Πέμπτη 6 Αυγούστου 2020

Ιερή Γεωμετρία, Ley Lines και το Πλανητικό Πλέγμα.

Ιερή Γεωμετρία, Ley Lines και το Πλανητικό Πλέγμα.  William Becker - Πυθαγόρεια Κοσμική Μορφολογία, «Το Πλανητικό Πλέγμα», 1984. 

Υπάρχουν πέντε γεωμετρικά σχήματα που έχουν πρόσωπα, άκρα και γωνίες που είναι σύμφωνες. Ονομάστηκε από το διάσημο Πυθαγόρειο γνωστό ως Πλάτων, τέσσερα από αυτά τα πλατωνικά στερεά περιλαμβάνουν το τετράεδρο, το οκτάεδρο και το icosahedron. 

Μουσική των Σφαιρών

Cobra

Η εκκαθάριση του στόλου των Δρακόνιων στο υποσελήνιο διάστημα προχωράει ωραία και σύμφωνα με το σχέδιο. Κάθε δρακόνια παρουσία κάτω από την τροχιά της Σελήνης έχει καθαριστεί εντελώς και όλο το διάστημα πάνω από την τροχιά της Σελήνης έχει τώρα δηλωθεί ως απελευθερωμένο διάστημα. Πολλά αγγελικά πλάσματα εισέρχονται τώρα στο Ηλιακό Σύστημα από την κοσμική θάλασσα Αγάπης που τώρα γεμίζει το μεσοδιάστημα σε όλο τον Γαλαξία, δημιουργώντας την αποκαλούμενη “μουσική των σφαιρών”, η οποία εκτείνεται από τη ζώνη Kuiper μέχρι τη σεληνιακή τροχιά:

Οι Παγκόσμιες Υπηρεσίες Πληροφοριών Πιστεύουν πως Ζούμε σ΄ένα Μάτριξ Ελεγχόμενο από μια Τεχνητή Νοημοσύνη

Κάποιες φορές το ρεπορτάζ που βασίζεται σε πραγματικά δεδομένα οδηγεί σε πολύ περίεργες περιοχές. Στην περίπτωσή μου, η εγκληματολογική έρευνα για το ποιος ελέγχει το οικονομικό σύστημα με οδήγησε πράγματι σε μια πολύ βαθειά λαγότρυπα. Με οδήγησε να συναντήσω πολύ υψηλά ιστάμενες πηγές των υπηρεσιών πληροφοριών και των μυστικών κοινωνιών, οι οποίες μου εξήγησαν την ιδέα πως η ανθρωπότητα έχει κολλήσει σ΄ένα μάτριξ που έχει δημιουργηθεί από μια προηγμένη τεχνητή νοημοσύνη άγνωστης προέλευσης.

Πώς έγιναν οι ΗΠΑ Βαβυλώνιο Κράτος Σκλάβων

Η μάχη μου ενάντια στη Χαζαρική μαφία ξεκίνησε στην Ιαπωνία, όπου ως δημοσιογράφος πρώτης γραμμής με περισσότερα από 30  χρόνια καριέρας παρακολούθησα τις δολοφονίες του ενός πρωθυπουργού μετά τον άλλο και τη διάλυση ενός επιτυχημένου οικονομικού συστήματος. Όταν ξεκίνησα το ρεπορτάζ στην Ιαπωνία το 1985, είχε το υψηλότερο κατά κεφαλήν εισόδημα στον κόσμο και το χαμηλότερο χάσμα μεταξύ πλούσιων και φτωχών μέσα σε όλα τα ανεπτυγμένα έθνη.

Συγχαρητήρια στην ομάδα του Τράμπ!!!

Η εικόνα ίσως περιέχει: υπαίθριες δραστηριότητεςMaggie Louis Smith
Στο Μουσείο Getty στο Λος Άντζελες βρέθηκαν υπόγεια τούνελ και μία πόλη, το 2018 διασώθηκαν 2 εκατομμύρια παιδιά και γυναίκες από τα τούνελ της κολάσεως. Τα τούνελ συνδεόταν με το αρχοντικό σπίτι του Hugh Hefner "η βίλα playboy" που με την σειρά συνδεόταν με άλλα 4 σπίτια διασημοτήτων του Χόλιγουντ.

«Κόκκινοι Επίσκοποι»: Το κοσμικό σχέδιο των Reptilians για έγχυση ξένων αυγών στο αίμα μας

Στις 28 Ιουλίου 2020, ένα τεράστιο ιατρικό σκάνδαλο άρχισε να ξεσπά στις Ηνωμένες Πολιτείες, το οποίο ξεκίνησε με το γεγονός ότι ο Ντόναλντ Τραμπ έστειλε ένα βίντεο από τη γιατρό του Χιούστον Στέλλα Ιμανουέλ, στην οποία υποστήριξε ότι υπάρχει ένα αποτελεσματικό φάρμακο για το COVID-19 - υδροξυχλωροκίνη και ότι οι μάσκες και οι καραντίνες είναι άχρηστες.

ΤΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΟΙ ΧΑΚΕΡ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΚΟΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ;;;;;


Όπως αναφέρει το Associated Press στις 29 Ιουλίου 2020, το Βατικανό και η Καθολική Επισκοπή του Χονγκ Κονγκ έχουν στοχοποιηθεί από Κινέζους χάκερ που πιστεύεται ότι υπηρετούν την κινεζική κυβέρνηση. Δεν υπήρχε κανένα άμεσο σχόλιο στο Βατικανό και μόνο μετά από μια αναφορά από τους New York Times, όλα έγιναν γνωστά.
Όσον αφορά την κατασκοπεία στον κυβερνοχώρο, το Βατικανό μπορεί να μην φαίνεται προφανής στόχος. Ωστόσο, έχει πλέον στοχευτεί από χάκερ που φαίνεται να συνδέονται με την Κίνα. 

Ο ίδιος ο Στέφανος Χίος για την απόπειρα δολοφονίας του

ΑΥΤΟ ΔΕΙΤΕΤΟ ΣΤΟ https://www.youtube.com/watch

Ο Στέφανος Χίος στο ΑΡΤ μετά την απόπειρα δολοφονίας του



Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters