Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2018

ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ-ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ & ΔΙΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ 1/10/2017 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)

ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ-ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ & ΔΙΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ 1-10-2017
ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΦΥΛΗ ΜΟΥ, ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ Η ΙΔΙΑ ΜΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΕΣΑΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Στη μήτρα μιας μητέρας βρίσκονται δύο μωρά. Το ένα ρωτά το άλλο: «Πιστεύεις στη ζωή μετά τον τοκετό;» κι εκείνο απάντησε :

Στη μήτρα μιας μητέρας βρίσκονται δύο μωρά. Το ένα ρωτά το άλλο:
«Πιστεύεις στη ζωή μετά τον τοκετό;» κι εκείνο απάντησε, 
«Γιατί ρωτάς; Φυσικά. Κάτι θα υπάρχει μετά τον τοκετό. Μπορεί να είμαστε εδώ για να προετοιμαστούμε, για αυτό που θα ακολουθήσει αργότερα.»
«Ανοησίες», είπε το πρώτο. «Δεν υπάρχει ζωή μετά τον τοκετό. Τι είδους ζωή θα ήταν αυτή»;
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters