους είναι απελπιστική.

Στην πραγματικότητα, η Ουκρανία έχει ήδη μοιραστεί από τη Ρωσία και την Πολωνία. Το ακόλουθο άρθρο το δείχνει:

Οι Πολωνοί πολίτες στην Ουκρανία θα έχουν τα ίδια δικαιώματα που λαμβάνουν επί του παρόντος οι Ουκρανοί πρόσφυγες στην Πολωνία, δήλωσε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι κατά τη διάρκεια επίσκεψης στο Κίεβο από τον Πολωνό ομόλογό του Αντρέι Ντούντα. Η Πολωνία έχει χορηγήσει το δικαίωμα να ζουν. να εργάζονται και να αξιώνουν πληρωμές κοινωνικής ασφάλισης σε πάνω από 3 εκατομμύρια Ουκρανούς πρόσφυγες που διέφυγαν από την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία. 

https://www.reuters.com/world/europe/zelenskiy-promises-reciprocal-rights-poles-ukraine-2022-05-22/?utm_source=reddit.com

Λαμβάνουμε επίσης αναφορές για πολωνικά στρατεύματα στις μη ρωσόφωνες περιοχές της Ουκρανίας. Αυτό σημαίνει de facto διχοτόμηση της πρώην Ουκρανίας και τερματισμό των σχεδίων για την διακυβέρνηση του κόσμου από τη μεγάλη Χαζαρία.

https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2022/05/avostal-surrender.mp4?_=4

Το τάγμα Αζόφ παραδίνεται

Ο τέταρτος καβαλάρης της Αποκάλυψης είναι η κατάκτηση η οποία, όπως αναφέραμε στην κορυφή αυτού του άρθρου, είναι αυτή που προσπαθούν να επιτύχουν με την απόπειρα αρπαγής εξουσίας στην Ελβετία.

Η ελβετική κυβέρνηση εμπλέκεται, καθώς αναπτύσσει 5.000 στρατιωτικούς και χιλιάδες αστυνομικούς, ενώ τα αεροσκάφη της Ελβετικής Πολεμικής Αεροπορίας κάνουν συνεχώς κύκλους πάνω από την εκδήλωση για να επιβάλουν μια «ζώνη απαγόρευσης πτήσεων» κατά τη διάρκεια της συνόδου κορυφής των επίλεκτων.

Το γεγονός ότι ο ελβετικός στρατός προστατεύει αυτή την απόπειρα αρπαγής της παγκόσμιας εξουσίας σημαίνει ότι η Ελβετία δεν είναι πλέον μια ουδέτερη χώρα. Για το λόγο αυτό ανατινάχθηκε μια αποθήκη όπλων σε αεροδρόμιο της Γενεύης την περασμένη εβδομάδα, αναφέρουν ρωσικές πηγές της FSB.

https://tapnewswire.com/2022/05/pop-pop-bang-bang-weapons-store-hit-in-geneva/

Επίσης, αν θέλετε να μάθετε τι σχεδιάζει για εμάς η αυτοδιορισθείσα ελίτ με την παγκόσμια κυβέρνησή τους στον ΟΗΕ, ρίξτε μια ματιά σε αυτό το βίντεο με αυτούς που εργάζονται στο Ισραήλ.

https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2022/05/un-at-work-in-israel.mp4?_=5

Σωστά, αν κερδίσουν ετοιμαστείτε να σκύψετε και να…

Εν πάση περιπτώσει, ολόκληρος ο κόσμος έχει αρχίσει να μποϊκοτάρει αυτούς τους εγκληματίες, έτσι, στην περιοχή των δυτικών χωρών που εξακολουθούν να ελέγχουν, μπορούμε να αναμένουμε υπερπληθωριστισμό, διακοπές ρεύματος, ελλείψεις καυσίμων, κατάρρευση της αγοράς και κοινωνική αναταραχή τους επόμενους μήνες, καθώς το δίκτυο ελέγχου τους καταρρέει.

Μόλις τελικά ηττηθούν, η ικανότητά τους να καταστέλλουν την τεχνολογία θα τελειώσει και θα ξεκινήσει μια νέα εποχή.

Ορίστε ένα παράδειγμα του είδους της τεχνολογίας που αλλάζει τον κόσμο και την οποία καταστέλλουν.

Αποδεικνύεται ότι ο πρόσφατος «σκοπευτής του Μπάφαλο που εμπνεύστηκαν από τους νεοναζί» σκότωσε τον εφευρέτη μιας επαναστατικής τεχνολογίας καυσίμου υδρογόνου.

https://www.msn.com/en-xl/africa/other/buffalo-shooter-drew-inspiration-from-ukrainian-neo-nazis/ar-AAXofDn

Αυτό είναι το άρθρο συγκάλυψης:

«Ο Aaron Salter Junior, φύλακας ασφαλείας που σκοτώθηκε σε πυροβολισμούς στο Μπάφαλο, χαιρετίστηκε ως ήρωας για την αντιμετώπιση ενόπλου.»

https://www.cbsnews.com/news/aaron-salter-jr-security-guard-buffalo-shooting-victim/

Και ορίστε η παρασκηνιακή ιστορία:

Aaron Salter, Τεχνολογίες Υδρογόνου AWS LLC

Ο Aaron Salter της AWS Hydrogen Technologies LLC, παρουσιάζει το pickup φορτηγό του «2010 Ford F-150» που τρέχει χρησιμοποιώντας το σύστημά του με καύσιμο υδρογόνου AWS. Δεν υπάρχουν Κυψέλες Καυσίμου Υδρογόνου. Το σύστημα είναι ισχύς με ηλεκτρόλυση.

Ο Aaron Salter JR. έχει υποβάλει αίτηση για διπλώματα ευρεσιτεχνίας για την προστασία των ακόλουθων εφευρέσεων. Αυτός ο κατάλογος περιλαμβάνει αιτήσεις διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας που εκκρεμούν καθώς και διπλώματα ευρεσιτεχνίας που έχουν ήδη χορηγηθεί από το Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας και Εμπορικών Σημάτων των Ηνωμένων Πολιτειών (USPTO).

https://patents.justia.com/inventor/aaron-salter-jr

Πόσο καιρό πήρε στο FBI να κατασχέσει το περιεχόμενο του σπιτιού του;

Φαίνεται ότι οι άνθρωποι που δημιουργούν συστήματα ηλεκτρόλυσης HHO που χρησιμοποιούνται σε οχήματα αερίου, καταλήγουν νεκροί.

Εάν οι άνθρωποι μπορούσαν να χρησιμοποιούν ηλιακούς συλλέκτες σπιτιού για να δημιουργούν το δικό τους καύσιμο υδρογόνου από το νερό της βρύσης, κανείς δεν θα χρειαζόταν να πληρώνει τους Rockefellers κ.λπ. για πετρέλαιο. Θα μπορούσαμε όλοι να ζούμε σαν εκατομμυριούχοι.

Και τέλος, αυτή την εβδομάδα θα τελειώσουμε για άλλη μια φορά με τα πιο πρόσφατα σχετικά με το project Μπλε Ακτίνα καθώς και σχετικό υλικό.

Πρώτα εδώ, σύμφωνα με τον τύπο του μυστικού διαστημικού προγράμματος και άλλες πηγές, είναι ο πραγματικός λόγος για τον οποίο η ΧΜ δεν ήταν σε θέση να ξεκινήσει έναν ολοκληρωτικό πυρηνικό πόλεμο:

Ο Ρόμπερτ Σάλας, ενώ τελούσε ως ο εν υπηρεσία διοικητής μιας μυστικής υπόγειας εγκατάστασης ελέγχου εκτόξευσης στην Αεροπορική Βάση Μάλμστρομ της Μοντάνα, δήλωσε στο The Sun Online: «Πυρηνικοί πύραυλοι αφοπλίστηκαν από UFO σε διάστημα οκτώ ημερών και αυτό είναι καλά τεκμηριωμένο και υπάρχουν μαρτυρίες».

https://www.the-sun.com/news/5362845/us-wreckage-ufos-nuclear-weapons-pentagon-cover-up/

Τώρα στις ακροάσεις UFO του Κογκρέσου:

Ο Luis Elizondo, πρώην επικεφαλής του Ειδικού Τμήματος Ερευνών UFO του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ : «Τα εξωγήινα σκάφη μπορούν να αναγνωριστούν σχεδόν αμέσως, επειδή είναι πολύ διαφορετικά από τα γήινα διαστημόπλοια. Για παράδειγμα, το γήινο διαστημόπλοιο δεν μπορεί να κινηθεί σαν UFO, δεν μπορεί να επιταχυνθεί γρήγορα ή να σταθεί στον αέρα. Μεταξύ άλλων, τα εξωγήινα διαστημόπλοια κινούνται σχεδόν αθόρυβα, αλλά τα επίγεια διαστημόπλοια δεν το κάνουν.

Μια άλλη διαφορά μεταξύ των εξωγήινων αστρόπλοιων είναι το γεγονός ότι κινούνται ελεύθερα στον αέρα, στο νερό, στο διάστημα. Δεν επηρεάζονται από τη βαρύτητα της Γης

Ο πατέρας του προγράμματος Apollo, Werner Von Braun, φάνηκε να γνωρίζει τι στο καλό συνέβαινε, όπως δείχνει η παράθεση αυτή:

«Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με δυνάμεις οι οποίες είναι πολύ ισχυρότερες από ό,τι υποθέσαμε μέχρι τώρα, και η βάση των οποίων είναι προς το παρόν άγνωστη σε εμάς. Περισσότερα δεν μπορώ να πω προς το παρόν. Τώρα ασχολούμαστε με την στενότερη επαφή με αυτές τις δυνάμεις, και μέσα σε έξι ή εννέα μήνες ίσως μπορέσουμε να μιλήσουμε με μεγαλύτερη ακρίβεια επί του θέματος».

Πιο κάτω είναι μερικές από τις τελευταίες θεάσεις αυτών των «εξωγήινων» σκαφών σε ΗΠΑ, Γαλλία και αλλού.

https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2022/05/more-bbm.mp4?_=6

https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2022/05/french-ufo.mp4?_=7

https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2022/05/bbm1.mp4?_=8

Προσπαθούμε να πάρουμε άδεια να πετάξουμε μια αντιβαρυτική συσκευή του μυστικού διαστημικού προγράμματος και θα φροντίσουμε να κινηματογραφήσουμε και να δημοσιοποιήσουμε το γεγονός, αν ποτέ συμβεί.

Εν τω μεταξύ, πρέπει να επιμείνουμε στην εκκαθάριση αυτής της πραγματικότητας, πράγμα που σημαίνει να κάνουμε κάτι τώρα για τους εγκληματίες που συγκεντρώθηκαν στην Ελβετία.

πηγή


https://eternalnowblog.com/




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters