Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Ο ΟΗΕ θέλει να μας αντικαταστήσει με μετανάστες


Το Τμήμα Πληθυσμού του Τμήματος Οικονομικών και Κοινωνικών Υποθέσεων των Ηνωμένων Εθνών εξέδωσε το παρακάτω έγγραφο με τίτλο:

Μετανάστευση αντικατάστασης: 

Είναι αυτό μια λύση στη μείωση και γήρανση των πληθυσμών;

Οι προβλέψεις των Ηνωμένων Εθνών δείχνουν ότι τα επόμενα 50 χρόνια, οι πληθυσμοί σχεδόν όλων των χωρών της Ευρώπης, καθώς και η Ιαπωνία θα αντιμετωπίσουν μείωση του πληθυσμού και γήρανση του πληθυσμού. Οι νέες προκλήσεις της συρρίκνωσης και της γήρανσης του πληθυσμού θα απαιτήσουν συνολική επαναξιολόγηση πολλών καθιερωμένων πολιτικών και προγραμμάτων, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που σχετίζονται με τη διεθνή μετανάστευση.

Εστιάζοντας σε αυτές τις δύο εντυπωσιακές και κρίσιμες πληθυσμιακές τάσεις, η έκθεση θεωρεί αναγκαία τη μετανάστευση αντικατάστασης για οκτώ χαμηλής γονιμότητας χώρες (Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ιαπωνία, Δημοκρατία της Κορέας, Ρωσία, Ηνωμένο Βασίλειο και Ηνωμένες Πολιτείες) και δύο περιοχές (Ευρώπη και η της Ευρωπαϊκής Ένωσης). Η μετανάστευση αντικατάστασης αναφέρεται στη διεθνή μετανάστευση με την οποία μια χώρα θα πρέπει να αντισταθμίσει την μείωση του πληθυσμού και την γήρανση του πληθυσμού που
προκύπτει από τη χαμηλή γονιμότητα και την θνησιμότητα.


Αντικαθιστώντας αυτό

με αυτό
Ο ΟΗΕ λοιπόν ενδιαφέρεται ειλικρινά για εμάς, θέλοντας να αντικαταστήσει τον πληθυσμό μας!



Ο ΟΗΕ έχει ακόμη ένα ολόκληρο τμήμα πληθυσμού που εργάζεται για αυτό το "πρόβλημα".


Η Replacement Migration Report” του ΟΗΕ



Δεκατρία χρόνια πριν, τα Ηνωμένα Έθνη δημοσίευσαν μια παρόμοια έκθεση με τίτλο "Μετανάστευση αντικατάστασης: αποτελεί λύση στη μείωση και τη γήρανση των πληθυσμών;" (Ηνωμένα Έθνη Τμήμα Πληθυσμού, 2001). 


«Ως μέρος του τακτικού προγράμματος εργασίας του, το Τμήμα Πληθυσμού των Ηνωμένων Εθνών, παρακολουθεί συνεχώς τη γονιμότητα, την θνησιμότητα και τις τάσεις μετανάστευσης σε όλες τις χώρες του κόσμου», ανέφερε η έκθεση, την οποία επέβλεπε και πιθανώς είχε γράψει ο τότε διευθυντής του Τομέα Πληθυσμού του ΟΗΕ, Joseph Chamie (φώτο).


Η χρονική περίοδος που καλύπτεται στην έκθεση είναι περίπου μισός αιώνας, από το 1995 έως το 2050.


Κρίνοντας από την έκθεση και από άλλα πράγματα που έχει γράψει, ο Chamie φαίνεται να ευνοεί μεγάλης κλίμακας μετανάστευση και αμνηστία στις χώρες της Δύσης, αν και καμουφλάρει προσεκτικά τις απόψεις του με την ευρεία χρήση μιας κομμουνιστικού στιλ γραφειοκρατίας. 


Το 2000 ο Chamie συγκαταβατικά σημείωνε ότι το Εθνικό Μέτωπο κόμμα του Jean-Marie Le Pen στη Γαλλία χαρακτήρισε την έκθεσή του "ως συνταγή για την πολιτιστική γενοκτονία". Όπως ήταν αναμενόμενο, σε μια απαρίθμηση των επιχειρημάτων κατά της αμνηστίας σε διάφορα έγγραφα (που αντισταθμίζει με έναν μακρύ κατάλογο των θετικών για την αμνηστία επιχειρημάτων), δεν κάνει καμία αναφορά στο πιο σημαντικό απ’ όλα: την επιβίωση ενός λαού και ενός πολιτισμού. 


Είναι ενδιαφέρον ότι ο Chamie είναι Εβραίος. 





Διεθνής ελίτ και δανειστές θέλουν δικομματισμό στην Ελλάδα

Η διεθνής ελίτ της δυτικής παγκοσμιοποίησης, η οποία ελέγχει τις ΗΠΑ, τη Γερμανία κ.λ.π., καθώς και οι δανειστές της χώρας μας, θέλουν δύο πράγματα για μας. Αφενός πολιτική αστάθεια, αφετέρου δικομματισμό. Μόνο έτσι μπορούν να μας ελέγχουν εύκολα.

Δεν θέλουν για παράδειγμα να υπάρξει στην Ελλάδα ένα άλλο πολίτευμα, πραγματικά δημοκρατικό και στιβαρό, αλλά θέλουν να συνεχίσει να υπάρχει αυτό το σάπιο και αποτυχημένο πολίτευμα που έχουμε και το οποίο πολυδιαφημίζεται ως η «καλύτερη δημοκρατία που γνώρισε ποτέ ο τόπος». Για να μην ξεχνιόμαστε, είναι η «δημοκρατία» που χρεοκόπησε το λαό, ενώ την ίδια στιγμή συνεχίζει να πλουτίζει την παρασιτική ολιγαρχία της χώρας.

Ταυτόχρονα όμως θέλουν να επανέλθει και ο δικομματισμός.
Γιατί το θέλουν αυτό;
Πως συμβιβάζεται αυτό, θα αναρωτηθεί κάποιος, αφού ο πολυκομματισμός φέρνει μεγαλύτερη πολιτική αστάθεια και άρα τους εξυπηρετεί;
Απλά, θέλουν δικομματισμό για να έχουν απόλυτα ελεγχόμενες και κατευθυνόμενες δύο κομματικές ηγεσίες, τις οποίες θα εναλλάσσουν στην εξουσία και θα εκτονώνουν το λαό. Γνωρίζουν πολύ καλά ότι μέσα σε κάθε κοινωνία εμφανίζεται πάντα ένας εξουσιαστικός διπολισμός και αυτόν τον διπολισμό στην δική μας περίπτωση, θέλουν να τον μετατρέψουν τεχνητά σε δικομματισμό μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ. Αντίθετα ο πολυκομματισμός, μπορεί μεν να ενέχει πολιτική αστάθεια, αλλά ταυτόχρονα είναι ανεξέλεγκτος και απρόβλεπτος. Και κάτι τέτοιο δεν εξυπηρετεί, ούτε τα συμφέροντα της δυτικής παγκοσμιοποίησης, ούτε τα συμφέροντα των δανειστών. Θέλουν λοιπόν απόλυτη υποταγή του ελληνικού πολιτικού συστήματος. Να ελέγχουν δηλαδή δύο πολιτικά πρόσωπα μόνο (δύο αρχηγούς των αρχηγικών κομμάτων), μέσα σε καθεστώς αστάθειας και αβεβαιότητας και για τους δύο, ώστε να είναι υποχείριά τους.

Στις επόμενες εκλογές λοιπόν, στις οποίες θα προσπαθήσουν να κρατήσουν τη ΝΔ σε ένα επίπεδο ανταγωνιστικού εταίρου του νέου δικομματισμού, η «αγέλη» των ψηφοφόρων θα διασπαστεί (κάτω από την επίδραση της προπαγάνδας) σε δύο βασικά κομμάτια και μετά όλοι μας θα νομίζουμε ότι εμείς ψηφίσαμε και επιλέξαμε ελεύθερα. Και φυσικά το φταίξιμο των όσων συμβούν, πάλι θα το ρίχνουμε σε μας, που ψηφίσαμε όπως ψηφίσαμε.

Αν θέλουμε πραγματικά να απελευθερωθούμε ως άνθρωποι, ως έθνος και ως λαός, θα πρέπει να κάνουμε το αντίθετο από αυτό που θέλει η διεθνής ελίτ και οι δανειστές. Δηλαδή θα πρέπει να εγκαθιδρύσουμε ένα νέο στιβαρό δημοκρατικό πολίτευμα, χωρίς πολιτική αστάθεια, το οποίο όμως ταυτόχρονα θα είναι ανεξάρτητο από τον αριθμό των κομμάτων που θα συμμετέχουν στον πολιτικό βίο. Ένα τέτοιο για παράδειγμα είναι η προεδρική δημοκρατία.

Πέτρος Χασάπης


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
http://kostasxan.blogspot.gr/2014/10/blog-post_24.html

Μυστικές συνεννοήσεις στο παρασκήνιο

Γράφει ο Μελέτης Μελετόπουλος

Οι κυβερνήσεις καταρρέουν όταν η πολιτική τους αποτυγχάνει. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη κατέρρευσε τον Οκτώβριο του 1993 γιατί είχε αποτύχει να λύσει οποιοδήποτε πρόβλημα της ελληνικής κοινωνίας και οικονομίας, και όχι γιατί ο Σαμαράς πήρε μία ομάδα βουλευτών και αποχώρησε από την κυβερνητική πλειοψηφία.

Αν ήταν μόνον η αποστασία Σαμαρά το πρόβλημα, τότε ο Μητσοτάκης θα είχε κερδίσει τις εκλογές που ακολούθησαν την ανατροπή του. Αλλά τις έχασε παταγωδώς, διότι ο λαός δεν θεώρησε ότι δικαίωσε την έστω οριακή πλειοψηφία που του έδωσε το 1990.

Σήμερα, ο ανατροπέας του 1993 ανατρέπεται για τους ίδιους λόγους: η πολιτική του ναυάγησε. Κατά τα δυόμισυ χρόνια της πρωθυπουργίας του απέτυχε να πραγματοποιήσει τις μεταρρυθμίσεις που απαιτούντο για να καταστεί η ελληνική οικονομία βιώσιμη (αντικατάσταση του πολιτικού και διοικητικού στελεχιακού δυναμικού του κράτους και της κυβέρνησης με νέα, ικανά και άφθαρτα πρόσωπα, προϋπόθεση που όσο δεν εκπληρώνεται η Ελλάδα ΔΕΝ πρόκειται να βγει από την ύφεση, πάταξη γραφειοκρατίας και διαφθοράς, απελευθέρωση και στήριξη επιχειρηματικότητας, κλείσιμο άχρηστων ΔΕΚΟ, οργανισμών και περιφερειακών πανεπιστημίων, εξορθολογισμός του φορολογικού συστήματος και κυρίως παραγωγική ανασυγκρότηση που θα έβγαζε την Ελλάδα από την ύφεση και την ανεργία).

Τώρα το πρόγραμμα χρηματοδότησης τελειώνει, και η Ελλάδα αδυνατεί να ξαναβγεί στις αγορές. Τα spreads συνεχίζουν να αυξάνονται και το χρηματιστήριο κινείται κοντά στις 1000 μονάδες, ενώ σύμφωνα με την Deutsche Bank το event risk για την Ελλάδα αυξάνεται ξανά, όπως αναφέρει σε ανάλυσή της με ημερομηνία 26 Σεπτεμβρίου η γερμανική κεντρική τράπεζα.

Μπροστά στο αδιέξοδο, η πτώση της κυβέρνησης είναι αναπόφευκτη και οι βουλευτές της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ βλέπουν ότι μέχρι το τέλος του έτους θα έχουν χάσει τη βουλευτική τους έδρα και όλα τα προνόμια που την συνοδεύουν. Οπότε άρχισαν τις παρασκηνιακές επαφές με στόχο να θυσιάσουν τον Σαμαρά και να δημιουργήσουν μία νέα κυβέρνηση συνεργασίας με άλλον πρωθυπουργό, ώστε να μην διαλυθεί η Βουλή πρόωρα.

Σαφή ένδειξη των ζυμώσεων που συντελούνται αποτελούν οι δημόσιες τοποθετήσεις στελεχών της ΝΔ, όπως του βουλευτή Βλάχου («Από μηδενική βάση το θέμα του πρωθυπουργού» σε περίπτωση νέας κυβέρνησης ευρύτερης συνεργασίας) και του περιφερειάρχη Τζιτζικώστα, ο οποίος κάλεσε εμμέσως τον Αντώνη Σαμαρά να αποχωρήσει από την πρωθυπουργία ώστε να διευκολύνει την εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας.

Στις συζητήσεις θα προσπαθήσουν να εμπλέξουν τον ΣΥΡΙΖΑ, με σκοπό να τον σύρουν να συμμετάσχει σε κυβέρνηση εθνικής ενότητας, με το επιχείρημα ότι αν πάμε σε εκλογές θα πρέπει στη συνέχεια να διαχειριστεί μόνος του μία εξαιρετικά δύσκολη και ουσιαστικά αδιέξοδη κατάσταση. Είναι βέβαιο ότι θα προσφέρουν στον ΣΥΡΙΖΑ ακόμη και την πρωθυπουργία μίας κυβέρνησης εθνικής ενότητας, όπως και Πρόεδρο της Δημοκρατίας της επιλογής του, προκειμένου να αποφύγουν τις πρόωρες εκλογές και την απώλεια της βουλευτικής τους ιδιότητας.

Ίσως όμως οι εξελίξεις τους προλάβουν.

Πηγή "KontraNews"


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
http://kostasxan.blogspot.com/2014/10/blog-post_16.html

3/10/2898/Ω:18.15 Η «ΑΓΩΓΗ ΕΛΛΗΝΩΝ» ΣΤΟ artfmradio Ο Α. ΒΑΛΣΑΜΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ Ν. ΑΜΑΡΑΝΤΟ

balsamaki 
Ο ΝΙΚΟΣ ΑΜΑΡΑΝΤΟΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ .
 Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ EI-END ΚΥΡΙΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΑΛΣΑΜΑΚΗΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΑΓΩΓΗ ΕΛΛΗΝΩΝ.


ΕΔΩ ΤΟ ΛΙΝΚ ΓΙΑ ΕΙΚΟΝΑ –https://www.youtube.com/watch?v=PvpvrzsFTu0—-
ΚΑΙ ΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΣΤΟ www.artfmradio.com 
ΤΟ ΡΑΔΙΟ ΑΕΤΟΣwww.radioaetos.com 
ΤΟ ΡΑΔΙΟ ΑΚΟΥΣΜΑΤΑ http://radioakousmata.blogspot.com/ 
ΤΟ ΠΕΙΡΑΣΜΟΣΦΜ http://www.peirasmosfm.com/ 
ΤΟ ΡΑΔΙΟ ΖΕΥΣhttp://azeus6.webnode.gr/ 
ΤΟ ΡΑΔΙΟ ΛΕΙΖΕΡhttp://laseradio1008.listen2myradio.com/ 
ΤΟ ΡΑΔΙΟΝΙΟhttp://dionios.listen2myradio.com/ 
Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΚΟΖΑΝΗΣ ΣΤΟΥΣ 102 ΣΤΑΦΜ, 
ΤΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ 
ΤΟ ΡΑΔΙΟ ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΑΠΟ ΣΙΔΝΕΥ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ 
ΚΑΙ 5 ΠΕΙΡΑΤΙΚΟΙ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΕΠΙΣΕΙΣ ΚΑΙ 6 ΤΣΑΤ ΓΚΡΟΥΠ
http://xat.com/AGRIMIA
http://xat.com/XARAMA
http://xat.com/HLIOVASILEMATA
http://xat.com/Nyxtopoylia
http://xat.com/PEIRATHS http://xat.com/KERAYNOS 
 ΕΔΩ ΤΟ ΛΙΝΚ ΓΙΑ ΕΙΚΟΝΑ —https://www.youtube.com/watch?v=PvpvrzsFTu0
SXOLEIO

Η ΠΟΡΙΣΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΔΟΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΜΠΙΝΕΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΡΓΟΥ ΗΛΕΙΑΣ

56_bigΤο www.apokalypceis.com δίνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας την Πορισματική Αναφορά του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος προς τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πύργου, για τις «στενές» σχέσεις της εγκληματικής οργάνωσης με την δημοτική αρχή επί θητείας Μάκη Παρασκευόπουλου.

Στην Πορισματική Αναφορά που συνοδεύεται από Εκθεση Ελέγχου 752 σελίδων !  περιγράφεται με λεπτομέρειες η παράνομη δράση του κυκλώματος της εγκληματικής οργάνωσης , οι περίεργες διασυνδέσεις , με παράγοντες του δήμου Πύργου,  και οι κομπίνες που είχαν στηθεί με τα πλαστά και εικονικά φορολογικά στοιχεία μέσω ανύπαρκτων εταιρειών «σφραγίδων».  

Στο διαβιβαστικό του ΣΔΟΕ περιλαμβάνεται επίσης ως ελεγχόμενη και μη ανταποκρινόμενη στις προσκλήσεις του ΣΔΟΕ , το όνομα της εταιρείας που πώλησε τον δεματοποιητή απορριμμάτων στον δήμο Πύργου την Παραμονή Χριστουγέννων του 2009 … έναντι 1.125.470 ευρώ.

Στο ίδιο έγγραφο επισημαίνεται η ευθύνη υπηρεσιακών παραγόντων και η προσπάθεια απόκρυψης στοιχείων από τον δήμο του Πύργου την περίοδο της θητείας του κ. Παρασκευόπουλου , η εικονική μεταφορά χιλιάδων τόνων απορριμμάτων στον δήμο του Πύργου την ιδια χρονική περίοδο  και η κομπίνα που είχε στηθεί με την δήθεν μεταφορά χιλιάδων τόνων σκουπιδιών στο Κορωπί και στον ΧΥΤΑ Μεσολογγίου !

ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ
P11
P-21
P-3
P-4
P-5
P-6
P-7

http://apokalypseis.com/?p=4990
…………………………………………………..
ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ:
ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ (ΔΗΜΟΤΕΣ) ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ Η ΜΑΦΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ

http://alfeiospotamos.gr/?p=9922

ΙΔΡΥΣΗ ΔΝΤ-ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ


Τούρκοι στρατιώτες μεταφέρουν ισλαμιστές στα σύνορα για να πολεμήσουν τους Κούρδους στη Συρία

Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΚΑΙ Ο ΝΤΑΒΟΥΝΤΟΓΛΟΥ Ο ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΣ ΤΟΙΟΥΤΟΣ. 
ΗΠΑ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛ ΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑΠΛΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ . CIA ΚΑΙ MOSAD ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΕΣ. ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ISIS Η ΕΠΙΘΕΣΗ 
1/ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΙΝΑΣ
2/  Ο ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΘΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΟΜΗΡΟΙ
3/  Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ
4/  Ο  ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ
5/ Ο  ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ  Η ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ

 
Βίντεο και φωτογραφίες ντοκουμέντα βλέπουν το φως της δημοσιότητας που δείχνει ισλαμιστές ανενόχλητοι και με συνοδεία Τούρκου στρατιώτη να περνούν τα τουρκοσυριακά σύνορα για να πάνε να πολεμήσουν εναντίον των Κούρδων της Συρίας στις μάχες της πόλης Κομπανί.
Την ίδια στιγμή που "ταϊζουν" την ISIL με περίσσειο θράσος (κύριο χαρακτηριστικό της τουρκικής φυλής) συνεδριάζουν στην τουρκική Βουλή για να αποφασίσουν επέμβαση του τουρκικού Στρατού σε Συρία-Ιράκ, επειδή το ΙSIL που οι ίδιοι οι Τούρκοι εξόπλισαν και εφοδίασαν "αποτελεί απειλή για την Τουρκία"!
Οι Κούρδοι καταγγέλλουν ότι οι εγκληματίες ισλαμιστές του ΙSIL είχαν έρθει με τρένο της Τουρκίας στα σύνορα και πέρασαν με την βοήθεια των Τούρκων στην Συρία και τώρα απειλούν με γενοκτονία τους Κούρδους της περιοχής.
Τώρα δημοσιεύονται οι πρώτες φωτογραφίες αλλά και βίντεο από τουρκικό πέρασμα. στα σύνορα.
Πρόκειται για άλλη μία απόδειξη ότι η Τουρκία ήταν έιναι και θα είναι ο χορηγός του ISIL.
Σήμερα μιλώντας στην Βουλή της Τουρκίας ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είπε χωρίς κανέναν ενδοιασμό ότι δεν πρόκειται να επιτρέψει να χρησιμοποιηθούν οι βάσεις της Τουρκίας από τις συμμαχικές δυνάμεις που πολεμούν το Ισλαμικό Κράτος.
"Πρώτα θα πρέπει να πέσει ο Άσαντ και μετά να πολεμήσουν τις υπόλοιπες οργανώσεις" είπε ο "Σουλτάνος".Η Τουρκία είναι μέλος του ΝΑΤΟ αλλά αντίθετα από εμάς αυτό δεν την εμποδίζει να ακολουθάει δική της ατζέντα.
Όπως τόνισε σε συνέντευξή του στο Al Monitor ο στρατιωτικός διοικητής του ΡΚΚ η Τουρκία κάνει ξέπλυμα μαύρου χρήματος με το Ισλαμικό Κράτος, μέσω του λαθρεμπορίου όπλων και καυσίμων.
Η τουρκική κυβέρνηση θα ζητήσει σήμερα την έγκριση της Εθνοσυνέλευσης για να εξουσιοδοτήσει τον τουρκικό στρατό να δράσει στο Ιράκ και τη Συρία, εναντίον της αυξανόμενης απειλής από τους εξτρεμιστές του Ισλαμικού Χαλιφάτου.
 
Επίσης η εξουσιοδότηση θα επιτρέπει τη χρήση των τουρκικών στρατιωτικών εγκαταστάσεων από συμμαχικές δυνάμεις για τον ίδιο σκοπό.
 
Η ψηφοφορία θα γίνει μετά από κλειστή συνεδρίαση της τουρκικής Εθνοσυνέλευσης, λόγω «της ευαισθησίας του ζητήματος».
 
«Η κυβέρνηση αποφάσισε να ζητήσει την άδεια του Κοινοβουλίου για να στείλει τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις - αν χρειαστεί - σε ξένες χώρες για επιχειρήσεις εκτός των συνόρων της Τουρκίας» αναφέρει κυβερνητική ανακοίνωση. Στην οποία αναφέρεται επίσης, ότι «τρομοκρατικά στοιχεία του παράνομου ΡΚΚ εξακολουθούν να υφίστανται στο βόρειο Ιράκ. Από την άλλη η αύξηση του αριθμού άλλων τρομοκρατικών στοιχείων στη Συρία και η απειλή που προκαλούν στο Ιράκ είναι εξίσου ανησυχητική», αναφέρει η ανακοίνωση που περιγράφει την κυβερνητική πρόταση στη Βουλή με πρόφαση την δράση του Ισλαμικού Χαλιφάτου Συρίας και Λεβάντε (ISIL).
 
Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι η πρόταση αυτή της τουρκικής κυβέρνησης προετοιμαζόταν από καιρό και βασίζεται στο άρθρο 92 του τουρκικού Συντάγματος που απαιτεί κοινοβουλευτική εξουσιοδότηση για την αποστολή τουρκικών στρατευμάτων εκτός της χώρας, ή να επιτρέψει την εγκατάσταση ξένων στρατευμάτων σε τουρκικό έδαφος.
 
Ως τώρα υπάρχει εξουσιοδότηση για την αποστολή τουρκικών στρατευμάτων στο βόρειο Ιράκ για την προστασία της Τουρκίας από τη δράση των ανταρτών του Κουρδικού Δημοκρατικού Κόμματος (ΡΚΚ).
 
Αν το προσέξατε στην ανακοίνωση δεν ιδρώνει το "αυτί" τους για την ISIL αλλά μόνο για το ΡΚΚ, τους υπόλοιπους τους αναφέρει σαν συμπλήρωμα της "παρέας". Το defencenet.gr από την αρχή σας είχε ενημερώσει για την ύποπτη δημιουργία του ISIL και ποιες χώρες μαζί με τις ΗΠΑ κρύβονταν πίσω από την οργάνωση. 
tourkoi-1
tourkoi-2
isis kobani 3
isis kobani 2
isis kobani 1

 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΠΟΛΗ ΠΟΥ ΑΝ ΔΩΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ...

...ΘΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΝ ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΜΟ!!!


Την αποκάλυψη έκανε πριν λίγο σε πρωινή εκπομπή  του ΕΤV ο δημοσιογράφος Λεκάκης ο οποίος ιχυρίστηκε οτι βρέθηκαν τρείς επιγραφές για αυτό το λόγω αυξήθηκε και η αστυνιμική παρουσία στην περιοχή!

Το ερώτημα ειναι:

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ;;

ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΑΝ;;

ΘΑ ΔΩΘΟΥΝ ΠΟΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Ή ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ ΟΠΩΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ

ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΝ ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ;;;

Ο δημοσιογράφος υποστήριξε οτι τα ευρήματα ειναι ικάνα να δημιουργήσουν ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ με λάβαρα και αίτημα τον ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΜΟ οπότε καταλαβένετε οτι οι ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ μας δεν προκειτε ποτέ να επιτρέψουν να σηκώσει ο ΈΛΛΗΝΑΣ κεφάλι......


ΣΧΕΤΙΚΑ: ΕΝΟΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΣΕ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΙΑ - ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΠΩΔΥΝΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ




kerberos-hellas
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters