Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020

Τι είναι το ΕΛΙΑΜΕΠ που έχει αναλάβει διευρυμένο ρόλο στην Κυβέρνηση Μητσοτάκη; - Γιατί στο παρελθόν έχει χρηματοδοτηθεί από τους Ροκφέλερ και Σόρος;


[iEpikaira: Το παρακάτω άρθρο της έγκριτης δημοσιογράφου/ερευνήτριας Φανούλας Αργυρού, επίκαιρο όσο ποτέ, δημοσιεύθηκε στην "Ελευθερία Λονδίνου" (28.10.2004) και αφορά στον διαχρονικά αμφιλεγόμενο ρόλο του ΕΛΙΑΜΕΠ στη διαμόρφωση της εξωτερικής πολιτικής Ελλάδας-Κύπρου.

Χειρότερο Από Ιεροσυλία... Κόβουν Ελιές 3000 Ετών Στη Λέσβο Για Να Φιλοξενήσουν Μετανάστες

Έντονη ανησυχία επικρατεί στην Λέσβο, τόσο λόγω των συνεχιζόμενων ροών από μετανάστες, όσο και αναφορικά με τα σχέδια της κυβέρνησης για τη δημιουργία των νέων δομών φιλοξενίας.
Όπως αποκαλύπτει το lesvonews.net ήδη έχουν αρχίσει να κόβουν ελαιόδεντρα από τα γειτονικά κτήματα για να επεκταθούν οι «δομές φιλοξενίας» στην Μόρια!

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΙΤΑΣΣΟΥΜΕ! ΑΦΑΙΡΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ

ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ

ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

ΠΡΑΞΕΙΣ - ΠΡΑΞΕΙΣ - ΠΡΑΞΕΙΣ

ΠΑΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΣΑΣ  !!!

Προσφυγικό Ελλάδα : Πρόεδρος Μανταμάδου προειδοποιεί ότι είναι σημείο προκάλυψης η περιοχή επίταξης [vid]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ, ΕΔΩ


Πυρ ομαδόν κατά της κυβέρνησης για το “αποφασίζουμε και επιτάσσουμε” στο προφυγικό!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ, ΕΔΩ

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΜΟΓΓΟΛΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΝΗΣΙΩΝ… ΟΧΙ “ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ”

Μετράτε τους πράκτορες της Σιών;
Ή δεν έχετε αντιληφθεί ότι η Ντόρα έκανε δήλωση μειοδοτική για το Καστελόριζο (ανακοίνωση Τρόικας, του Τζέφρυ όβριου Δούρειου Ίππου) που θα το χάσουμε σύντομα;;; Όλα θα γίνουν λόγο της ευημέριας και της ειρήνης στην περιοχή, αν θυμάστε ποια όβρια και σε ποιο όβριο ΠτΔ το ξεστώμησε.
Δυστυχώς μετά από τόση δυστυχία στην ελληνική κοινωνία, ακόμη ο έλληνας πολίτης δυσκολεύετε να κατανοήσει την σοβαρότητα των εθνικών εξελίξεων εις βάρος του έθνους μας. 

Μυστικά τούνελ και χώροι της υπόγειας Αθήνας

Tα τελευταία χρόνια δημοσιεύονται άρθρα σε περιοδικά, εφημερίδες καθώς και βιβλία που μιλούν για την ύπαρξη δικτύου υπόγειων στοών στην Aθήνα. 
Eιδικά όσον αφορά στις στοές, έχει αναπτυχθεί μια φιλολογία ιδιαίτερα γοητευτική που φαίνεται να έχει εξάψει το ενδιαφέρον του κόσμου. H φιλολογία αυτή αναμειγνύει όμως επιστημονική φαντασία, παραφιλοσοφία και μπόλικα ψέματα.

Να ξεριζώσουμε την ήττα από μέσα μας


Το Σάββατο το απόγευμα μίλησα σε εκδήλωση του «Βιβλιόπολις» της Καλαμάτας στο Πνευματικό Κέντρο της πόλης, προσκεκλημένος του Σωτήρη Θεοδωρόπουλου και της Δήμητρας Δημοπούλου.

Από τον Μανωλη Κοττάκη
Μαζί με τον καθηγητή Μελέτη Μελετόπουλο και τον αναλυτή Διεθνούς Δικαίου Θόδωρο Κατσούφρο. Εξεπλάγην και για τον αριθμό των πολιτών που προσήλθε να μας ακούσει και για τη διακομματική διαταξική προέλευση του ακροατηρίου. Σήμερα περιορίζομαι να σας μεταφέρω ένα απόσπασμα της εισήγησής μου, με την ελπίδα να τη βρείτε ενδιαφέρουσα.

ΑΣΦΑΛΩΣ! Έ λ λ η ν επικεφαλής στην διαστημική αποστολή εξερευνήσεως του Ήλιου !


Η Ευρώπη αναμένεται αν στείλει τη δική της αποστολή μελέτης του Ήλιου μέσω του σκάφους 'Solar Orbiter' του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διαστήματος. 
Σε τροχιά γύρω από τον Ήλιο αναμένεται να τεθεί σύντομα το σκάφος του του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διαστήματος Solar Orbiter.

Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ.

Γράφει ο Λύκαστρος :

Πριν από δύο εβδομάδες το ρώσσικο μυστικό διαστημόπλοιο, ξεκίνησε να παρακολουθεί σε μια νέα τροχιά γύρω από τη Γη ,  έναν μυστικό δορυφόρο κατασκοπείας των Η.Π.Α.
Η ασυνήθιστη κίνηση του ρωσικού Cosmos 2542 στις 20 Ιανουαρίου του επιτρέπει να παρακολουθεί στενά το αμερικανικό KH-11, ένα τροχιακό δορυφόρο 4 δισεκατομμυρίων δολαρίων που κοιτάζει από ψηλά τη Γη. Και δεν υπάρχουν πολλά που οι Αμερικανοί διαστημικοί χειριστές μπορούν να κάνουν γι 'αυτό. Για τους Αμερικανούς, αυτή η κίνηση από τους Ρώσους σε περίοδο ειρήνης είναι ενοχλητική. Κατά τη διάρκεια του πολέμου, θα μπορούσε να είναι ένα προοίμιο μιας επίθεσης.

Ξέρουν κάτι που δεν ξέρουμε; Video Game εισάγει τους χρήστες σε κατάσταση Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου (Vid)


Δεν είμαστε υπέρμαχοι των ιστοριών συνωμοσίας! Ούτε μεμψιμοιρούμε ακολουθώντας πιστά θρύλους και μύθους…
Αλλά όταν συναντάς στο Facebook κάτι τέτοιο δεν μπορείς να το προσπεράσεις έτσι.
Πέσαμε πάνω σε μία χορηγούμενη διαφήμιση σε Online Video Game ονόματι “Conflict of Nations: World War 3.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters